Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 09, 2025, 23:04:35
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Всичко около сватбата
(Модератор:
магито
) > Тема:
Всичко за кумовете....- 2 част
Страници:
1
...
35
36
[
37
]
38
39
...
47
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Всичко за кумовете....- 2 част (Прочетена 293082 пъти)
prosto_kuma
Любопитен
Публикации: 49
Отг: Всичко за кумовете....- 2 част
«
Отговор #540 -:
март 11, 2009, 21:46:47 »
valia_diva
, на сватбата, на която бяхме кумове с половинката, лелята на булката пазеше вратата и като ме видя много настояваше да вляза при нея, а младоженеца да си *db*откупи
влизането.
Обаче аз отказах, защото съм кума и на двамата,а не само на булката.
Активен
sestri4kata
Ентусиаст
Публикации: 86
«
Отговор #541 -:
март 12, 2009, 21:26:21 »
Момичета спешно ми трябва съвет.Ще ходим да каним кумовете и ще им бутилка ракийка и ми се искаше да си направя етикет за шишето.Знаете ли подходящи текстове за етикет ,когато каним кумове?
Активен
vliubenata
Любопитен
«
Отговор #542 -:
март 13, 2009, 08:37:58 »
Добро утро сладурки!
Ние вчера ходихме да каним кумове
Много съм щастилва, че приеха да споделят с нас този прекрасен ден, а още повече, че те са страхотни хора, които много обичам и уважавам. Страхотно семейство, което е за пример!!!
sestri4kata, ние купихме една торта и една бутилка уиски и така отидохме да ги попитаме.
Само това успях да намеря и дано да ти хареса
Ние
................................
от щастие окрилени и от любов опиянени,
избрахме Вас приятелите наши
в съдбовния ни час да вдигнем тежки чаши!
В живота хубав и суров
бъдете ни опора изпълнени с любов!
До нас Вий застанете и тост
във наша чест вдигнете,
че веселба ни чака цяла нощ –
купонът ще се вихри с пълна мощ!
С една дума: няма време за умуване
гответе се за кумуване!
Активен
sestri4kata
Ентусиаст
«
Отговор #543 -:
март 13, 2009, 22:12:52 »
vliubenata много ти благодаря,ние малко отложихме ходенето при бъдещите ни кумове,нали знаете като си прави човек планове все нещо се обърква,та и при мен май все така се получава.Ама нищо тъкмо ще имам още един ден да си подготвя нещата и да си осъществя идеята.И аз открих подобно стихче и много ми хареса и мисля да си го ползвам,все пак остава приятен спомен за цял живот,а искам да поднеса поканата по интересен и запомнящ се начин.Охх дано не ми откажат стискайте палци
И аз мисля една тортичка да взема ,шише ракия че кума обича ракийка и цвете за кумата и така да се изтупам пред тях.Жалко ,че моето слънчице не е тук в БГ да изживеем мига заедно,ама какво да се прави няма как
Активен
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401
«
Отговор #544 -:
март 13, 2009, 22:38:22 »
sestri4kata, това беше моят текст за поканата за кумовете:
Естествено е заимстван от форума
. Кумовете бяха очаровани от поканата и от етикета на кумската ракийка
. Също така занесохме букет за кумата, питка (майка ми горката стана рано-рано да я прави, защото аз съм вързана в ръцете), пиле и бонбони. А понеже беше 2 март, имаше и бонус - мартеници
.
Активен
sestri4kata
Ентусиаст
«
Отговор #545 -:
март 14, 2009, 00:08:21 »
Ехеееее Enigma страхотна е поканата ти и аз да съм няма да мога да ти откажа на поканата
Жестока е и текста направо ме очарова,сега ми даващ тема на размисъл и ще умувам и аз да спретна нещо такова....А това специална покана ли поръчахте да ви направят или е сътворена от теб,направо очите ми останаха на нея
Еха как ви се отдават такива нещица,чак ме е яд на мене ,че съм толкова непохватна
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Съселчето на Магаренцето.
«
Отговор #546 -:
март 14, 2009, 00:14:05 »
Чудех се, когато кумовете не са семейство, а си ги каним отделно, как се разпределя "почерпката" при каненето? Например, за кума питка, пиле и винце или ракия , а за кумата тортата и букета
или и при кумата трябва питка?
Активен
Рубин
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #547 -:
март 14, 2009, 10:53:56 »
Su_to,ако бях на твое място щях да направя следното-каним ги на гости в нас и двамата и им поднасяме нещата!Макар и да не са двойка кумовете,добре ще е и двамата да се опознаят и заедно с вас да се обсъдят някой подробности около сватбата!
Активен
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401
«
Отговор #548 -:
март 14, 2009, 11:05:24 »
sestri4kata, сама я правих поканата. Кумата обича мечковци, затова и фонът на текста е такъв. Иначе на другите гости поканите ще са с фигурален паус. Не е толкова трудно, просто меренето с линийката и рязането на картона отнема повече време.
Su_to, друго, което ми идва на ума, е да отидете заедно на ресторант, но като че ли идеята да сте в домашни условия както казва Рубин по ми допада. А иначе при нас аз поднесох на кума ракийката и пилето, а половинката подари букета на кумата, питката и сладичкото.
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #549 -:
март 14, 2009, 23:50:59 »
момичета, стискайте палци, утре ще водим кумовете на обяд у нашите - ще ги запознаваме!
сигурна съм, че ще се получи чудесно, ама все пак
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #550 -:
март 15, 2009, 08:44:44 »
Цитат на: elean в март 14, 2009, 23:50:59
момичета, стискайте палци, утре ще водим кумовете на обяд у нашите - ще ги запознаваме!
сигурна съм, че ще се получи чудесно, ама все пак
ще чакаме да споделиш с нас как е минал обяда
Активен
sestri4kata
Ентусиаст
«
Отговор #551 -:
март 15, 2009, 20:11:49 »
Моми4ета да се похваля -Имаме си кумове
*YAHOO*Най-готините и най-добрите на света *YAHOO*Миличките толкова много се зарадваха,проблеснаха няколко сълзи беше страхотно изживяване,просто не мога да ви го опиша толкова беше вълнуващо *YAHOO*Толкова съм им благодарна,че ни отдадоха тази чест да бъдат с нас,че направо летяяяяяяя
Активен
kikolina
Професор
сем.Матеви
«
Отговор #552 -:
март 16, 2009, 16:56:37 »
Здравейте момичета,емоционално развълнувана все още от поканата,да се похваля че и ние с моят съпруг ще ставаме кумове
съвсем скоро.Предстои ни страхотна емоция и незабравими мигове.
Късмет и честито на всички които споделят тук,очевидно и аз съм отново в "клуба" за което сме много щастливи
Активен
Денито
Професор
«
Отговор #553 -:
март 17, 2009, 14:57:34 »
И аз да се запиша с моята история!
С приятеля ми преди 2 години кумувахме на наши приятели. Като дойде ред на речта, двамата с него излязохме на пулта на DJ-я, който гледаше към фронтално към нашата маса и младоженците и се виждахме от целия ресторант повече от перфектно. Кума не е много по речите, малко се притеснява да говори пред публика. Особено когато 100 чифта очи, от които половината непознати са вперени в теб с очакване не е лесно да си събереш ума. И той започна с традиционните пожелания в такива случаи и всичко вървеше перфектно до момента в който каза "И нека това не е най-щастливия ден в живота ви" и направи пауза да си събере мислите, в която пауза ресторанта заглъхна в тревожно очакване. Когато след секунди пауза продължи "нека тепърва предстоят най-щастливите ви дни" буквално се чу как цялата публика въздъхна облекчено! Беше много забавно, той не си спомняше и думичка от това, което е казал и го гледахме после на филма от сватбата. Аз също казах няколко думи след него. Не смятам че се получи дълго или оттегчително - не повече от 2-3 минути занимавахме хората със себе си, а те се посмяха с нас и се получи добър старт на празничната част. Така че не се притеснявайте - импровизирайте, говорете и двамата ако имате желание - все пак и на двама ви е оказана тази чест да сте кумове, благодарете им затова! Пожелайте им любов, нежност, крепко здраве, добри заплати и здрави нерви за да отгледат 2-3 планувани и още толкова непланувани малчугани!
Активен
Денито
Професор
«
Отговор #554 -:
март 17, 2009, 17:13:29 »
И аз да споделя моя опит като кума. Наши близки приятели ни оказаха честта да ни поканят за кумове преди 2 години. Аз бях плътно до булката през целия период на организация, заедно обиколихме целия град, докато открием идеалната рокля първо за нея, а после и за мен, за да сме в тон. Аз взех ритуалните свещи, чашите, букета, жартиера - избирахме ги заедно, после аз тайничко ги купих и дадох чашите за гравиране, което беше страхотна изненада за младоженците. Собственоръчно изработих кошничката и късметите за хвърляне, и бутониерите за всички гости по модел, който булката си беше харесала предварително - и те бяха изненада. Поканихме младоженците на гости и аз казах на булката че имам подарък за нея, и като й ги дадох тя онемя! Отне ми една седмица обикаляне да намеря същия цвят органза като тази на роклята й, и 2 дни бодене на пръсти, но реакцията й си заслужаваше дори повече! Организирах й и моминското парти, което беше първо в къщи с всички нейни приятелки, отрупана шведска маса и стриптизьор, а после се събрахме с ергенското парти в едно заведение, където продължихме до 5 сутринта! Беше невероятно изживяване! Сега сме много близки, макар да не ги познавах много добре преди това (те са от компанията на милото от студентските му години), виждали сме се често, но не бях най-близка с тях. Сега поддържаме страхотни отношения и сме си на гости поне веднъж седмично! Не се колебайте да приемете такава чест, когато ви бъде оказана, без значение че може да е отправена не от най-близките ви приятели - със сигурност печелите приятели за цял живот!
Активен
Страници:
1
...
35
36
[
37
]
38
39
...