Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 22, 2024, 09:12:13

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 20   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ГРИЖА ЗА КОСАТА  (Прочетена 218579 пъти)

Zahira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: май 28, 2008, 08:25:32 »

И при мен не е така. Даже косата ми напоследък е доста суха в краищата и се омазнява много бързо в корените.  Уж скоро се подстригвах и ми махнаха всички "цъфтежи", пък сега гледам, че пак има. За сметка на това пък ноктите никога не са ми били толкова здрави.
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #76 -: май 28, 2008, 09:12:32 »

kleo_20, Zahira, проблема ви звучи сякаш се е нарушил баланса при омазняване на косата.
При мен се получи същото, но след употреба на Низорал. Корените на косата ми се омазняваха за един ден, а краищата бяха сухи. Отидох в един магазин за професионална фризьорска козметика, т.с такава дето само от фризьорски салони може да се купи и от съответното място де, те са нещо като склад, напълно нечувани и невиждани марки за мен. Обясних им проблема ми и веднага ми препоръчаха балансиращ шампоан. Казаха, че шампоана не трябва да измива прекалено добре, защото тогава се стимулира още повече секрецията на себум и едновременно с това балансирал....нещо си, не си спомням вече. Много съм доволна от както го ползвам. Съвета ми е да потърсите такъв балансиращ шампоан. 
Активен
korona
Ентусиаст
**
Публикации: 53

« Отговор #77 -: юни 11, 2008, 08:25:49 »

Моля дайте ми адрес на фризьорски салон в София, в който поставят щипки за удължена коса....."Наденцето" ми даде съвет откъде да си я купя  Offtopic( ЗА което много и благодаря), но сега хич нямам идея къде да я занеса да и поставят щипки....
Активен
fifilotka
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #78 -: септември 02, 2008, 15:34:57 »

и аз да се включа в темата.нова съм във форума,но от много време го чета smile относно косопада,който е на дневен ред при мен  cray да споделя и аз какво съм ползвала има 1 шампоан alpecin той съдържа кофеин и определено има ефект. хубавото е ,че може и ежедневно да се ползва.съветвам също така на мита коса да се втрива хининова вода когато е чиста. тази неделя си направих една домашна маска и останах  yahoo danceg от ефекта.маската е следната
1 с.л зехтин
1 с.л оцет
1 с.л ракия(колкото по-силна толково по-добре)
1 жълтък от яйце
1 ампула вит.А
1 ампула вит.E
разбърква се сместа и се маже на косата хубаво се втрива в корените.увивате косата с поли- етиленова шапка и отгоре слагате една кърпа   седи 2 часа или колкото искате и издържите повече.след това миенето е ясно.  едва ли ви казвам нещо ново но бях длъжна да споделя опита си.надявам се да  бъда полезна на някоя от вас.
Активен
vesityyy
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #79 -: септември 06, 2008, 19:08:00 »

моята коса е права, но не е гъста, бях пробвала какво ли не, сега сикупих на Лореал Еlseve срещу накъсване (жълтия) и да ви кажа съм много доволна, косъмът ми се изглади, косата ми стана по-плътна smile

Моля пишете на кирилица!!!
« Последна редакция: септември 06, 2008, 19:51:52 от Bulechka » Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: септември 15, 2008, 22:40:58 »

Аз съм с нов шампоан и балсам за обем и съм много доволна
. Като на същата фирма съм ползвала една сива серия и ампули срещу косопад<ако не ме лъже и шампоана и балсама бяха срещу косопад> и съм много доволна good
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: септември 15, 2008, 22:51:23 »

Наде, ти с какъв тип коса си?

И можеш ли да ми кажеш на какви цени са този шампоан и балсам в България? Тук намирам по интернет за $12 всяко.

Аз в момента експериментирам с Bumble and bumble и съм много доволна от тази серия

Аз съм с мазна коса, като в краищата естествено ми е супер суха заради кичурите и се мия през ден.е
« Последна редакция: септември 15, 2008, 22:58:33 от ellie_bellie » Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: септември 15, 2008, 23:05:09 »

Наде, ти с какъв тип коса си?

И можеш ли да ми кажеш на какви цени са този шампоан и балсам в България? Тук намирам по интернет за $12 всяко.

Ами не знам не дадох аз парите blush и си нямам и идея колко струват,а и не питах pleasantry но мисля,че е между 14 и 20 лева,но за по-сигурно ще питам smile Иначе косата ми е боядисана,тънка и леко чуплива(общо взето след като са ми отрязали красивите къдрици като малка,ми е нещо средно между къдрава и права),не мога да кажа че е суха,но и мазна не е,средна работа(но не и нормална),когато съм с редовете ми е суха,а като ги махна повече клоня към мазна crazy Но между другото четох хубави отзиви за ето това правело къдриците много хубави и подредени и не е скъпо около 14-15 лв.
А от тази серия съм доволна косопада ми с нея намаля,мисля че вампоана беше 20 лв.,толкова беше и балсама май,а ампулите по 4-5 лв. good
« Последна редакция: септември 15, 2008, 23:08:33 от малката госпожица™ » Активен
Isabel
Сватбар
Публикации: 297

« Отговор #83 -: октомври 13, 2008, 21:52:52 »

За мазна коса препоръчвам шампоан Ноде на Биодерма, много добре измива. Само от него съм доволна. blum good
Активен
nudi
Любопитен
*
Публикации: 46

« Отговор #84 -: ноември 19, 2008, 21:50:00 »

Аз съм със стряхотно суха коса, и от скоро ползвам шампоана на професионалната серия dusy! Преди година моя приятелка ми го донесе от германия но беше за др. вид коса, ако не се лъжа за боядисана, а сега го видях, че го има и в българия онлайн.

* Dusy Profes. Cur .jpg (4.4 KB, 89x300 - видяно 3252 пъти.)
Активен
nudi
Любопитен
*
Публикации: 46

« Отговор #85 -: ноември 25, 2008, 12:03:02 »

Най-накрая и аз да си харесам косата, малко нескромно звучи, но е така .......... вече си я харесвам, а нали важното е "... сам себе си да хересаш..."

* 111.jpg (23.25 KB, 184x258 - видяно 3219 пъти.)
Активен
diavalo
Сватбар
Публикации: 283

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: ноември 25, 2008, 13:06:00 »

Наде, от къде си намираш този шампоан за косопада от тази сивата серия?
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: ноември 25, 2008, 13:59:37 »

Този косопад ще ме побърка. Не знам от сезона ли е, от какво е, но вече съм изръсила косми за 2 перуки от себе си. Кажете нещо ефикасно, защото вече ще се побъркам. Сега последно съм на една моментална маска на Gliss Kur, тя като че ли дава ефект.
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: ноември 25, 2008, 23:31:15 »

snezhito,това е нормално.Моята фризьорка каза,че доста клиентки се оплаквали,но това е така,понеже есента е продължила повече,отколкото трябва! Wink
Активен
_MuMeTo_
Сватбар
Публикации: 285

Ако имаш мечта , позволи и да се сбъдне!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: ноември 26, 2008, 22:51:56 »

Моята коса също доста пада, но си взех стимулант за коса на Икаров,  той е с някакви масла много е хубав опитай те го. Нанасясе 15 минути преди миене на косата. мазно е. В момента ми расте даже нова коса. Продава се в аптеките и изобщо не е скъпо! smile
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 20   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: