Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 00:57:23
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Сливен?
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Сливен? (Прочетена 138513 пъти)
ollq
Любопитен
Публикации: 31
Отг: Има ли булки от Сливен?
«
Отговор #135 -:
март 15, 2008, 01:08:50 »
Alannah аз лично съм решила в съвета да е подписването. Някак си ми е по-тържествено там. А и имам 2 часа между съвета и ресторанта, тъкмо ще ги уплътним с предвижването. Но както си решиш ....
А и зависи какво ще ти предложат от съвета - дали те устройва или не
Активен
ollq
Любопитен
Публикации: 31
«
Отговор #136 -:
март 15, 2008, 01:11:33 »
Момичета дайте някакви идеи за тортата
От къде ще ги поръчвате ??
Активен
Alannah
Професор
«
Отговор #137 -:
март 15, 2008, 12:07:14 »
Ами и аз това си мислех, че там, макар и ретро, си е по-тържествено. Така или иначе сме го записали за ранен час и, ако не го изместим, няма как да не предхожда венчавката. А снимки за албума къде ще правите? Не ми се иска пред паметници и сгради, но то няма градина с красиви цветни партери... Не знам кога да я правим тази фотосесия, колко време отнема, няма ли да прегладнеят гостите и да се поизнервят?!
Активен
mimiiordanova
Професор
Публикации: 338
«
Отговор #138 -:
март 16, 2008, 11:08:40 »
Здравейте момичета,
моето було е съвсем обикновено. От салона, в който ми ушиха роклята ми направиха и булото. Направиха ми няколко варианта на дължина и аз си избрах. Цвета е като на роклята. Наистина не е нищо особено, навсякъде могат да ви го направят. А цветчетата са същите като на роклята. Те ги режат от дантелата и ми ги сложиха навсякъде - на ръкавелите, на торбенцето, на фибички, на лентата...
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #139 -:
март 17, 2008, 18:51:10 »
mimeto_ да те питам кой ве беше оператор и бяхте ли доволни от него че ние още се колибаем
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #140 -:
март 18, 2008, 23:40:37 »
някой виждал ли е снимки на ABC украсено и ако има,може ли да ми прати?става въпрос за градината
Активен
Dginger
Ентусиаст
Публикации: 108
«
Отговор #141 -:
март 19, 2008, 12:14:05 »
Момичета вижте гайдаря за когото говорим
http://nvelikov.sliven.net/visitki/dobromir.htm
Оля
и аз се чудя от къде да поръчам тортата, в ресторанта в който ще сме имат и сладкалски цех но не съм опитвала тортите им, а пък и невярвам да ми дадът да опитам от кремовете от които правят тортите, все пак говорим за Сливен , и затова ще трябва да поръчам няколко различни торти.А я ти кажи на кои сладкарски цехове си се спряла?Чувам че на Шаклиян били много хубави
vilence
най добре отиди на място и там да ти покажат снимки, по принцип всеки ресторант си има такива снимки от различни мероприятия
Активен
bori
Сватбар
колко е хубаво,когато се усмихваме
«
Отговор #142 -:
март 19, 2008, 15:10:56 »
:)Здравейте,момичета!Аз поръчах рокля:) от Асеновград! :danceg:Вече ми е по-спокойничко!Наистина си струва да се разгледа там.Днес ходихме да разгледаме за торти.В сладкарския цех на "Фигаро" смятам да си поръчаме.На "Шаклиян" са хубави,но малко по-скъпички.В ресторанта ходихме на 2 пъти да опитаме разни неща от менюто им.Не бих казала,че тортите им ми харесаха.Другите неща-да,но тортите не ставаха.Мое лично мнение.
Активен
Dginger
Ентусиаст
«
Отговор #143 -:
март 19, 2008, 15:37:53 »
Бори
, честита ти рокличка
Аз пък реших да ходя до Варна, в бутик "Емоция" съм си набелязала няколко роклички, и пуснах питане тук във форума някой дали има впечатления от този бутик но неполучих отговор, ама нищо аз пак ще отида да го поразгледам и без това имам ходене другия месец до там.
Ще ми дадеш ли повече инфо за "Фигаро", че тази събота ще отскоча до Сливен, да мога да отметна и този проблем.
А букетчето момичета, имате ли идея от къде?!
Активен
Alannah
Професор
«
Отговор #144 -:
март 19, 2008, 17:15:42 »
Добри изглежда супер! Мерси за линка! Ние, естествено, още не сме му се обаждали
! Не за друго, а защото милото не се е натуткал да звъни
. Хем от миналата седмица майка ни намери телефоните на човека!
«
Последна редакция: март 19, 2008, 17:17:19 от Alannah
»
Активен
bori
Сватбар
колко е хубаво,когато се усмихваме
«
Отговор #145 -:
март 19, 2008, 19:29:40 »
Dginger, записвам ти адреса на сладкарския цех,защото най-добре е да се разгледат каталозите и да се опита от тортата.адрес:сладкарски цех"Фигаро" бул."Цар Симеон"47. Това е булеварда,който се спуска от Била 1,от Дамарския мост пътя към Ямбол надолу,от лявата страна.Близо е до "Клуб Тангра"
Уф,по-добре не мога да обясня.Иначе "Шаклиян" са си класика:)
За букетите ми казаха,че Басанова прави много добри.Нейните цени са малко по-височки.Магазинчето и се намира до бившия "Битов комбинат",сега има магазин за 1 лев"Евроленд" на първия етаж на тази сграда.Магазина за цветя е точно от дясната страна на магазина.Други,които правят аранжировки съм виждала-2 магазина по бул."Панайот Хитов",единият се казва"Дива".И така...:)Друго ...засега?
Активен
Dginger
Ентусиаст
«
Отговор #146 -:
март 19, 2008, 20:55:07 »
Бори мерси за инфото, разбрах къде е цеха, разбира се че ще ги опитаме тортите. А за този магазин за цветя се сещам, точно под детското зъболечение(сега незнам дали е още зъболечение)
Звъннах на гайдара, и го ангажирах в събота ще се срещна с него, иначе за цената да ви дам инфо- гайда и акордеон 70лв, а ако има и тъпан цената е 90 лв. Забравих само да го питам но ще го уточня на срещата, дали ще са в носии.
Активен
Dginger
Ентусиаст
«
Отговор #147 -:
март 19, 2008, 20:59:13 »
Забравих да ви кажа, че като звъннах на гайдара беше много вееесееел, незнам дали си е такъв или вече беше вкарал няколко ракийки, даже взе да ме кани в тях да уточняваме нещата. Като се чуете с него и вие ще видете какъв е веселяк.
А през деня му беше изключен телефона, така че пробвайте вечер
Активен
mimiiordanova
Професор
Публикации: 338
«
Отговор #148 -:
март 19, 2008, 21:34:54 »
Здравейте,
Нашият оператор беше Неделчо и сме много доволни. АBC вън е много хубаво и за вашия брой гости Вили (до колкото си спомням около 80) е също добър вариант.
На нашата сватба имахме оркестър и то точно оркестъра на Добри Селиминовски. Той е приятел на баща ми и на мъжа ми. Обаче трябва да ви кажа, че съжалявам (силна дума, защото беше много весела сватба) че извикахме точно него. Друг е въпраса, че вие искате само за взимането на кумовете и булката да ви свирят музикантите. Ако е само за това може. Но иначе ако извикате целия му оркестър за сватбата, не ви препоръчвам.
Dginger той Добри си е така "веселичък". На нашата сватба се напи още от младоженеца, но добре че имаше певица, защото кой знае какви песни щеше да пее. И той пя, но по-малко.
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #149 -:
март 19, 2008, 22:39:11 »
Утре тръгваме за Сливен да си оправяме нещата и ще видим как стоят нещата на място.Тъкмо ще пообиколим още малко,че нещо се колебая в избора.На АВС било хубаво,ама ме притеснява едно нещо,че масите са с пейки,а не столове,ама де да знам.Ние пратихме вече човек да проучи какс тоят нещата там и управителката му е показала снимки и той каза,че било много красиво,но да видим.Друго е сами да се уверим.Аз и едно друго си набелязах Св.Константин,ама въобще незнам там правят ли такива неща.
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...