Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 05:37:28
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Сливен?
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Сливен? (Прочетена 138563 пъти)
bori
Сватбар
колко е хубаво,когато се усмихваме
Отг: Има ли булки от Сливен?
«
Отговор #150 -:
март 19, 2008, 23:36:57 »
:)Благодаря ви,момичета за инфото за гайдаря:)Обмислях да му се обаждам,ние още се чудим да бият ли тъпаните,когато ме взимат.Аз нито съм крайно против,нито супер много държа на това.Средна работа.Ще го измислим,има време.
Активен
ollq
Любопитен
Публикации: 31
«
Отговор #151 -:
март 20, 2008, 00:06:51 »
Момичета, по отношение на тортата, мисля да е от Волонте /това е в кв.Младост бл.9 полицейския/.Харесват ми като вкус, не са с тежки кремове и са нормално сиропирани. А цената им е супер. Проблема е че сватбените им са по 3 етажа и излизат 45 парчета. А гостите ми ще са към 65. Но мисля да поръчам още 2 по 16 парчета и да ми ги украсят като сватбената. 8
Сватбената е 45лв. Големите торти от по 16 парчета са по 10 лв. Скоро купувах кроканова и с надписа беше 9,50. Пробвайте ги, нищо не губите, само няколко калории повече
Активен
Dginger
Ентусиаст
Публикации: 108
«
Отговор #152 -:
март 20, 2008, 10:14:04 »
О за калориите просто не ми се мисли,ние освен торти трябва да опитаме нещо от ресторанта, за да можем да си изберем сватбеното меню.
Ние също неискахме с музика да ме взимат,но си променихме решението заради родителите ни, защото забочнаха едни дебати...а сега честно да ви кажа несъжалявам за музиката, даже мисля че ще е по весело така.
Да ви се похваля, вече са ни готови поканите , е забавиха ни ги 2 седмици ама нищо, и сега ще се занимавам с разадаването, и добре че съм в отпуск че щеше да ми дойде много нанагорнище
Активен
bori
Сватбар
«
Отговор #153 -:
март 20, 2008, 18:14:24 »
За тези торти си права,много са вкусни,даже милото ги харесва повече тези на Волонтес.Аз бая се чудя дали да не поръчаме от малките сватбени торти,колкото за рязането и плескането и отделно парчета да се поръчат нарязани за гостите.Ама бая се поначудвам.Днес аз доволен
говорихме за украсата си в ресторанта.Много готина и земна мацка,с много идейки.Тя прави по принцип детски партита.Решихме как ще си освежим обстановката:)И сестричката ми е говорила в Пловдив за украсата на колата,да ни направят аранжировка с изкуствени цветя,на едно място правят разкошни неща.С фризьор само не успях да се уредя,заета беше тази,с която говорех,но ще разпитвам още и надявам се ще си намеря добра фризьорка:)
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #154 -:
март 23, 2008, 21:23:43 »
bori,аз не съм от сливен,обаче ходя там на фризьор
.моята фризьорка е Лиляна.салона и се намира на площад Левски.преди ходих в салона,който е под нея ,обаче нещо започна да не се старае и го смених,а от нея съм супер доволна.
Активен
bori
Сватбар
«
Отговор #155 -:
март 24, 2008, 17:33:27 »
:)Много ти благодаря за инфото!До къде стигна ти?Днес си купих бельо,след като почти се отчаях:) и перца за по-близките.
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #156 -:
март 26, 2008, 00:21:39 »
е то аз имам още много време до август.ама тази седмица бях в сливен и си купих обувки,нищо друго нямам,ама много ми харесаха.ходихме да си уреждаме нещата и направо се изумих като ми казаха в съвета,че за 16-ти няма свободни часове и най-късния е в 12 на обяд.за вечерна сватба този час някакси не се връзва,та сменихме датата,де-за 23.то беше едно обикаляне да търсим оператор,ди джей,ресторант,абе луда работа.ама така е за два дена се уреждат нещата като не сме там,замалко луднахме.ама смея да кажа,че уж уредихме главните неща.и украсата я уговорихме,да видим.твоята сватба кога и къде ще е?
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #157 -:
март 27, 2008, 18:35:02 »
Нещо спряхте да пишете.Докъде върви подготовката при вас?Някой може ли да ми каже мнение за бутик Мимоза?Разбрах,че се занимавали и с цялото организиране на сватбата или пък само с украсата.А също и изнесения ритуал могат да направят.Айде,ако някой знае,да сподели,че се двоумя нещо за там.
Активен
mimiiordanova
Професор
Публикации: 338
«
Отговор #158 -:
март 27, 2008, 23:46:01 »
Виленце, вие къде решихте да е сватбата в крайна сметка
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #159 -:
март 28, 2008, 18:15:58 »
Ами бяхме резервирали първо ABC,обаче ни разубедиха за там и ни казаха за ресторанта на голф игрището,че бил много хубав и запалихме колата и отидохме дотам и там си и останахме в крайна сметка
.Страшен е ресторанта там,наистина е много красив,а пък гледахме и снимки с украса и направо супер.Е това,че е мъничък не е много хубаво,ама да се надяваме да се съберем.На ABC отидохме,избрахме меню,защото това,което те предлагат беше много зле,капарирахме,обаче явно не беше за нас.А пък и като разбрах,че само калъфите на столовете ще ми излязат към 300 лева,щото осигурявали такива само за масата на младоженците и направо ми настръхна косата.А пък столовете бяха много зле-целите в някакви петна и няма как да си сложа гостите на мръсни столове.А там всичко е супер,има и градина,т.е. около басейна,де,ама ще видим дали ще е вътре или вън,то и от времето зависи.А пък и менюто им беше страхотно с много повече неща и за по-малко пари,много се учудих.Кофтито е,че аз исках изнесен ритуал,ама в суматохата и обикалянето за ресторанти и др.работи бяха заели вече последния час в 18:30.Обаждахме се на някаква жена,която ни казаха,че правила такива работи-Басанова,била на бутик Мимоза май собственичка и говорих с нея,ама незнам кво ще стане,дано успее да ни поеме и нас.Естествено и за украсата си ще трябва да заплатим,щото иначе само за воденето на ритуала за 50 лева няма да се съгласи.А иначе с украсата от изкусвени цветя излиза към 300.А ти нещо да си чувала за Митко Бонев,как води,защото говорихме и с него той да ни води.Те ни препоръчаха Найден,но добре,че не успяхме да се свържем с него-оказа се,че пускал само някакви мазни кючеци,а такака музика няма как да звучи на сватбата ми.
Активен
Alannah
Професор
«
Отговор #160 -:
март 28, 2008, 19:09:56 »
Виленце
, аз се бях насочила към ABC заради препоръки от роднините на милото, но все още не съм ходила да го видя. От коментара ти настръхнах
! Я ми кажи повече инфо за този на голф игрището. За колко човека е, какви пари, менюто какво е, украса предлагат ли? Снимки дали има някакви да го видя?
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #161 -:
март 28, 2008, 19:59:06 »
кога ще ви бъде сватбата?и колко човека ще е?
Активен
Alannah
Професор
«
Отговор #162 -:
март 28, 2008, 20:04:09 »
На 06.07. Още не знаем точния брой, но да речем, че са 100
.
Активен
mimiiordanova
Професор
Публикации: 338
«
Отговор #163 -:
март 28, 2008, 21:21:09 »
Браво Вили, че си се сетила за там. Там наистина е много хубаво, но е мъничко. Дано да се съберете. Не то вие ще се съберете със сигурност, обаче дали ще има място за танци
Ние празнувахме една нова година - бяхме 60-70 човека и имаше малко място за танци. А за този Митко Бонев незнам нищо. Моята украса беше от Басанова. Тя, както казваш за 50 лв. няма да се съгласи. Тя взима скъпо. На мен за една никаква украса ми каза 1000 лв. И аз се отказах от половината неща. То поне да си заслужаваше а тя едно със едно не си пасваше. Щеше да ми пише тейбъл-картите с химикал и аз да и плащам за това.
Накрая пак за едното нищо ни взе 500 лв. Тя нямаше и избор на драперии, и даже не ни сложи калъфи на столовете, защото в последния момент се оказало, че за тия столове нямала калъфи. Беше ни сложила само по една пандела. Като видях направо полудях
, ама нямах какво да направя, защото го видях като влизахме в ресторанта, дори не ми се обади да ми каже.
Хайде да не ви занимавам с моите глупости. Чао за сега и пишете как вървят подготовките
Активен
Mai4ka
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #164 -:
март 29, 2008, 12:31:28 »
Здравейте, момичета! Много се радвам на целия форум и на всички сладки нещица, които споделяте
Аз за момента не планирам да съм булка, но ще съм кума през август и двете с булката страшно се вълнуваме от всички приятни емоции, свързани с подготовката на събитието. Ще се радвам да обменим идейки с други булки от Сливен или планиращите сватба в нашия град изобщо.
PS: понеже съм новичка и се извинявам предварително, ако съобщението ми е изпратено два пъти или някакъв друг подобен гаф
maja_001_327.jpg
(6.2 KB, 200x150 - видяно 2228 пъти.)
Активен
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12