Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 23, 2024, 20:40:31
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Домашен уют
> Тема:
Кухнята!
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Кухнята! (Прочетена 247234 пъти)
katia
Сватбен ГУРУ
Отг: Кухнята!
«
Отговор #270 -:
май 22, 2008, 13:39:41 »
да,скъпа,знам! :)но при мен нищо не работи.например изкарвам избора на вратите,но като натисна върху някоя нищо не става!как да започна?
Активен
Gerka
Професор
«
Отговор #271 -:
май 22, 2008, 13:47:21 »
Ами, като си избереш вратата само като натиснеш върху нея не става, трябва да я "завлечеш" до мястото, където искаш да бъде .... ако правилно съм разбрала въроса
Активен
katia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #272 -:
май 22, 2008, 13:49:16 »
ааааааааааааааааа-хааааааа!ясно!!!мерси!сега ще пробвам!
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #273 -:
май 22, 2008, 15:30:40 »
Аз също си я свалих тази програмка и даже си направихме проектче ама да ви кажа незнам как да го кача да го видите защото формата е странен.
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
На най-важните житейски пътища няма пътни знаци
«
Отговор #274 -:
май 22, 2008, 15:36:37 »
здравей Gucci, може просто да използваш "print screen" и за запазиш снимката като jpeg. Дано съм била полезна.
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #275 -:
май 22, 2008, 15:40:25 »
ще се пробва довечера и ако стане ще кача снимката да видите нашето проектче.А иначе доста се ровихме в програмката докато я разучим.
Златна си Gery79 .Благодаря ти много.
Активен
Gerka
Професор
«
Отговор #276 -:
май 22, 2008, 15:48:09 »
Ето това направих аз за малка кухничка .....
още се уча на програмката и тепърва ще експериментирам
kuhnia3.JPG
(46.31 KB, 1278x946 - видяно 517 пъти.)
Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Mom of 2
«
Отговор #277 -:
май 22, 2008, 16:21:20 »
Gerka, ако това ти е експеримента, как ли ще изглежда истинската скица?! Суперско изглежда
Направо ви завиждам за нишите и чупките, ние сме кухня и бам - ни в клин ни в ръкав почва хола
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #278 -:
май 22, 2008, 20:20:33 »
]Благодарение на Gery79 ви пускам проектчето което сътворихме с милото в събота.Е не е кой знае какво ама ние му се кефим.Фани и нашата кухничка е така не е отдалена а направо след кухнята хол.Пиши как си разпределила нещата
И от друг ъгъл
[/url
«
Последна редакция: май 22, 2008, 20:28:33 от gucci
»
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
«
Отговор #279 -:
май 22, 2008, 21:02:58 »
Guggi, какви са ви размерите на хола-кухня?
Не искам да те обиждам, но ми се струва, че това не е най-практичното решение в случая.
Като скоро ремонтирала кухня с няколкомесецно планиране с подобни програми, консултации със специалисти и т.н. пак не съм напълно удовлетворена от резултат. Когато кухнята влезе в употреба чак тогава се забелязват практичните и непрактичните решения.
Мисля, че малко повече работна повърхност ще ти бъде от голяма полза. Също така ти препоръчвам да сложите плот от другата страна на печката, та дори и 20 см да бъде. Знаеш колко пръска от конлоните, когато се готви и цялото нещо ще се размазва точно пред вратата.
Ще се поразровя из мойте архиви с кухни, може и да намеря подходящ снимков материал.
Активен
Mrs.™
«
Отговор #280 -:
май 22, 2008, 21:07:08 »
Цитат на: KlaraFina в май 22, 2008, 21:02:58
Мисля, че малко повече работна повърхност ще ти бъде от голяма полза. Също така ти препоръчвам да сложите плот от другата страна на печката, та дори и 20 см да бъде. Знаеш колко пръска от конлоните, когато се готви и цялото нещо ще се размазва точно пред вратата.
С това не съм съгласна,нашата печка е отделно от другите неща и не пръска изобщо ,е да ако пръсне то е по печката,но не и по пода
иначе Гери няма ли да са ви малко шкафовете
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #281 -:
май 22, 2008, 21:26:53 »
живеем под наем и хазяйката смени печката с по-тясна и сега има разстояние между печката и стената. категорично ви казвам - ПРЪСКА. винаги внимавам котлона да не е силен и как поставям продуктите в тигана/тенджерата и резултата е почти еднотипен.
кошмар ми е да почиствам това разстояние на пода.
Подкрепям кларафина, че ще пръска, защото печката е в края.
gucci, успех!
винаги има и друго решение!
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #282 -:
май 22, 2008, 23:01:02 »
значи да поясня че това е само проектче.нито е с реалните размери нито реалните кухненски части.Първо котлоните ще с два.второ ще има плотче след печката просто не намерих такова каквото исках в програма.дневния тракт е наистина малък към 16-18 кнадрата още не сме решили напълно в коя стая ще е .просто си поиграхме с програмката и сътворихме това.ще се радвам и на други предложения разбира се.А за пръскането завис от печкат и това какво готвиш.Айде лека на всички които като мен още не спят
Активен
КатиНка
«
Отговор #283 -:
май 23, 2008, 09:22:25 »
Цитат
мацки да се включа и аз в тази темичка-решихме да ремонтираме кухнята и отидохме в Деница в Младост и третата кухня,която видяхме беше "нашата",прилича много на тази,която Гучи е пуснала на снимка на предната страница-венге,3м. на една стена,консултантът ни направи безплатен проект според нашите изисквания и размери и изчисли,че ще ни струва под 1000лв!Ще я поръчваме този уикенд ,защото се чака 45 раб.дни,а искаме да е готова преди да се роди бебето
estrella
, поздравления за така бързо направения избор, мечтата на всяка жена!!! Ще чакаме отзиви и като ви я монтират и снимков материал.
А с тази програмка и аз си поиграх и наистина не излиза съвсем това, което си представям, но дава бегла представа. Обаче нашата идея се доближава силно до тази на
Gerka
като форма и разпределение и съвпада с цветовете на
gucci
Явно имаме общи идеи
А какво ли ще стане накрая
Активен
Ели .
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #284 -:
май 23, 2008, 09:45:34 »
ще се намеся и аз да ви дам един съвет !!!!!! направете си поне няколко по-големи шкафове, добре че при мен пространството ми под мивката е голямо и имам само едно бойлерче, че не знам иначе как щях да прибера голямата тава от печката, голямата тенджера, иначе не съжалявам, че витрините са с матирано стъкло напротив с две ръце съм за това, хем по -красиво и не се вижда вътре как кое е подредено , все пак като има няколко вида чаши не стои красиво !!! другото което е сложете си лампа над мивката, добре че я имам, тъй като при нас започва бара и ми беше много тъмно докато милото ми я монтира сега ми е супер !!!!! много ще ви е удобно мивката да е с плот, тъй като дори и сушилника да е точно до мивката пак всичко става на капки, а така поне е на мивката и си изтича !!!! колкото до ъгловите и откритите етажерки са достатъчни една две, тъй като на тях се слагат някакви сувенири и красиви нещица , по-добре всичко да е прибрано още по-малко както е при нас хол+кухня !!!!
и си оставете максимално свободно място на плота за рязане и т.н. което да е непосредствено до мивката !!!! на нас в момента ми е в близост микровълновата и сега ще мислим начин да я махнем оттам , че ми пречи !!!!! успех
Активен
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...