Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 17, 2024, 00:38:04

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Помощ, сватба в Русе  (Прочетена 145274 пъти)

polina88
Ентусиаст
**
Публикации: 54

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: май 21, 2009, 09:44:06 »

аз изхабих доста нерви поради тая причина че на нас ни беше направено органичение и под минимума,но това е минало вече важното е че нашата сватба беше страхотна yahoo yahoo *YAHOO*нямаше сърдити,недоволни гостите си паснаха с подредбата на масите.Момичета да знате това е най-вайното много добре си подредете гостите,че на сестра ми на сватбата бяха големи проблеми,че тоя седнал тук а никой не познава  sad sad sad доста лоши коментари се изприказваха и то най-вече от малкото възрастни които бяха там
Активен
datska
Любопитен
*
Публикации: 21

in love...

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: май 21, 2009, 11:07:22 »

В момента точно с това се занимавам - подредбата на масите и гостите cray
Усещам, че ще ми бъде много трудно да угодя на всички
 girl_impossible
« Последна редакция: май 21, 2009, 17:32:43 от nusha » Активен
polina88
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: май 21, 2009, 14:03:21 »

аз пък си ги подредих на една голяма маса по големите и на половината маса единя род на другата половина другия и острани имаше сепарета там сабрах младите естествено и аз се главоблъсках как точно да ги подредя че да няма сърдити,но на края се получи много добре.Да не забравиш не смесвай млади със стари
Активен
elzas
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #228 -: юни 11, 2009, 15:11:20 »

Здравейте булки от Русе, и аз съм една от вас. Нашата дата е 4 юли. Сватбаааа Колкото повече наближава толкова повече се притеснявам как ще премине събитието. Тържеството ще е в Панорамата на Рига. Вечерна ще бъде. Но все още незнам къде да си направя прическа и грим.   Makeup  Вие какво съветвате?
Активен
jewel
Ентусиаст
**
Публикации: 100

« Отговор #229 -: юни 18, 2009, 12:20:29 »

елзас,и аз още се чудя за грима-в салон Галка,където ще ми бъде прическата или при Мила-салона й е над Галка.много държа на грима,защото искаме и хубави снимки да станат girl_wink.то на пробният ще си покаже,ама нали все пак трябва по-отрано да запазя часове..та още се чудя при кой да е  грима crazy.обмислях да го правя и при Бисерка Петрова,ама тя пък не иска от сега да запазвам час-било рано beating.ама аз немога да чакам за последния момент-искам де съм спокойна Wink.
а за прическата избрах Галка,само заради коментарите по адрес на работата й.всички са доволни от нея, та дано и аз да съм на хорото на доволните danceg
« Последна редакция: юни 18, 2009, 12:22:18 от jewel » Активен
polina88
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: юни 20, 2009, 15:40:18 »

привет за грим мога да ви кажа кое момиче прави савършен грим.Значи както е салона на галка който е в кооперацията на Дав,точно на гурба му във входа има козметичка казва се Мила тя прави най-красивия и естествен грим гледала сам снимки и искам да ви кажа момичета че ще сте много доволни ако искате мога да ви дам номер за връзка.Лично аз ходя на козметик при нея  smile smile
Активен
elzas
Регистриран

« Отговор #231 -: юни 25, 2009, 12:03:31 »

А можете ли да ми дадете номер, на който да се свържа с Бисерка Петрова за грима и къде работи тя всъщност, а също така и ако може на Мила да ми дадете някакви координати.Довечера ще ходя уж на пробна прическа в Рига при Гига (Гергана) предполагам, да видим какво ще излезе и колко пари ще ме одрънка най-вече.
Активен
marinowa
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #232 -: юни 30, 2009, 18:18:21 »

Здравейте момичета,
Предстои ми сватба на 12.09, а още нямам рокля. Проблемът е, че имам много точна идея какво искам, но не го намирам в една рокля. Спрях се на варианта да дам поръчка да ми ушият модела, който аз съм си харесала. За съжаление нямам идея за добри шивачки на булчински рокли в Русе. Мислех си да се срещна с тези от Грънчаров и син. Ако някой има отзиви как работят или пък е доволен от друга шивачка моля да сподели.
Очаквам с нетърпение отговорите ви, тъй като трябва да уредя въпроса до края на седмицата blush
Активен
marinowa
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #233 -: юли 02, 2009, 22:20:02 »

Polina88 разгледах снимките от сватбения албум. Исках да те питам къде си ги правила, защото сега точно съм на етап ангажиране на фотограф и фотооператор. За момента съм говорила със Силвена фото, но имам известни притеснения, тъй операторите им са доста млади момчета.
Активен
datska
Любопитен
*

in love...

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: юли 07, 2009, 13:17:45 »

Аз също имам проблем с намирането на добър фотограф и оператор в Русе.
Търся и добър гримьор.
А и тортата къде да си поръчам?
 funnytooth
Даааа...Идея си нямам кое,къде и как... Offtopic
Активен
elinora
Ентусиаст
**
Публикации: 143

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: юли 07, 2009, 15:42:29 »

Здравейте, момичета!
Мога да препоръчам хората, които се погрижиха за нашата сватба. Ние със съпруга ми сме много доволни от всички. Ако някой се интересува мога да дам координати на лична.
фотограф- Юлия Гарбозанова
оператор- Правдомир Топалов
прическа и грим -Нина от "ВенНина"
торта- от "Пикадили"
Активен
datska
Любопитен
*

in love...

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: юли 07, 2009, 16:41:37 »

Здравейте, момичета!
Мога да препоръчам хората, които се погрижиха за нашата сватба. Ние със съпруга ми сме много доволни от всички. Ако някой се интересува мога да дам координати на лична.
фотограф- Юлия Гарбозанова
оператор- Правдомир Топалов
прическа и грим -Нина от "ВенНина"
торта- от "Пикадили"

Благодаря за информацията.
А как мога да разгледам снимките ви от сватбата?
и дали ще можеш да ми дадеш телефоните им, за да се сваржа с тях blush
Благодаря предварително.
 smile
Активен
elzas
Регистриран

« Отговор #237 -: юли 09, 2009, 15:17:38 »

Ехеееееееее здравейте, при нас всичко мина. Беше на 4 юли. На всички момичета на които им предстои тържество им казвам да се успокоят, защото и аз до деня на сватбата бях кълбо от нерви, но на самия ден ми беше учудващо добре. Всичко беше прекрасно и не ми се искаше да свършва. За фотографката Юлия и видеооператора Правдомир мога да кажа само добро. Невероятни хора. А за хората от Грънчаров и син или за шивачките по-точно също нямам лоши впечатления, няколко пъти си връщах роклята за корекция, но накрая се получи. Мога да Ви препоръчам и фризьорка - казва се Гига и работи в салона в хотел Рига. Много е мила и симпатична. Така че спокойно, всичко ще мине и ще замине, но като дойде няма да ви се иска да свършва.
Активен
OKita
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #238 -: юли 10, 2009, 11:10:46 »

Аз си поръчах роклята от Грънчаров и Син. Бяха изключително бързи и изпълниха всяка една моя прищявка. Роклята беше по мой модел, описаха всичко, взеха мерките и смея да твърдя, че роклята ми стана същата както си я бях харесала. Даже и не беше нещо страшно цената...за разлика от другите места, където бях проверявала  Wink
За оператор сме се спрели на Правдомир Топалов, но има огромна веоятност да не е тук за сватбата, тъй като има много ангажименти в чужбина.
Фотограф все още нямаме, DJ ще е Венци, а тортата най-вероятно ще я поръчваме от Мурсалица.
Прическа/грим по препоръките на elinora, ще се доверим с кумата на Нина
Активен
jewel
Ентусиаст
**
Публикации: 100

« Отговор #239 -: юли 13, 2009, 10:43:49 »

окита,  добре дошла butterfly
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: