Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 15:41:13

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Сливен?  (Прочетена 138247 пъти)

bori
Сватбар
Публикации: 294

колко е хубаво,когато се усмихваме

Моят сватбен албум

« Отговор #345 -: май 18, 2008, 21:49:31 »

Залата не е лоша и сега.Като се напълни с хора и всички ви пляскат става много готина атмосфера.А като и вие се усмихнете и разчупите малко стандартните думи,става много весело.Аз например,като ме попитаха дали съм съгласна да се омъжа за Юлиян....и незнайно откъде ми изникна"Ми щом съм дошла до тук,предполадам,че да"Всички избухнаха в смях,а Юли и той да не остане по-назад каза"По военному "Тъй вярно",иначе да".После,като отпивах от шампанското се чу"Мммм,много хубаво"и пак ми се смяха приятелите.Атмосферата идва от вашето настроение и това на гостите ви.Залата не е лоша,е може и да я пипнат малко.Винаги има какво да се желае.Ама и с хора,който припява става много тържествено.Фотографът ни е снимал на лента в гражданското.Ще кача снимки от приятели:)До скоро и приятна подготовка give_rose
Активен
daniela_sl
Ентусиаст
**
Публикации: 95

Моят сватбен албум

« Отговор #346 -: май 19, 2008, 15:29:31 »

Dhinger пиши до къде стигна с подготовката,че като гледам до твоята датичка не остана време... Bravo
Чак мене ме свива под лъжичката като знам какво напрежение изпитваш в момента!Не се притеснявай,горе главата!Ще бъдеш най-страхотната булка give_rose
Нямам търпение вече да минават тези сватби и да гледаме снимки...
хайде като ти остане време пиши до къде си стигнала и успех в подготовката!
Активен
Dginger
Ентусиаст
**
Публикации: 108

« Отговор #347 -: май 19, 2008, 17:11:33 »

Даниелка, по нервно ми е от всякога, и направо незнам на самата дата как ще съм от притеснения.
Иначе както писах утре идвам в Сливен за пробна прическа,чакам  подаръчетата да  пристигнат тази седмица, и ще започвам да ги украсявам,и общо взето тези дребни неща ме побъркват.И все имам чувството, че забравям да направя нещо crazy
Активен
bori
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #348 -: май 19, 2008, 21:20:51 »

Даниелка, по нервно ми е от всякога, и направо незнам на самата дата как ще съм от притеснения.
Иначе както писах утре идвам в Сливен за пробна прическа,чакам  подаръчетата да  пристигнат тази седмица, и ще започвам да ги украсявам,и общо взето тези дребни неща ме побъркват.И все имам чувството, че забравям да направя нещо crazy
Много си права.Наистина напрежението малко преди деня е огромно.Аз дори се чудех дали ще я докараме до сватба с милото или ще се изпокараме tease.Обаче всичко се нареди.Разпредели задачките между твоите хора и нека ти дадат едно раменце.Така хем те ще се чувстват полезни,хем и ти ще се поуспокоиш.Не се тревожи сигурна съм,че ще си приказна.Дори и нещо да не стане по плановете ти-не е края  на света и без него може.Важното е да сте с настроение и блясък в очите!Успех :girl_wink:И живот и здраве ще те видим и теб като готина булка!
Активен
Dginger
Ентусиаст
**

« Отговор #349 -: май 20, 2008, 16:43:48 »

Бори, много мили и успокоителни думи good
Момичета днес  влезнах да разгледам ритуалната, те в момента я ремонтират, но поетапно ми каза жената.Няма ги вече онези украси от арки и цветя, Борето е била последно с тази украса, чакали нова, но до моята сватба нема да стане sad
Виле, не са спрели изнесените ритуали, днес питах , още си правели такива.
Бори, намерих прословутото магазинче с калийки Wink
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
Публикации: 598

Моят сватбен албум

« Отговор #350 -: май 20, 2008, 17:12:14 »

Аз знам, че не са ги спрели, обаче не искат да дойдат толкова късно.И на всичкото отгоре си бяхме запазили час "уж" за изнесен ритуал и днес се е оказало,че единия са го били дали вече,понеже не се пазели толкова дълго 2 часа(понеже при изнесените се ангажират 2 часа,с оглед на това,че трябва да се придвижат до определеното място и отнема повече време). Направо побеснях, как така не се пазят като ние не сме се отказвали от изнесения и тя си записа, че от 16 часа има изнесен.Ами ако искаме изнесен много ми е интересно какво ще ми кажат,сигурно,че не става.Абе направо съм бясна.Тия патки в гражданското правят квото си искат.
Активен
bori
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #351 -: май 20, 2008, 19:40:05 »

:)Dginger ,радвам се,че си успяла да намериш магазинчето.Свърши ли си поне работата?А с фризьора какво стана?И аз днес бях на фризьор,само че следсватбено.Доста орязах косата,летничко и неглижарско. :)Така и се бях заканила на косата,не я бях пипала с месеци,да расте.
Виле,не се ядосвай толкова,ще се наредят нещата.А момичетата от гражданското са разбрани.Аз съм имала контакти с тях само покрай сватбата,но не са някои нагли.Постави се на тяхно място,кой знае и към тях какви са изискванията и кой с какво ги притиска.Ще намериш най-доброто разрешение,сигурна съм!
Активен
daniela_sl
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #352 -: май 21, 2008, 06:44:09 »

момичета никой не каза с каква кола ще бъдете smile на сватбата danceg
Аз имаме вече две предложения,но ще видим накрая......
Активен
gorgeous
Новак
*
Публикации: 8

Моят сватбен албум

« Отговор #353 -: май 21, 2008, 10:03:45 »

Здравейте всички. Отдавна следя форума но все не се решавам да се включа. Моята сватба е на 16ти Август в р-т Аглика, Мин. Бани. Днес като прочетох всички коментари за коси, прически и гримове не издържаш и реших и аз да дам своето мнение. Това ми е слабост все пак.  yahoo(А и бъдещият ми съпруг прави точно това.-Невен, студио Фънки) girl_impossible

Та значи за гримове, ходила съм 3 пъти в Art Face, мога да ви кажа че 2та пъти бях гримирана по един и същи начин.(макар че бяха 2 различни повода и бях различно облечена) Като цяло повече на грим не бих отишла защото Професионалисти в сливен няма!! Или те трупат прекалено много с грим или така те правят че все едно ти самa си се нацапала в къщи.
Иначе за фризьорката мога да кажа че работи добре. Не съм ходила но имам приятелки който са ходили 2-3 пъти. Добра е.Цените са по скъпи но все пак това не е от значение за всички.

Сега няколко думи за удължените коси. Те са 2 вида – на треси и кичури с кератин. Тресите са нещо като коса на метър. Дълги ленти коса, които са зашити като редче. Точно това което Азис ползва. Тресите се препоръчват на жени със по дълги коси, иначе удължаването си личи и целия ефект се губи. Не казвам че снадката си личи, а че пластовете на косата не могат да се свържат добре и за мен изглежда смешно. Нали не е въпроса само да носиш удулжение. Трябва и да му прилича. Иначе тресите са по лесни за поставяне и отнемат 5 мин когато са със клипси.
Кератините са съвършенството на удължаването според мен. Ако е направено като хората от човек който разбира никой няма да разбере че тая коса е удължена.

Най добрите за удължаване твърдо мога да кажа че са Невен (ФЪНКИ) и Веско.Работят с едни и същи коси и цени.(Веско обаче не прави прически) Мисля че за качеството което предлагат, имат едни от най ниските цени в града. Всички коси са от естесвен косъм и са в различни цветове. Тресите са от 350 до 450 в зависимост от дължината която искаш да постигнеш. А кератините започват от 600 лв (4 лв е един кичур коса, но зада се получи нещо ти трябват поне 150 бр.). Тресата можеш да си я носиш на щипки цял живот ако се грижиш за нея, а кератините се подменят на всеки 4 месеца. При Невен има кестенява коса която може да се ползва за деня и после да се върне. Не трябва да я копуваш, но все пак е много относително всичко, включително и каква ще ти е прическата.

А и за прическите, не забравяйте че всяка коса позволява ограничени видове прически, така че когато ходите на фризьор покажете първо какво искате, поговорете с фризьора дали е изпълнимо и задължително попитайте за негови идеи. Все пак той си знае работата! Ако имате въпроси питайте, аз спирам за сега че доста се разширих.  :offtopic:Поздрави и успех на всички.
Активен
daniela_sl
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #354 -: май 21, 2008, 10:33:12 »

Здравей и добре дошла сред нас!  give_rose
Хубаво е да има повече мнения във форума, а и ето ти казваш неща които незнаех!Така,че всяка информация тук е полезна,ще се радвам да ми пишеш на лични каде точно се намира това студио Фънки,за да не прозвучи като реклама! girl_wink
А пък аз и всички сливенски булки ще ти помагаме за организацията на твоята сватба с каквото можем.Успех!
Активен
bori
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #355 -: май 21, 2008, 10:39:50 »

gorgeous ,голяма сладурана изглеждаш!Мисля,че ще си страхотна булка!Успех с подготовката и спокойно се наслаждавай на моментите.Мисля,че е добре,че се включи,все пак си в помощ на доста от момичетата.А за Невен съм чувала  доста добри неща като фризьор,въпреки че съм от скоро в града.Даже вчера реших точно там да се подстрижа:)Добре дошла във форума,gorgeous ! give_rose
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #356 -: май 21, 2008, 17:38:20 »

Gorgeous,  :welcome
Супер е,че бройката на бъдешите булки прогресивно расте.Да ти кажа и ние мислихме нашата да е в комплекс Аглика и даже първоначалната ни дата беше 16.08,обаче после се отакзахме,защото е доста голямо,а гостите ни са към 80 човека,после и датата сменихме и така.Преди да ти кажа и аз редовно посещавах салона на Невен,ама от миналата година не съм ходила там.Един път отидох горе при Лиляна и се харесах и май всеки път като ми се налага и съм в Сливен ходя при нея,с което не искам да кажа,че не съм доволна от Невен.За грим казваш,че няма никой в Сливен подходящ, което хич не ми звучи добре.А аз ще имам само 3 дни преди сватбата да уредя всичките неща по себе се.А за удължената коса много се чудих кво да правя и реших,че трябва да си сложа и ще го направя.На мен ми каза Лиляна цена 400 лева за треси.Малко,честно казано, ме е страх каква коса слага, защото не съм виждала с какво разполага,ама уж каза,че е естествена и била хубава,пък незнам.Оф,вече почвам май да съжалявам що почнахме да уреждаме нещата в Сливен,а не си я направим тука във Варна,ама няма вече.Всичко ми е толкова трудно така от разстояние и за един уикенд нищо не може да се свърши.Ами да се надяваме скоро и нещата с гражданското да се уредят.Оказа се,че момичетата
незнаели защо така се било получило,чудно как така,ама айде.Обещаха да направят каквото могат и да 
ни сменят с тези, на които са дали часът за 16:30,ама аз много не им вярвам,ама ако не стане ще закъснеем с 15 минути и май така ще стане.Айде стига съм писала,успех на всички с приготовленията 
и най-вече на Dginger,че не и остана почти никакво време.
А Даниелка пита с какви коли смятаме да сме-нашата кума я избра,аз хич и не съм избирала-Citroen-C
Crosser (един такъв джип-абе добре е).Той работи там,така че за колата нямам грижи.   
Активен
gorgeous
Новак
*
Публикации: 8

Моят сватбен албум

« Отговор #357 -: май 21, 2008, 20:05:45 »

Здравейте момичета,
Много се радвам че така добродушно ме приехте всички във форума. Аз научавам много неща от вас и съответно ще помагам с каквото мога.  Yes

Виле, не се притеснявай толкова за тоя грим. На теб може и да ти хареса как ще те направят, това което казах беше мое мнение. Аз няма да се гримирам на моата сватба, или почти няма защото зная каква съм ревла. cray  На сестра ми не спрях да плача...така че съм решила да съм по натюр.
А за косата бъди внимателна каква коса ти слагат. По принцип хубавите са опаковани в специални найлонови пакети. Зная че Невен ги отваря пред клиентите за да гарантира качеството.(Но стига съм му правила реклама, да не си помисли някой нещо  pleasantry)

Съветвам всички булки да си осигурят парче плат или тюл в цвета на роклята за прическата (почти винаги влиза в употреба) Аз например си поръчах фиби със рози за косата си. Същите са като като на роклята ми. Не забравайте че тея дреболии трябва да се съчетаят с роклята и цветовете.

Даниелка, аз искам да съм с ретро кола на моята сватба. Още проучвам нещата, защото е трудно да намера ретро автомобил в Сливен. Има в Пловдив и София но ще излезе 1000 лв което е прекалено за един каприз. Oh my ... Ако някой има идеи моля помогнете ми с ретро колата. Ако ли не успея с ретро колата ще бъдем с колата на татко. (Джип Volkswagen, Taureg)
Активен
Dginger
Ентусиаст
**

« Отговор #358 -: май 21, 2008, 20:28:04 »

gorgeous, добре дошла и от мен give_rose
Аз винаги съм си мислела (колкото и банално да е ) да съм с лимузина, но ще бъда с алфа ромео 159
Аз вече си запазих час за пробен грим в това студио, и ако не бързах да се прибирам към Бургас, щях вече да имам наблюдения, но другата седмица ще ви кажа и моето мнение за грима като мина пробния
Намерих си една много готина фризьорка, и тук още веднъж ще благодаря на Мимето give_rose, прави прически точно такива каквито харесвам, и ще ми сложи удължение(треси),и при нея съм на пробна прическа другата седмица.
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #359 -: май 21, 2008, 20:42:35 »

Georgious, благодаря ти за съветите относно косата,хич даже и нямаше да ми дойде на ума кво трябва да гледам.Аз още не съм на 100 % сигурна откъде да я взимам,колебая се.Тя ми беше казала,че и ги носили отнякъде и тя после мерила дължината и ги шиела.А ти, като бъдеща съпруга на фризьор  Wink , можеш ли да ми кажеш колко треси се слагат,за да изглежда косата естествено, защото някъде слагат 3, а тука във Варна на една позната са и сложили май 5.Иначе в професионализма на младоженеца не се и съмнявам ни най-малко,даже си бях мислила и при него да ходя и все още се колебая,честно казано.Ако искаш ми пиши на лични при него как стоят нещата,примерно за 50 см.И цвета как се докарва да е като естествения.А относно колата и аз мисля,че 1000 лева не си заслужава за едно такова нещо,къде по-добре си е да си ги изхарчите тези пари двамата за нещо по-смислено.
Аз даже по едно време смятах и украса от естествени цветя да ми правят и нашите категорично са против изкуствените,ама като си помисля,че минимум 600-700 до 1000 лева ще поискат май ще си го спестя.А някой знае ли откъде могат да се намерят балони с хелий и колко струват,че това момиче,дето ще ни украсява уж нещо се дърпа за тях, въпреки,че и казахме,че ще си ги платим отделно.А вашите украси какви ще са?
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: