Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 11, 2025, 12:01:39
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Всичко около сватбата
(Модератор:
магито
) > Тема:
Семействата-първа среща
Страници: [
1
]
2
3
4
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Семействата-първа среща (Прочетена 27624 пъти)
magica1983
Сватбар
Семействата-първа среща
«
-:
януари 05, 2008, 19:18:25 »
Здравейте всички,
Гледали ли сте"Запознай се с нашите" и "Запознай ме с вашите"?Разкажете за това как запознахте семействата си-официално ли беше,как реагираха,как се държаха,харесаха ли се,притеснявахте ли се, въобще всичко!!!
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
Отг: Семействата-първа среща
«
Отговор #1 -:
януари 05, 2008, 19:51:04 »
хайде аз първа на всяка манджа
на милото техните ме познаваха от 3г а мама не знаеше даже кой е милото
когато решихме да се оженим стана ясно че вече няма мърдане и време да ги запознаем решихме да е на неутрално място аз да дойда с майка ми и милото а техните двамата заедно!разбрахме се да се видим в една пицария тя беше адски притеснена през цялото време по пътя нататък когато влязохме свекитета бяха вече там!баща му подари една червена роза на майка ми и една с прасковен цвят на мен
много беше мило!запознахме ги ръцете ми трепереха и се потяха от нерви мама беше същата!ние с милото и с нея седнахме един до друг а те двамата срещу нас
започна се с "ее крайно време беше да се видим стига сме се крили.."и така разговора тръгна шеговито притеснение имаше нормално е но ние е с мъжа ми гледахме вниманието да е насочено към нас за да не се чустват те неловко от някоя тема или разговор поговорихме за сватбата за мен за него всеки спомена по няколко думи за себе си и имайки впредвид че мама беше сама мисля че мина повече от добре!тя много ги хареса каза че са много мили но свеки и изглеждала злобна лицемерна и превзета е нямаше спор тя за толкова малко време откри това в което бях убедена и само чаках да чуя и от друг
размениха се телефони ит ова беше!на излизане свеки казала на мама "оохх ама много им се радвам на младите"
понеже не е свикнала с такова лигаво и превзето поведение и само и казала "и аз и аз"
мама ни целуна за чао и свеки и тя както беше вече си тръгнала като видя и си изпотроши краката да ни целува и тя да не остане по назад
и така мисля че мина нормално нямаше изцепки или неловки и моменти на излагане поне според мен а сега как са се чуствали те аз не мога с точност да кажа извинявам се за дългия пост
«
Последна редакция: януари 05, 2008, 19:54:00 от kleo_20
»
Активен
renka_87
Професор
Най-чакания месец Април
«
Отговор #2 -:
януари 09, 2008, 09:50:58 »
При нас с мацорана нещата протекаха така:
С него се познавахме вече година и половина,като за това време три месеца сме били гаджета,после той се качи на пасажерски кораб за 6 месеца,като се върна заживяхме заедно на квартира за два месеца и половина,после пак се качи на кораба за 4 месеца,върна се,заживяхме при нашите и след 2 месеца решихме да се сгодим.Тогава бяхме при техните нагости(на село в Шуменско).Същият ден се прибрахме във Варна,взехме нашите и се върнахме пак на село.Вечерта мина поне за нас много добре,запознаха се,размениха си координатите,поговориха за годежа,тъй като в крайна сметка празнувахме два дена-единия ден във Варна за да ме вземат и на другия ден в Шумен.Направо си беше шоу и така.Нямаше нещо странно да се е случило при запознаването(или поне на мен така ми се стори)
Активен
elenceto
Ентусиаст
«
Отговор #3 -:
януари 09, 2008, 10:10:10 »
Беше ужасно! :angry:Всички мълчаха , никой не ядеше , а баща ми ни изнесе една прочуствена лекция за семейния живот , любовта и уважението между мъжът и жената, при което разплака всички жени!Общо взето сега , като се сетя ми е много смешно , но тогава просто нямах търпение вечерта да свърши!Но предполагам , че е нормално при хора , които се виждат за първи път и новината за годеж и сватба им е поднесена малко ненадейно да се получават конфузни ситуации при първото събиране!
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #4 -:
януари 09, 2008, 11:37:50 »
При нас първата среща беше през август. Неговите родители отидоха при моите да ме искат. Беше малко напрегнато. После мама и татко върнаха визитата.Хубаво си изкарахме и двата пъти. Следващата среща може би ще е чак на сватбата
Активен
Вероника
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #5 -:
януари 09, 2008, 12:10:07 »
При нас беше много инстересно. Свекърите са в Шумен, майка ми е в Бургас, а баба ми (която е е човека който ме отгледа и на който дължа това кето съм аз) е в Левски. Казахме им че ще се женим август месец и въобще не включихме че не се понават. Тогава свекървата поискада се видят и нормално, няма на сватбата дасе чудят кой е свата, кой е брата
И тогава реших и ги събрах в бабината къща, където съм израстнала. Събрахме се септември, времето беше хубаво, бяхме в двора на маса, хванаха си приказката, базикаха младата булка и така
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #6 -:
януари 09, 2008, 20:11:46 »
Моите родители и на Денис майката с запознаха в деня на сватба, като дойдоха в нас да ме взимат!
Така стана понеже свеки все не намираше време да се види с наще
Активен
maslinka
Публикации: 3663
«
Отговор #7 -:
януари 09, 2008, 20:14:32 »
а нашите се познаваха преди нас даже
,майките ни са работили заедно като мед. сестри,а и живеят на една улица и така нямахме неловкия момент на запознанството
Активен
magica1983
Сватбар
«
Отговор #8 -:
януари 09, 2008, 20:25:46 »
Чудя се кое е по-зле-да ги срещнеш на сватбата,или доста по-рано и да започнат да си намират кусури!!!
Винаги след срещата се обсъждат едни други...Но може би по-ранното запознанство е по-добър вариант, за да имат време да свикнат с и деята,че стават рода!!!
Активен
Mrs.™
«
Отговор #9 -:
януари 09, 2008, 21:19:52 »
:girl_impossible:за мен е едно неуважение,да ги запозная чак на сватбата,още повече ако живеят в един град
но това е мое мнение
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #10 -:
януари 10, 2008, 09:31:30 »
И наште се познаваха преди нас, майките ни са колежки -хаха. И все пак първото им гости у нас беше незабравимо - аз и милото както си бяхме поседнали на "горещото диванче" и сменихме поне 5-6 цвята бои, а свекито като тръгна да изкарва подаръци за цялото семейство ми идеше да се скрия под масата
забавно беше и незабравимо
Активен
mariana
Баш Майстор
«
Отговор #11 -:
януари 10, 2008, 09:39:29 »
И ние сме от един квартал и всички се знаят.Даже баща ми и свекърва ми са набори и са учили заедно,но в различни паралелки.Срещали са се много пъти преди да решим да се женим.Но годеж така и не направихме.Донякъде аз не исках,заради едно изказване на свекърва ми година по-рано.Много съм злопаметна,нали
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #12 -:
януари 10, 2008, 12:07:32 »
ние сме заедно от 7 години (и пове<е даже) и техните ме познават от самото на<ало, както и нажите го познават. Ноо подителите се сре<тнаха когато обявихме годежа-те дойдоха у нас и мина мноого добре. Ве<е си ходят най-редовно на гости, вупреки разстоянието и факта, <е нас ни няма
Активен
maslinka
Публикации: 3663
«
Отговор #13 -:
януари 10, 2008, 12:14:08 »
Цитат на: Valentinka в януари 10, 2008, 12:07:32
ние сме заедно от 7 години (и пове<е даже) и техните ме познават от самото на<ало, както и нажите го познават. Ноо подителите се сре<тнаха когато обявихме годежа-те дойдоха у нас и мина мноого добре. Ве<е си ходят най-редовно на гости, вупреки разстоянието и факта, <е нас ни няма
душичке не пиши с цифри "4" = "ч" и "6"= "ш",защото става много трудно за четене с тези скоби
Активен
magica1983
Сватбар
«
Отговор #14 -:
януари 11, 2008, 17:19:36 »
Като гледам как гладко е минало и при вас,се чудя защо ли цяла нощ не спах от притеснение и толкова се чудих!
Активен
Страници: [
1
]
2
3
4
Всички
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>