Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 10, 2025, 19:20:36
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Всичко около сватбата
(Модератор:
магито
) > Тема:
Лични карти
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Лични карти (Прочетена 188606 пъти)
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
Отг: Лични карти
«
Отговор #150 -:
ноември 20, 2007, 16:24:00 »
И аз като подавах заявлението за смяна на документите ми казаха, че трябва в срок от 1 месец след получаване на новат лична карта трябва да си сменя книжката.
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #151 -:
ноември 20, 2007, 16:32:53 »
Цитат на: tonitta в ноември 20, 2007, 14:51:13
mariana
това не го знаех! ohmyАз тогава да побързам,че като нищо пак да ми напишат акт
Благодаря за информацията!
А моята лична ми попълни сама всичко с нейна си бланка....явно за това ми е взела 5лв.
хи хи хи ама тази бланка струва 10 ст. не 3.20 !!!! нещо наистина те е метнала !!! моята си ми взе само 1.80 лв. и ме прати да си отивам !!!!
Активен
maslinka
Публикации: 3663
«
Отговор #152 -:
ноември 20, 2007, 16:40:02 »
май само аз не съм си сменила документите
а старата карта вземат ли ти я докато стане готова новата,а и другото което искам да питам и задграничния паспорт ли се сменя
Активен
tonitta
«
Отговор #153 -:
ноември 20, 2007, 16:42:26 »
Ами Ели да ти кажа мен вече веднъж ме метнаха така без да се усетя и от тогава ми е ясно...ама тази като ми каза 5лв. и макар да знаех,че не е верно й ги дадох.... =]доброволно ме обраха... O_Oда ви кажа срам ме хвана заради нея! :girlhide:ама аз съм егати пишман юриста, че кетап за адвокат имам!срам за гилдията...
maslinka
не ти взимат старата-даваш я като получиш новата!А най-добре си занеси и задграничния да минат с 1 бланка и да ти сменят всичко навъднъж!Ако сменяш адреса направо отиваш в Общината в Информационния център!
Активен
maria_lakova
«
Отговор #154 -:
ноември 20, 2007, 16:43:10 »
Цитат на: Little_Sweet_Didka в ноември 20, 2007, 16:24:00
И аз като подавах заявлението за смяна на документите ми казаха, че трябва в срок от 1 месец след получаване на новат лична карта трябва да си сменя книжката.
Аз си смених личната карта февруари месец, сега сме ноември, а още не съм си сменила шофьорската книжка, понеже не я използвам и не ми трябва
Кой знае, обаче каква глоба ще ми сложат, но все нямам време да се занимавам с ходене до КАТ! Трябва да си взема отпуск специално за това!
Цитат на: maslinka в ноември 20, 2007, 16:40:02
май само аз не съм си сменила документите
а старата карта вземат ли ти я докато стане готова новата,а и другото което искам да питам и задграничния паспорт ли се сменя
Не могат да ти вземат старата лична карта преди да е готова новата! А за задграничния пастпорт е същото положението - трябва да се сменя и той, защото всички документи се правят по данните от личната карта!
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #155 -:
ноември 20, 2007, 16:47:14 »
Задграничния паспорт ти го взимат при подаване на заявлението за новите документи , докато ЛК си остава в теб , ди получаване на новите документи ..Ако не носиш задграничния паспорт при подаване на документите ще те върнат
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
красота :)
«
Отговор #156 -:
ноември 20, 2007, 16:55:56 »
Аз не си носих задграничния при подаването на документите, но не ме върнаха (но аз не исках да си изкаравам нов ). Казаха ми да го донеса, когато идвам за получаване на личната карта и тогава го върнах
Но и аз трябва да ходя да си сменям книжката, че изтървах срока вече и сигурно ще ме глобят
Само като си помисля, че трябва да чакам поне 3 часа и ми става лошо, а и трябва да си взема свободен ден
Активен
mariana
Баш Майстор
«
Отговор #157 -:
ноември 20, 2007, 17:02:59 »
Цитат на: Selvet в ноември 20, 2007, 16:47:14
Задграничния паспорт ти го взимат при подаване на заявлението за новите документи , докато ЛК си остава в теб , ди получаване на новите документи ..Ако не носиш задграничния паспорт при подаване на документите ще те върнат
При мен беше същото
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #158 -:
ноември 20, 2007, 17:09:28 »
Носете си за всеки случай задграничния(ако ще си вадите нов ) , защото съгласете се , много е неприятно да висиш с часове на опашка и като стигнеш на гишето да те върнат , защото видиш ли не си носиш паспорта а в заявлението си отбелязал че искаш и двата документа. Мен ме върнаха и го казах от собствен опит..другото за което връщат са снимките - по незнам каква си разпоредба от май месец 2007 , трябвало снимките да са с нови с определени изисквание , момичетата ще казат какви са изискванията за снимките, че аз не си спомням
Активен
estrella
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #159 -:
ноември 20, 2007, 20:06:34 »
Цитат на: Selvet в ноември 20, 2007, 16:47:14
на мен ми го взеха при получаване на новия и така трябва да е ,защотото може да имаш пътуване(както беше при мен), но може навсякъде да е различно
Активен
tonitta
«
Отговор #160 -:
ноември 20, 2007, 20:23:46 »
estrella
и при мен беше така!даже като отидох първия път миказаха,че няма проблем,че не го нося,но да го занеса при получаването на л.к.Но понеже така и така ме върнаха,за да ми напишат акт на другия ден си носих и паспорта,за да ми сменят и него!а и се оказа,че всичко е субективно,зависи кой е на гишето...Имам приятелки,които са се бавили с месеци и не са ги гобили,а аз се паднах на кривотия и...тя ми направи и изречение за снимките, но аз се закучих и като отидох втория път беше друга служителка,която гък не ми каза и ми прие документите!така че явно и тук е въпрос на късмет...Абе вие си новете всичко за всеки случй пък...А и акта за раждане и акта за брак+копие!
Успех!
Активен
Mrs.™
«
Отговор #161 -:
ноември 20, 2007, 22:47:45 »
паспорта се предава при получаване на новият,не могат да ви го вземат по рано
Активен
mariana
Баш Майстор
«
Отговор #162 -:
ноември 21, 2007, 10:47:07 »
На мен ми го взеха при подаването на документите може би защото аз не исках нов.
Активен
Ели .
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #163 -:
ноември 21, 2007, 13:18:00 »
Цитат на: mariana в ноември 21, 2007, 10:47:07
На мен ми го взеха при подаването на документите може би защото аз не исках нов.
да точно така е и при мен!!!!! тъй като аз забравих да подам заявление за международен и бях чакала и един път ме върнахаи не исках и за трети път да чакам и не си поръчах международен паспорт !!!!!!
Активен
Natalia Borisova
«
Отговор #164 -:
ноември 21, 2007, 13:21:16 »
Аз моя паспорт го смених заедно с личната карта, не за друго ами просто ми беше необходим, а и без това ми изтичаше вече.
Активен
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...