Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 05, 2025, 01:20:31
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Всичко около сватбата
(Модератор:
магито
) > Тема:
Всичко за кумовете....- 2 част
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...
47
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Всичко за кумовете....- 2 част (Прочетена 292084 пъти)
didibaby
Баш Майстор
Публикации: 1881
Отг: Всичко за кумовете....- 2 част
«
Отговор #270 -:
юни 19, 2007, 17:07:38 »
Цитат на: Little_Sweet_Didka в юни 19, 2007, 16:50:27
В речта на кума на Стела (estrella) имаше много закачки, как получил смс който бил за Стела "Много ми е мъчно, че не ибра мен. Много ще ми липсваш! Брад Пит"
подобен и за младоженека, но най весело беше когато каза "И понеже знам че има гости от Гърция, ще се обърна с няколко думи и към тях: ЗдравйтеС скъпиС гостиС, добреС дошлиС наС сватбенотоС тържествоС на СтелаС и ОлегС! ЖелаяС виС приятноС изкарванеС"
Хааа, това наистина е много забавно (не само заради това, че съм наполовина с гръцко потекло).
Шегичките в речта на кума обикновено слагат началото на веселото настроение в ресторанта. Аз наскоро бях на една сватба, където кумът накара булката да сложи ръцете си на масата, а след това младоженецът да сложи ръцете си върху нейните и да ги погледне добре, защото това ще е последният път в който неговите ръце ще са най-отгоре (с други думи, жената ще командва оттам нататък).
Активен
Marina
Професор
Публикации: 489
«
Отговор #271 -:
юни 19, 2007, 17:15:58 »
Това е много остроумно и весело!! А аз бях на една сватба, на която кум беше братът на младоженеца, и започна така: "първият път, когато се запознах с бъдещата жена на брат ми, бяхме на едно летище и на мен ми се бяха загубили куфарите." После продължи 2-3 минути с обяснения какво точно е имало в куфарите и как се е разправял с авиокомпанията. А ние -
. По едно време се усети и каза: "Абе загубих куфари, но спечелих Ана като член на семейството." И се друсна обратно на стола. Май не беше репетирал този шедьовър, но пак много се смяхме!
Активен
didibaby
Баш Майстор
Публикации: 1881
«
Отговор #272 -:
юни 19, 2007, 17:35:40 »
Цитат на: Marina в юни 19, 2007, 17:15:58
Това е много остроумно и весело!! А аз бях на една сватба, на която кум беше братът на младоженеца, и започна така: "първият път, когато се запознах с бъдещата жена на брат ми, бяхме на едно летище и на мен ми се бяха загубили куфарите." После продължи 2-3 минути с обяснения какво точно е имало в куфарите и как се е разправял с авиокомпанията. А ние -
. По едно време се усети и каза: "Абе загубих куфари, но спечелих Ана като член на семейството." И се друсна обратно на стола. Май не беше репетирал този шедьовър, но пак много се смяхме!
На мен ми е доста интересно какво ще измисли нашия кум в събота. Свекървата ми е предупредила брат ми (който ще превежда на родителите ми по време на сватбата) да превежда "избирателно" от речта на кума, защото може да има някои не особено прилични коментари...
Активен
sabeva_07
Сватбен ГУРУ
I am Happy!
«
Отговор #273 -:
август 02, 2007, 17:32:18 »
И аз да се запиша в тази темичка само 3 месеца след нашата сватба, която беше на 21.04 ще ставаме кумове.На 02.09 живот и здраве ще застанем до следващата двойка от компанията която се реши на тази стъпка.Така че помагайте, да непропусна нещо около кумуването.Предварително ви благодаря
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #274 -:
август 03, 2007, 08:13:47 »
Цитат на: sabeva_07 в август 02, 2007, 17:32:18
И аз да се запиша в тази темичка само 3 месеца след нашата сватба, която беше на 21.04 ще ставаме кумове.На 02.09 живот и здраве ще застанем до следващата двойка от компанията която се реши на тази стъпка.Така че помагайте, да непропусна нещо около кумуването.Предварително ви благодаря
поздравления Събева, ще усетите пак страхотното чуство !! , но този път от страната на кумовете !!!!
Активен
krisa_25
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #275 -:
август 12, 2007, 18:35:11 »
Здравейте! Имам голям проблем! Кумът е много срамежлив или поне се прави на такъв и честта с речта се дава на кумата, т.е. на моя милост! Сватбата съвпада с първата годишнина от нашата сватба и рождения ден на младоженеца! На тази сватба ще присъстват и нашите кумове! Много ви моля дайте идея как да съчетая всичките поводи в поздравлението!!!
Благодаря предварително! А и нямам много време, сватбата е на 09.09.2007! Помагайте!!!!!!
Моля НЕ пишете само с ГЛАВНИ букви!!!
«
Последна редакция: ноември 20, 2007, 17:43:53 от Teo
»
Активен
ROSI KRASTEVA
ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО
«
Отговор #276 -:
август 16, 2007, 17:34:01 »
sabeva_07 чудесна новина, аз винаги съм искала да стана кума и се надявам някой ден да ме поканят
успех с новите приготовляния като кума
Активен
ivaiva
Баш Майстор
«
Отговор #277 -:
август 16, 2007, 18:01:11 »
sabeva_07,
и аз завиждам благородно. Успех!!!
Активен
plamik
Баш Майстор
«
Отговор #278 -:
август 16, 2007, 18:51:03 »
Цитат на: sabeva_07 в август 02, 2007, 17:32:18
Честитооо!!! Това е едно страхотно и много отговорно изживяване!
Ако мога да помогна с идеи или съвет само кажи.
Активен
nad_ya
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #279 -:
октомври 07, 2007, 09:00:42 »
МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ МИ!
ЗА ПЪРВИ ПЪТ ЩЕ СТАВАМЕ КУМОВЕ!
ИЗПРАТЕТЕ МИ ОРИГИНАЛНА РЕЧ!
МНОГО ЩЕ СЪМ ВИ БЛАГОДАРНА!
Активен
deni1709
Професор
Сладката Габи
«
Отговор #280 -:
октомври 16, 2007, 12:43:30 »
момичетааа, и ние ще ставаме кумове на 9.11.2007г., днес ни сервираха тази новинаа
, но нямаме никакво времееее
! Много съм притеснена дали ще се справим.....
не са ми ясни ритуалите на кумувоте и кой какво купува...знам за букета на булката и за питката в ресторанта....моляяяяя, дайте съвети ....
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #281 -:
октомври 16, 2007, 13:13:25 »
Най-напред честито! Това си е отговорна задача! Ето и списък какво трябва да купиш: Букета на булката, ритуални чаши, шампанско, свещи за църквата. Едно време кумовете купуваха и чантата на булката, но днес вече това като че ли не е задължение на кумата!
Не пишете само с ГЛАВНИ букви!
«
Последна редакция: октомври 16, 2007, 13:46:33 от maria_lakova
»
Активен
ina_lemon
«
Отговор #282 -:
октомври 16, 2007, 13:19:43 »
Или просто седнете да се разберете кой какво и дали ще купува, защото така е най-добре. И дали те ще си вземат всичко а вие ще им дадете после парите или ти ще ходиш да пазариш това онова. Ние с нашите кумове се бяхме разбрали кое ще е от тях, и те после само ни ги платиха. И за подаръците с тях се разбрахме да са след сватбата за да не се дублира нещо.Значи това което те взеха е:
букета ми
кошничката с късметите, които се хвърлат
чашите и шампанското
и май това беше.
Аз и това не исках даже да ги ангажирам, защото е достатчно че са се съгласили, а и те си имаха разходи по тоалети и едно друго, защото кумовете са толкова важни колкото и младоженците и не беше нужно да ги напрягаме с още разходи, но те много настояваха да е както трябва.И понеже сас с бебенце поне склониха да си пазаря аз всичко да не обикалят те, и после оправихме парите.
Всичко е нъпрос на договорка, затова се разберете вие.
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #283 -:
октомври 24, 2007, 11:25:30 »
Ние за първи път 6те кумуваме и то съвсем скоро-на 3/11/07. разбрахме се с младоженцте ние да вввземем букета, 4а6ите и 6ампанското за ритуалната и ко6ни4ките+подарък, които са си избрали. Незнам дали не трябва и питка да вземем?
Ина4е доста съм се петиснила
Активен
plamik
Баш Майстор
«
Отговор #284 -:
октомври 24, 2007, 14:09:01 »
Сладуркииии, кака ви Ина е права! Седнете и се разберете с младоженците кой, какво, на кого. Традициите отдавна не са това, което бяха! Не се притеснявайте изобщо - все едно сте си на вашата сватба ама не по средата, ами от края!
И да разказвате и показвате после как е минало всичко!
Активен
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...