Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 06, 2025, 22:47:56

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 47   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Всичко за кумовете....- 2 част  (Прочетена 292339 пъти)

ROSI KRASTEVA
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: май 15, 2007, 10:47:51 »

моята кума ще ми купува само букета май
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: май 15, 2007, 10:48:49 »

Ами да fanimira, тези последните ги знам. Имах предвид нещата за купуване, защото тя е студентка и финансово не е много добре, пък и не искам да й натрапвам никакви отделни финансови затруднения, тя и без това милата толкова се притеснява за тоалета си, направо сърце не ми дава да я товаря допълнително.  girl_impossible
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: май 15, 2007, 10:49:50 »

prin4ipessa
може тогава да ти купи само букета, а късмет4етата да си ги направите
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: май 15, 2007, 10:50:03 »

При нас само букета купува кумата, аз като бях ми казаха само букет да купя,  сега и моята кума ще купи само букета. Тава за късметчетата за първи път го чувам, че кумата го купува
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: май 15, 2007, 10:51:28 »

Ох, май предпочитам сама всичко да си осигуря. от нея ще искам само морална и психическа подкрепа.  smile
Активен
Nadya
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #230 -: май 15, 2007, 10:52:25 »

така е най-добре lol)))
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: май 15, 2007, 10:58:44 »

а защо въобще да трябва ад купува и букета? Недей да я товариш според мен!
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: май 15, 2007, 11:08:00 »

Аз също не искам да товаря кумата ми да купува нещо.
ТЯ обаче вече се е приготвила да прави късметчета  blush
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: май 15, 2007, 11:56:20 »

ЕЕЕ ама как така, трябва да си харесваш кумата, все пак ще ти е за цял живот. Не може ли да си избереш друга, а тази да дойде само като жена на кума tease? Аз лично така бих направила!
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: май 15, 2007, 11:58:41 »

Ами да, то не е задължително да са двойка. На сватбата на сестра ми, кумът им беше техен състудент, а кумата тяхна преподавателка. Близо 20 години разлика, но това нищо не пречеше!  smile
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: май 15, 2007, 12:51:04 »

и според мен най-важното е да са ти близки и кума и кумата иначеняма смисъл Wink
Активен
ina_lemon
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: май 15, 2007, 13:09:52 »

Нашите кумове са приятелска двойка, вече семейство и родители даже. От компанията на моето момче са и доста добре се разбираме, но ако не се бях запознала с тях покрай него едва ли щяхме да се запознаем някога някъде. Но са готини хора, даже много. Но аз също не искам да товаря кумата с подробности, пък те и бебе имат на 4-5 месеца. Тя държи да си вземе каквото си трябвало по традиция и се разбрахме накрая да дадат парите за букет, чаши и цветчета за тях.Не можах да откажа, но се пробвах, защото то е важно да са там до нас, а кой какво е купил няма никакво значение според мен.
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: май 15, 2007, 13:12:54 »

И аз съм на абсолютно същото мнение good!
В крайна сметка сме си ги избрали за да са до нас на празника, а не да си изхарчат паричките за моите капризи girl_wink
Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: май 15, 2007, 13:14:26 »

Нашите кумове са приятелска двойка, вече семейство и родители даже. От компанията на моето момче са и доста добре се разбираме, но ако не се бях запознала с тях покрай него едва ли щяхме да се запознаем някога някъде. Но са готини хора, даже много. Но аз също не искам да товаря кумата с подробности, пък те и бебе имат на 4-5 месеца. Тя държи да си вземе каквото си трябвало по традиция и се разбрахме накрая да дадат парите за букет, чаши и цветчета за тях.Не можах да откажа, но се пробвах, защото то е важно да са там до нас, а кой какво е купил няма никакво значение според мен.
нашите не са двойка, но аз съм им казала, че от тях ще е само и единствено букета  good някакси ми е адски неудобно да ги товаря излишно  pardon
Активен
ina_lemon
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: май 15, 2007, 13:17:58 »

solecito ама точно така.Не стига че ще дават пари за някакви по-така тоалети, че нали ще са в централни роли, ами ако трябва и да купуват някакви неща. Нашите нямат проблем от финансова гледна точка, ама на мен не ми е приятно да са задължени един вид от традициите да го правят, разбираш ли.Нито съм такъв човек, нито ми дреме кой какво ще купи, в смисъл никога няма да го направя на въпрос или да го очаквам. Но като казаха 100 пъти че държат МНОГО и аз клекнах.Ми ок, дай поне да не идваш с мен затоа и онова и така решихме проблема.
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 47   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: