Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
април 08, 2025, 21:17:20
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Кога се сгодихте и кога започнахте организацията на сватбата?
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
15
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Кога се сгодихте и кога започнахте организацията на сватбата? (Прочетена 67855 пъти)
niksha
Сватбар
Публикации: 271
Отг: Кога се сгодихте и кога започнахте организацията на сватбата?
«
Отговор #15 -:
декември 23, 2007, 21:36:16 »
Цитат на: hristi в декември 23, 2007, 19:58:59
нашата сватба е юли месец и вече имаме запазена ритуална зала и църква
Леле не ме шашкай така
нашата ватба ще е на 05.07 това какво означава че вече трябва да ходим да запазваме час за ритуалната и църквата ли?
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #16 -:
декември 23, 2007, 21:46:36 »
Нашата сватба я организирахме за 3 месеца и всичко мина много добре, така че не се притеснявай имаш много време !
Активен
Вероника
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #17 -:
декември 26, 2007, 16:50:17 »
И два месеца са достатъчни за организация
Активен
summer.
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #18 -:
декември 27, 2007, 09:21:15 »
Аз започнах с организацията 4 м. преди сватбата и имах достатъчно време...Не, че в последните дни пак не изникваха разни дребни работи, но това не е болка за умиране. Мисля, че ако човек си разпредели достатъчно добре времето и 2 м. могат да му стигнат...
Активен
Ели .
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #19 -:
декември 27, 2007, 10:13:39 »
аз започнах с организацията 7 месеца преди сватбата, даже бях позакъсняла тъй като датата ни беше 07.07.07 и все пак имаше много сватби тогава и почти всички DJ и водещи бяха заети и ми беше голям проблем докато открия други, така че ако ако искаш най-доброто било то DJ, оператор, водеща, ресторант можеш и по-отрано да организираш или поне да говориш с тях !!!!! но ми беше много спокойно имах време за всичко, но последната седмица все пак си е най-трудна тъй като тогава се решават много дреболийки и няма как по-рано да се отметнат !!! успех
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #20 -:
декември 27, 2007, 12:31:40 »
Напълно съм съгласна с Ели, за да имаш по-голям избор трябва да започнеш по отрано-(5-6 месеца).
Активен
hristi
Сватбен ГУРУ
щастлива госпожа
«
Отговор #21 -:
януари 01, 2008, 21:23:07 »
Здравей niksha ами да мой съвет е ако си на ясно с това точно къде искаш да бъде сватбата ти да не изчакваш за да не стане така после да те е яд че вече са запазени за нашата дата в ритуалната имаше записани като отидохме за наша радост часа който искаме беше свободен !успех
Активен
Ели .
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #22 -:
януари 02, 2008, 16:12:31 »
оооо започнах миналата година по това време да подготвям нашата сватба и сега това много ми липсва :'(и като се сетя ми става едно такова милоооооооооо !!! пожелавам ви една весела подготовка с по-малко нерви и повече пепруди в стомаха , не може да се опише чувството !!!!
а ние ще помагаме с каквото можем !!!!!!! успех
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892
«
Отговор #23 -:
януари 02, 2008, 18:45:04 »
Аз започнах много рано, но съм решила всичко да организирам сама и правя нещата едно по едно, защото имам много други ангажименти. Освен това от началото на юни до края на юли вероятно ще имам изпити и искам до тогава почти всичко да е готово.
Според мен, ако човек не е много натоварен за 2-3 месеца може да организира всичко, но наистина по-рано има повече избор.
Активен
deni1709
Професор
Сладката Габи
«
Отговор #24 -:
януари 03, 2008, 19:16:18 »
сватбата ни е на 15.06.2008г. и мисля че вече е време да започваме с приготовленията
.
Активен
magica1983
Сватбар
«
Отговор #25 -:
януари 12, 2008, 14:17:28 »
Сватба може да се организира за един месец!!! Доказано е!!!На мои близки им се наложи заради бебчо!!!
Но за този месец търчаха всеки ден за нещо,беше невероятно напрежение дали ще успеят да намерят свободен ресторант,ди джей и всичко останало!!!Абе,притеснения!!!
Ние започнахме сериозно 8 месеца по-рано,за да сме си спокойни.Първо резервирахме дата за ритуалната зала в първия ден,в който записваха за 2008 год.(от 01.11.)Отидохме в 11ч.,оказа се,че вече има записана двойка на нашата дата,но на по-ранен час!!!След седмица записахме църква,там поне дати и часове свободни, колкото искаш имаше!Оставихме търсенето на ресторант за след Коледа и това донякъде беше грешка,защото се оказа зает вече и се наложи да обикаляме 3 седмици,докато ето вече днес и аз мога да се похваля с капариран ресторант.Така,че според мен,по отрано е по-спокойно!!!Зависи главно от ангажираността на булката и тези,които помагат!
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #26 -:
януари 12, 2008, 14:44:50 »
Ние все отлагахме започването на подготовката
и си бяхме казали, че две седмици няма да говорим за това и после почваме. И така стана. Първо запазихме ресторанта, на другия ден и ритуалната и от там нататък всичко започна. Сякаш с уговарянето на ресторанта възприехме като реалност всичко и почнахме да мислим сериозно.
Но общо взето, ако човек знае какво иска - много бързо става всичко. И колкото и от рано да се подготвяш - последната седмица си остава най-напечена.
Активен
niksha
Сватбар
Публикации: 271
«
Отговор #27 -:
януари 16, 2008, 18:33:52 »
Здравейте отново. Отдавна не съм писала, но съм постоянно в движение - на работа, в университета (там пък и сесията започна), на гости на родителите на милото... абе лудница
. Искам да ви попитам март месец дали ще бъде късно за запазване на час за ритуалната зала и за капариране на рестурант при положение, че сватбата ни ще бъде на 05.07, понеже много ми се иска да изчакам баща ми да се върне в България и тогава да започваме цялата организация. Почти винаги го няма на важните събиятия в живота ми
и много ми се иска този път поне да е до мен, от началото до края. Как мислите дали няма да е късно?
Активен
hristi
Сватбен ГУРУ
щастлива госпожа
«
Отговор #28 -:
януари 16, 2008, 19:23:03 »
niksha това че баща ти няма да го има при записването за ритуална зала и капарирането на ресторанта според мен не трябва да те притеснява......все пак ти и бъдещият ти съпруг ще вземете решенята.......за баща ти ще остане да се наслади на една перфектна организация....!
Активен
magica1983
Сватбар
«
Отговор #29 -:
януари 17, 2008, 19:44:04 »
Аз бих разширила леко темата, с въпрос кое колко време ви отне?
На мен например при избора и запазването на църквата и ритуалната зала ми трябваше точно седмица.За ресторант обикаляхме и умувахме около месец.За съжаление довчера имах капариран ресторант,вече не,защото развалиха всичко и сега отново се връщам един месец назад,като се има предвид,че за този месец са се ангажирали сумати ресторанти...Рокля също си търся от месец и още не съм избрала...Така че нещата не стават много бързо...
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
15
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Кога се сгодихте и кога започнахте организацията на сватбата?
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума