Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 10:50:46

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Сливен?  (Прочетена 138669 пъти)

Dginger
Ентусиаст
**
Публикации: 108

« Отговор #225 -: април 08, 2008, 19:48:30 »

Даниелка, мерси за инфото, аз винаги съм се чудела защо тези неща не се дават под наем, просто защото незнаех,но със сигурност ще мина да огледам.
Активен
bori
Сватбар
Публикации: 294

колко е хубаво,когато се усмихваме

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: април 08, 2008, 20:26:23 »

Dginger ,днес милото е ходил до една рекламна агенция и за 7.50 лв е напечатал 60 броя.Самия етикет той го измайстори на Corel draw.И така на 3 листа по 20 броя на самозалепващо фолио са.Цената на единия лист е 2.50лв.Много се кефя,че той се справи толкова добре.Има дребни кусурчета,може би за по-опитното око,но пък са ефектни като цяло и поканите и етикетите.
« Последна редакция: април 08, 2008, 20:29:38 от bori » Активен
Dginger
Ентусиаст
**

« Отговор #227 -: април 08, 2008, 20:39:30 »

Ехе че много добре, а аз както смятам ракията и виното към 100 етикета по лев стават 100 лв. Oh my ...
Ще съм ти много благодарна ако ми дадеш адреса на тази агенция  и още в петък отивам
Активен
ollq
Любопитен
*
Публикации: 31

« Отговор #228 -: април 08, 2008, 22:28:56 »

Dginger  и аз днес взех моите етикети - 100 бр - 40лв. Скъпичко ми се видя, ама няма как. Самото фолио ми се струва че е финно, тънко, не е като фолиото което знам на А4 формата. Наистина е като истински етикет. Много си ги харесвам. Правиха ми ги в Манахилов. А и като го гледах на екран, ми се виждаше по-розово, а като ги взех - са супер цвят - екрю и прасковено - точно каквото исках.  yahoo  yahoo
Активен
daniela_sl
Ентусиаст
**
Публикации: 95

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: април 09, 2008, 07:42:27 »

Куклички аз ударих на камък.Управителката на Национала ми каза,че не мога да внасям украса от вън,
а те имат само калъфи за столовете и нищто друго cray На мен ми се искаше да си украся и масите за гостите......и сега незнам какво да правя.....започвам много да се разочаровам,защтото до тук направих
много компромиси и сватбата ми няма да изглежда така както си я представих cray

Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: април 09, 2008, 07:56:16 »

Даниела наистина ли  Oh my ...
и моята сватбе ще е там  girl_impossible
Не мога да повярвам-ама кака така ти направи ме шашна сега shok
Активен
bori
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: април 09, 2008, 15:52:03 »

Здравейте,момичета!
Не се притеснявайте!Звучи малко сухичко,но "Национал" е хубаво заведение.Важно е настроението-вашето и на гостите.За украсите няма изобщо да се сетите след първия 1 час.Важното е купон да има!А на една сватба човек прави ред компромиси(за жалост)Но в живота за всяко нещо е така-едни неща стават точно по плановете ни,други се объркват,а трети стават дори по-добре от очакванията ни!Пожелавам ви третото!Усмивки по лицата и не се плашете-вашите цветя ще са вашите гости.А и доколкото разбрах от управителката на това заведение,те предлагат да направят допълнително украса с балони.Е ако се прави от ваши приятели,ще стане така,както го искате,но и тях ще ангажирате.Така че -всяко зло за добро.И аз малко се разочаровах от това как ми се предлагат нещата в нашия ресторант,но ще го преживея.Може и по-добре да се получи.Стараем се,пък каквото стане! give_rose girl_wink
Активен
ollq
Любопитен
*
Публикации: 31

« Отговор #232 -: април 09, 2008, 21:04:42 »

Аз съм решила да ползвам от Национала само балоните им като украса. Тия калъфи за столове нещо не ми харесват. Имам чувстмото че ще се сливам с цвета на калъфа. По-добре  е да изпъквам. А и не знам, на какво отгоре искат по 4 лв. за калъф , като ще го ползваме само някакви си 5 часа.  huhhuh.gif

А па тая управителка не може да ми казва какво ще си реда аз по масите. Каквито украси искам, такива ще си слагам  angry
Активен
mimiiordanova
Професор
Публикации: 338

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: април 09, 2008, 21:35:12 »

Еееее те пък, може ли такова нещо. Незнам как бих реагирала ако ми кажат на мен това. Как така да не може пък да внасяте украса?! Вие нито ще внасяте маси, нито столове. Какво им пречи на тях една арка, например и  малко парчета тюл.  beating
Активен
bori
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: април 09, 2008, 22:10:15 »

Не си разваляй настроението!Да не би да не сте се разбрали и да се плаши управителката да не и навредиш нещо на интериора.Знам ли.Пък и не  вярвам да и пречат едни красиви цветни аранжировчици по масите.Разговаряй пак с нея какво конкретно имаш предвид.На пръв поглед изглежда разбрана.Тея хора не знаят как с памуче да си извлекат дивиденти пред клиентите.Скачат ти на врата.Не може така,всеки си е индивидуален и трябва да има подход при различните хора.А не да вкарваш всички в кюпа и който иска нещо по-различно да го игнорираш.Така не се усъвършенстват и с нищо не помагат на бизнеса си!
Активен
Dginger
Ентусиаст
**

« Отговор #235 -: април 09, 2008, 22:25:29 »

И това ми било управителка на ресторант?!  Това е така защото в града има само два три ресторанта и ние трябва да се примеряваме с условията им. Аз като питах в Национал дали осигуряват нощувка за първата брачна нощ, направо ме изгледаха като че ли не съм нещо в час, а тук в Бургас това си е нормална практика. Тази управителка изглежда  не знае че най добрата реклама е доволният клиент
Активен
bori
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: април 09, 2008, 22:35:15 »

Съгласна съм-редовна е практиката има ли хотелска част,нощувката да е подарък за младоженците.Тя може да е в цената на куверта,но е направено с финт.Все пак конкуренцията изисква и по-добро предлагане на продукта.А посрещане на младоженци и техните гости си е един вид предлагане на продукт все пак!И ние зададохме въпрос за младоженския апартамент yahoo,ама....не би:)
Активен
daniela_sl
Ентусиаст
**
Публикации: 95

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: април 10, 2008, 07:09:33 »

Момичета съжалявам,че започнах тази тема с аранжировката,но просто и аз много се ядосах.На всичкото отгоре отидох със сватбения си агент и пак ми отказаха.Бозуков-шефа на Национал,чак с него се разправях 2 пъти  battle само дето за гушите не се хванахме накрая.Той не щял чужди фирми да му дупчат с разни воали ресторанта hysteric и сега остават 2 месеца до сватбата,а аз нямам аранжировка.След като няма да имам украса вече и агент не ми трябва,а аз най-вече за това я наех.Отстрани ми се виждаше малко пресилено,как всички момичета изпадат в ужас преди сватбата си,но сега вече разбирам Плачещо момиче
Ако някой има някаква идейка как да оборим госпожата,ще му бъда много благодарна thank you
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: април 10, 2008, 09:06:15 »

Ох момичета нещо взех да се отчайвам sad
А ако трябва да пращам майка ми да се разправя с тях  nea
В краен случай преди да дойдат гостите си слагаме украсата по масата и не ме интересуват beating
Няма ли някой който е правил дече сватба там sad
Активен
bori
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: април 10, 2008, 14:38:30 »

Момичета,не се паникьосвайте!Все пак е важно вие да сте с готино настроение!И аз съм се нервила,но все пак има по-важни неща като веселбата и чувството!Айде-горе главите!Не може ли да пробвате с мек тон да убедите управителката и шефа на хотела за аранжировка от цветя по масите.За такова нещо не вярвам да ви се откаже!Според мен на тях не им се ще да се намесвате грубо в инериора,или да закачате,"дупчете" и т.н.Едни цветя правят чудеса и ще стане много красиво!Усмихнете се-нервите ще са ни нужни за по-важни неща!Не си струва!Всичко ще е наред!
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: