Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 09, 2025, 22:08:38
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Всичко около сватбата
(Модератор:
магито
) > Тема:
Всичко за кумовете....- 2 част
Страници:
1
...
27
28
[
29
]
30
31
...
47
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Всичко за кумовете....- 2 част (Прочетена 293009 пъти)
bubka
Заслужил майстор на спорта
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
Отг: Всичко за кумовете....- 2 част
«
Отговор #420 -:
януари 04, 2009, 19:49:58 »
Диди
, честити ви кумове
Да се похваля и аз, че от днес, макар и не съвсем официално още, май и ние си имаме кумове
Една моя приятелка от гимназията и гаджето й - всъщност те май ще станат семейство малко преди нас, така че може и успоредно да подготвяме сватбите
Трябва само да измислим кога ще ги поканим официално, както си му е реда, че те живеят в Плевен.
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
http://www.panoramio.com/user/3830585
«
Отговор #421 -:
януари 04, 2009, 22:29:57 »
Браво Bubka, браво didi85.Само така момичета
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #422 -:
януари 05, 2009, 09:52:51 »
Здравейте момичета!Нека и аз да се похваля,вече си имаме кумуве,попитахме ги,те приеха и сега предстой да ги поканим официално. :bravo:Имам едно въпросче към вас,чета тук че се носи пиле в кумувете,трчбва ли да е украсено или как само да е приготвено,нещо не ми ясно това
.Надявам се някой да помогне.....ще бъда много благодарна
Активен
Рубин
«
Отговор #423 -:
януари 05, 2009, 10:47:04 »
Здравеите и Честита нова година на всички!!!ние правижме офицялно годеж на 24.12 и на 25 вече си намерихме кумове!!!сега трябва само да ги поканим както трябва!много ми допадна този етикет за бутилката и искам да помоля някои който знае да ми каже как мога да се сдобия с такъв!!!
Активен
23
Професор
«
Отговор #424 -:
януари 05, 2009, 12:22:42 »
Здравейте момичета!
Днес с милото си записахме дата и в каря на седмицата ни предстои да поканим кумовете! Разгледах темата и ми хареса бутилката с етикета КУМСКА РАКИЯ, но се чудя...не е ли много ангажиращо така, да им стане неудобно чак да откажат! Знам ли, мисля си и аз разни неща...
Иначе сме решили да вземем булет на кумата една пита ще поръчам и бутилка ракия ли, уиски ли, още не съм решила.Само се чудя за етикета!
Какво мислите?
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #425 -:
януари 05, 2009, 13:40:37 »
ние нашите кумове сме ги поканили неофициално, но ще бъдат поканени и официално и сега събираме идейки
Активен
mojebi
Любопитен
Публикации: 26
«
Отговор #426 -:
януари 06, 2009, 22:10:58 »
На някой мойе да им се стува странно,че задавам този въпрос,но на нас наистина ни е трудно да решим.Бихме искали да е човекът,които ни запозна,но за наше съжеление той не се задържа дълго с едно момиче,а по големият ужас за нас е,че сега той излиза с една ученичка
не искам да убидя никого,но неискаме учиничка за кръсница(не ми се ходи на родителска среща),а на сватба!Другото семейство на което сме се спряли са мои много добри приятели от години,но момичето миля,че ще е бременно в деветия месец и нестава да е кръсница(тя няма да се чувства комфортно).Другата двойка не са женени,не живеят заедно,но са от седем години заедно,проблемът е,че аз съм виждала момичето само три пъти,а и те се карат много често и няколко пъти вече се разделят,но момчето пук е много добър причтел на бъдещият ми съпруг.Имаме още малко време,но наистина се притеснявам малко,все пак това трябва да са наистина много близки хора,на които ще можем да разчитаме...И чесно казано много бих искала те да са семейство,но...
Бих била много благодарна ако споделите как избрахте вашите кръсници!
Активен
kali_gali
«
Отговор #427 -:
януари 06, 2009, 23:16:29 »
Ами нашите кръстници са наши приятели с които сме често заедно.Моето желание беше да са семейство а не двойка и да са хора с които да сме блицки.Мъжа ми много не беше навит,но за да ми угоди се съгласи и сега малко съжалявам-първо защото се поизложиха на сватбата и второ защото кръстникът живее с мисълта,че ни е оказал страхотна чест да ни стане кум вместо да оцени това че сме го поканили и да той да приема поканата като чест.Много внимателно си избирайте кръстници.Трябва да са ви близки,да ви уважават и да може да се разчита на тях.
Активен
Слънце
Усмихни се!
«
Отговор #428 -:
януари 07, 2009, 11:52:08 »
mojebi
, наистина е много трудно това с избора на кръстници
Не съм си и предствяла, че толкова ще го мислим. Нещата се усложняват ако искате църковен брак, защото там "правилата" са колкото многобройни, толкова и противоречиви, и се оказва,че не всеки който желаеш може да ти е кум. Ние също искаме да са семейство и да са ни близки. Важно е и това, което Кали_Гали казва - как ще се предствят на сватбата, защото те са най-важните хора след младоженците и тях много зависи цялостното настроение.
Успех с избора!
«
Последна редакция: януари 07, 2009, 11:54:07 от Слънце
»
Активен
plamik
Баш Майстор
«
Отговор #429 -:
януари 07, 2009, 15:26:27 »
mojebi
, избора на кумове е толкова важен колкото и роклята, и костюма, и халките. Разбирам, че искаш да са семейство, но не е ли по-важно да са хора, на които можете да разчитате и двамата? Независимо дали се познават, дали са гаджета или не. Ако имаш твоя приятелка, а половинката ти приятел - защо не? Не искам в никакъв случай да налагам мнение, само давам алтернатива. Преди всичко ти пожелавам да намерите точните хора, за тази отговорна и супер приятна задача.
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
ЩАСТЛИВИ!!!
«
Отговор #430 -:
януари 07, 2009, 16:07:22 »
честно да ви кажа ние много бързо избрахме нашите кумове, те по принцип са мои първи братовчеди. Те единствени ни грабнаха
Казаха ни че нямало проблем роднини да кумуват, но за църковен брак трябвало да са кръстени и разни тем подобни, в това нямаше проблем. Също така ни казаха, че е желателно кумовете да бъдат семейство. Да не са гаджета, недай си боже да не се разделят...не било на хубаво пък и аз така знам
ние си имаме най- хубавите кумове на света.
Незнам дали всеки мисли като мен, но аз така знам, така са ми казвали. Хубаво е да сте си близки, да се имате, да се търсите и уважавате. Това са кумовете, духовните родители на детето. Ако е само за церемонията можете да хванете двама за 1 ден и това е
Активен
plamik
Баш Майстор
«
Отговор #431 -:
януари 07, 2009, 16:25:50 »
Цитат на: сиси_петрова в януари 07, 2009, 16:07:22
Хубаво е да сте си близки, да се имате, да се търсите и уважавате. Това са кумовете, духовните родители на детето. Ако е само за церемонията можете да хванете двама за 1 ден и това е
Съгласна съм с тебе и именно защото ние не успяхме да намерим семейство, което отговаря на тези изисквания се спряхме на варианта - моя приятелка, което се познава с половинката ми и негов приятел, когото аз познавам. Нашите кумове нямат нищо общо помежду си, но пък за нас са най-готините кумове!
Активен
fifi```
Любопитен
«
Отговор #432 -:
януари 08, 2009, 09:03:48 »
Момичета,качих снимки в албума
http://album.svatbata.bg/marinski/bg/photos/custom.html
Активен
sestri4kata
Ентусиаст
Публикации: 86
«
Отговор #433 -:
януари 08, 2009, 14:44:41 »
Здравейте на всички от форума :)Аз съм съвсем нов член и сега за първи път пиша във форума.Просто не знам от къде да започна,но за начало и на мен с моето слънчице ни предстои едно от най-прекрасните събития в живота-сватбата.Изправена съм пред толкова много въпроси и не знам от къде трябва да започна с организацията.Бихте ли ме насочили като начало кое е първото нещо ,което трябва да предприема.Най-важното е на лице-любовта и желанието да се оженим ги има,но от там накъде?
Активен
Nataliya
Баш Майстор
Щастлива мама
«
Отговор #434 -:
януари 08, 2009, 15:54:33 »
sestri4kata , май първо трябва да решите Кога и Къде (в кой град) и Как си представяте вашата сватба. В тази тема се обсъжда всичко около кумовете. За всичко си има темички:)
Активен
Страници:
1
...
27
28
[
29
]
30
31
...