Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 22, 2024, 10:56:17

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 86   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ГОТВЕНЕТО!!!  (Прочетена 449697 пъти)

YYY
Сватбар
Публикации: 266

« Отговор #495 -: октомври 16, 2007, 21:57:19 »

Милички в четвъртък на 18.10имаме 2 месеца от сватбата и ми се иска да приготвя нещо.Дайте идеи. За десерт е торта с домашен крем и горски плодове.ама основното какво да е Reading help cook
Активен
m_a_g_i_vs
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1261

Сърцето ми се раздели на две....

Моят сватбен албум

« Отговор #496 -: октомври 16, 2007, 22:01:31 »

аз ти предлагам една ЛАЗАНИЯ  ,страшно много я обичам
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #497 -: октомври 17, 2007, 07:47:39 »

аз ти предлагам пилешки пържолки, запечени с топено сиренце и гъбки,  и за гарнитура задушени зеленчуци !!!! или китайски ориз или пържени картофки каквото си избереш !!!! ямииии smile
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #498 -: октомври 17, 2007, 07:50:17 »

Сьомга със зехтин и малко чесън на прах на грил-тигана,свежа салатка и винце Wink
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #499 -: октомври 17, 2007, 07:52:59 »

Миличка ние също правим два месеца и аз се чудя какво да правя.Иска ми се да е нещо ново и различно.А на теб мила ти предлагам пилешки пържолки със сирена в йенагласка тенджера.Сервирам го върху канапе от картофено пюре.
Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #500 -: октомври 17, 2007, 10:07:16 »

Сьомгата звучи много екзотично и изискано...Аз в София много обичам да ходя на едно заведение,където всеки път си поръчваме сьомга със сос от сирена и бадемова коричка :girl_in_love:Нямам думи!Синьото сирене и счуканите запечени бадеми придават божествен вкус на рибата...
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #501 -: октомври 17, 2007, 10:11:30 »

Сьомга със зехтин и малко чесън на прах на грил-тигана,свежа салатка и винце Wink
Роси много ми идва като ценичка иначе и аз обожавам риба.Дайте нещо друга на първото месече правих риба.хайде Ава Ели Мария и всички други давайте рецепти че 18,10 е утре.
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #502 -: октомври 17, 2007, 10:21:33 »

Аз, за да внеса малко настроение ще ти предложа наистина да го изненадаш с нещо нестандартно за месечинката!  good Направи му сандвичи или пържени яйца да видим как ще реагира Oh my ... crazy, а после сервирай "истинската" вечеря!  laugh sarcastic
Само дето и на мен не ми идва на ум някаква интересна рецепта, а за рождения ден на милото в петък и аз не съм решила още какво да сготвя!  angry Имам бутчета и може би с тях нещо ще измислям и някаква гарнитура незнам  Girl_sing
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #503 -: октомври 17, 2007, 10:24:14 »

Аз, за да внеса малко настроение ще ти предложа наистина да го изненадаш с нещо нестандартно за месечинката!  good Направи му сандвичи или пържени яйца да видим как ще реагира Oh my ... crazy, а после сервирай "истинската" вечеря!  laugh sarcastic
Само дето и на мен не ми идва на ум някаква интересна рецепта, а за рождения ден на милото в петък и аз не съм решила още какво да сготвя!  angry Имам бутчета и може би с тях нещо ще измислям и някаква гарнитура незнам  Girl_sing
Мария идва ми на ум с пилешките бутчета да вземеш картофки и да ги нарежеш на кубчета.Овалваш всичко в майонеза червен пипер и шарена сол и други подправки.режеш лук на полумесеци и  всичко това в един плик за печене .Става божествено.
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #504 -: октомври 17, 2007, 10:30:39 »

Гери, а това с бутчетата и картофките дали ще стане хубаво и в гювеч?  Girl_sing
Май ще ми е по-лесно, а и нямам пликове. Плюс това ще готвя за 8 човека!  shok
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #505 -: октомври 17, 2007, 10:39:18 »

Аз правих някакви пържолки с едни сосове от маслини и куп дивотии..обаче рецептите са ми вкъщи, трябва да погледна и ако намеря нещо,ще пиша crazy
Иначе ми хрумват само изг*зици blush Панирани броколи със сос холандез,примерно shok
Еееее, като казах броколи  shok- в Метро продават замразени зеленчукови шницели. Като ги приготвиш със сметанов сос ,мога да изям 20  laugh Шегувам се tease-те са по-големи от дланта ми  blum И не са скъпи- 10-на броя май бяха в пликче, струваха към 6 лв някъде. Но гарантирам- божествени са!Само че съм ги яла единствено в ресторант Girl_sing
В Метро ги слагат в замразените витрини-така,де, разбрахте ме- при пиците и другите дивотии-понякога трудно ги изнамирам-докато събера смелост да пробвам blum
« Последна редакция: октомври 17, 2007, 12:26:32 от avva_stz » Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #506 -: октомври 17, 2007, 10:44:08 »

Ох много обичам такива зеленчукови работи,но внимавайте да не попаднете там на такива пиперки бюрек като нас дето се оказаха смляни люспи от пипер с галета! ohmyЩяхме да повърнем направо като ги опитахме и всичко в коша!От тогава не взимам такива замръзени работи от Метро Mad girl
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #507 -: октомври 17, 2007, 10:46:05 »

Ето нещо за бутчета
http://www.gotvetesmen.com/recipes/categories/MEAT/dish_poutry_game/recipe_654.php
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #508 -: октомври 17, 2007, 10:46:19 »

Мария за по-лесно защо не изпечеш бутчетата (ако са пържолки още по-добре) , и отделно да направиш варени картофки с лук и копър или пържени картофки !!!

можеш да ги залееш със сосче от гъби !!! аз това правя когато ми идват много хора на гости !!! smile и отделно приготвям някаква салатка, може млечна, взимам катък и кисели краставички , слагам малко сол, копър, олио или зехтин и отгоре поръсвам с орехи !!!!! smile

а Гери за теб - ти си майстор в кухнята, каквито и идеи да дам ще ти се сторят прости !!!! smile
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #509 -: октомври 17, 2007, 10:49:24 »

Да предложа и аз една салатка- правя я в огромна тенджера и много бързо свършва. Състои се от намачкани варени картофи /не питайте колко-всеки път различно crazy/, нарязани на дребно сварени яйца /10 броя слагам обикновено/, 1 кутийка сладка царевица и майонеза.
И тук вече можете да добавяте-рулца от раци, или шунка на дребно, или каквото там ви хрумне pardon
Активен
Страници: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 86   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: