Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 14:10:32

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Сливен?  (Прочетена 138229 пъти)

niksha
Сватбар
Публикации: 271

Моят сватбен албум

« -: ноември 29, 2007, 14:22:11 »

Здравейте Сливенски булки (дано има такива) smile, искам да попитам - тези които им предстои сватба -ползват ли услугите на някоя сватбена агенция и коя, също и тези които вече са правили сватба. Питам понеже съм от Бургас, но ще бъда булка в Сливен и незнам дали там има сватбени агенции и кои, а аз определено искам да ползвам услугите на такава.
Активен
Natalia Borisova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: ноември 29, 2007, 16:12:40 »

Здравей niksha!  Welcome Добре дошла във форума, сигурна съм че ще намериш много и полезна информация тук. Аз преди малко повече от 3 месеца бях булка в Сливен!  yahoo Ще се радвам ако мога да ти помогна с нещо! Ще потърся информация за една агенция, която ми бяха препоръчали! Аз също не съм от Сливен. Кога е вашата сватба и вече насочили ли сте се към някой ресторант?
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1407

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: ноември 29, 2007, 19:29:44 »

yahoo yahoo yahoo
Здравейте, мацки!!! Аз съм от Сливен, само дето не се омъжих в Сливен  smile.
niksha желая ти успех в приготовленията!!! Къде ще ви бъде сватбата?
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: ноември 29, 2007, 19:33:19 »

Ей, че не сме малко  Bravo И аз съм от Сливен, но отдавна не живея там, а и сватбата ми небеше там. blum
Активен
Alannah
Професор
Публикации: 476

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: декември 04, 2007, 00:06:13 »

Хехе, аз също съм от Бургас и, живот и здраве, ще се женим догодина в Сливен. Що се отнася до организацията на сватбата, с нея ще се заеме братовчедката на моя годеник. Тя мисли в последствие да го превърне в бизнес, но засега го прави само за близки. Иначе да си призная- предпочитам сватба в Бургас, но... май традицията ще надделее. Винаги съм си представяла бургаска сватба. Кумовете ще са също от Бургас (от страна на годеника ми са). Заради това схващане, че трябва да е в града на младоженеца се губи смисъла на пребулването в дома на булката, проникването на младоженеца в дома й, вземането на кумовете от техния дом и цял куп други неща. Не знам, може да греша, но не съм особено ентусиазирана. Нищо че най-важното е, че се обичаме и сме готови на тази крачка.  crazy
Активен
Natalia Borisova

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: декември 04, 2007, 13:14:31 »

И при нас беше така, само че аз съм от Ямбол и за нас не беше проблем младоженеца да дойде и да ме вземе от моят дом (на по малко от 30 км сме от Сливен), а и кумовете ни и те са Ямбол, така че съчетахме  всичко! Много беше забавно по пътя докато пътувахме. Аз не съжалявам че сватбата ни беше там! Ресторанта беше много хубав, обслужването на ниво, изобщо много сме доволни!  good А да ви кажа на нашите кумове сватбата им беше една седмица след нашата и беше в Ямбол, ритуала по подписването не беше кой знае какво в сравнение с този в Ритуалната в Сливен! При нас бяха едни млади усмихнати момичета, залата беше по-хубава, хор, озвучаване всичко ни хареса повече!
Активен
niksha
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: декември 04, 2007, 20:45:55 »

А теб годеника ти от каде ще те взима от Сливен ли или от Бургас, понеже моя е твърдо решен, че трябва да си ме вземе от моя си дом от Бургас  crazy и направо незнам как ще пътуваме girl_impossible tease....
Активен
Alannah
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: декември 04, 2007, 21:48:28 »

Ами то има време дотогава. Живот и здраве ще е след около 7 месеца. Не сме мислили детайли. Но, предвид че вкъщи ситуацията има да се изяснява, не се знае от къде ще ме вземе. Най-доброто е от Бургас, макар че е доста пътя, но все някак би могло да се нагласи. И кумовете са оттам. Има време, но предпочитам така да стане. Дори и да не е от моя дом, а от този на сестра ми. Ще се убием от път angry. Ама какво го мислим, те момците ще се убият 2 пъти повече  yahoo- веднъж да ни вземат, втори път да ни закарат. Ние само трябва да предвидим тези 2 часа към Сливен. Те ще мислят за другите 2 към Бургас.
Вашата сватба кога е?  Girl_hide
« Последна редакция: декември 04, 2007, 21:51:11 от Alannah » Активен
mandarinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: декември 04, 2007, 21:49:36 »

и аз съм от Сливен ама отдавна не живея от там... а като бях малко все си мислех че сватбата ми ще е в ресторант ПЕЧ  yahoo
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: декември 05, 2007, 15:03:03 »

Ей мандаринке, направо ме уби с тоя Печ  smile smile Ами че то си беше класика. smile Ама и в Гера правиха много сватби smile
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1407

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: декември 05, 2007, 15:59:28 »

smile smile smile Печ и Гера вярно са класика! Или пък ресторанта на хотел Сливен smile... Честно казано нямам представа къде се правят сега сватбите в Сливен. Бъдещите Alannah и niksha да споделят, нищо че са бургазлийки smile.
И в никакъв случай не пропускайте вземането от дома или от където да е. Много е забавно, особено когато пристигнат и започват да те купуват. Нашата сватба беше в София, от където не сме и двамата. Затова Деян беше при брат си, а аз в апартамента, в който живеем. Вуйчови бяха решили да се пошегуват с роднините на Деян. Аз трябваше да се скрия приготвена в тях, а останалите мои роднини да са у нас. И като дойдели да ме купуват да приберели парите и да видели, че съм избягала smile. Стори ми се много смело и не се съгласих, но пък вуйчо си беше решил, че ще ги разиграва и 15минути ги държа пред вратата smile. На три пъти ми носеше пълна обувката smile.
Най-хубавото е, че успя да изнерви свекървата smile!
Активен
Alannah
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: декември 05, 2007, 16:05:49 »

Ха-ха-ха, Даниела, много е било забавно 
Активен
niksha
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: декември 06, 2007, 20:33:39 »

Нашата сватба ще е чак след 8 месеца yahoo..... но много ме притесняваше това с пътуването angry и взимането от Бургас girl_impossible, но както казваш аз поне ще пътувам само на отиване danceg да му мисли мъжлето дето ще пътува двойно  tease, но щом иска да ме взима от Бургас така ще да е  smile
Активен
maj4eto
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: февруари 11, 2008, 11:04:53 »

Здравейте!Много се радвам че намерих и други булки от Сливен  yahoo
И моята сватба предстои през юли и се интересувам кой оператор да ангажираме
На кого услугите бихте ми прпоръчали

Блатодаря ви предваритлно! smile
Активен
Natalia Borisova

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: февруари 11, 2008, 11:33:48 »

Здравей maj4eto!  yahoo Добре дошла при нас!
Много се радвам че има и други булки от Сливен!
За видео оператор мога да ти препоръчам Неделчо Великов! Ето неговия сайт http://www.nvelikov.sliven.net/
Ние сме много доволни от него и работата му. Ако искаш мога да ти помогна и с телефон.  good
А ти в Сливен ли си и къде е сватбата?
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: