Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 10, 2025, 11:35:34

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 47   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Всичко за кумовете....- 2 част  (Прочетена 293215 пъти)

mojebi
Любопитен
*
Публикации: 26

« Отговор #450 -: януари 17, 2009, 18:30:36 »

Като се замисля май е най-добре да ги поканим по телефона,а като се приберем да го направим "официално". girl_wink Благодаря,за идеята за Море от Лубов,но самите хора които смятаме да поканим мисля,че няма да го приемат много добре! crazy
Активен
mechta
Любопитен
*
Публикации: 22

« Отговор #451 -: януари 22, 2009, 01:43:24 »

Здравейте....и аз ще съм кума скоро и съм много щастлива  yahoo

Поканиха ме съвсем обикновено, без някакви кой знае какви събиия, но аз и така си се радвам..то самата покана си е емоция.
Активен
prosto_kuma
Любопитен
*
Публикации: 49

« Отговор #452 -: януари 24, 2009, 16:35:49 »

Момичета,намерих си костюма-мечта.Втори като него няма... Просто... нямам думи.
А и толкова бързо го намерих...от първия магазин, третата проба... Ох, много ли несвързано стана? Простете ми,но съм много развълнувана. Нямам търпение вече да идва другата неделя... tease yahoo tease

Моля ви,кажете какво мислите за подарък от нас за младоженците-икона на св. Мина. Не искам да е нещо традиционно,като сервиз за нещо си, а нещо с непреходна стойност.
Но...иконата... дали е подходящ подарък? huhhuh.gif
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #453 -: януари 24, 2009, 17:44:18 »

Момичета,намерих си костюма-мечта.Втори като него няма... Просто... нямам думи.
А и толкова бързо го намерих...от първия магазин, третата проба... Ох, много ли несвързано стана? Простете ми,но съм много развълнувана. Нямам търпение вече да идва другата неделя... tease yahoo tease

Моля ви,кажете какво мислите за подарък от нас за младоженците-икона на св. Мина. Не искам да е нещо традиционно,като сервиз за нещо си, а нещо с непреходна стойност.
Но...иконата... дали е подходящ подарък? huhhuh.gif
Честито за тоалета......ще си неотразима кума! А за подаръка подкрепям идеята ти за икона. Смятам, че е подходящ и оригинален подарък. А и Св. Мина е закрилник на семейството, така че.....  good
Активен
prosto_kuma
Любопитен
*

« Отговор #454 -: януари 24, 2009, 19:31:23 »

Пламик, точно това ми беше идеята.Воин,но и закрилник на дома и семейството.
Защото сервизите се чупят и после нищо не остава...
Активен
lusi
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #455 -: януари 25, 2009, 14:53:57 »

моми4ета,здължително ли е кумовете да са семейство ?
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #456 -: януари 25, 2009, 14:58:39 »

Според мен няма нищо задълително.Аз съм чувала че е хубаво да са семейство и държах да са такива,но това е въпрос на лично мнение и желание.
Активен
prosto_kuma
Любопитен
*

« Отговор #457 -: януари 25, 2009, 15:07:13 »

Люси,не е задължително,но за мен е желателно (не,защото ние сме семейство и ще бъдем кумове).
Нали идеята на кумството е да бъдат близки на младоженците,да ги съветват в различни житейски ситуации и напътстват... А как биха могли неженени кумове да го направят?

Мое мнение, не ангажирам никого.  Yes
Активен
lusi
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #458 -: януари 25, 2009, 17:13:34 »

благодаря за отговорите. а колко по-рано трябва да си поканим кумове и какво то4но се прави ?
Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #459 -: януари 25, 2009, 17:24:11 »

Люси традицията е да отидете на гости с пиле, ракия и пита(май така беше) и да ги поканите официално, но ние първо им се обадихме по телефона, за да не ги притискаме, че така ако се изтърсим ще се чустват задължени.Пък и те не са от града в който живеем и си трябва подготовка.А кога да ги поканите колкото по-рано толкова по-добре поне знаете, че имате кумове, защото понякога се случва д не можеш да си намериш такива.
Активен
kikolina
Професор
Публикации: 381

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #460 -: януари 26, 2009, 10:46:59 »

Хубаво е кумовете да са семейство ДА smile Ние като канихме нашите кумове се подготвихме с пиле и питка и ракия за кума и торта и много красив букет за кумата,поканихме ги веднага след предложението ми за брак,може би седмица след това.При нас отговорът беше положителен на момента  :danceg:Според мен е хубаво раничко да   знаете и вие и "те" кои са Ви кумове.Пожелавам Ви приятни мигове   Wink
Активен
prosto_kuma
Любопитен
*

« Отговор #461 -: януари 30, 2009, 15:08:54 »

Ох,момичета,много се вълнувам и притеснявам.
Хем им се иска да идва неделя,хем не искам.Миличката ми приятелка,тя пък как ли се чувства като булка,не ми се мисли.
Иначе вчера ходих на пробна фризура и хем отидох в салон,където не бях ходила преди,момичето ме направи идеална.Просто невероятна фризура.Толкова много ми хареса,че чак се притесних да не засенча булката. blush А хем нямах никакви фиксиращи препарати,и беше съвсем набързо направена прическа...За неделя се разбрахме,че много рано сутринта ще отида -7,30 и до 9 без нещо ще съм готова. Младоженеца трябва да дойде у нас в 9,15-20,така че ще имам време да се облека и да видя масата.

Подаръка за младоженците също го взех-една много красива икона на св. Богородица с младенеца.Много нежно и светло изрисувана.Това ми беше важно,защото повечето икони са едни такива тъмни,лицата им почти черни,страшни.А нали е за нов дом,трябва светло чувство да създава,не страх и тъмнина...

Ох,увлякох се в писане.Но толкова много се радвам,че ви има и мога да споделям с някого вълненията и тревогите ми.
Дано не съм ви отегчила много.

П.П.Сега отивам да чета наново темата,да не съм забравила нещо.
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #462 -: януари 30, 2009, 18:50:48 »

budeshta_kuma , и ние се радваме и вълнуваме с теб  yahoo. Ще очакваме да разказваш как е минало всичко
Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #463 -: януари 30, 2009, 21:24:47 »

budeshta_kuma, твоята приятелка е истинска късметлийка с теб  give_rose
Стискам палци и съм убедена, че всичко ще бъде прекрасно! Подаръкът, който си им избрала е чудесен и вярвам, че ще го оценят.
Пожелавам ви да спретнете едно много хубаво празненство и много да се забавлявате  good
Активен
Слънце
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #464 -: януари 30, 2009, 21:41:58 »

И аз искам толкова ентусиазирана кума  give_rose

Ние нашите кумове още не сме ги поканили, те дори и не подозират, сигурна съм. Но още не сме се виждали след като се роди бебчето им, а не искам по телефона  pardon Дано да се съгласят и да приемат така присърце ролята си. Надявам, се че не е късно да ги поканим, остават почти 6 месеца до сватбата.
Активен
Страници: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 47   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: