Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 13:59:04

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Сливен?  (Прочетена 138214 пъти)

Dginger
Ентусиаст
**
Публикации: 108

« Отговор #360 -: май 21, 2008, 21:07:49 »

Виле и аз точно това умувам, от къде да си намеря балони с хелий?!
Първоначално неискахме балони, но колкото повече ходим до ресторанта ни се вижда много гол, и се убедихме че балоните просто са задължителни.
Борето ме насочи към Пипилота, но  незнам дали там има балони с хелий
Активен
bori
Сватбар
Публикации: 294

колко е хубаво,когато се усмихваме

Моят сватбен албум

« Отговор #361 -: май 21, 2008, 21:38:13 »

Виле и аз точно това умувам, от къде да си намеря балони с хелий?!
Първоначално неискахме балони, но колкото повече ходим до ресторанта ни се вижда много гол, и се убедихме че балоните просто са задължителни.
Борето ме насочи към Пипилота, но  незнам дали там има балони с хелий

Има такива-да.На масите ни бяха с хелий. good :)Успех на всички
Активен
gorgeous
Новак
*
Публикации: 8

Моят сватбен албум

« Отговор #362 -: май 21, 2008, 21:42:11 »

Относно балоните с хелий мисля че са по 1лв. Поне толкова бяха миналата година лятото. Аз украсявах сама една сватба и бях много горда със себе си. Всичко беше както по реда си и никой не повярва че това съм го правила аз а не агенция. Така че не е толкова трудно, аз се забавлявам честно казано. Само балоните си купих от една много приятна жена на пл. Левски. Тя прави основно детски партита, но и тя ми помогна и с арката за нея сватба. Сега нямам нейни координати но ако някой иска да ме пита. Работи доста евтино, на мен почти не ми взе пари, само балоните с хелии си платих. А ми помогна да надуя и направя повече от 100 балона.

Иначе сега за моята сватба ще ми украсява една агентка от Ямбол. Доверих и се защото има много голям асортимент от неща и украси. Пълна е с идей и цените и не са по различни от тея в Сливен. Даже бих казала че някои неща са дори по евтини. Имам и неин ценоразпиз за бройка. Пак мога да помогна ако се интересувате
Активен
bori
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #363 -: май 21, 2008, 21:51:51 »

Аз се възползвах от услугите на същата приятна жена с детските партита Bravo.Много е готинка и разбрана и не взима скъпо.Казва се Милена и е страхотна симпатяга.Беше ни оставила и перуки да се забавляваме,но в малкото време и суматохата сме ги забравили да се повеселим.И само и ги върнахме непокътнати:)Няма да сгреши,който се обърне към нея.Мога да дам тела и на който се интересува на лични.Аз предпочетох да не ангажирам приятелите си с това,а да ни се помогне с балоните.
Активен
daniela_sl
Ентусиаст
**
Публикации: 95

Моят сватбен албум

« Отговор #364 -: май 22, 2008, 06:59:40 »

Момичета аз знам каде в сливен има ретро кола,но не знам дали я дават под наем.Много е хубава,на една моя комшиика е.Сестра и я прати от щатите.Незнам колко от Вас знаят,но скоро имаше  на площад Хаджи Димитър изложение на ретро коли и тяхната беше най-хубава!  Bravo
Мисля,че е ролс ройс,но не съм сигурна.Това което на мен не ми хареса е,че е двуместна и кумата ми се изказа,че за тях с кума нямало място и ще трябва да бягат след нея funnytooth funnytooth
Иначе за тези от вас които се интересуват мога да попитам,въпреки че аз нея познавам много добре,но не пречи да питам good
Активен
gorgeous
Новак
*
Публикации: 8

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: май 22, 2008, 07:07:53 »

Даниелка попитай моля те. Поне  разбери дават ли колата за такива поводи и колко би струвало. Все пак на мен ще ми трябва не повече от час-два. Хе хе, не съм, очаквала толкова бързо развитив на нещата...много се радвам че ми помагате. Благодаря!!
Активен
Alannah
Професор
Публикации: 476

Моят сватбен албум

« Отговор #366 -: май 23, 2008, 09:53:37 »

Оооо, Гацееее danceg! Много се радвам, че си с нас blush! Момичета, gorgeous е първа братовчедка на милото и не грешите, че е сладурана blum! А е и наша гордост- прекрасна, интелигентна, упорита, старателна и вярваме, че ще покори всички върхове, които тръгне да изкачва good! Бъдете сигурни, че ще е ослепителна yahoo! На бала си беше истинска принцеса Girl_hide! И да, тя вече има опит в сватбите и по-скоро ние ще черпим опит от нея, отколкото тя от нас pardon.
Аз се разписвам най-накрая от доста време насам. Взех си роклята и обувките yahoo! Халките и те са готови danceg. Не знам кога ще отделя време да снимам всичко и да ги кача в галерията Girl_sing.
Активен
bori
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #367 -: май 23, 2008, 10:34:37 »

Сигурна съм,че е готина мацка!Колкото до опита-още една гледна точка и опит на никого не са излишни.А и когато споделяш с другите се обогатяваш с нещо Wink,дори и капка в морето да е!И изживяваш по-пълно емоцията smile @}->--Наисина скоро не се беше включвала,надявам се,че се чувстваш отлично!
Активен
Alannah
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: май 23, 2008, 11:08:26 »

Здравей, Бори tease! Ами и да, и не- относно как се чувствам. Но то е друга тема. Имам си някакви тежести, но Offtopic.
Относно подготовката- върви мисля. DJ си намерих от Бургас. Видях си шаферката като ходихме в Плевен smile. Сладураната е вече на 3 годинки и половина и е побъркващо интересно дете! Удивителна е! Тук има един магазин в Сливен, в който има роклички за 8лв Oh my ..., шаферски. Но в понеделник ще направят ново зареждане и тогава ще ходя да й избирам. Фото и видео още не знам къде да търся. Някъде в темата бяха споменали "Колорит", но не знам къде са и дали са добри. Трябва и това да свърша от по-големите задачи. А подаръчетата за гости ги поръчахме от всичко за 1лв- бели слончета, който са хубавички. Дори направиха отстъпка от 1лв на 0,70лв и само разпечатах малки листчета с имената ни и датата, които да залепя отдолу. И разпечатах на розов паус по едно малко листче с мисъл на Коелю, което да завия в свитък и да сложа в краката на слончето. Не знам все още какво ще се получи. Обещавам в най-скоро време да ви предложа и снимков материал. Дано да се получат нещата. Надявам се и при вас нещата да вървят и хайде да организираме една срещичка blum! Какво ще кажете за другия уикенд 31.05-01.06?
Активен
bandidi
Професор
Публикации: 424

Моят сватбен албум

« Отговор #369 -: май 23, 2008, 11:21:26 »

Здравейте момичета! Като гледам май аз съм най-неактивната, но ще се постарая да наваксам. Все си мисля, че има време до моята сватба и с това се успокоявам. Оказва се, обаче, че време никак няма и вчера вероятно за първи път се притесних сериозно. За малко да изпусна оператора, който исках да ни заснеме сватбата  girl_impossible Vilence, относно балоните с хелий може да намериш и при Мими Басанова (цветарското атлие до битовия). Здравей на gorgeous! Ще се радвам да чувам как тече подготовката. Моля, ако е удобно да ми дадеш координатите и повече информация за агентката от Ямбол, която ще прави украсата за сватбата. Много ще съм ти благодарна! Откъде ще ми препоръчате да си взема по-изчистена рокля?  blush Хубав ден на всички днес!
Активен
daniela_sl
Ентусиаст
**
Публикации: 95

Моят сватбен албум

« Отговор #370 -: май 23, 2008, 11:54:07 »

Alannah каде ги откри тези роклички по 8лв. ти направо ме шашна shok
Аз намерих единствено с/у пожарната,но там ми казаха 20.лв наем за всяка,понеже моите шаферки са две girl_wink
ще се радвам на малко повече информация от твоя страна give_rose
Колкото до среща аз съм за good,нали и аз преди време бях предложила,но тогава нищо не излезе......
Активен
Alannah
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #371 -: май 23, 2008, 12:42:07 »

То нищо не излезе, защото се оказахме несериозни blush. Но сега мисля, че няма проблем. Ако съм възпрепятствана, ще пиша. Иначе рокличките са в един от магазините за 1лв. в центъра, но няма как да те ориентирам, защото още не знам улиците. Ако се видим, направо ще те заведа. Е, не са някакви шармантни роклички, но на мен страшно ми харесват като за 1 път особено и за лято. Единственото, което ме тормози е да не би пък материята да дразни детето. Все пак не е от някакъв скъп тюл явно, но то за 1 ден. Даже може да се преоблече в ресторанта. Пък то и децата не остават с един тоалет за деня, каквито са цапащи и потящи се blum. Лично аз мисля, че са хубави. Само дано да заредят за понеделник, че ще пътувам за 2-3 дни. Аз отдавна ги гледах, ама, докато се чудех, от една детска градина ги изкупили. Ходих вчера, но бяха останали 2-3 модела с розови и лилави елементи, които не ми харесаха. Аз искам от чисто белите. Имаха доста моделчета преди това. Но сега чакат ново зареждане.
Активен
Dginger
Ентусиаст
**

« Отговор #372 -: май 23, 2008, 19:58:36 »

Момичета и аз много искам да направим една срещичка, но ако е на 31.05, мене не ме бройте, тогава се бракувам yahoo
Активен
Alannah
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #373 -: май 23, 2008, 20:13:41 »

Ами тогава след сватбата, че да разказваш biggrin.
Активен
Dginger
Ентусиаст
**

« Отговор #374 -: май 23, 2008, 20:19:59 »

Аз на 29.05 пристигам в Сливен, и ако някой иска може да се видим на по кафенце
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: