Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 10:39:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Сливен?  (Прочетена 138663 пъти)

ollq
Любопитен
*
Публикации: 31

« Отговор #210 -: април 05, 2008, 21:22:19 »

vilence  моята ше е в национала - май е вече класика в жанра  shok Нещо като ресторант Печ навремето   tease

mimeto_  това е страхотна идея, наистина ще грабна корсета и така ще ходя вече по магазините  smile
Активен
ollq
Любопитен
*

« Отговор #211 -: април 05, 2008, 21:28:24 »

леле момичета стига сте ме плашили за тоя Найден   angry аз вече се разбрах с него той да е диджея ни. Абе каквото стане - според мене са важни гостите, те правят купона. Диджея и на маймуна да се направи, гостите ако са заспали гугутки и купона ще е тъп.  yahoo

А най-важното е булката и младоженека да са постоянно на дансинга, те водят парада и с тях се съобръзяват всички гости.
Активен
mimiiordanova
Професор
Публикации: 338

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: април 05, 2008, 21:37:48 »

Оля, не се шашкай! Аз лично много харесвам как води Найден. И нали написах, че много държахме да е той. Права си ако гостите се веселят ще има купон. И ще видиш колко бързо минава всичко. В забава и танци не се усетихме кога свърши сватбата. Видя ни се много малко. Но съм сигурна, че ще се получи много весела сватба  good
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
Публикации: 598

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: април 05, 2008, 22:21:53 »

И аз съм на същото мнение,че щом младоженците и гостите се забавляват,всичко ще е ок.А пък и все пак ди джея се съобразява с вас и вашите вкусове.
Миме,аз още нищо не съм направила с тая пуста украса,на ниво проучване съм все още.Ама искам да имам някаква информация за това-онова,че по първи май като идваме направо да ходя и да питам за какво става въпрос.А пък може и само с балони да се задоволя,ама незнам все още.Абе доста ми е трудничко така от разстояние,ама няма как,ако не работехме щеше да е лесно,ама...Надявам се вече през май всичко да е уредено и да съм уредила украсата и да ходим до голфа да видим как ще наредим гостите,че като гледам те май един по един намаляват  cray
Блазе ви, момичета, вече и рокли си имате и бижута търсите,а пък аз само едни обувки,но смятам скоро да атакувам.Имате ли представа за колко време ще ми ушият роклята,защото най-вероятно ще се наложи.Много ще съм доволна,ако си намеря готова и да ми пасне идеално,ама като се знам каква съм,се съмнявам.Аз един панатлон не мога да си намеря-всичко ми е голямо  cray
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: април 06, 2008, 10:39:27 »

Аз смятам като се прибереме и да оговоря всичко с Найден
а чалга почти няма да има и ще си носиме и дискове
надявам се да няма изцепки angry
а и аз не се притеснявам да му кажа виректно ако нещо не ми допада beating
да стискате палци да не се стига до там Wink
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: април 06, 2008, 11:08:47 »

Не вярвам, след като си кажете изискванията, да не се съобрази и да прави каквото си иска. Все пак е твоята сватба и ти казваш какво исаш и какво не. А пък за това,че ще му кажеш, ако нещо не ти харесва, разбира се, без никакви притеснения.Ама наистина си носете музика, за всеки случай. Айде стискам палци всичко да е наред, в което не се и съмнявам  good
Активен
mimiiordanova
Професор
Публикации: 338

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: април 06, 2008, 21:14:31 »

Виленце, аз го имах същия проблем - всички рокли ми бяха огромни и не можеха да ми ги свият, защото ги свиват с по 2 номера, а при мен трябваше сигурно с 10. И затова ми ушиха. Направиха ми я за една седмица. Моята беше от Асеновград. Не се притеснявай, всичко ще е наред. Няма къде да идеш и за теб ще има рокля  girl_wink
Активен
Dginger
Ентусиаст
**
Публикации: 108

« Отговор #217 -: април 07, 2008, 19:12:27 »

Здравейте момичета, аз си поръчах рокля вече,и ще е готова десетина дни преди сватбата, а как щях да остана без рокля, просто не ми се мисли.
Иначе роклите  от Сватбен ден и Емоция са си едни и същи. Моята я поръчах от Емоция и само мога да съжалявам че не отидох по рано до Варна. И чаши поръчахме, след седмица ще са готови.
Сега започвам да се занимавам с тейбъл картичките, подаръчетата за гостите, етикетите за ракийката, абе с всички дреболийки.
 Бори, до твоята датичка не остана време, готова ли си с всичко?
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: април 07, 2008, 19:16:58 »

честита ти рокля Dginger  Bravo
Имаш ли снимчица да я видиме и ние smile
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: април 07, 2008, 21:46:48 »

Честито Dginger,
значи казваш има хубави рокли във Варна,а аз въобще и не съм ходила все още.Ама имам намерение в събота да се поразходя и да позяпам,а пък и да купя покана за кумовете,че то след работа не остава време,а пък и магазините сигурно не работят до късно.Аз докато приключа и то става 17:30.Dginger, ти обърна ли внимание за рабтното им време,случайно.А да си минала през бутик Холидей,че ми казаха,че там май имало хубави модели.
Някой има ли представа в поканата за кумовете какво трява да се пише и като се ходи официално да се канят какво се носи,че аз идея си нямам girl_impossible.Иначе мислия да вземем една торта оттук от Неделя,че кума много ги обича girl_wink,малко четки
Активен
bori
Сватбар
Публикации: 294

колко е хубаво,когато се усмихваме

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: април 07, 2008, 22:19:59 »

smileЗдравейте,момичета!
Честито на всички за рокличките.Тази в прасковеното я видях,много интересен модел.Абе важното е вие да се чувствате специални и неповторими,а то от модели може свят да ти се завиеsmile
Ами какво да ти кажа,Dginger все още има неща за доизкусуряване.Бях тази седмица при моите близки в Пловдив за уикенда.Сестрата и бащата ми слагат спирачките да не се пренавивам.Все пак няма всичко да е на 1001 процента и за да не хабя нерви,да се отпусна и да го давам по-спокич.Днес действахме с милото за медицинските.Моето остава още да го дам само на личния лекар.Добре че си направих местна регистрация и си избрах тук личен лекар.Има още дреболийки за вършене.Почти си раздадохме поканите.Наше дело,със снимка на двамата,на фона на орхидея(ще имам в косата),а тя ми беше подарък за 8 март,нашите халки и едни тюлове,които купувах за украса.Отпред се вързва с розова панделка.Мисля,че се получи добре,а и е нещо,направено с голяма част наш труд и идеи.Абе бая се постара милото,а и доста поспорихме.Отпечатаха ни я в печатница.Ако успея ще кача разгърнатия вариант.Добре че ме подсети за етикетите,за да кажа на милото утре това да направи.Той ги е измайсторил,да ги даде да ги печатат.Не че са толкова много,но все пак.Днес опитвахме и торта,за кой ли път.Май ще си вземем една от Ара фуудс(Виенската сладкарница),много оригинални имат,а са и вкусни.И вече за гостите ще вземем торти,които ще се сервират.Има една сладкарница с много вкусни и евтини торти.Мислим от там да вземем за гостите.А най-важното-взех си роклята,шиха я в Асеновград,та бая почакахме в събота,но всичко е наред.Имам си вече-закачена е далече от очите на любимия.Засега толкова от мен.Да се забавлявате с подготовката и да се усмихвате!
А за поканата за кумовете.Ние я направихме още януари месец мисля.Още не бях започнала да разглеждам толкова сериозно сватбените магазини.Взехме една красива картичка с орхидея(има и много оригинални покани,които продават по една),харесахме текст от нета:
   Ние
Борето и Юли
от щастие окрилени и от любов опиянени,
избрахме Вас приятелите наши
в съдбовния ни час да вдигнем тежки чаши!
В живота хубав и суров
бъдете ни опора изпълнени с любов!
До нас Вий застанете и тост
във наша чест вдигнете,
че веселба ни чака яка–
купонът ще се вихри с пълна мощ!
С една дума: няма време за умуване
гответе се за кумуване! 

И отидохме с уиски,една бонбониера и една бъкличка с вино.Е бъкличката си прибрахме(на баба еsmile )Те толкова се развълнуваха,май не го очакваха!И после се черпихме заедно.Сега помагат милите и се вълнуват заедно с нас.Някъде после четох,че се взимало питка и пиле.Абе важно е настроението и емоцията.А те ще се трогнат.
« Последна редакция: април 07, 2008, 22:57:24 от bori » Активен
ollq
Любопитен
*

« Отговор #221 -: април 07, 2008, 23:56:54 »

bori бравооо - ти си на финала вече  smile

vilence  а по отношение на украсата - оня ден ми дадоха визитка на бутик Реа. Това се намира на розова градина по посока към ЖП гарата, по реката. Има нова кооперация и там е бутика. Ако искаш провери и там. Аз се каня да мина , ама ще е другата седмица. Има и тел. 0889 420894, 044 670444  smile  smile
Активен
Mai4ka
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #222 -: април 08, 2008, 12:41:16 »

Здравейте, момичета! Много се радвам, че при всички вас приготовленията вървят. Сватбите ви ще са страхотни и незабравими, спокойно good Нашата булка вече се сдоби с арка от Кауфланд. Аз я открих съвсем случайно и даже не бях прочела предложението във форума. Благодаря все пак. още не сме я сглобили, но мисля, че ще стане добре. Ритуалът ще е изнесен, така, че тя ще замества арката от съвета, пък после става за китки в градината blum
Активен
daniela_sl
Ентусиаст
**
Публикации: 95

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: април 08, 2008, 15:37:18 »

Здравейте момичета!Никой нищто не каза за оператора Огнян Темелков,но така или иначе вече платих капаро,а и смятам,че снимките са по важни от филма.Чета , че много от Вас се интересуват от украса за ресторанта.Мога да ви насоча към Ваня,управителката на магазин Кристал.Има страхотни нещта и всичко се дава под наем.Така например кошничката за бонбоните под х-л Сливен,струва мисля около 35лв,а при не са много по хубави и са по 3лв.под наем.Не си заслужава за такива дреболии да се дават пари,поне според мен.Хаиде успех!
Активен
Dginger
Ентусиаст
**
Публикации: 108

« Отговор #224 -: април 08, 2008, 19:40:04 »

Майче, немога да кача снимчица на роклята, защото от 2 различни съчетавах, сложих и мои идеи,че да видим крайният резултат smile 

Вилинце, аз не съм обикаляла из магазините във Варна, само в Бутик Емоция ходих, в събота работят от 10,30 до 16,00ч. а през седмицата незнам, аз преди да тръгна, по тел. ги питах за работното им време, а иначе са много любезни жените в магазина, това вече е рядко срещано, или поне аз попадам само на сърдити, незнам как изтърпяха каприз като мен  shok  А за покани да ти кажа навсякъде са едни и същи, ние поне имаме поглед в/у няколко града и нищо по различно не срещнахме, освен в цената, а примерни текстове има в самите покани в каталозите или в нета, на Бори текста е много хубав. И ние с уиски, бонбони и ядки занесохме поканата.   

Бори, я кажи повече за етикетите, в Сливен ли ще ви ги печатат? На мен ми казаха че към лев струвал единият, ама в Ст. Загора. Към края на седмицата ще отида в Сливен да уточня  някои неща,и да опитам кухнята в Дева , че никога не съм била там и нямам наблюдения какво предлагат pardon
« Последна редакция: април 08, 2008, 19:42:04 от Dginger » Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: