Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 05, 2025, 01:26:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 47   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Всичко за кумовете....- 2 част  (Прочетена 292095 пъти)

Teo
Отговорник
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 2277

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: октомври 16, 2006, 15:52:59 »

Привет,
по темата:
http://forum.svatbata.bg/index.php?topic=40.0
http://forum.svatbata.bg/index.php?topic=169.0
Успех  good и весела сватба.
Активен
Teo
Отговорник
*

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: октомври 16, 2006, 15:59:43 »

Скъпи младоженци!

Само преди час под звуците на Менделсон, Вие с трепет и вълнение изрекохте
свещената дума "да". Обещахте пред Бог, че ще бъдете заедно в радости и неволи "докато смъртта Ви раздели".Това е Вашият ден! Единствен и неповторим! Изпълнен с най-хубави очаквания и озарен от надеждата за щастлив семеен живот!
Ние, Вашите кумове, от цялото си сърце Ви желаем много, много здраве, обич и щастие! Наслаждавайте се на живота, дарявайте си обич, но не забравяйте, че най-здравата основа на любовта е равенството. Поделяйте грижите и отговорностите си!
Животът е пълен с предизвикателства. На пътя ви ще се изправят трудности, проблеми, ще възникнат конфликти. Не се страхувайте - с вяра и търпимост ще ги преодолеете!
Но най-важното нещо във Вашия съвместен живот надяваме се да бъдат децата Ви, плод на Вашата любов. Обичайте ги безрезервно, бъдете всеотдайни и взискателни родители.
Мили младоженци! Бъдете живи и здрави! Нека животът Ви се лее като днешното шампанско! Бъдете винаги пияни от любов!
Наздраве и горчиво!

Написана специално за svatbata.bg от Маруся Георгиева
« Последна редакция: октомври 16, 2006, 17:30:59 от Teo » Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: октомври 16, 2006, 16:04:05 »

Еййй, Тео, както винаги подготвен!!!  hiphip

Много хубава реч!!! Толкова много се развълнувах, докато я четох, че  cray , наистина е чудесна!!!  hiphip
Активен
Ali
Ентусиаст
**
Публикации: 63

« Отговор #48 -: октомври 16, 2006, 16:08:00 »

И аз се присъединявам към поздравлението за хубавата реч. Жалко, че моята сватба мина. Майтапя се.
Активен
johniv
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #49 -: октомври 16, 2006, 16:11:03 »

Тео, ти си гений, човече, благодаря!!!
Активен
Teo
Отговорник
*

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: октомври 16, 2006, 17:06:31 »

Тео, ти си гений, човече, благодаря!!!

Моля  smile
Надявам се, че ще ти свърши работа  good
Активен
blue_mammy
Новак
*
Публикации: 14

« Отговор #51 -: октомври 17, 2006, 13:27:54 »

Бих искала да попитам как поканихте кумовете си ? Има ли някакви специални традиции, ритуали.... Въобще какви са "изискванията" ?
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: октомври 17, 2006, 13:29:51 »

Ние не сме правили специална покана за кумовете! Занесохме им поканата и ги попитахме дали искат да ни бъдата кумове!!! Това беше при нас!! Те приеха с голямо желание и всичко беше супеееееер!!!! hiphip
Активен
blue_mammy
Новак
*
Публикации: 14

« Отговор #53 -: октомври 17, 2006, 13:32:39 »

Благодаря за бързия отговор!! give_rose Имам предвид- трябва ли да им се прави подарък или нещо по-специално, или направо това,което се подарява на сватбата?
Активен
Ali
Ентусиаст
**
Публикации: 63

« Отговор #54 -: октомври 17, 2006, 13:41:56 »

Привет, ако става въпрос за традиция, доколкото съм чела - да има. Ходи се при евентуалните кумове с  питка и бутилка хубава ракия вързана със здравец. Някои носят торти, пилета и т.н. Специално ние не сме канили нашите така, но има хора, които си спазват традицията.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: октомври 17, 2006, 13:49:16 »

Привет, ако става въпрос за традиция, доколкото съм чела - да има. Ходи се при евентуалните кумове с  питка и бутилка хубава ракия вързана със здравец. Някои носят торти, пилета и т.н. Специално ние не сме канили нашите така, но има хора, които си спазват традицията.

И ние не сме правили така!!! good

А за подарък з атях ми както си се разберете, ако се разберете да има - има, ако не - не!!! А подарък аможе да е всякакъв, дори един (или повече) weekend заедно някъде!!! Това ще се запомни повече от какъвто и да е подарък!!! Поне според мен!!! hiphip
Активен
Ита
Професор
Публикации: 423

в интернет влизам рядко... само по нужда

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: октомври 17, 2006, 14:03:11 »

Вчера бяхме на сватбата на нашите бъдещи кумове  dance
Това което те направиха с техните кумове ми се стори много практично: понеже младоженците трябва да направят подарък на кумувете си и обратното, то те си определиха някаква сума, в която да се вместят и заедно избраха подаръците си един към друг.   pardon
Аз лично не съм чувала за ритуали, свързани с поканата на кумувете  nea Чувала съм обаче, че има критерии, на които трябва да отговарят кумовете, например задължително да са женени...  Girl_sing Вие какво знаете по този въпрос?  crazy

Активен
DIVA
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

« Отговор #57 -: октомври 17, 2006, 14:07:23 »

Blue_mammy, ето как беше при нас  pleasantry
Отидохме с едно печено пиле и някакви салати, които бяхме взели за по-бързо и мързеливо от Пикадили  good и седнахме при тях. Беше 18.00 някъде... Бяхме ние и бъдещите ни кумове. Но нали се иска от кума да се съгласи ... Пихме, ядохме, молихме го, той  Blush, ние  shok, и пак отначало.... пихме drinks, ядохме, пихме drinks, пихме drinks, пихме drinks, пак питахме, а той  Blush , ние  crazy .... айде пак  drinks drinks drinks и отново го питахме  angel, а той  Blush, и НИЕ  beating beating beating beating
Измъчи ни направо.... Накрая каза заветното ДААААААА biggrin ухилен до уши, но в 5.00 на сутринта....ние, а и кумата ни заедно с нас две не виждахме ... кума ни обаче  dirol danceg music
Иначе подаръци не сме си подарявали, само обявихме в деня на сватбата, че взаимно ще си подарим една почивка четеримата и така  pleasantry
« Последна редакция: октомври 17, 2006, 14:27:01 от DIVA » Активен
DIVA
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

« Отговор #58 -: октомври 17, 2006, 14:08:56 »

Нашите кумове не бяха женени. Мина без проблем дори и при църковния брак. Наложи се преди това да кръстим кумата и младоженеца обаче Wink  pardon pleasantry
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: октомври 17, 2006, 14:09:46 »

Да, Ита, и аз така знам, да са женени и да са кръстени, ако ще има и църковен брак!!! макарче първото условие не е 100% задължително, защото много двойки избират з акумове приятел на момчето и приятелка на момичето или обратното!!! Нашите са женени!!!

Има и друго, знам, че НЕ трябва да с еотказва като те поканят за кум!!!
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 47   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: