Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 08:54:36

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Сливен?  (Прочетена 138643 пъти)

Dginger
Ентусиаст
**
Публикации: 108

« Отговор #195 -: април 03, 2008, 21:36:18 »

welcome-2 daniela_sl

Утре пътуваме за Варна.Освен роклята, съм си харесала и чаши от Варненски магазин.
Незнам с какво време ще разполагаме, че само ще преминаваме през Варна.
Като ви слушам, до къде сте стигнали, колко неща сте си накупели вече, направо ми се свива корема, защото аз съм до никъде, ама нямам никакво свободно време с пустата ми работа. Незнам дали има бъдеща булка, която е толкова назад като мен cray

Оля, вземи направи едно фото на рокличката си, за да добием по ясна представа
Активен
Dginger
Ентусиаст
**
Публикации: 108

« Отговор #196 -: април 03, 2008, 21:43:45 »

Миме, как си издържала на този висок ток??
Миналото лято си купих сандалки подобни на твоите, но за танци не са ми удобни.Иначе съм привърженичка на високия ток Wink
Активен
ollq
Любопитен
*
Публикации: 31

« Отговор #197 -: април 03, 2008, 22:45:46 »

Dginger  ти от къде ще ходиш във Варна, в кои бутици? Ако имаш време, мини през Сватбен ден, имат супер рокли, поне на мен много ми харесаха а и не са скъпи.   http://www.wedboutique.com/models.html
А по отношение на роклята, нещо не мога да закача файла със снимката. Явно нещо съм калпава а и съм още новобранка във форума  angry

* 52297643_ECDA3754.jpg (70.65 KB, 428x640 - видяно 265 пъти.)
Активен
ollq
Любопитен
*

« Отговор #198 -: април 03, 2008, 22:48:57 »

а това е роклята, която харесах от Сватбен ден - Варна и само 386лв. Но ме домързя да идем чак до там

* roklq_super.jpg (51.28 KB, 640x640 - видяно 254 пъти.)
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
Публикации: 974

На най-важните житейски пътища няма пътни знаци

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: април 04, 2008, 09:59:58 »

И аз съм се насочила към Варна но когато се прибера в България което ще е средата на Юли.Поне от там Росица Котюр и Холидей Сона казаха че могат да ушият роклята за 2 седмици.А това е и срока с който разполагам,после трябва да се връщам обратно за сватбата.

Някой случайно да има имайл адрес на БУТИК СВАТБЕН ДЕН ВАРНА.За да им попогледна нещата.

give_rose
Активен
Mai4ka
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #200 -: април 04, 2008, 16:54:56 »

Здравейте, сладурани! Радвам се, че заедно можем да си помогнем с всички нещица около радостното събитие.  danceg Не знам вашите сватби точно за кога се планират, но бях учудена, когато тази седмица с булката се заехме с някои приготовления и се оказа, че за 16.08 вече няма часове в гражданското /добре, че бяхме запазили по-рано/, почти не са останали DJ-и и други такива неща  crazy Важното е, че с малко повече нерви и притеснения успяхме да свършим повечето - ресторант, фотограф и DJ. Сигурно и повечето от вас си мечтаят за сватба на открито, обаче се оказа малко сложничко - трябва да е на отдалечено от града място, защото иначе се оплаквали хората от шума и най-важното - времето / дали ще е студено, дали няма да завали и все такива катаклизми, които могат да ти развалят събитието  cray/
  Иначе роклята и другите дребелийки мислим да взимаме от Асеновград, но чак май месец евентуално. Ако, някоя от вас има информация, как да се справим с украсата, ще съм много благодарна. По принцип с булката сме идейни ( и скромни ) и смятаме сами да се заемем, но все пак арка няма да можем да сглобим. Дали някъде не дават само арки под наем, които после да си украсим с цветя и парцалки? Предварително благодаря на всички smile
Активен
ollq
Любопитен
*

« Отговор #201 -: април 04, 2008, 17:27:04 »

Gery79 и ако те вълнува нещо по отношение на цени и модели, пиши им на мейла. Много са любезни. Отговорят на другия ден. Аз им писах и бях изненадана, че ми дадоха цената на модела, който бях харесала.

http://www.wedboutique.com/models.html
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
Публикации: 598

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: април 04, 2008, 17:47:07 »

ollq,тази рокля,която си постнала първата съм я виждала на живо-една моя приятелка беше с такава на сватбата си.Не е никак лоша,ама ако не искаш да имаш голям обем, ще трябва да ти намалят обръчите,защото е доста голяма.Иначе и тя си я купи от Варна,ама незнам кой магазин по-точно.А ти цените от wedboutique откъде ги знаеш,че и аз съм си харесала 1-2 модела оттам,ама като ме мързи да ида до магазина да проверя какви цени са.Защото в сайта гледам,че няма цени.
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #203 -: април 04, 2008, 18:00:31 »

ollq тази първата рокля я бях видяла в Сливен на раковска-това беше зимата
Активен
ollq
Любопитен
*

« Отговор #204 -: април 04, 2008, 19:58:05 »

maj4eto  аз точно от там си я купих, просто не ми се обикаляше по другите градове. А ми и стана, просто не очаквах че ще побера големия си бюст в този корсет  yahoo Във всички други магазини ми казваха че роклята ми трябва да е с призрамки и то яки, заради бюста, а тая просто ми заспа. Учудващо за мене. danceg
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: април 04, 2008, 20:16:40 »

О Боже,и аз пак разбрала-бедоразбрала се изказах blush.Честито за роклето,а пък и щом ти е заспала супер.На моята приятелка моделчето беше същото,ама май беше леко в розовко,вместо екрю.Ама, честно да ти кажа, май сребристи сандалети няма много да и ходят.Май по-добрият вариант е златисти.Ама то зависи, де.Абе важното е ти да се харесаш.Успех в търсенето ти пожелавам.А твоята сватба къде щеше да е?
Активен
bori
Сватбар
Публикации: 294

колко е хубаво,когато се усмихваме

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: април 04, 2008, 20:44:29 »

:)Здравейте,момичета!Скоро не съм писала,но попрочитам какво сте писали.Мен естествено малко ме дошубеля,защото имам по-малко от месец,но пък дано си стане купон.Много идеи ми идват в главата,но все пак човек се простира и според възможностите си.Искам да отговоря на Маичка,кумата,която толкова присърце се е заела със сватбата:)Миналата седмица ми казаха,че в Кауфланд продават арка без цветя за 15 лв.Успех,дано да важи и за сега.Аз лично харесвам арка на открито.Вижда ми се безсмислено да минавам под арка в ресторанта,между чашите.И то след като преди час и половина два съм минала през такава,но в съвета.Та за ресторанта си измайсторих венец.Много му се кефя:)И смятам да го държат по време на влизането 2 мои приятелки в носии.Все пак за малко ще се намушкат в тях.Абе,можеше и по-пъстрички да са носиите,но нищо.Гледаме да не се хвърляме в много харчове,няма начин.
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: април 05, 2008, 09:05:01 »

Здравейте момичета
Да сповеля с вас че вече си имаме оператор и DJ-Найден и Неделчо
Надявам се да остана доволна че не съм присъствала на нито една сватба с тях sad
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: април 05, 2008, 17:55:41 »

Майче,незнам дали лично си ги уговаряла,но ние също говорихме с Неделчо за оператор(той е познат на свекито) и ни попита дали сме си избрали ди джей.На нас преди това ни бяха хвалили Найден и правихме няколко опита да се свържем с него, обаче се оказа добре,че не сме успели.Неделчо каза добре,че не сме успели да се свържем и ни показа снимки от сватба,която той е снимал,а ди джей е бил Найден.Незнам по какъв стил музика си падате,но пък нали ще имате гости от чужбина, а Найден по цяла вечер пускал само чалга, ама от мазните циганските и ние видяхме снимки как дрънка на едни барабанчета и раздавал по няколко цветни перуки на гостите и на младоженеца и това бил купонът.Ако искаш да с спокойна и да се застраховаш от подобни изпълнения,естествено,ако пък не е твоя тип музика,всеки си има предпочитания, по-добре му кажи какво искаш и какво не доста ясно,за да няма изненади после.Ами това е от мен,дано не съм обидила някого. music drum singer 
Активен
mimiiordanova
Професор
Публикации: 338

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: април 05, 2008, 21:13:46 »

Здравейте момичета,
Оля, и аз съм виждала роклята ти в магазина и наистина ми харесва много. Радвам се, че ти се чувстваш добре в нея - това е най-важното. Моето мнение е също, че сребристи сандалети няма да отиват много. Аз като си търсих колие си взех бюстието и така си избрах. Така, че вземи си и ти твоето и така по-лесно ще решиш дали да е в сребрист или друг цвят. И след това вече ще го съчетаеш със сандалетите.
Майче, и аз съм виждала такива снимки с цветните перуки и барабанчетата на Найден. Но съм сигурна, че ако му кажеш, че не искаш чалгийки той ще го направи. Ние много искахме той да е на нашата сватба, но ни отказа почти в последния момент, защото е "вързан" с "Национал". Не се притеснявай всичко ще е наред с него (дано).
Виле, какво стана какво направи с твоята украса?

Чао милички give_rose
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: