Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 23, 2024, 19:52:09

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Кухнята!  (Прочетена 247154 пъти)

Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #255 -: май 15, 2008, 15:47:51 »

Daf,кухнята е  judges judges judges. Браво give_rose
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #256 -: май 15, 2008, 16:23:49 »

Дафи кухнята е много готина ама за това колко ми харесва го написах на лични.
Момичета някой да знае добър планер за кухня,че искам да си направя проект.Момичета я да питам аз за ширмите какви са и колко да мощни.Ние сменихме визията как ще бъде кухнята и ако намеря хубав планер ако може на български ще ви пусна проектчето да си кажете мнението.
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 501

Моят сватбен албум

« Отговор #257 -: май 15, 2008, 17:14:08 »

Gucci пробвай с тези планери те ми помогнаха и за апартамента good
Room Aranger
на ikea
Download.bg  и kitchen setup Дано да съм била полезна give_rose
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #258 -: май 15, 2008, 17:15:10 »

Даф,ако не е тайна колко квадрата ти е кухнята blush в смисъл само това което си показала blush
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #259 -: май 15, 2008, 18:19:29 »

dafni85, много ви е готина кухнята  Wink честито и много вкусотийки да си приготвяте там  Wink Като започнеш да се връткаш в нея ще споделиш как е като функционалност този паринт на "П"  girl_wink

А сега малко въпросчета - Ще споделиш ли размерите на всичките три страни, колко са дълги? Лесно ли вградихте хладилника? Аспиратора каква марка и мощност е? Поне това ме развълнува за сега  blush извинявай ако прекалявам с любопитството  blush
Нашата идея за кухня до някъде се припокрива с вашата като форма, но още много се чудим за този бар, който затваря кухнята на "П" как да го направим  girl_impossible

Ето и едно линкче за продължаващите да дерзаем по кухните -  http://www.mebelcenter.bg/Str2.htm
Има много интересни предложения  girl_wink
« Последна редакция: май 15, 2008, 18:21:15 от Katitka » Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #260 -: май 15, 2008, 19:36:46 »

Tака значи дългата част където е фурната е дълга към 2.80 тази част с мивката включително с хладилника и барплода е 2.50 а самия барплот е 1.35,но според зависи от пространсвото може и да е по-дълъг girl_wink,а хладилника не се слага много сложно към него си има специални клипси които се захващат за вратата на хладилника и вратата на шкафа и като се отваря се плъзга good аспиратора е на Crawn с два мотора е и е мощен като сила,но икономичен за тока Girl_hide Ако има още нещо питайте с радост ще отговарям
Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #261 -: май 15, 2008, 21:20:53 »

dafni85 много е хубавка кухнята. Честито.  Bravo Със здраве да си я ползвате и както каза Катето само вкусотийки да си приготвяте в нея smile
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #262 -: май 16, 2008, 11:41:07 »

Дафни кухнята е много хубава!Честито give_rose
Но помещението ви е голямо нашата е съвсем мъничка!!Тясна е стаята и няма как кухнята да е ъглова или като вашата!!На 20ти ще дойдат да я монтират и може да покажа някоя и дръуга снимка да видите как съм извлякла максимума от тяснотията! shok
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1208

Моят сватбен албум

« Отговор #263 -: май 22, 2008, 10:27:30 »

Дафни мила кухнята е просто превъзходна-и цветово ми допада, много добре сте я измислили с вградения хладилник и с малкия бар-плот и отстрани стените много добре се връзват-поне на мен ми се виждат светложълти! Поздравления! Представям си още по-хубаво ще изглежда вече с контакти, и като си наредиш джвъчките! give_rose Bravo
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #264 -: май 22, 2008, 10:33:12 »

Благодаря ви милички че ви харесва give_rose когато всичко е готово вече обзаведено наредено пак ще снимам и ще покажа хралупката ни  blum Wink
Клеооооо чакаме и ти да покажеш снимки give_rose
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: май 22, 2008, 10:49:06 »

Дафи мила искам да те питам колко е широк шкафа за хладилника.Хладилника ви за вграждане ли е или е обикновен и просто е поставен вътре.на мен ми се иска да е обикновен който да вкараме в шкаф.ама нали трябва да има разстояние и се чудя колко трябва да е шкафа
Активен
estrella
Сватбен ГУРУ
Публикации: 590

Моят сватбен албум

« Отговор #266 -: май 22, 2008, 11:32:43 »

мацки да се включа и аз в тази темичка-решихме да ремонтираме кухнята и отидохме в Деница в Младост и третата кухня,която видяхме беше "нашата",прилича много на тази,която Гучи е пуснала на снимка на предната страница-венге,3м. на една стена,консултантът ни направи безплатен проект според нашите изисквания и размери и изчисли,че ще ни струва под 1000лв!Ще я поръчваме този уикенд ,защото се чака 45 раб.дни,а искаме да е готова преди да се роди бебето  yahoo
Активен
Gerka
Професор
Публикации: 382

Моят сватбен албум

« Отговор #267 -: май 22, 2008, 13:01:20 »

Аз досега си играх с това сайтче ....може обаче само цветове да сменя /поне този модул/ , но все пак за мен беше полезно  pardon

http://colourconfigurator.alno.de/en_start.php

Аз засега събирам идейки, защото чак другата година ни чакат ремонти, но все пак  smile

... съжалявам ако се повтарям, но поне на пръв поглед не видях някой да го е пускал Wink
можете и planner да се свалите
« Последна редакция: май 22, 2008, 13:03:41 от Gerka » Активен
katia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

« Отговор #268 -: май 22, 2008, 13:22:36 »

гери,
аз си инсталирах тази програма,но не знам как да я използвам. blush blush blush
Активен
Gerka
Професор
Публикации: 382

Моят сватбен албум

« Отговор #269 -: май 22, 2008, 13:30:23 »

Кате, като я стартираш отдясно имаш различни подменюта : да си зададеш размери на стаята, да си избереш различни мебели, да ги подредиш, да си избираш цветове и т.н. ...

Ако кажеш какво точно не можеш да направиш мога да се опитам да ти съдействам  smile
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: