Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 18:25:59

 
Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:
 
   Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 50 51 [52] 53 54 ... 86   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ГОТВЕНЕТО!!!  (Прочетена 444555 пъти)
 
maslinka
Заслужил майстор на спорта
***
Публикации: 3663



Моят сватбен албум

« Отговор #765 -: ноември 29, 2007, 13:29:38 »

точно ризото готвих току що Wink
запържих лук,червени пиперки,ориза,доливаш булюн,ври 20минути,добавих грах и моркови и готово.
Активен
m_a_g_i_vs
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1261


Сърцето ми се раздели на две....


Моят сватбен албум

« Отговор #766 -: ноември 29, 2007, 16:05:08 »

Момичета кажете някоя рецентичка за риба и по точно за филе от Хек
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #767 -: ноември 30, 2007, 17:41:23 »

панирана със подправки залята с млечен сос и задушени зеленчуци
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1283



Моят сватбен албум

« Отговор #768 -: ноември 30, 2007, 19:30:05 »

Момичета, помагайте с рецепта за фондю  smile
Активен
Isabel
Сватбар
***
Пол: Жена
Публикации: 297



« Отговор #769 -: ноември 30, 2007, 19:57:20 »

Момичета, помагайте с рецепта за фондю  smile

Миличка виж тук:
http://www.bonapeti.tv/recipe_view.php?t=meal&id=2594

http://recepti.rozali.com/gotvarski-tehniki/p3559.html

Мисля, че ти трябва специален съд за целта blush
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 8604


·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·


Моят сватбен албум

« Отговор #770 -: ноември 30, 2007, 20:27:34 »

Мисля, че ти трябва специален съд за целта blush

Аз го имам този съд, но така и не съм го ползвала нито веднъж, подариха ни го на сватбата, но си стои в един шкаф прибран sad
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
***
Публикации: 3663



Моят сватбен албум

« Отговор #771 -: ноември 30, 2007, 23:17:30 »

за фондю има много рецепти в нета,но аз реших един ден да експериметирам blum като забъркам по малко от всяка рецепта
слагаш в съда за фондю 1 чаша сухо бяло вино и малко чесън на прах,след като заври се слага настъргано окло 200гр. сирене Ементал и 100гр. кашкавал,бърка се постоянно,предварително в един съд си приготвяш 1 с.л. нишесте с малко вода или вино и го добавяш към разтопеното сирене и се слага малко черен пипер може и сол и това е.става за 15минути цялата работа good
другото което не сме си още правели но ще го правим е шоколадова фондю с черен шоколад,ликюр и настъргани портокалови кори и вместо хлебчетата се използавт плодове,като ягоди,банани и там каквото ви хрумне.
Бон апети blum
Активен
YYY
Сватбар
***
Публикации: 266


« Отговор #772 -: декември 01, 2007, 00:31:57 »

Момичета имам готови блатове за торта .Някой знае ли как се прави шахматната торта .........или за нея блато се пекат по по особен начин  crazy..а някой ще ми даде ли идея за подходящи плодове за торта.За киви се сещам ама за нещо друго но да не е портокал или мандарина girl_impossible
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #773 -: декември 01, 2007, 15:57:08 »

Момичета имам готови блатове за торта .Някой знае ли как се прави шахматната торта .........или за нея блато се пекат по по особен начин  crazy..а някой ще ми даде ли идея за подходящи плодове за торта.За киви се сещам ама за нещо друго но да не е портокал или мандарина girl_impossible
Здрасти мила ще ти кажа как се прави шахматна торта.Правиш два блата едния какаов другия бял и после взимах една чиния за салата и една за кафе.с тях отмерваш и разрязваш блата на три кръга единия колкоот е тавата втория колкото чинията за салата и третия колкото чинийката за кафе.Редят се бял кръг черен кръг бял кръг.мажеш с крем и нареждаш другите пластовеотгоре.Намазваш я с крем и настъргваш орехи и шоколад.
Подходящи плодове са и банан ягоди друго не се сещам.
Активен
YYY
Сватбар
***
Публикации: 266


« Отговор #774 -: декември 01, 2007, 19:16:19 »

мерси гучи но аз имам готови блатове жече я направих и стана супре на ванщен вид довечара ще я опитаме с гостите ни имам снимка но не мога да я побликувам не знам защо
Активен
Isabel
Сватбар
***
Пол: Жена
Публикации: 297



« Отговор #775 -: декември 01, 2007, 19:31:39 »

мерси гучи но аз имам готови блатове жече я направих и стана супре на ванщен вид довечара ще я опитаме с гостите ни имам снимка но не мога да я побликувам не знам защо

Много искам да видя снимки blush blush Пробвай да ги сложиш, Михаела! give_rose
Активен
YYY
Сватбар
***
Публикации: 266


« Отговор #776 -: декември 01, 2007, 22:15:46 »

Е не става ето това ми изписва- Снимката ти е прекалено голяма. Максималният позволен размер е 96 KB.
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1790


Моят сватбен албум

« Отговор #777 -: декември 01, 2007, 22:43:04 »

Момичета аз тази вечер готвя пилешки сърчица и воденички с лук, а като гарнитура варени бебета-картофи с целина и розмарин. Мисля, че ще се получи много добра комбинация!  smile
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1790


Моят сватбен албум

« Отговор #778 -: декември 01, 2007, 22:51:09 »

Разглеждах си снимките на компютъра и попаднах на това. Преди година може би си направихме запържени калмарени кръгчета. Става чудесно и е идеално за любителите на екзотични морски специалитети. Ето какво сътворихме от два калмара (октоподи) и малко яйце и брашно:


* DSC05686_rs.jpg (93.78 KB, 313x235 - видяно 2718 пъти.)
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1790


Моят сватбен албум

« Отговор #779 -: декември 01, 2007, 22:53:54 »

Ето ги и в суров вариант пипалцата октоподешки:


* DSC05678_rs.jpg (81.92 KB, 333x250 - видяно 2699 пъти.)
Активен
Страници: 1 ... 50 51 [52] 53 54 ... 86   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines