Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 10:41:14
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Сливен?
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Сливен? (Прочетена 138666 пъти)
ollq
Любопитен
Публикации: 31
Отг: Има ли булки от Сливен?
«
Отговор #210 -:
април 05, 2008, 21:22:19 »
vilence моята ше е в национала - май е вече класика в жанра
Нещо като ресторант Печ навремето
mimeto_ това е страхотна идея, наистина ще грабна корсета и така ще ходя вече по магазините
Активен
ollq
Любопитен
«
Отговор #211 -:
април 05, 2008, 21:28:24 »
леле момичета стига сте ме плашили за тоя Найден
аз вече се разбрах с него той да е диджея ни. Абе каквото стане - според мене са важни гостите, те правят купона. Диджея и на маймуна да се направи, гостите ако са заспали гугутки и купона ще е тъп.
А най-важното е булката и младоженека да са постоянно на дансинга, те водят парада и с тях се съобръзяват всички гости.
Активен
mimiiordanova
Професор
Публикации: 338
«
Отговор #212 -:
април 05, 2008, 21:37:48 »
Оля, не се шашкай! Аз лично много харесвам как води Найден. И нали написах, че много държахме да е той. Права си ако гостите се веселят ще има купон. И ще видиш колко бързо минава всичко. В забава и танци не се усетихме кога свърши сватбата. Видя ни се много малко. Но съм сигурна, че ще се получи много весела сватба
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #213 -:
април 05, 2008, 22:21:53 »
И аз съм на същото мнение,че щом младоженците и гостите се забавляват,всичко ще е ок.А пък и все пак ди джея се съобразява с вас и вашите вкусове.
Миме,аз още нищо не съм направила с тая пуста украса,на ниво проучване съм все още.Ама искам да имам някаква информация за това-онова,че по първи май като идваме направо да ходя и да питам за какво става въпрос.А пък може и само с балони да се задоволя,ама незнам все още.Абе доста ми е трудничко така от разстояние,ама няма как,ако не работехме щеше да е лесно,ама...Надявам се вече през май всичко да е уредено и да съм уредила украсата и да ходим до голфа да видим как ще наредим гостите,че като гледам те май един по един намаляват
Блазе ви, момичета, вече и рокли си имате и бижута търсите,а пък аз само едни обувки,но смятам скоро да атакувам.Имате ли представа за колко време ще ми ушият роклята,защото най-вероятно ще се наложи.Много ще съм доволна,ако си намеря готова и да ми пасне идеално,ама като се знам каква съм,се съмнявам.Аз един панатлон не мога да си намеря-всичко ми е голямо
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #214 -:
април 06, 2008, 10:39:27 »
Аз смятам като се прибереме и да оговоря всичко с Найден
а чалга почти няма да има и ще си носиме и дискове
надявам се да няма изцепки
а и аз не се притеснявам да му кажа виректно ако нещо не ми допада
да стискате палци да не се стига до там
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #215 -:
април 06, 2008, 11:08:47 »
Не вярвам, след като си кажете изискванията, да не се съобрази и да прави каквото си иска. Все пак е твоята сватба и ти казваш какво исаш и какво не. А пък за това,че ще му кажеш, ако нещо не ти харесва, разбира се, без никакви притеснения.Ама наистина си носете музика, за всеки случай. Айде стискам палци всичко да е наред, в което не се и съмнявам
Активен
mimiiordanova
Професор
Публикации: 338
«
Отговор #216 -:
април 06, 2008, 21:14:31 »
Виленце, аз го имах същия проблем - всички рокли ми бяха огромни и не можеха да ми ги свият, защото ги свиват с по 2 номера, а при мен трябваше сигурно с 10. И затова ми ушиха. Направиха ми я за една седмица. Моята беше от Асеновград. Не се притеснявай, всичко ще е наред. Няма къде да идеш и за теб ще има рокля
Активен
Dginger
Ентусиаст
Публикации: 108
«
Отговор #217 -:
април 07, 2008, 19:12:27 »
Здравейте момичета, аз си поръчах рокля вече,и ще е готова десетина дни преди сватбата, а как щях да остана без рокля, просто не ми се мисли.
Иначе роклите от Сватбен ден и Емоция са си едни и същи. Моята я поръчах от Емоция и само мога да съжалявам че не отидох по рано до Варна. И чаши поръчахме, след седмица ще са готови.
Сега започвам да се занимавам с тейбъл картичките, подаръчетата за гостите, етикетите за ракийката, абе с всички дреболийки.
Бори, до твоята датичка не остана време, готова ли си с всичко?
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #218 -:
април 07, 2008, 19:16:58 »
честита ти рокля Dginger
Имаш ли снимчица да я видиме и ние
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #219 -:
април 07, 2008, 21:46:48 »
Честито Dginger,
значи казваш има хубави рокли във Варна,а аз въобще и не съм ходила все още.Ама имам намерение в събота да се поразходя и да позяпам,а пък и да купя покана за кумовете,че то след работа не остава време,а пък и магазините сигурно не работят до късно.Аз докато приключа и то става 17:30.Dginger, ти обърна ли внимание за рабтното им време,случайно.А да си минала през бутик Холидей,че ми казаха,че там май имало хубави модели.
Някой има ли представа в поканата за кумовете какво трява да се пише и като се ходи официално да се канят какво се носи,че аз идея си нямам
.Иначе мислия да вземем една торта оттук от Неделя,че кума много ги обича
,малко четки
Активен
bori
Сватбар
колко е хубаво,когато се усмихваме
«
Отговор #220 -:
април 07, 2008, 22:19:59 »
Здравейте,момичета!
Честито на всички за рокличките.Тази в прасковеното я видях,много интересен модел.Абе важното е вие да се чувствате специални и неповторими,а то от модели може свят да ти се завие
Ами какво да ти кажа,Dginger все още има неща за доизкусуряване.Бях тази седмица при моите близки в Пловдив за уикенда.Сестрата и бащата ми слагат спирачките да не се пренавивам.Все пак няма всичко да е на 1001 процента и за да не хабя нерви,да се отпусна и да го давам по-спокич.Днес действахме с милото за медицинските.Моето остава още да го дам само на личния лекар.Добре че си направих местна регистрация и си избрах тук личен лекар.Има още дреболийки за вършене.Почти си раздадохме поканите.Наше дело,със снимка на двамата,на фона на орхидея(ще имам в косата),а тя ми беше подарък за 8 март,нашите халки и едни тюлове,които купувах за украса.Отпред се вързва с розова панделка.Мисля,че се получи добре,а и е нещо,направено с голяма част наш труд и идеи.Абе бая се постара милото,а и доста поспорихме.Отпечатаха ни я в печатница.Ако успея ще кача разгърнатия вариант.Добре че ме подсети за етикетите,за да кажа на милото утре това да направи.Той ги е измайсторил,да ги даде да ги печатат.Не че са толкова много,но все пак.Днес опитвахме и торта,за кой ли път.Май ще си вземем една от Ара фуудс(Виенската сладкарница),много оригинални имат,а са и вкусни.И вече за гостите ще вземем торти,които ще се сервират.Има една сладкарница с много вкусни и евтини торти.Мислим от там да вземем за гостите.А най-важното-взех си роклята,шиха я в Асеновград,та бая почакахме в събота,но всичко е наред.Имам си вече-закачена е далече от очите на любимия.Засега толкова от мен.Да се забавлявате с подготовката и да се усмихвате!
А за поканата за кумовете.Ние я направихме още януари месец мисля.Още не бях започнала да разглеждам толкова сериозно сватбените магазини.Взехме една красива картичка с орхидея(има и много оригинални покани,които продават по една),харесахме текст от нета:
Ние
Борето и Юли
от щастие окрилени и от любов опиянени,
избрахме Вас приятелите наши
в съдбовния ни час да вдигнем тежки чаши!
В живота хубав и суров
бъдете ни опора изпълнени с любов!
До нас Вий застанете и тост
във наша чест вдигнете,
че веселба ни чака яка–
купонът ще се вихри с пълна мощ!
С една дума: няма време за умуване
гответе се за кумуване!
И отидохме с уиски,една бонбониера и една бъкличка с вино.Е бъкличката си прибрахме(на баба е
)Те толкова се развълнуваха,май не го очакваха!И после се черпихме заедно.Сега помагат милите и се вълнуват заедно с нас.Някъде после четох,че се взимало питка и пиле.Абе важно е настроението и емоцията.А те ще се трогнат.
«
Последна редакция: април 07, 2008, 22:57:24 от bori
»
Активен
ollq
Любопитен
«
Отговор #221 -:
април 07, 2008, 23:56:54 »
bori бравооо - ти си на финала вече
vilence а по отношение на украсата - оня ден ми дадоха визитка на бутик Реа. Това се намира на розова градина по посока към ЖП гарата, по реката. Има нова кооперация и там е бутика. Ако искаш провери и там. Аз се каня да мина , ама ще е другата седмица. Има и тел. 0889 420894, 044 670444
Активен
Mai4ka
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #222 -:
април 08, 2008, 12:41:16 »
Здравейте, момичета! Много се радвам, че при всички вас приготовленията вървят. Сватбите ви ще са страхотни и незабравими, спокойно
Нашата булка вече се сдоби с арка от Кауфланд. Аз я открих съвсем случайно и даже не бях прочела предложението във форума. Благодаря все пак. още не сме я сглобили, но мисля, че ще стане добре. Ритуалът ще е изнесен, така, че тя ще замества арката от съвета, пък после става за китки в градината
Активен
daniela_sl
Ентусиаст
«
Отговор #223 -:
април 08, 2008, 15:37:18 »
Здравейте момичета!Никой нищто не каза за оператора Огнян Темелков,но така или иначе вече платих капаро,а и смятам,че снимките са по важни от филма.Чета , че много от Вас се интересуват от украса за ресторанта.Мога да ви насоча към Ваня,управителката на магазин Кристал.Има страхотни нещта и всичко се дава под наем.Така например кошничката за бонбоните под х-л Сливен,струва мисля около 35лв,а при не са много по хубави и са по 3лв.под наем.Не си заслужава за такива дреболии да се дават пари,поне според мен.Хаиде успех!
Активен
Dginger
Ентусиаст
Публикации: 108
«
Отговор #224 -:
април 08, 2008, 19:40:04 »
Майче, немога да кача снимчица на роклята, защото от 2 различни съчетавах, сложих и мои идеи,че да видим крайният резултат
Вилинце, аз не съм обикаляла из магазините във Варна, само в Бутик Емоция ходих, в събота работят от 10,30 до 16,00ч. а през седмицата незнам, аз преди да тръгна, по тел. ги питах за работното им време, а иначе са много любезни жените в магазина, това вече е рядко срещано, или поне аз попадам само на сърдити, незнам как изтърпяха каприз като мен
А за покани да ти кажа навсякъде са едни и същи, ние поне имаме поглед в/у няколко града и нищо по различно не срещнахме, освен в цената, а примерни текстове има в самите покани в каталозите или в нета, на Бори текста е много хубав. И ние с уиски, бонбони и ядки занесохме поканата.
Бори, я кажи повече за етикетите, в Сливен ли ще ви ги печатат? На мен ми казаха че към лев струвал единият, ама в Ст. Загора. Към края на седмицата ще отида в Сливен да уточня някои неща,и да опитам кухнята в Дева , че никога не съм била там и нямам наблюдения какво предлагат
«
Последна редакция: април 08, 2008, 19:42:04 от Dginger
»
Активен
Страници:
1
...
13
14
[
15
]