Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 01:55:29
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Весела сватба
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Весела сватба (Прочетена 322479 пъти)
svetli
Баш Майстор
Отг: Весела сватба
«
Отговор #255 -:
февруари 19, 2009, 15:22:52 »
Блещучка, приемаш ли още едно мнение от мен? Относно играта, която е като Горчиво мисля, че ще бъде по-интересно и за теб, ако някоя приятелка ти измисли въпросите и ти не ги знаеш и отговаряте едновременно на някакви картончета например и след това сравнявате отговорите. Вижда ми се по-забавно така. Относно хвърлянето на букета и тортата - ами те така или иначе се правят на края на сватбата в общи линии. Ние имахме и надиграване за булото. Много забавно беше.
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
«
Отговор #256 -:
февруари 19, 2009, 15:27:09 »
При нас никой не знаеше за номера с щипките и престилката и всикчи бяха
и много се смяха.Отделно аз преди него подарих на мъжа тениска с фигурки и надпис game over, която също в Плевен не е известна та смеха беше на 6
И имай в предвид, че всяка една сватба е уникална сама за себе си защото младоженците са уникални
Активен
svetli
Баш Майстор
«
Отговор #257 -:
февруари 19, 2009, 15:32:21 »
Цитат на: magi_st в февруари 19, 2009, 15:27:09
всяка една сватба е уникална сама за себе си защото младоженците са уникални
Точно в това е цялата работа - всяка сватба е различна и много зависи от самите младоженци и настроението и държанието им. Почти никой от нашите гости не беше гледал играта с обувките и много се смяхме, когато дядото - баща ми, вдигна крака си, при въпроса кой ще сменя памперсите на бебето
При нас изненадата за всички (дори и за младоженеца) беше торта за рождения му ден, поднесена лично от мен по подобаващ начин
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #258 -:
февруари 19, 2009, 15:34:33 »
Светли ние с теб все едно сме се наговорили>точно това имах и аз в предвид.Няма знаение нито игрите, нито обичаите, ако младоженците са готини сватбата ще е на 6.На мен това ми каза и водещата ни
Активен
Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463
«
Отговор #259 -:
февруари 19, 2009, 19:17:39 »
Светли, Маги, страхотни сте!
Абсолютно съм съгласна с вас! Аз сякаш малко преекспонирах нещата в усилието си уж да не се повтарям с други празненства, обаче сте прави, че това няма как да стане защото купонът се прави от младоженците и гостите, а те няма как да са едни и същи.
Маги, това с тениската е много яко! Особено връчено като специален подарък от булката
Ще доразвия още идейките и ще помисля кое как може да стане.
Благодаря Ви и на двечките!
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #260 -:
април 01, 2009, 16:15:30 »
Момичета аз да споделя нещо, което го бях виждала и DJ го даде като идея. Като влизаме с кумовете и след като изпием шампанското и младоженеца и булката чупят чашите. Тогава DJ казва. Куме, колкото са парченцата от счупените чаши по земята толкова ще е годините щастие на младото семейство, я виж дали стигат? Кума отива, оглежда се и казва, о, не не стигат твърде малко са и започва да дочупва с крака чашите за да станат на милионни парченца. На мен много ми хареса това защото е нетрадиционно
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
Мечтите се сбъдват!
«
Отговор #261 -:
април 03, 2009, 23:06:28 »
Цитат на: tasty в април 01, 2009, 16:15:30
Момичета аз да споделя нещо, което го бях виждала и DJ го даде като идея. Като влизаме с кумовете и след като изпием шампанското и младоженеца и булката чупят чашите. Тогава DJ казва. Куме, колкото са парченцата от счупените чаши по земята толкова ще е годините щастие на младото семейство, я виж дали стигат? Кума отива, оглежда се и казва, о, не не стигат твърде малко са и започва да дочупва с крака чашите за да станат на милионни парченца. На мен много ми хареса това защото е нетрадиционно
tasty
това наистина е много интересно и различно
аз сега като четях и не знам какво ми хрумна изведнъж една идея...мислех да накараме милото да покаже как се сменят памперси ...това с куклата...само че не знам какво ми хрумна сега....че ще е по забавно ако решим да видим дядовците как биха се справили в помагането за бебето... знам че нито баща ми нито бащата на милото са виждали памперс дето севика а камоли да знят как да го сложат
и както двамата събрани на едно са големи фатки си мисля че ще стане много интересно и няма да се знае от никой...само ние с милото ще си знаем и майките дори няма да са подготвени...за да не вземат да направят клуб за обучение Слагане на памперс и преобличане на бебе...
ще ги измъчим малко ама....ще е забавно...
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #262 -:
април 06, 2009, 12:14:31 »
При нас ритуалите мисля да са редовните първи танц, букет, жартиер/леко променен/, захранване, за което още се чудя де, плюс подаръка на родителте и кратка благодарствена реч от нас към тях и играта с въпросите към младоженците.
Какво според вас символизира точна захранването? Защото за мен символиката беше животът ни да е сладък като меда и булката да е нужна у дома, аккто хлябът и солта на трапезата. Но сега като се замисля май символизира преди всичко приемането на булката в новия й дом от свекървата и направо
Активен
Nataliya
Баш Майстор
Щастлива мама
«
Отговор #263 -:
април 06, 2009, 12:20:33 »
Според мен захранването и посрещането на булката се прави от свекървата и символизира точно посрещането и приемането й в новия дом. По принцип трябва да се направи в дома на свекърите, където от сега нататък ще живеят младите, но в наши дни символично се прави в ресторанта.
Меда и солта са символ както на тежките и трудни "солени" моменти, така и на сладките и хубави моменти, които ще има младото семейство в съвместния си живот.
Активен
zora
Любопитен
Публикации: 35
«
Отговор #264 -:
април 06, 2009, 18:22:04 »
Амелия,как смяташ да промениш номера с жартиера.Иска ми се ергените да ги изненадаме с нещо по-нетрадиционно.
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #265 -:
април 06, 2009, 18:36:03 »
Не точно да го променя, не съм се излазила много точно. Не ми се нрави това да ми се завре под полата точно пред родителите и бабите ни и за това решихме просто ди-джеят да каже, че младоженеца не е издържал и по-рано го е свалил и направо да се премине към мятането му.
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
Мечтите се сбъдват!
«
Отговор #266 -:
април 07, 2009, 01:22:34 »
Цитат на: zora в април 06, 2009, 18:22:04
Амелия,как смяташ да промениш номера с жартиера.Иска ми се ергените да ги изненадаме с нещо по-нетрадиционно.
zora на моята кума на сватбата младоженеца изкара килоти от под роклята и бума беше невероятен...никой не го възприе гадно а напротив...всеки знае че е шега и много се смяха
после диджея каза че е трябвало да свали друго а не белйото и и той тогава свали жартиера...
Активен
Боги
I can't live in a world, where you don't exist...
«
Отговор #267 -:
април 24, 2009, 09:06:15 »
Момичета, не знам дали съм в правилната тема, но имам молба. Искаме да наемем танциорка като изненада за кума, но не знам от къде да намеря координати на такава фирма? Моля помогнете
Активен
Slyn4o
Сватбар
Голямааа усмивка:)
«
Отговор #268 -:
април 24, 2009, 22:58:06 »
Цитат на: petrova83 в април 24, 2009, 09:06:15
Момичета, не знам дали съм в правилната тема, но имам молба. Искаме да наемем танциорка като изненада за кума, но не знам от къде да намеря координати на такава фирма? Моля помогнете
Кажи само за кой град става въпрос
за да можем да помогнем
Активен
Боги
I can't live in a world, where you don't exist...
«
Отговор #269 -:
април 26, 2009, 17:45:17 »
Цитат на: Slyn4o в април 24, 2009, 22:58:06
Кажи само за кой град става въпрос
за да можем да помогнем
За София, благодаря
Активен
Страници:
1
...