Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 08, 2025, 22:06:01

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 47   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Всичко за кумовете....- 2 част  (Прочетена 292730 пъти)

fanimira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: май 09, 2007, 16:48:07 »

didibaby  *THUMBS*спокойно мила, и моят кум се отказа, просто се раздели с кумата и ичезна, но не му мисля толкова,  :)ще измислим нещо
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #211 -: май 09, 2007, 17:50:47 »

Благодаря за съпричастността на всички ви, момичета! give_rose Моята приятелка от университета прие снощи с радост...даже съжалявам, че не я поканих нея първа. Но сега важното е, че си имам друга кума...

А другата се обади снощи и дори отказа да дойде на сватбата, защото щяла да се чувства странно...ех, сама си го направи.
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: май 09, 2007, 20:02:00 »

А другата се обади снощи и дори отказа да дойде на сватбата, защото щяла да се чувства странно...ех, сама си го направи.
Ами да сама си го е направила!Как ще погледне останалите като е отказала такава чест! tease
Активен
Женя Иванова
Сватбен ГУРУ
Публикации: 810

най-щастливата жена

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: май 10, 2007, 08:24:52 »

Ами да сама си го е направила!Как ще погледне останалите като е отказала такава чест! tease
*THUMBS*Недей да съжаляваш и мисли за хубавото изживяване,което ще имаш на сватбата си,който те уважава ще дойдеа явно старата кума не те уважава crazy
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: май 10, 2007, 08:33:36 »

А пък аз толкова се надявах кумовете, които ще ни бъдат да откажат =]ама...не.....исках да ми е кума най-добрата ми приятелка, но тя не е женена и имахме трудност с намирането на кум....пък тези двамцата(приятели на милото) са двойка...и така аз имам кумове...ама.....не съм много във възторг.... Girl_sing
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: май 10, 2007, 11:21:06 »

плежърче, не се ядосвай.
най-добрата ти приятелка пак ще ти е приятелка и няма да спреш да контактуваш с нея.
Така имаш шанс да установиш ново добро "семейно приятелство" Wink
Активен
Женя Иванова
Сватбен ГУРУ
Публикации: 810

най-щастливата жена

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: май 10, 2007, 11:24:48 »

плежърче, не се ядосвай.
най-добрата ти приятелка пак ще ти е приятелка и няма да спреш да контактуваш с нея.
Така имаш шанс да установиш ново добро "семейно приятелство" Wink
Съгласна съм с Ивето,може да е начало на едно дълго и добро приятелство а и щом са приятели на половинката ти занчи би следвало да са и твои
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: май 13, 2007, 16:34:12 »

А нашия кум си написа речта минутки преди да я каже!!! crazy Но се получи хубаво!!! good Bravo
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: май 14, 2007, 13:34:41 »

Моят кум твърди,че няма да има проблеми с речта и като започне да говорииии...и няма да можем да го спрем!!!! :laugh:Ще видим дали ще е така и то съвсем скоро!!! danceg
Активен
Nikolaia
Любопитен
*
Публикации: 38

Привет на всички!

« Отговор #219 -: май 14, 2007, 14:06:53 »

Ох аз много искам нашият кум да измисли нещо по-различно. Хич не искам да каже само:"Скъпи гости нека пожелаем много здраве и наздраве!"  Mad girl
Не, че искам излияния,но.................малко да се постарае и малко по-лично да звучи. Нали?
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: май 15, 2007, 10:41:06 »

Ами аз да попитам, освен да купи букета и късметчетата какви други задължения има кумата, че не съм много запозната? Може ли някой да ми ги изброи накратко!  smile
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: май 15, 2007, 10:42:03 »

Ами аз да попитам, освен да купи букета и късметчетата какви други задължения има кумата, че не съм много запозната? Може ли някой да ми ги изброи накратко!  smile
по-обичай до колкото аз знам, кумата трябва да купи - букета, булото и късметчетата, но всичко е според зависи от финансите
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: май 15, 2007, 10:42:42 »

някои куми купуват букета чашите,късметчетата,обувки,чанта,було ...............
лично моята нищо няма да я карам да купува
всеки сам си решава
Активен
Nadya
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #223 -: май 15, 2007, 10:44:32 »

както се разберете е. Аз като бях кума на най-добрата ми приятелка купувах доста неща ... обаче сега моята кума няма да купува нищо, защото не я познавам много добре и ми е неудобно smile Предпочитам да си ги платя сама, за да не се съобразявам с цени и разни други неща.
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: май 15, 2007, 10:45:20 »

ами да стои плътно до теб, да откупи тортата от шафера, да се подписва, в чърковния ритуал участва и нз
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 47   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: