Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 09, 2025, 22:26:17

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 47   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Всичко за кумовете....- 2 част  (Прочетена 293039 пъти)

bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #435 -: януари 13, 2009, 10:53:37 »

Много съм щастлива да ви се похваля, че нашите бъдещи кумове приеха поканата ни  yahoo
Дори бързат да питат кога ще ходим да ги каним официално и си мислят тоалетите danceg danceg
Активен
Слънце
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #436 -: януари 13, 2009, 10:58:27 »

Ей, Бубка, честито!!!!!  Bravo
На мен ми е много притсенено дали нашите ще приемат, защото съвсем скоро им се роди бебче и не знам дали ще им е удобно. Още не сме ги питали  sad
Другият вариант ни беше сестрата на милото с мъжа й, но за тях ни отказаха от църквата   nea
Сега ми остава да чакам бебчето да стане поне на един месец, за да отидем да го видим, а и евентуално да ги поканим  pardon
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #437 -: януари 13, 2009, 11:06:30 »

Мерси, мила!
Ще ви стискам палци и на вас, то бебчето вече ще е попораснало до лятото - дано се съгласят  good
Аз се надявам следващия път като отидем до Казанлък да уточним часовете и да започнем с печата на поканите, тъй като до сега имаше много неизвестни полета в тях  Girl_hide
Активен
23
Професор
Публикации: 376

Моят сватбен албум

« Отговор #438 -: януари 13, 2009, 12:53:20 »

bubka, честито, много се радвам, че са се съгласили!

Нашите също приеха.  yahoo yahoo yahoo Аз малко се притеснявах понеже, не ги бяхме питали предварително, но явно са предполагали, защото не изглеждаха особено изненадани!  pardon
 Но крайният резултат е важен -  приеха поканата!  danceg
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #439 -: януари 13, 2009, 14:00:56 »

Мерси, Sunny_girl!
Нашите мисля, че не предполагаха, но съжалявам, че не можах да им видя физеономиите като ги поканихме. Но по телефона поне много се зарадваха  danceg
Пожелавам на всички да си намерят най-добрите кумове  give_rose
Активен
prosto_kuma
Любопитен
*
Публикации: 49

« Отговор #440 -: януари 13, 2009, 21:07:36 »

Да споделя.
Поканите са готови и предадени на младоженците. Много съм доволна, че първата ми публична изява като дизайнер се хареса толкова много...  yahoo
Сменихме ресторанта,тъй като от стария се оказаха...не особено любезни...

Обаче не мога да си намеря тоалет...т.е. не съм почнала де.Ама идея си нямам какво да си взема...Не искам нещо строго официално,а нещо,което ще мога и друг път да нося.Вечерната рокля отпада в такъв случай. Костюма... ми се вижда прекалено делови... тогава какво остава за облекло на кума?
Момичета,моля ви,помагайте. blush
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #441 -: януари 14, 2009, 09:59:13 »

Обаче не мога да си намеря тоалет...т.е. не съм почнала де.Ама идея си нямам какво да си взема...Не искам нещо строго официално,а нещо,което ще мога и друг път да нося.Вечерната рокля отпада в такъв случай. Костюма... ми се вижда прекалено делови... тогава какво остава за облекло на кума?
Момичета,моля ви,помагайте. blush

Здравей, аз имах същия проблем като ставах кума това лято (т.е. предното вече). Понеже съм и много слаба, проблема се удвои. Много зависи според мен кога е сватбата - т.е. колко топло ще бъде. Аз първо си купих една рокля от малък бутик, която обаче ми беше малко големичка с идеята да я преправя. След това си харесах друга от Синеканон (това на английски или на френски - какъвто е там езика му не мога да го напиша  blush , съжалявам). Общо взето е голям проблем наистина да намериш нещо сносно, не "чалгаджийско" (извинявам се за сравнението) и на прилична цена, имах и забрана от булката да съм с черна рокля - все пак беше юли месец. Може да видиш малко снимки в моят албум - аз поне в крайна сметка съм доволна от избора. А другата рокля пак влезе в употреба - подарих я на сестра ми да я облече на тази сватба и й стана smile
Успех ти пожелавам, дано си намериш наистина хубав тоалет! Иначе и на мен ми се струва, че костюм е прекалено делово.
Да добавя, че след като си взех окончателната рокля заедно с нея отидохме да търсим на милото костюм, риза и връзка, да е в тон с мен smile
« Последна редакция: януари 14, 2009, 10:05:28 от bubka » Активен
Слънце
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #442 -: януари 14, 2009, 10:39:28 »

budeshta_kuma, първо искам да те поздравя за ентусиазма и старанието, които полагаш.  Bravo Смятам, че кумовете са много важни и тяхната роля не се свежда само до това на самия ден да стоят до малдоженците.
Относно облеклото, мисля, че ще избереш правилния тоалет  good Ако правилно съм разбрала, сватбата е след 18 дни, занчи ще е студено. Един хубав панталон с добре подбрана ризка или по-интересна блузка би трябвало да свърши работа, или пък пола с по-елегантни ботуши. Сега в магазините продават рокли като за тзи сезон и те определено не са лъскави вечерни, а доста по-семпли, но все пак и елегантни.  smile
Активен
mojebi
Любопитен
*
Публикации: 26

« Отговор #443 -: януари 15, 2009, 00:00:22 »

Бихте ли ми дали съвет как да попитаме хората които сме избрали,дали искат да бъдат наши кръсници?Има ли някаква традиция,която трябва да спазим?Какво точно се прави? girl_impossible
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #444 -: януари 15, 2009, 00:15:06 »

Здравей mojebi, според мен е строго индивидуално за всички как ще си поканят хората, които искат за кумове. При мен се получи много забавно, тъй като аз съм колежка с кумата и тя все ме тормозеше, че ще остана стара мома с това темпо на работа и личен живот нула. И така един ден ми каза, че ако аз се омъжа преди 2010 г. тя ще ми стане кума, защото това ще е велико събитие. И така като дойде време аз я попитах дали си спомня казаното, а тя ми каза, че ако зависи само от нея веднага става, но трябва да попитаме и съпруга й. Така една вечер излязохме четиримата и в съвсем приятелски разговор без официална покана разбрахме, че няма пречка да са наши кумове След това отидохме на гости у тях с официалната покана, придружена с букет и торта за кумата и вино за кума. Така, че ако са ви много близки може просто да направите така, че да разберете дали искат или дали имат финансовата възможност затова. След това уговаряте едно гости. Ако нещо се притеснявате да ги питате когато сте у тях покенете ги у вас. Извинявам се ако съм  Offtopic

Пожелавам ти късмет и дано хората, които сте избрали наистина станат ваши кумове. good
Активен
mojebi
Любопитен
*
Публикации: 26

« Отговор #445 -: януари 15, 2009, 00:22:49 »

притеснява ме това,че сме в чужбина и ще се приберем месец и половина преди сватбата.чувствам се малко глупаво да попитаме по телефона,все пак е сериозен въпрос и аз бих се почувствала неудобно ако някой ми го зададе по телефона,но се упасявам,че нямаме избор.единственото което се сещатм е да ги попитаме по телефона,а после да изпратим причтели или родители да им подарят нещо.бутилка алкохол,цветя.... pardon
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #446 -: януари 15, 2009, 00:26:17 »

Може да направите една луксозна покана и да им я изпратите. На листче към покана да напишете мейл адрес, на който те да се свържат с вас и да отговорят на поканата положително или отрицателно.
Тук във форума има толкова хубави тектове за покани за кумове. Пък и нета е голям.
Ако се съгласят като се приберете в БГ ще им отидете на гости и ще им подарите цветята, виното и всичко, което ви е на сърце....
Активен
iolly_
Ентусиаст
**
Публикации: 144

« Отговор #447 -: януари 15, 2009, 00:40:40 »

Аз имам по-интересно предложение....свържете се с Море от любов и те ще ги намерят в България и ще им предадат поканата ви. Може да си направите видео, което те да им предадат, заедно с подарък вечеря в ресторантче или нещо такова. Ще е сладко. Аз бих се зарадвала много.
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
Публикации: 611

Моят сватбен албум

« Отговор #448 -: януари 15, 2009, 01:06:20 »

mojebi , според мен зависи тези хора колко са ти близки. Море от любов е много вълнуващо и интересно решение.Сигурна съм, че ще бъде незабравимо, но според мен това е вариант, ако тези хора са ти много, много близки.
Когато се наложи ние да поканим нашите кумове, те пък бяха в чужбина и датата за връщане им беше 10 дни преди сватбата.Нямахме избор  - освен по телефона да ги поканим, друг начин нямаше. Вярно е , че всички искаме да го направим лично, но понякога не се получава така, както искаме.
Те бяха толкова развълнувани....Повярвай ми, ако те очакват да ги поканите и сте си много, много близки както и да ги поканите ще се зарадват и развълнуват.
« Последна редакция: януари 17, 2009, 20:20:05 от maria_lakova » Активен
Rapunzel
Професор
Публикации: 393

Моят сватбен албум

« Отговор #449 -: януари 15, 2009, 02:14:56 »

Ние също поканихме нашите кумове отдалече, ние сме в чужбина и им се обадихме по скайп  blum те приеха, зарадваха се много и дълго се шегувахме, даже кумата каза че държи да и бъде подарена блага ракия официално, ние разбира се обещахме че като се приберем ще ги поканим официално и ще си поговорим за подробностите. След като сте решили да са кумове mojebi, малко или много са ви близки, вие ги познавате най-добре, измислете и си решете как да го направите за да стане интересно и приятно, мисля че няма да откажат гласуваната им чест и разбира се обещайте че ще си ги поканите официално като се приберете, извинете се и това е, понякога човек няма избор и обстоятелствата го притискат.
Активен
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 47   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: