Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 08, 2025, 23:36:19

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 47   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Всичко за кумовете....- 2 част  (Прочетена 292791 пъти)

kikolina
Професор
Публикации: 381

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #570 -: март 21, 2009, 14:01:39 »

Ние поканихме кумовете си с торта за кумата и букет цветя,а за кума ракийка и пиле с погача smile и сладкиши за дечицата им.Може да вземеш уиски ако кума Ви не пие ракия,ако не искаш торта,може да я замениш с бонбониера.ЗА подарък евентуално щом не са женени,може като вариант бижута... а живеят ли заедно,в смисъл ако са бъдещо семейство ще е мн по лесно  smile
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #571 -: март 21, 2009, 15:21:51 »

Еми за сега не живеят заедно, те и не смятат скоро да подписват по думите им, но отвреме на вртеме са и заедно. Благодаря да идеите.
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #572 -: март 21, 2009, 22:29:56 »

Вече си имаме кумове. yahoo Официално им връчихме поканата.  danceg Ние специално отидохме на гости у тях с торта  girl_wink
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #573 -: март 23, 2009, 08:32:13 »

Браво, tasty smile честити кумове!

Ние поканихме нашите кумове 6 месеца преди сватбата, за да могат да имат достатъчно време да се приготвят и настроят психически. Даже кумата е взела присърце нещата и иска да ни купува чашите, украсата за автомобила, а ние ги поканихме защото са наши много близки приятели и занем, че ще направим страхотен купон.

Сега започнахме да се чудим какъв подарък да им купим. За момента имаме три идеи:
- фотоапарат, защото се оказа, че нямат и ползват служебен
- кухненски робот - кумата обича коктейли и фрешове, и тя би се зарадвала на този подарък
- рутер за безжичен интернет - малко странен подарък, но имат и компютър и лаптоп, и както вкъщи единият като сваля нещо, на другия интернетът е ужасен.

До септември има много време, може и нещо друго да ни щукне, но трябва и затова да предвидим средства smile
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #574 -: март 23, 2009, 08:35:45 »

merilen, страхотни идеи, аз лично съм за първия подарък, представих си, че съм кумата и ужасно много бих се зарадвала, а и това според мен най-много би се използвало и от двамата  smile
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #575 -: март 23, 2009, 10:24:43 »

Дами,кога се поднася поканата за кумовете?
Горе-долу схванах последователността-първо се разбираме дали ще станат или не;после отиваме с питата,пилето,тортата и каквото още трябва ...И тогава ли трябва да я дадем? ohah
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #576 -: март 23, 2009, 10:29:13 »

Дами,кога се поднася поканата за кумовете?
Горе-долу схванах последователността-първо се разбираме дали ще станат или не;после отиваме с питата,пилето,тортата и каквото още трябва ...И тогава ли трябва да я дадем? ohah
Принципно да.
Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #577 -: март 23, 2009, 10:38:26 »

И ние дадохме поканата на кумовете, когато се канехме официално - направо си беше в торбичката с подаръците. Ние взехме бутилка отлежало уиски (към него имаше и подарък 2 много сладки купички за ядки с логото на уискито), бонбони Мерси, 2 вида ядки за купичките и букет за кумата  pardon
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 873

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Моят сватбен албум

« Отговор #578 -: март 24, 2009, 14:41:48 »

Момичета, кажете ми някакви номерца или игри за кумовете ни. Исками се да направим някаква изненада за тях, но да не са някаква група, която да им танцува или определени танцьорки. Мисля си за нещо интересно и весело за всички гости, но не ми хрумва нищо (но, разбирасе не да се смеем на техен гръб и те да се чустват неловко).  Благодаря Ви.
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #579 -: март 25, 2009, 07:30:29 »

Момичета, за каненето на кумата, ми трябва пуяк играчка, най - добре плюшена, обаче никъде не мога да намеря, някой да е виждал да продават по магазините?  scratch one-s head
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #580 -: март 25, 2009, 10:15:31 »

ако си от СОФИЯ в Джъмбо на бул.България имаше и плюшени и гумени паяци
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ

« Отговор #581 -: март 25, 2009, 10:42:08 »

Ако беше за паяк лесно, но ми трябва пуяк. Е, не е важно всъщност да е точно пуяк, пуйка също става, въпросът е, да е такова животно. Печена не мога да занеса, защото кумата е вегетарианка, жив също, защото живее в апартамент, затова ми трябва играчка. Тя много обича вица "Яж, бре, куме..." и затова искам да включа пуяк в нещата за носене, един вид подсказка защо сме дошли.
« Последна редакция: март 25, 2009, 10:54:43 от Su_to » Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #582 -: март 25, 2009, 10:52:06 »

Su_to, страхотна идея  Bravo
Потърси в големите детски вериги - освен Джъмбо, може Хиполенд например. Не може да няма плюшени пуйки  funnytooth
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #583 -: март 25, 2009, 10:54:49 »

su,  пробвай дали ти се отваря този линк- продават плюшена пуйка Wink

https://ssl.aukro.bg/search.php?string=%D0%BF%D1%83%D0%B9%D0%BA%D0%B0&category=53173&country=34
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ

« Отговор #584 -: март 25, 2009, 11:03:56 »

Благодаря, момичета!  give_rose

cvety_84 , супер, даже съвсем естествен вид докарва. Благодаря много!  give_rose Сега ще намеря кой да ми го поръча.

bubka, къде е "Хиполенд"? В "Джъмбо" нямаше, поне миналата седмица.
Активен
Страници: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 47   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: