Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 23, 2024, 19:55:32

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Кухнята!  (Прочетена 247161 пъти)

gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: април 07, 2008, 11:48:40 »

къде ще я поръчвате.
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: април 07, 2008, 12:16:32 »

фирмата се казва GARONI на брошурата загледах че има дадени телефони и за други градове-Варна, Пловдив,В.Търново...харесахме в магазина един два варианта за кухня  *THUMBS*то все пак зависи какви ще са размерите и ще смятаме и какви да бъдат шкафовете според това!
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: април 07, 2008, 12:18:10 »

а имат ли сайтче.супер че има за варна.колко ви излиза кухнята.
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: април 07, 2008, 12:21:24 »

ами не сме смятали грубо колко ще излезе ние от тях ще поръчваме и масата и спалнята/легло и гардероб/но е хубаво че може на лизинг за 12,24 или 36м good през Юни банk или нещо такова беше
ето ти и сайтче макар че аз много не го харесах..някак си не е много подробно може още да се разработва pardon
www.mebeligaroni.com
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: април 07, 2008, 12:36:25 »

Момичета я кажете вашите кухни между горните и долните шкафове стъкло ,плоскост или плочки имате.

Клео благодаря за сайта.
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: април 07, 2008, 12:39:42 »

Плоскост, плочки не ми харесват, а мъжа ужасно много искаше огледално стъкло да слагаме, но ми се струва много трудна поддръжката после
Активен
renka_87
Професор
Публикации: 486

Най-чакания месец Април

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: април 07, 2008, 12:45:16 »

И трите варианта си имат доста минуси и не само от гледна точка на визия,а и от функционалност.Като пример давам плочките-много често заради фугите (на места по-дълбоки) не достига силикон,който по-принцип трябва да отцепи задния край на шкафовете от евентуално пропускане на вода и влага,което пък води до раздуване на плота или шкафовете и мухал
Активен
MALENA
Професор
Публикации: 379

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: април 07, 2008, 12:57:57 »

Момичета я кажете вашите кухни между горните и долните шкафове стъкло ,плоскост или плочки имате.
Ето при нас как е
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=233435&photo=6

За къщата съм си харесала кухнята на Бритни С. girl_in_love, в едно списание я гледах ако намеря снимки в нета ще ви я покажа.
Активен
Harmonia
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1039

хубавото винаги предстои ...

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: април 07, 2008, 13:00:39 »

ние сложихме гръбче от самия плот на кухнята, като плота ни е 4 см, а гръбчето -2 см. и честно казано съм много доволна - лесно се поддържа и не задържа петна.

в галерията имам няколко снимки, не се вижда много добре, защото са от телефон, но все пак ...
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: април 07, 2008, 13:16:58 »

ние мислим да е без гръб *THUMBS*притеснява ме да не се събират тея гадове хлебарките  angry :angry:за това мислим да изкъртим плочките които сега имаме и да сложим нови които да пасват на кухнята!а и ни казаха в магазина че не предлагат кухните с гръб а трябва отделно да се занимаваме да поръчваме :\няма смисъл според мен  Wink
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: април 07, 2008, 13:51:39 »

Гери нашата е с гръб !!!! и в момента у свеки пак е с гръб и ми е много по-лесна поддръжката и стои много красиво, тъй като се прелива с плота, един и същ цвят са  !!!!!

Клео той гърба се залепя плътно за стената и после се застопорява с видии и между плота и гръба си има водобранна лайсна и няма къде да ти влизат хлебарки прпосто няма място, а за монтиране е много по-лесно от плочките, а за откриване почти всеки плот си има същия цвят гръб , дори в складовете !!!!!!

а относно ламмината нямам нищо против, но мисълта ми беше при наводнение - било то пералня или стдомиялна или просто някоя спукана тръба, ако стане наводнение, че ние за всеки случай сме сложили там теракот, а пък дано нямаме такива проблеми
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: април 07, 2008, 14:12:35 »

На мен много ми харесват тези дето са със стъкло ама ми се струва че поддръжката ще е ужасна с тази варовита вода дето имаме тук.За плочки мен не що не ми допад имам чувството че не е толкоа стилноа и фугите ме претесняват.За плоскостите най ми харесват ама исках да чуя мнение и от вас.
Хармоня много ти е готина кухнята и е голяма.
Ели пусни снимчици и на вашите /твоето и на свеки/гръбчета.аз си мисля няма ли да е готино да е друг цвят гръбчето като цветовете на кухнята.ни сме се насочили към венге и оранжево/прасковено/ ако плоскоста е прасковена на тъмна кухня.а и на самата вградена кухня да има прасковени детайли
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: април 07, 2008, 14:20:21 »

Гери моя гръб и плот са сиви, а самите шшкафове са ми тъмно венге със сиви дръжки имам червени елементи !!! и съм ги съчетала със сива печка, хладилник и микровълнова, само миялнята ми е бяла , но мисля поне вратичката да я облека с червено фолио хи хи как ли ще стане?

п.с. довечера като кача клипчето вкъщи ще пробвам да го кача и тука както hоney е показала smile
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: април 07, 2008, 14:58:43 »

И нашата кухня е с гръбче като плота - титан (сиво металик), а вратичките на шкафовете са тъмно червени, мислим да съчетаем сивото със хладилника и печката,
а и ни казаха в магазина че не предлагат кухните с гръб а трябва отделно да се занимаваме да поръчваме :\няма смисъл според мен  Wink
Клео, много странно ми се струва да не предлагат гръб за кухнята.... на тази фирма "Гарони" познавам шефа той е от нашия град - при него има собствено производство - със конкретните размери на помещението по проект. Предлагат и готови конструкции на фирма "Bodzio" внос от Полша, те са доста евтинки, но имай предвид, че може да не паснат на вашите размери, вие ориентирахте ли се от кои ще поръчвате?
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #194 -: април 07, 2008, 15:03:41 »

Ами магазина е Гарони!Бяхме там на място /София/разгледахме говорихме с момичетата в магазина казаха че ви даваме мерките на помещението казва кое какво искаме или не искаме-какво да има какви да са шкафовете къде са изходите за мивката,колко шкафа ще има ,на крачета ли да са или до земята...казаха че си даваме размерите и правим проект както и каквото ни харесва на нас!няма да сме с готови конструкции избираме си шкафове и сглобяваме пъзела  ;)охх притесних се нещо  blush а пък казаха че за гърбовете могат да ни дадат координати на фирми които мерят и според шкафовете се прави гръбче!самата фирма не предлагала гръб *THUMBS*малко странно ми стана след като в магазина им кухните бяха с гръб  =]малко лъжливо така ми стана ама каквото е такова
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: