Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 08, 2025, 22:07:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 47   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Всичко за кумовете....- 2 част  (Прочетена 292732 пъти)

desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: април 04, 2007, 15:20:25 »

Ние в събота бяхме на гости в нашите кумове,за да ги поканим офичиално!!! *YAHOO*Бяхме подготвили всичко както си му е реда-пиле,питка,торта,букет за кумата,бутилка алкохол и разбира се специалната покана!!!Аз бях малко притеснена,защото питката не беше най-прекрасната,но въпреки това всичко мина перфектно!!! :girl_in_love:На първият тост аз се изправих и дръпнах една реч и им дадох поканата и после всички CHEERS и  Party time и много,много приказки и смях!!!Беше много хубаво!!! yahoo DANCE    Е,забравих да кажа,но вие сигурно сте се досетили,че се съгласиха и казаха,че за тях е много голяма чест!!! blush
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: април 04, 2007, 15:55:28 »

Честито за кумовете, desislavka!  give_rose
Пожелавам ви винаги да се уважавате и събирате с тях и да си помагате взаимно  give_rose
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: април 04, 2007, 18:24:33 »

desislavka
4естито желая ви само да се веселите с кумовете си  CHEERS
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: април 04, 2007, 20:31:25 »

току-що говорих с него, по-скоро си писахме в кю-то. извини се, беше много учуден, явно даже не му е направило впечатление  tease все пак..... може и да се откаже "явно не бил много подходящ за кум и щял да си помисли"  nea nea nea и това е в отговор на реплика от моя страна, че наистина се надявам всичко да се оправи, защо много искам именно той да ни е кум....... какво повече мога да кажа????  hysteric hysteric hysteric
Ако иска!Ти не се тревожи solecito.Ако не иска значи не е това човека,който трябва да ви бъде кум.А нека да помисли човека.Може да се притеснява от финансовата страна на въпроса или отговорността.Не е малко все пак!
Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: април 04, 2007, 20:35:08 »

Фийби, аз кумовете не съм ги натоварила въобще от финансова гледна точка и съм им го казала.... от тях не искам подаръци - само един букет ще вземат! Но си права, че ако се откаже, може да бъде за добро и по-добре ако не е сигурен да го знаем отсега, а не в последния момент или още по-лошо - след сватбата  good
Активен
ROSI KRASTEVA

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: април 04, 2007, 20:51:29 »

solecito
да наистика fiibi_bg е права нека си помисли добре 4е после да не съжалявате
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: април 04, 2007, 20:55:10 »

Фийби, аз кумовете не съм ги натоварила въобще от финансова гледна точка и съм им го казала.... от тях не искам подаръци - само един букет ще вземат! Но си права, че ако се откаже, може да бъде за добро и по-добре ако не е сигурен да го знаем отсега, а не в последния момент или още по-лошо - след сватбата  good
Не е само до подаръците!Трябват официални тоалети,все нещо ще вземат пари тук ,пари там,не се знае!И ние нешите не сме ги натоварвали,въпреки че имат голееми възможности.
Но преди всичко трябва да са сигурни че искат да поемат този ангажимент.Кумовете са водещи фигури на сватбата!
Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: април 05, 2007, 13:36:02 »

нещата с нашия кум се оправиха....  DANCE той ми се извини мнооого пъти ( даже не мога да броя до толкова ) и каза, че не е имал намерение да ни обиди. Но се разбрахме, че няма да има повече такива изцепки и всичко ще си е ок. Бил притеснен относно кумуването - не знаел какво трябва да прави , а и не харесвал повечето традиции, но аз го успокоих, че и без това ние смятаме да пропуснем доста голяма част от тях.... И така сега всичко е наред!  yahoo
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: април 05, 2007, 13:50:24 »

Браво!!! Bravo
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: април 05, 2007, 13:55:14 »

нашия кум също посоянно повтаря, че не знае какво да прави и че не може да играе хоро.
кумата искат да се запишем на танци, но мъжете се дърпат danceg
Активен
ROSI KRASTEVA

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: април 05, 2007, 14:18:25 »

моите кръсници танцуват перфектно вси4ко, особенно кръсника
 само дето милото малко бърка кра4ките ама 6те го нау4им
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: април 05, 2007, 14:21:15 »

това е супер,
важно е, за да стане весело
Активен
estrella
Сватбен ГУРУ
Публикации: 590

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: април 10, 2007, 09:21:54 »

Моля ви помагайте!Имам нужда от текст за индивидуална покана за кумуване(отделно за кумата и за кума,защото не са двойка).Благодаря!  give_rose
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: април 10, 2007, 09:47:47 »

от тях се иска да се научи едно право хоро, не са нужни специални танци !!!!!
Активен
nikov
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #164 -: април 18, 2007, 11:14:23 »

Здравей те и от мен . Това е първия ми пост в този форум  smile понеже досега неми се беше наложило но много се радвам че го има така че мога да получа информация за така важно за мен събитие.
Съвсем наскоро ме поканиха за кум, за което искрено се радвам но ми се иска да ви попитам дали има проблем че за кръсница поканиха сестра ми.
Вие сте единствениет, които могат да ми помогнат понеже несе сещам кък кого друг да се обърна за информация.
Предварително ви благодаря !
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 47   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: