Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 09, 2024, 00:58:41
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
най-красивата или най-щастливата:-)
Страници: [
1
]
2
3
...
8
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: най-красивата или най-щастливата:-) (Прочетена 82171 пъти)
icokurpata
Новак
най-красивата или най-щастливата:-)
«
-:
ноември 03, 2006, 09:15:20 »
Мили булки, предлагам ви тази тема, която е провокирана от наблюденията ми през тази година. Заснех доста сватби на приятели, познати и непознати хора тази година и забелязах следното: Повечето булки на този ден осъществяват мечтата си да са поне един ден принцеси, което разбира се е прекрасно, но... обличайки се с шармантни рокли, гримирайки се обилно, слагайки си изкуствени коси, мигли и какви ли не други аксесоари, те наистина изглеждат прекрасно но...не са те самите, не могат да се отпуснат и танцуват, не могат да се усмихнат, не могат да целунат който пожелаят, не могат да ги целунат тях, искат да захвърлят обувките си но не смеят, искат да се хванат на хорото но..едната ръка им държи роклята а другата коронката на главата и...често се получават доста комични да не кажа и гротескни ситуации.
Та питането ми е следното - кое за вас е по-важното, да сте един ден принцеса или на този ден да се отпуснете и да се повеселите както душата ви го желае:-)
Убеден съм, че ще има достаразлични мнения тук, както се и надявам че това ми писание ще помогне на някоя от вас да избере най-подходящият тоалет за сватбата си :-)
Активен
irena_romeo2002
Любопитен
Re: най-красивата или най-щастливата:-)
«
Отговор #1 -:
ноември 03, 2006, 09:54:38 »
Здравей,icokurpata!
Това наистина е интересен въпрос. Според мен най-важното е как се чувстваш. Моята сватба беше на 16 септември и беше невероятно изживяване. Аз се чувствах едновременно и най-красивата и най-щастлива. Дните преди самата сватба бях много изнервена и притеснена около всички приготовления, но си бях казала, че на самата сватба ще ме вълнува единствено и само любимият до мен.
През целият ден бяхме страшно усмихнати и в невероятно настроение, никой друг не беше важен. В ресторанта танцувахме през цялото време и се получи голям купон. Аз лично смятам, че е по- важно да човек да бъде себе си и да изживее този момент по най- добрия начин.
Активен
Ali
Ентусиаст
«
Отговор #2 -:
ноември 03, 2006, 11:11:57 »
Цитат на: icokurpata в ноември 03, 2006, 09:15:20
Та питането ми е следното - кое за вас е по-важното, да сте един ден принцеса или на този ден да се отпуснете и да се повеселите както душата ви го желае:-)
А защо трябва да избираме? Аз лично се чувствах и най-красивата, и най-щастливата!
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #3 -:
ноември 03, 2006, 11:46:53 »
Аз също се чувствах най-красивата и най-щастливата!!! бах естествена, без перуки, изкуствени мигли и мн. грим!!! Танцувах, без да се притеснявам!!! Бях и като принцеса, но нито роклята, нито воала или нещ друго ми пречеха да се хващам на хората или да вилнея из дансинга, танцувайки рок!!! Аз намерих идеални я баланс между двете!!!
Активен
DIVA
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #4 -:
ноември 04, 2006, 10:36:07 »
:danceg:Абсолютно съм съгласна с всички ви досега
И аз се чувствах по абсолютно същия начин
Бяхме адски щастливи, диви и красиви
Активен
Mia Iv
Ентусиаст
Мило коте
«
Отговор #5 -:
ноември 06, 2006, 11:53:00 »
Разбира се, че е така.
Право на избор на всяка жена е външният и вид. Това, че някои прекаляват е техен избор и е свързано с тяхното виждане на нещата.
Мен не ми се вижда нормално точно на сватбата да няма специална подготовка във външният вид, както всеки ден, момента е специален все пак.
Но тази ситуация
.едната ръка им държи роклята а другата коронката на главата
Искам да я видя, определено ситуацията е била доста комична.
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #6 -:
ноември 06, 2006, 20:24:51 »
Разбира се , че всяка жена трябва да бъде осоообенно красива в сватбения си ден! :girl_wink:И подготовката за това е една от най-приятните емоции!Но и аз не разбирам тези толкова претруфени булки на които основното им занимание по време на сватбата е да се грижат за аксесоарите си ,а не за приятното си прекарване!!!
Активен
Picolina
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #7 -:
ноември 06, 2006, 20:34:38 »
Цитат на: fiibi_bg в ноември 06, 2006, 20:24:51
Разбира се , че всяка жена трябва да бъде осоообенно красива в сватбения си ден! :girl_wink:И подготовката за това е една от най-приятните емоции!Но и аз не разбирам тези толкова претруфени булки на които основното им занимание по време на сватбата е да се грижат за аксесоарите си ,а не за приятното си прекарване!!!
зависи какво разбират под "приятно прякарване",за едни това е да си най-красива,а за други да си най-щастлива. това е!
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #8 -:
ноември 06, 2006, 20:40:49 »
Да всичко пак стига до парите.Просто повечето хора явно са щастливи когато демонстрират финансово благополучие! :womanfuy:Просто както и да изглежда булката винаги е щастлива.Е разбира се ако не я женят насила
Активен
Picolina
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #9 -:
ноември 06, 2006, 20:45:06 »
Цитат на: fiibi_bg в ноември 06, 2006, 20:40:49
Е разбира се ако не я женят насила
Активен
denisimo
Професор
Анна - 01.05.2007 г.
«
Отговор #10 -:
ноември 07, 2006, 16:15:26 »
Ама естествено, че и двете-що за избор!!
На жена с малко вкус и мозък в главата не мисля, че би и се налагало да прави такъв компромис, никой и да не си го помисля даже, това е денят, в който празнувате вашата любов, а не сеирджийница!
С малко внимание и предварително обмисляне на детайлите може всичко да се изпипа така, че да носи радост, а не да пречи!
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #11 -:
ноември 07, 2006, 20:30:16 »
Цитат на: denisimo в ноември 07, 2006, 16:15:26
Ама естествено, че и двете-що за избор!!
На жена с малко вкус и мозък в главата не мисля, че би и се налагало да прави такъв компромис, никой и да не си го помисля даже, това е денят, в който празнувате вашата любов, а не сеирджийница!
С малко внимание и предварително обмисляне на детайлите може всичко да се изпипа така, че да носи радост, а не да пречи!
Е,да не забравяме че има жени със странен вкус и малко акъл ,така че човек може да види много неща!!!
Активен
denisimo
Професор
Анна - 01.05.2007 г.
«
Отговор #12 -:
ноември 08, 2006, 08:48:56 »
Ооо, има определено
Но ние тук нали не сме от тях и можем само да им се дивим
Хубаво е ако можем да гледаме все пак малко над нещата и да спазваме принципа, че всяка булка е хубава, поне аз де, че нещо май понякога съм голям скрипел и все нещо не ми харесва
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #13 -:
ноември 08, 2006, 11:05:21 »
Истината е ,че всяка булка е красива ,защото щастието ,което носи в себе си я прави такава.Така че всички булки са си красиви и щастливи!
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #14 -:
декември 04, 2006, 20:31:03 »
Цитат на: fiibi_bg в ноември 08, 2006, 11:05:21
Истината е ,че всяка булка е красива ,защото щастието ,което носи в себе си я прави такава.Така че всички булки са си красиви и щастливи!
Абсолютно съм съгласна!!!
Активен
Страници: [
1
]
2
3
...
8
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg