Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 02:59:57
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булчински рокли
Страници:
1
...
204
205
[
206
]
207
208
...
301
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булчински рокли (Прочетена 1663575 пъти)
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
Отг: Булчински рокли
«
Отговор #3075 -:
август 06, 2007, 13:51:32 »
ето ме отново миличко
благодаря ви за подкрепата толкова сте мили @}->--така а сега да започна разказа си
с мамето отидохме до Романтика на Витошка защото ми беше харесала няколко модела рокли първия за съжаление не ми стана и за съвсем малко да не вляза та не можах да се видя в роклята
облякох същата рокля като на Роси аууу как ми пасна ама сериозно все едно ми беше шита по мярка толкова добре ми стоеше и мама много ме хареса но както се оказа по-добре да не я бях обличала само се раздразних че не мога да я имам(казаха чв струва 1400 близо)а на свеки като и се обадих да и кажа
:cray:каза че е много пари и да не си и помислям
както и да е мама ме остави защото трябваше да ходи на работа и аз самичко в дъжда отидох до един магазин,в който преди това си бях харесала една рокля..като влязох видях и харесах още една и ги премерих и 2те много ми харесаха как ми стояха пак все едно бяха шити за мен едната само малко чашките и ми бяха мънинки а другата беше точно моите мерки
но сега идава най-лошото:двете рокли нямат ниющо общо между тях толкова са различни а аз харесах и 2те и то на много по ниска цена...едната е с малко обръчи но те може да се махат и пак не се губи ефекта полата е екрю а бюстието е на половина карамел а горната час на полата е набръчкана пак карамел захваната на една страна леко и с розичка...но карамела ми изглежда повече прасковено отколкото карамел но така каза продавачката...
другата е цяла права по мен с голяма цепка от ляво...тя е бяла но може да се ушие и в цвят какъвто аз искам
отгоре е бродерия и е прозрачна покраи коремчето а чашките са като раковинки и много ми харесат деколтето е дълбоко но аз мисля малко да го променя е ще го видим това в последствие =]мисля и цепката да е по малка че така е доста дълбока и не знам консервативната свеки какво ще каже...поръчката се изпълнява за 2 седмици
да правилно четете за 2 седмици ще си я имам
обадих се на свеки и тя каза че още днес отиваммисля че и цената повече я устройва
съжалявам няма снимки защото не дават да се снима преди да се капарират роклите
кофти но какво да се прави много ми се щеше да ги снимам и да ви ги покажа за да си кажете мнението и да ме посъветвате...ами това е засега от мен че много дълго стана постчето
Активен
muhichka
Професор
«
Отговор #3076 -:
август 06, 2007, 14:00:54 »
Ее скъпа каквото и да избереш няма да съжаляваш!
Направо отивай и решавай на място без да се задълбочаваш много!Просто реши как искаш да изглеждаш на сватбата си и капарирай и поръчвай!
А ние ще чакаме снимки на вече избраният от теб модел!
УСПЕХ и с консервативната ти свеки дано не ти противоречи много!!!
Активен
pleasure
Баш Майстор
love is in the air....
«
Отговор #3077 -:
август 06, 2007, 14:02:46 »
Милинко, прочетох за премеждията ти с роклите и си мисля само едно........вземи си която на теб ти харесва.....която душа ти поиска. Ти ако почнеш от сега да се съобразяваш, дали да е с цепка или без...докаде ще стигнеш.Мисля, че няма нужда да ти обяснявам, че с малко дипломация, винаги можеш да постигнеш своето.
Стискам палци да имаш мечтаната рокля...
Активен
kleo_20
Leader
«
Отговор #3078 -:
август 06, 2007, 14:17:30 »
muhichka pleasure много ви благодаря за подкрепата много сте мили
Активен
Rossistela
Баш Майстор
«
Отговор #3079 -:
август 06, 2007, 15:18:19 »
Клео,не се притеснявай-виж,харесала си си не една,а две рокли!Реши коя от тях е твоята-кажи си своите изисквания,поговори добре със свекито, дръж на своето и я поръчвай!Успех ти пожелавам!
Активен
Radost
Ентусиаст
усмивки и любов
«
Отговор #3080 -:
август 06, 2007, 16:04:26 »
Цитат на: Rossistela в август 06, 2007, 15:18:19
Клео,не се притеснявай-виж,харесала си си не една,а две рокли!Реши коя от тях е твоята-кажи си своите изисквания,поговори добре със свекито, дръж на своето и я поръчвай!Успех ти пожелавам!
Напълно съм съгласна с Росистела!!!!
Това е твоя ден и
никой
- повтарям
никой
няма право да ти се меси в избора. И да не си тръгнала да се съобразяваш с разни свекита!!!
Тя трябва да се съобразява с теб. Ако от сега тръгнеш да се съобразяваш докъде ще стигнеш с тази работа. Късмет!!!
И да направиш най-подходящия
за теб
избор.
Активен
kleo_20
Leader
«
Отговор #3081 -:
август 06, 2007, 18:32:16 »
Момичета толкова сте мили безкрайно ви благодаря на всичкииии
аз както написах вече в друга темичка ходих преди малко със свеки до магазина да съгласувам и нейното мнение по въпроса и тя да не повярва човек каза че и двете рокли и харесват много
е това не го очаквах честно казано...каза че тотално и безпрекословно одобрява моя избор
ето така реагирах в началото помислих че се шегува съвсем сериозно
тя каза че била сериозна но аз много много не знам дали да и вярвам тя си пада малко утепана лисица и знам ли я кви и се въртят из главата
за това мисля да си викна мамето и тя да ми даде най-добрия съвет...хубавото е че реботя близо до магазина и всеки ден минавайки покрай него гледах едната рокля и си мислех "ехх колко е хубава дали да не я меря"и ето че днес отивам и докато чакам да ми дойде реда и видях втората и като я харесах и я премерих и ми лепна ама все едно за мен е шита и сега съм раздвоена..поне едно хубаво нещо каза свеки като съвет"не мери поече за да не се побъркаш от чудене ще се разтроиш ще се чудим какво да те правим после"хехехи така а относно снимките
няма как за сега поне скъпи мои не дават да се снима ако не е капарирано нещо и много ме е яд ...как да им обясня че няма да давам снимките да ми шие съседката баба стоянка на 87г. ами ще ги покажа на вас за мнението ви?евентуално снимки на избраната рокля:(
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #3082 -:
август 06, 2007, 18:42:36 »
Клео
, и аз избрах моята рокля с мама, моят съвет е да чуеш какво ще ти каже твоята майка и да се консултираш най-вече с нея!!!
Свекито не е за слушане, според мен!!!
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #3083 -:
август 07, 2007, 08:36:06 »
Клео отиди с майка си - тя ще ти каже искрено коя рокля е по-хубава !:) от нея ще получиш най-обективното мнение !!!
, но ти нямаш ли си все пак фаворитка !!!!???едната не ти ли харесва повече?? ,
а това, което свекърва ти е казала е правилно, след като си избрала два модела не обикаляй по други магазини, да не се "разтрояваш" !!
успех и да пишеш после !!! и най-накрая вече купената да ни я покажеш
Активен
emi79
Новак
Публикации: 10
«
Отговор #3084 -:
август 07, 2007, 09:35:32 »
здравейте на всички и аз вече мога да се похваля с роклята си.Тръгнах един ден сама влязох в един магазин и тогава я видях и знаех че това ще е моята рокля облякох се харесах се но на другия ден с едня група момичета отидохме пак в магазина иииии вече роклята е капарирана
:girl_in_love:ако успея ще пусна снимки за да я видите :girl_impossible:а младоженеца ми и той е готов :dance:и вече съм по спокойна
*KISSED*на всички
Активен
Мая
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #3085 -:
август 07, 2007, 09:43:42 »
Цитат на: emi79 в август 07, 2007, 09:35:32
здравейте на всички и аз вече мога да се похваля с роклята си.Тръгнах един ден сама влязох в един магазин и тогава я видях и знаех че това ще е моята рокля облякох се харесах се но на другия ден с едня група момичета отидохме пак в магазина иииии вече роклята е капарирана
:girl_in_love:ако успея ще пусна снимки за да я видите :girl_impossible:а младоженеца ми и той е готов :dance:и вече съм по спокойна
*KISSED*на всички
Ами да ти е честита
Сигурна съм че ще е прекрасна роклята
Ще чакаме снимки разбира се
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
красота :)
«
Отговор #3086 -:
август 07, 2007, 09:50:52 »
emi79
честито мила и да бъдеш много щастлива облечена с нея на сватбения Ви ден
kleo_20
и аз бях в същата ситуация като теб. Отидох с кумата ми и пробвах две рокли и двете ги харесах страшно много и незнаех коя да избера. Престанах да гледам други рокли и не ходих известно време до магазина. След две седмици отидох пак и тогава бях сигурна коя рокля да взема. Просто като отидох втория път и като я видях пак бях абсолютно сигурна, че това ще е роклята- взех и една моя приятелка с мен. Ако искаш наистина вземи майка си, а може и кумата или друга приятелка и смело кум магазина
Активен
mimeto
Ентусиаст
«
Отговор #3087 -:
август 10, 2007, 08:50:12 »
Цитат на: Ели . в май 28, 2007, 08:08:33
а бюстието е подобно на това, но бяло
моята рокля е с твърдо бюстие и пола, която е набрана надолу !!! полата е нещо подобно на долната !!! като розовото в цялата рокля ще е пръчките /пайетите/ с който са прихванати набраните !!!
Ха разглеждам си аз и гледам себе си
Много се радвам,че харесвате роклята
И на мен си ми харесва
Ели и моето бюстие е твърдичко.Сега видях твои снимки и наистина си била истинска принцеса
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #3088 -:
август 10, 2007, 09:26:12 »
мерси, мерси, Миме първоначалния вариант на полата наистина беше такъв , но като отидохме ми бяха направили един парцал, че чак се разплаках и си избрахме оригинала към бюстието, но не съжалявам !!!!
иначе твоята рокля е била супер
Активен
mimeto
Ентусиаст
«
Отговор #3089 -:
август 10, 2007, 10:01:02 »
Цитат на: Ели . в август 10, 2007, 09:26:12
мерси, мерси, Миме първоначалния вариант на полата наистина беше такъв , но като отидохме ми бяха направили един парцал, че чак се разплаках и си избрахме оригинала към бюстието, но не съжалявам !!!!
иначе твоята рокля е била супер
Мерси
За съжаление и аз се сблъсках със лошо отношение и гадни корекций,но важното е,че в крайна сметка краят и при двете ни е успешен
Активен
Страници:
1
...
204
205
[
206
]
207
208
...