Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 02:06:13
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булчински рокли
Страници:
1
...
236
237
[
238
]
239
240
...
301
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булчински рокли (Прочетена 1663491 пъти)
Rodi
Сватбен ШАМАН
Отг: Булчински рокли
«
Отговор #3555 -:
септември 14, 2007, 16:38:28 »
Това е добра идея мила благода ря ти. :DANCE:ще го предложа на милото да се пременим със сватбените тоалети и да да импровизираме.
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!
«
Отговор #3556 -:
септември 14, 2007, 16:41:49 »
давайте смело!И после едно сватбено пътешествие да скрепите връзката
Активен
Кашарел
Любопитен
Щастливка
«
Отговор #3557 -:
септември 14, 2007, 18:28:03 »
Момичета, много съм нещастна!Пробата мина ужасно!Бюстието не беше вталено..както трябва..нагоре трябваше да е затворено, а то беше направено с извивка и на всичко отгоре ми викаха!Просто нямам думи!Отвратителни жени.На милото майка му не знаеше къде есалона и питала в съседен магазин, понеже те са на втория етаж и те и казали че не ги знаят.Представете си как се понасят със съседите си.Цялата треперя.не съм си представяла такова отношение.Роклята е 700 лв..и отвратителна.Представям си ако беше за 300 как щяха да я направят.Като ми взеха мерки преди две седмици..окей..от тогава съм свалила по 3 см в талия и ханш и сега бюстието тясно!Как става тая работа.И те ми викат аааа ама ти стига си отслабвала!Не мога да си намеря място от яд!На всичко отгоре днес имам имен ден и на тръгване ми викат хубава вечер и весело прекарване.Какво весело..аз ми идва да рева,рева...и си рева!Отвратително отношение..отивам в черния списък да пиша за салона...В сряда щяла да е във вида в който я искам.ако не..горя с двеста лева капаро и заминавам за Асеновград.Така реших..
Забарвих да добавя...обаждам се вчера да попитам всичко нормално ли е и дали ще ходя в събота на проба понеже съм на работа и тя ми се развика по телефона- Аз нали ти казах че ще те викаме в събота!Какво само ми звъниш?...Просто нямам коментар за този разговор..После мама им се обади защото аз не исках да говоря с тях..и днес отиваме и тя пак ми крещи.Не стига че модела променили ами ми и викат..Ох не мога да се успокоя изобщо!
Клео
, мила дано я направят иначе няма да преживея още веднъж шока да ми взимат мерки другаде и пак да има риск да не стане
«
Последна редакция: септември 21, 2007, 15:01:51 от Teo
»
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #3558 -:
септември 14, 2007, 18:35:27 »
мила първо честити празник
не се притеснявай аз съм убедена че нещата ще се оправят @}->--знам какво е да не видиш на пробата това което очакваш а и съм попадала на груби шивачки продавачки и каквито там се наричат и са ми ясни
това което си преживяла е ужасно наистина и си в правото си да си ядосана
опитай се да се поуспокоиш за сега виж какво ще стане в сряда и тогава на момента ще решиш ако наистина нещата са така отчайващи тогава и аз мисля че ще е най-добре да идеш до Асеновград
поне ще ти направят там роклята по-бързо и мисля че ще си много по-доволна!успех мила и стискам палчета
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
красота :)
«
Отговор #3559 -:
септември 14, 2007, 18:41:07 »
Крисси
миличка това което ти се е случило е направо отвратително
Ужас не мога да повярвам- как може така да се отнасят с клиентите, при положение че и роклите им са много скъпи
Направо не ми го побира ума- за 700лв. такава красота трябва да ти спретнат че свят да ти се завива от радост като я погледнеш
Миличка ако следващият път не ти хареса как са направили роклята си взимай нещата и тръгвай по други магазини или наистина направо в Асеновград- където съм сигурна че ще си намериш прекрасна рокля!!!!
Действай смело и изобщо не оставяй тези хора да ти вгорчават живота а си гледай спокойствието, то тези не заслужават да се ядосваш заради тях
Честит имен ден мила и весело изкарване
«
Последна редакция: септември 14, 2007, 18:44:09 от veselyshko
»
Активен
tanichka
Сватбар
Публикации: 223
«
Отговор #3560 -:
септември 14, 2007, 18:52:27 »
Олеле миличка много съжалявам, че е минало толкова зле пробата. Надявам се до сряда да я оправят и наистина да стане мечтаната рокля, ако ли не им се давай тормози ги до последно, за да стане както трябва, кажи им, че ако се наложи такава антиреклама ще им направиш и дори по цял ден ще стоиш отпред и ще казваш на клиентите да бягат от там, защото само искат пари, а нищо не правят. Можеш да им кажеш, че ако накрая роклята не е както трябва, са длъжни дори да ти върнат капарото, защото не по твоя вина си отказала роклята, а заради неизпълнението им и си готова дори да ги съдиш. Ако ли не друго, то поне ще ги стреснеш малко. Така че на следващата проба се наежи малко и по-бойно
, а ако имаш някоя нахакана роднина, дето е цапната в устата и не се дава лесно непременно я взимай - на нея нищо няма да и кажат, а на теб нали си младичка и какво ти викат ти си млада не разбираш нали. Спокойно, отстоявай си позицията и ще стане роклята както трябва.
Честит имен ден
надявам се да се успокоиш и наистина си изкараш приятно тази вечер
Активен
Вероника
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #3561 -:
септември 14, 2007, 19:15:14 »
Мила Крисси, Честит имен ден!!!
Желая ти най-карасивата рокля и великолепна сватба
Хич да не ти пука за някакви си там лелки
Помни, че ти си клиентът и, че ВИНАГИ ИМАШ ПРАВО!!! Сложи ги на място за да ти играят по свирката иначе...
Стакива хора трябва да им се напомня, че са там на работа, ч не че светът им е в краката, иначе ако си добричка с дяволите - ти се качват на главата!!!
Обясни им как няма да препоръчаш магазина на приятелките си и как ще поговориш със управителя(собственика) и те ще станат по-ниски от тревата!
Успех!!! Не се разтройвай заради хора, които не щастливи, защото не работят с желание!
Активен
secret_box
Любопитен
«
Отговор #3562 -:
септември 14, 2007, 20:31:09 »
Крисси, честит имен ден!
Не си разваляй празника с тези наистина адски нагли същества.
Къде си шиеш роклята?
Активен
Кашарел
Любопитен
Щастливка
«
Отговор #3563 -:
септември 15, 2007, 09:22:49 »
Момичета много ви благодаря за милите думи
Надявам се да я оправят до сряда, ако ли не в четвъртък съм в Асеновград.Шият я в салон Принцес в Пловдив до Военна болница.По принцип имат магазини и в Благоевград и Бургас.
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #3564 -:
септември 15, 2007, 18:12:04 »
Криси честит имен ден
Това което ти се е случило е направо ужасно
Дано всичко се оправи на следващата проба
Ще стискаме палци мила и ще чакаме да разказваш !
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #3565 -:
септември 15, 2007, 21:35:28 »
Мила Крисис толкова ми е гадно,че така са постъпили с теб,а аз нямах търпение да се похвалиш!Тия хора ти скапват цялото настроение за сватбения ден!Дано всичко да е наред,но ако не е просто бягай по-далеч и дано следващите да са по-добри професионалисти!
Активен
Кашарел
Любопитен
Щастливка
«
Отговор #3566 -:
септември 16, 2007, 12:51:31 »
Отново ви благодаря от цялото си сърце че ми давате сили да продължа напред
Дано в сряда всичко са оправили..аз за звсеки случай ще кажа на шефа какво е станало и че в четвъртък може да ме няма и ще търся друга рокля.
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!
«
Отговор #3567 -:
септември 18, 2007, 10:05:56 »
крисси чакаме утре да се похвалиш!!Стискаме палци!!!!!!
И аз мога вече да се похваля, че след като отказах с триста мъки първата рокля в петък, вчера си поръчах новата,която се надявам вече да стане така както аз съм си мечтала!Бяха получила прекраснала нежна дантела, с която си представям колко хубава трябва да стане роклята!Казаха ми, че евентуално края на тази или началото на следващата седмица ще ме извикат за първа проба!!!!!!!!!Много се надявам!Молете се за мен сладурки!Ще видим каква ще стане накрая, че не остана....
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
красота :)
«
Отговор #3568 -:
септември 18, 2007, 10:52:08 »
Браво
Тъкмо щях да те питам аз какво стана сега с роклята, но ти ме изпревари
Ще стане миличка ще видиш че вече всичко ще е наред и това ще е твочта рокля
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #3569 -:
септември 18, 2007, 10:53:20 »
аз днес минах до магазина да питам аджеба какво става но нищо Еконт не били я докарали
:hysteric:вече се изострих
Активен
Страници:
1
...
236
237
[
238
]
239
240