Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 22, 2024, 15:56:42

 
Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:
 
   Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 81 82 [83] 84 85 86   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ГОТВЕНЕТО!!!  (Прочетена 449888 пъти)
 
Ели .
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 4472


имаме си Теди - най-сладкото дребси


Моят сватбен албум

« Отговор #1230 -: февруари 11, 2008, 08:40:57 »

в събота менюто беше винен кебап с гарнитура  ризото,  а вчера правих домашна руска салата мммммм и пролетна супичка !!!!! а свеки прави шкембе в масло на фурна  bad bad bad, ама мъжете го обожават !!!! smile
Активен
summer.
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 684



Моят сватбен албум

« Отговор #1231 -: февруари 11, 2008, 08:45:13 »

Ммм...Ели, винен кебап с гарнитура ризото звучи много добре!!!  Bravo
Ще обясниш ли как правиш ризотото?  blush
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 4472


имаме си Теди - най-сладкото дребси


Моят сватбен албум

« Отговор #1232 -: февруари 11, 2008, 08:50:13 »

Ммм...Ели, винен кебап с гарнитура ризото звучи много добре!!!  Bravo
Ще обясниш ли как правиш ризотото?  blush

ами по принцип запържвам зеленчуците с малко лук и после запържвам ориза и слагам водичка и малко кетчуп и подравки ( малко черен пипер, кимион и т.н. - каквито искаш)  и бъркам докато стане, но свеки беше взела една кутия с готово ризото от Кауфланд, само трябва да се свари  и да ти кажа стана страхотно много хубаво !!!!!!! smile   
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #1233 -: февруари 11, 2008, 10:35:45 »

аз готвих риба на тиган и пъстърва на скара за мен а за милото картофи с шунка и сос бешемел
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 501



Моят сватбен албум

« Отговор #1234 -: февруари 11, 2008, 11:29:53 »

аз готвих риба на тиган и пъстърва на скара за мен а за милото картофи с шунка и сос бешемел
Мила ще можеш ли да ми дадеш рецептата за сос бешамел никога не съм правила blush blush  и тези картофи със шунка как си ги направила като салата ли извинявам се за тъпия въпрос give_rose
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #1235 -: февруари 11, 2008, 12:03:25 »

мила аз си купувам готов бешемел на маг и само го разреждам с вода.Иначе го правя по следния начин картофките.сварявам картофките обелени и нарязани на кубчета с една лъжица маги вълшебен вкус.в тиганче запържвам една глава лук малко шунка на лентички и малко гъбки.смесвам с картофките и добавям и царевица от консерва.подправям със черен пипер и шарена сол.изсипвам в намазнена йенагласка тенджера.заливам със ратворения сос бешамел на Маги и слагам да запека.като се позапекат настъргвам кашкавал и слагам да се разтопи кашкавала.
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1863



Моят сватбен албум

« Отговор #1236 -: февруари 11, 2008, 12:09:03 »

След почти седмица на ресторантска храна време е пак да се развъртя из кухнята star
Вчера набързо-малки гюведжета,станаха много вкусни-със сирене,печен пипер,домати,суджук и кремвирш,кашкавал,масло,чубрица,яйце-за малко повече от половин час във фурната Wink
За днес се чудя crazy
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #1237 -: февруари 11, 2008, 12:30:31 »

аз ти предлагам да сготвиш ориз със спанак и телешко на фурна
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1863



Моят сватбен албум

« Отговор #1238 -: февруари 11, 2008, 12:48:20 »

Май измислих,че днес ще сме на голям гювеч-пилешко,картофи,зел.боб,грах smile

Като каза телешко-може ли изпитана рецепта за телешко варено при липса на тенджера под налягане?
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #1239 -: февруари 11, 2008, 12:58:08 »

ето ти рецепта за телешко варено.нарязваш телешкото на кубчета/големи.Важно е да се реже месото напречно на мускулните влакна на месото за да не е жилаво.слагаш да се вари като прибавяш и един бульон телешки.като по уври режеш на едро морков картоф и лук на едро и добавяш.слагаш подправки-сол черен пипер и 1 лъжица маги 10 зеленчука.вариш докато стане месето готово.
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 501



Моят сватбен албум

« Отговор #1240 -: февруари 11, 2008, 13:16:48 »

мила аз си купувам готов бешемел на маг и само го разреждам с вода.Иначе го правя по следния начин картофките.сварявам картофките обелени и нарязани на кубчета с една лъжица маги вълшебен вкус.в тиганче запържвам една глава лук малко шунка на лентички и малко гъбки.смесвам с картофките и добавям и царевица от консерва.подправям със черен пипер и шарена сол.изсипвам в намазнена йенагласка тенджера.заливам със ратворения сос бешамел на Маги и слагам да запека.като се позапекат настъргвам кашкавал и слагам да се разтопи кашкавала.
Благодаря ти мила ще го пробвам още тази седмица и съ сигурна че ще е вкусно Wink give_rose
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1407



Моят сватбен албум

« Отговор #1241 -: февруари 11, 2008, 13:23:49 »

Момичета, вчера много ми се дояде мляко с ориз. Никога не бях правила, а баба ми го прави страшно вкусно, но е далеч sad. Реших сама да го направя, но стана най-ужасното нещо, което съм яла   bad, а има още 6 чаши...Явно сложих недостатъчно количество захар и мляко. Не стига, че не е сладко, а ми като изстина толкова се сгъсти, че с усилия успявам да загреба с лъжицата sad.
Дайте идея как точно го правите и в какво съотношение - явно и простите нещица си искат майсторлък smile
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2242


Моят сватбен албум

« Отговор #1242 -: февруари 11, 2008, 13:36:37 »

Момичета голямо готвене пада тук. Аз преди много готвех, но напоследък покрай работата все се прибирам късно и няма кога да готвя. А и все повече се убеждавам, че колкото повече прясни храни консумира човек толкова по добре за здравословното му състояние. Храната минала през термична обработка съвсем не притежава същите качества като прясната. Близо половината от ценните, витамини, ензими и т.н. изчезват. Затова наблягам  на салатите и плодовете, леко задушените ястия или приготвени на пара такива.
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
***
Публикации: 3663



Моят сватбен албум

« Отговор #1243 -: февруари 11, 2008, 14:03:29 »

Zahira как хубаво ме подсети за уреда з аготвене на пара вече е крайно време да си вземем и ние smile
 
аз дне сготвих пилешки сърца  по рецепта на иван звездев милото сега си облизва пръстите blum

а те в момента зеленчуците незнам дали съдържат повече витамини или нитрати girl_impossible аз затова само доматки хапвам че за тях знам че не задържат нитратите Wink
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #1244 -: февруари 11, 2008, 14:14:31 »

Zahira мила много си права ама в момента зеленчуците са изкусвени и най малкото полезни.аз чакам с нетърпение да дойде пролетта и лятото да ям до насита салати.
Активен
Страници: 1 ... 81 82 [83] 84 85 86   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines