Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 17, 2024, 00:53:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Помощ, сватба в Русе  (Прочетена 145296 пъти)

innaa
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #240 -: юли 13, 2009, 21:27:37 »

здравейте на всички! На 08 август ще кажа най - важното "да" в жинота си. Имам проблем с намирането на музика за празникът ми. Сватбата ще е в Русе. Препоръчаха ми ди джей Данчо има ли някой негови кординати и какво ви е мнението за него.
Активен
jewel
Ентусиаст
**
Публикации: 100

« Отговор #241 -: юли 14, 2009, 07:36:42 »

иннаа,добре дошла  give_rose.и ние сме наели Данчо.от всичко прочетено във форума-решихме да му се доверим  good.най-добре е да отидеш на място-магазин Алегро-намира се срещу СБА.той работи там.бих те посъветвала да побързаш,защото си мисля,че сватбата ти наближава и е хубаво да си сигурна,че наистина той ще е свободен за датичката ви  Wink.успех  smile
Активен
svilen_nedkov
Регистриран

« Отговор #242 -: август 19, 2009, 19:12:49 »

Здравейте,
изглежда има много сватби в деня ни и вече 5-ти фотограф и оператор ни отказва. ако знаете някои който се занимава с това ще сме ви благодарни  Bravo
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #243 -: август 19, 2009, 22:26:34 »

Пети отказ е нещо много. Защо не си ревизирате бюджета за да захраните фото и видео услугата. В крайна сметка нещата стигнаха и до тук за съжаление. Понякога няма смисъл да се работи от страна на тези хора. Носи загуби в парично изражение. А събитието се случва де факто. Лошото в случая е, че всички са "на колене".
Активен
kriss
Регистриран

« Отговор #244 -: септември 15, 2009, 15:54:30 »

Някой ако може да ми препоръча DJ за сватба в Русе. Знам няколко имена-Dj Венци, Dj DJ Remix, Светозар Бурмов, но нямам на нито един от тях координатите. Някой ако може да ми каже как да ги намеря (тел. адр.), или изобщо, ако се сеща за някой друг, който съм пропуснал. (Изключвам dj Данчо) Също така ме интересуват цени и отзиви.
Сватбата е на 20 Септември.
Активен
LoveAndLove
Сватбар
Публикации: 188

« Отговор #245 -: септември 28, 2009, 01:40:44 »

Здравейте и от мен .Хова съм във форума. И аз съм бъдеща булка от Русе.  Нямаме все още точна дата ,но избрания месец е април 2010 година. Ще сме само ние кумовете,родителите и братя/сестри. И все пак нямам търпение да дойде момента , в който ще кажа "ДА" на любимият ми.
Активен
SunnyAngel
Ентусиаст
**
Публикации: 76

« Отговор #246 -: септември 30, 2009, 15:23:20 »

LoveAndLove явно с теб ще се омъжваме в един месец. И ние сме избрали април  за нашата сватба, и ние все още не сме решили окончателно датата. За сега не съм свършила нищо  blush все си мисля, че има много време... Още не съм се оринтирала, но ще прочета по-внимателно темичката. Надявам се, че вече омъжените момичета да помагат със съвети  blum
Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: септември 30, 2009, 16:02:01 »

Welcome SunnyAngel
, не е чак толкова много времето, сега ще мине, ще се справиш, успех Wink
Активен
LoveAndLove
Сватбар

« Отговор #248 -: септември 30, 2009, 21:28:28 »

Много се радвам за теб съни.Април ми се стори по удачен ,защото май месец са баловете и ще е голяма лудница.За точна дата ще можем да говорим чак след нова год понеже моето майче е в чужбина,а и бъдещите кумове и те.А толкова хора ще сме, защото преценихме че не ни се хжарлят мн пари и предпочитаме след това със събраните пари да си купим кола. А на теб ти пожелавам всичкото щастие на земята и много любов и разбирателство с бъдещия ти съпруг.Те са най-важни.  smile
Активен
SunnyAngel
Ентусиаст
**
Публикации: 76

« Отговор #249 -: октомври 01, 2009, 14:43:41 »

Благодаря за топлото посрещане и пожеланията smile
LoveAndLove не се и съмнявам, че дори в тесен кръг ще си изкарате невероятно на сватбения ден. Все пак ще сте сред най-близките си и обичани хора.
Ние също не мислим да правим някаква грандиозна сватба. По предварителни сметки ще сме около 45-50 човека. В голямо чудене сме за ресторанта обаче...  scratch one-s head
Активен
LoveAndLove
Сватбар

« Отговор #250 -: октомври 01, 2009, 21:12:14 »

Ами след като се замислихме така ни се стори 4е по ни е нужна кола. Иначе аз тази год на 2 август бях на сватба и бяхме в ресторант "Щастливеца". ДЖ беше ДЖ Данчо,но не останах много очарована от музиката,която пускаше освен народната разбира се. Но иначе като цяло ястията ми харесаха много и до колкото съм запозната куверта на човек беше около 30 лева. А на сватбата имаше около 55-60 човека.И след тази сватба с приятеля ми помослихме отново и тогава решихме да сме само тези хора хем по малко пари хем повече спестени за кола. Но не се и съмнявам че ще си изкараме весело всички сме купонджии  smile
Активен
cherry_tea
Професор
Публикации: 364

« Отговор #251 -: октомври 01, 2009, 22:34:40 »

welcome-2 LoveAndLove и SunnyAngel!
Пожелавам ви да успеете да осъществите своите идеи свързани със сватбения ден.

Ще ми бъде интересно да следя организацията по вашите сватби, така че не пестете от писане и споделяне във форума.  Wink
Активен
LoveAndLove
Сватбар

« Отговор #252 -: октомври 23, 2009, 21:45:10 »

нещо русенките сте умълчани напоследък какво става с вас...
Активен
sabeva_07
Сватбен ГУРУ
Публикации: 506

I am Happy!

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: октомври 23, 2009, 22:00:02 »

Привет мили бъдещи булки.Пише ви една вече омъжена жена и мама .Сватбата ни беше на 21 Април 2007г. в Русе.За ресторант бяхме избрали Панорамата на х-л Рига и останахме много доволни, най-вече от храната беше превъзходна.За ди-джей си бяхме избрали Милен и празника с негова помощ се превърна в незабравим.Мога да кажа че си струваше всички усилия които положих аз и майка ми да организираме всичко.Бяхме около 55 човека, но вярвайче че количеството неопределя качеството.От тези 55 човека бяха около 35 -40 приятели останалото най-близките роднини.Църковният беше в една малка църква в Дружба 1, защото честно да ви кажа ми беше страшно тривиално да се венчаем в централната, но всеки сам си преценява неискам да се обиди някой.
Подписахме през седмицата защото невиждах смисъл да даваме излишни пари, и така ни излезе безплатно подписването.
Ако имате въпроси с радост ще отоговарям.
На бъдещите булки, дерзайте!!!
Активен
LoveAndLove
Сватбар

« Отговор #254 -: октомври 23, 2009, 22:17:33 »

здравей, sabeva_07, радвам се че и ти се включи.. 2006 аз и приятеля ми бяхме на сватбата на едно приятелско семейство и да ти кажа и аз наистина останах много доволна от храната...не помня дж кой беше но си изкарахме супер..докато виж не мога да кажа същото за дунав на 24 май 2007 беше бала ми и бяхме в дунав но такова грозно обслужване и такава отвратителна храна не бях опитвала ...а пък за църквата ако е тази която е до разградското тя наистина е малка и е хубава добър избор си направила...всичко най хубаво ти пожелавам за напред.
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: