Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 08, 2025, 22:14:32

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 47   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Всичко за кумовете....- 2 част  (Прочетена 292740 пъти)

maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: март 28, 2007, 14:52:52 »

Много е гадно, когато някой ти налага мнение, особено за такова нещо!
Нашите кумци бяха в подобна ситуация, но при тях "трябваше" да кумува сина на кумовете на родителите му  girl_impossible а те не се бяха виждали с години  crazy
Добре че сестрата на младоженеца се застъпила за това ние да сме кумове и че с другите нямат нищо общо, а и живеят в различни градове! Чак след като склонили родителите, ни казаха на нас, че ни канят за кумове, иначе го били решили отдавна  Blush
При нас положението беше такова: ние категорично казахме, че не искаме кумове да са ни хора, с които после няма да поддържаме връзка и че ние ще си ги избираме! Така и стана  Yes
Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: март 28, 2007, 14:59:55 »

на нас също се опитаха да ни подхвърлят идеята кумове да са ни точно определени хора (които преспокойно могат да ми бъдат родители, че даже и на половинката - той е със 7 години по-голям  smile ). Аз обаче се противопоставих и попитах родителите на приятеля ми "И как ни виждате на дискотека с въпросните хора??? Кумове ще ни бъдат най-близките приятели и хора, които познаваме добре и можем да разчитаме на тях." А какво "трябва" и какво не.... не е от особена важност......поне според мен!!!
Активен
Ита
Професор
Публикации: 423

в интернет влизам рядко... само по нужда

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: март 28, 2007, 15:12:58 »

Вие сте много прави, радвам се, че срещам подкрепа  give_rose Лъчо е малко по-голям от нас 4-5 години не повече, така че това не ме притеснява. Дразня се, защото кумата си показа рогата много късно и вече не можехме да им кажем, че сме решили да е някой друг  pardon Но все пак се надявам, че с много обич и търпение, ще успеем да постигнем общ език и с нея  crazy А и с човека, който имахме намерение да поканим за кум успяхме да се сродим  yahoo Стана мой кръстник и така съм сигурна, че знае, колко много го обичаме и държим на него  good dirol
Активен
Петето

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: март 28, 2007, 15:19:16 »

Ита, въобще не се притеснявай! Аз съм убедена, че кръстникът ти е наясно с вашата обич и уважение към него  girl_wink Стискам палци отношенията ви с кумовете да се подобрят бързо и да не се ядосваш повече за такива работи  girl_wink
Активен
pipilota75
Ентусиаст
**
Публикации: 51

« Отговор #109 -: март 28, 2007, 21:39:31 »

Zdraveite, otskoro i az zapo4nah da se rovia iz tozi forum i sitove za svatbi i za pruv put pi6a. No za tazi tema iskam da spodelia 4e tova may e edinstvenia vupros za koito zasega nymam nikakva idea. (vsu6nost az sum i edinstevenata tuk s takuv problem) slojno e da se obiasni no vuobste nymame predstava koi moje da pokanim- prosto nikoi ne mi se struva podhodia6t po razli4ni pri4ini. Vinagi sum si mislela 4e kuma trybva hem da ti e blizuk hem da e nykoi s malko pove4e opit ili s po-golima reputacia- ne6to takova.. abe neznam - ima vreme no ve4e imam predstava za nykoi detaili no za tova vuobste.. look
Активен
Picolina
Публикации: 2748

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: март 28, 2007, 21:44:49 »

при нас върви традицията.синът на кумовете на родителите на милото ни е кръстник,млад е и е готин и отгоре на всичко се ожени за една моя съученичка.ееееееееее как да не ги обичаш и уважаваш.разбираме се и се радвам,че те са ни КУМОВЕ. secret а да не казвам какво съкровище си имат :girl:прекрасна е girl_in_love
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: март 28, 2007, 21:45:10 »

Zdraveite, otskoro i az zapo4nah da se rovia iz tozi forum i sitove za svatbi i za pruv put pi6a. No za tazi tema iskam da spodelia 4e tova may e edinstvenia vupros za koito zasega nymam nikakva idea. (vsu6nost az sum i edinstevenata tuk s takuv problem) slojno e da se obiasni no vuobste nymame predstava koi moje da pokanim- prosto nikoi ne mi se struva podhodia6t po razli4ni pri4ini. Vinagi sum si mislela 4e kuma trybva hem da ti e blizuk hem da e nykoi s malko pove4e opit ili s po-golima reputacia- ne6to takova.. abe neznam - ima vreme no ve4e imam predstava za nykoi detaili no za tova vuobste.. look
6те ти кажа не6ти4ко гледай да са ви на годините и на акъла
моята приятелка се ожени преди 2г. и също иска6е кръсниците и да са с опит и си поканиха техни роднини но доста по големи семейни с детенце но ........ просто не си подхождаха ако мога така да се изразя и след сватбата пове4е не се видява въпреки 4е живеят в един квартал.
приятелката ми си има и детенце ве4е а кръсниците им о6те не са го виждали
така 4е моят съвет е да са ви приятели на които можете да се доверявате и да си помагате
Активен
Петето

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: март 29, 2007, 06:40:58 »

да, определено си права, PETKOVA!  good Аз също смятам, че кумовете трябва да са хора, близки и до двамата младоженци - и по акъл, и по интереси. Ако са много по-големи рядко може да се създаде силна връзка помежду им - просто са с различни разбирания  girl_wink
Активен
Юлия
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

сем. Николови

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: март 29, 2007, 13:23:34 »

Точно така, най- добре е да са близки приятели с които да се виждате често. Много е приятно така. Ние снощи бяхме на гости на нашите бъдещи кумове и много ми беше приятно да си побъбрим. Играхме с малката им принцеса.  Girl_sing
Активен
ROSI KRASTEVA

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: март 29, 2007, 13:27:20 »

моми4ета другата седмица сигурно ще ходим да си каним кумовете офицялно  yahoo
Активен
Юлия
Баш Майстор
**

сем. Николови

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: март 29, 2007, 13:30:35 »

И ние се каним. Само да се уговорим, че при тях с малката все в последния момент става да отидем и няма време за подготовка.
Активен
ROSI KRASTEVA

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: март 29, 2007, 13:32:31 »

да да така е като има детенце е друга работата
аз се надявам 4е годежният ми пръстен 6те бъде готов за другата седмица и тогава "6те отидем да ги искаме офицялно"
Активен
ROSI KRASTEVA

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: март 29, 2007, 13:33:50 »

как бяха приготвленията...?
питка
пиле
уиски
торта
цветя
нещо изпуснах ли?
Активен
Юлия
Баш Майстор
**

сем. Николови

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: март 29, 2007, 13:35:05 »

Май не. Ние мислим да е вино вместо уиски. И нещо за малката им дъщеричка ще вземем.
Активен
ROSI KRASTEVA

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: март 29, 2007, 13:37:01 »

о моя кръсник е специален той пие уиски  Blush
абе 6те го глезем докато каже твърдо ДА
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 47   Нагоре
  Изпечатай