Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 06, 2025, 22:53:32
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Всичко около сватбата
(Модератор:
магито
) > Тема:
Всичко за кумовете....- 2 част
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
47
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Всичко за кумовете....- 2 част (Прочетена 292367 пъти)
Петето
Заслужил майстор на спорта
Дива и щастлива.....
Отг: Всичко за кумовете....- 2 част
«
Отговор #240 -:
май 15, 2007, 13:19:36 »
много добро решение, Ина
така те не са натоварени, спазвате традициии, а и ти си спокойна - златната среда
Активен
ina_lemon
«
Отговор #241 -:
май 15, 2007, 13:25:11 »
Мерси, мерси. Всички сме доволни и никой не се чувства напрегнат. Даже и подаръците решихме да си ги направим след сватбата. Хем да не се убия от мислене и търчане точно сега, хем да видим от какво ще имаме нужда след сватбата, въпреки че сме решили да искаме само пари де, но все ще се намери някой да подари нещо предполагам и така. Каквото решим че искаме след сватбата казваме и те така и готово.
Активен
gerjo_k
Ентусиаст
«
Отговор #242 -:
май 15, 2007, 13:48:56 »
Аз също съм на мнение, че не трябва да се натоварват излишно другите участници в празненството, защото те са там по покана на младоженците. Ако имат възможност и желание те ще направят подарък на младото семейство по време или след празненството.
Пък и е много по-добре младоженците сами да си изберат и организират всичко необходимо за сватбата
Крайната цел е веселба и сътворяване на много скъп спомен, а не печалба или пестене, нали така?
Активен
Marina
Професор
Публикации: 489
«
Отговор #243 -:
май 16, 2007, 21:59:45 »
Дойде и мой ред да се пооплача... моята кума е най-близката ми приятелка, познаваме се от близо 15 години... Много внимавах да не я натоварвам с никакви задължения по сватбата, защото не живее в моя град, има си лични грижи в момента, а и честно казано ми е неудобно. Но тя предложи да организира ергенското ми парти отдавна и изпрати покани на моите приятелки, които направиха планове да присъстват, някои вече имат билети да долетят от други градове. И вчера ми каза моята кума, че искала да премести датата на партито, защото била поканена на сватба на този ден от някаква позната, и все пак моето било само вечеря с приятелки, т.е. не толкова важно... Много ми стана обидно, не само, защото смяната ще затрудни останалите, а защото ми се стори неуважително и към мен... Извинете ме за дългия пост, имах нужда да се оплача...
Активен
didibaby
Баш Майстор
Публикации: 1881
«
Отговор #244 -:
май 16, 2007, 22:07:02 »
Цитат на: Marina в май 16, 2007, 21:59:45
Дойде и мой ред да се пооплача... моята кума е най-близката ми приятелка, познаваме се от близо 15 години... Много внимавах да не я натоварвам с никакви задължения по сватбата, защото не живее в моя град, има си лични грижи в момента, а и честно казано ми е неудобно. Но тя предложи да организира ергенското ми парти отдавна и изпрати покани на моите приятелки, които направиха планове да присъстват, някои вече имат билети да долетят от други градове. И вчера ми каза моята кума, че искала да премести датата на партито, защото била поканена на сватба на този ден от някаква позната, и все пак моето било само вечеря с приятелки, т.е. не толкова важно... Много ми стана обидно, не само, защото смяната ще затрудни останалите, а защото ми се стори неуважително и към мен... Извинете ме за дългия пост, имах нужда да се оплача...
Хей, това е позната история...Ако ще ти помогне да се почувстваш по-добре и с мен се случи нещо подобно. Трудно е да се преглътне, особено след като се опитваш да се погрижиш за всички, а някой път се получава, че те не отговарят със същото за теб.
Активен
Marina
Професор
Публикации: 489
«
Отговор #245 -:
май 16, 2007, 22:12:13 »
Цитат на: didibaby в май 16, 2007, 22:07:02
Хей, това е позната история...Ако ще ти помогне да се почувстваш по-добре и с мен се случи нещо подобно. Трудно е да се преглътне, особено след като се опитваш да се погрижиш за всички, а някой път се получава, че те не отговарят със същото за теб.
Най-лошото е, че тя ми каза, че съм прекалявала, нямало причини да съм недоволна от това.
И съм сигурна, че ме мисли за bridezilla, а аз толкова внимавам на никого да не досадя с тази моя сватба.
Активен
didibaby
Баш Майстор
Публикации: 1881
«
Отговор #246 -:
май 16, 2007, 22:46:55 »
На мен ми се иска, всички, които поемат отговорността да са свидетели/кумове, да се постараят да направят всичко максимално лесно за булката. Все пак сватбата е денят на булката и младоженеца, както и различните партита свързани със сватбата (като момински и ергенски партита, wedding showers, репетиции) Обаче някои хора слагат техните интереси пред тези на младоженците. Все пак е само един ден, в който трябва да се съобразят с младоженците. Освен това вместо чест, те го приемат като досадно задължение...и това е много жалко. Какво по-хубаво може да има от това някой да ти се довери напълно и да те покани да бъдеш до него в един от най-важните моменти от живота.
«
Последна редакция: май 16, 2007, 22:55:47 от didibaby
»
Активен
maslinka
Публикации: 3663
«
Отговор #247 -:
май 16, 2007, 22:57:37 »
какво им става на тези куми
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #248 -:
май 17, 2007, 07:54:14 »
канена била на друга сватба!? Тя да не би да си го е избрала за професия това?!
Активен
Ели .
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #249 -:
май 17, 2007, 08:34:24 »
марина много неуважително от нейна страна !!!! как може да иска такова нещо !!!! и да ти кажа, че си прекалявала !!!!! аз за това искамм всичко да си организирам самичка и да не ззавися от никого !!!! ти все пак си го направи момичнското парти, но без нея !!!! не може всичко да се съобрази с нея все пак хората и билети са си купили и хотел сигурно сте запазили !!!!
успех и си дръж на твоето все пак ти ще си най-важната булката заедно с младоженеца !!!
Активен
goldi
Баш Майстор
«
Отговор #250 -:
май 17, 2007, 08:47:54 »
Аз като бях кума толкова много се старах все една аз щях да се женя
Подготвихме много изненади на младоженцити и сватбата стана страхотна
Активен
vanis
Баш Майстор
«
Отговор #251 -:
май 17, 2007, 10:35:46 »
Момичета на всеки може да се случи нещо подобно като случката с ергенското парти на Марина.Но трябва нещата по леко да се приемат, и да не се фатализират.Аз разбирам кумата, защото пък на всеки може да случи да го поканят на сватба, и така трябва да се уважат и другите младоженци.
Активен
Ели .
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #252 -:
май 17, 2007, 10:37:07 »
Цитат на: vanis в май 17, 2007, 10:35:46
Момичета на всеки може да се случи нещо подобно като случката с ергенското парти на Марина.Но трябва нещата по леко да се приемат, и да не се фатализират.Аз разбирам кумата, защото пък на всеки може да случи да го поканят на сватба, и така трябва да се уважат и другите младоженци.
съгласна съм с теб, но при положение, че всичко е готово и организирано !!! и тя е поела отговорност за това, не може да каже : "дай да го отменим" !!!
аз така мисля
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #253 -:
май 17, 2007, 10:39:15 »
и аз съм съгласна с
vanis
. Все пак кумовете ни си имат и други приятели, които също са важни.
Моята кума сега изобщо не я занимавам, защото има много работа, но съм сигурна, че веднага щом се освободи пак ще ми помага
Активен
vanis
Баш Майстор
«
Отговор #254 -:
май 17, 2007, 10:41:13 »
Аз в момента не мога да взема страна,поставям се в положението на Марина и е много неприятно,но кумата е направила някакъв избор като е сортирала нещата по приоритет.Тя е приела че партито може да се отложи,сватбата не.
Активен
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...