Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 08, 2025, 22:32:23

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 47   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Всичко за кумовете....- 2 част  (Прочетена 292776 пъти)

deskata
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #135 -: април 03, 2007, 18:38:03 »

Предстои ми сватба мили дами и много се вълнувам! любов заедно Обаче притесненията не са само мои  girl_impossible,на 26 май е сватбеният ден който чакаме всички с голямо нетърпение  CHEERS ,но кумата ми незнае какви са нейните задължения и как трябва да протече самият ритуал за това ще се обърна към вас за съвети....помагаите 
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: април 04, 2007, 09:57:22 »

Здравейте момичета , тъкмо прочетох постовете ви и реших и аз да споделя - моите вълнения  sad
След като решихме да се оженим   marriageзапочнахме да умуваме кой да са ни кумове.Без много да му мислим се спряхме на една моя братовчедка и на най- добрият приятел на моето момче smile идеята беше страхотна yahoo много ни допадна yahoo dance .Първо се  Computerобадих на братовчедка ми за да я питам какво мисли за идеята , беше много ентусиазирана и каза че ще си помисли, но определено останах с впечатлението че и хареса(а с кандидат кумът се познават от преди - били са в една компания и смея да твърдя че дори си допадат)
След това една вечер излизаме на кръчма с кумът и други приятели и така както си вървеше купона му казахме , че ще сме много щастливи ако Тои е до нас в този толкова важен за двама ни ден...Определено много се развълнува и каза заветното "Да" , после му казахме какво мислим за кумата , т.е че сме се спряли на братовчедками за кума и той още по радостен каза:"Определено изборът Ви е най- подходящият smile Ще е чудесна сватба" ...но... нали винаги има едно но, няколко дни по късно братовчедка ми ми отказа....
Като тръгна да ми обяснява , че неможели да ни кумуват двата защото не били двойка в живота и ала бала.
Много ми е мъчно ... сега си имам страхотен кум , но без кума ...
поне на този етап.... SUICIDE GROAN Boy cry
« Последна редакция: април 04, 2007, 10:00:51 от Selvet » Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: април 04, 2007, 10:05:22 »

Здравейте момичета , тъкмо прочетох постовете ви и реших и аз да споделя - моите вълнения  sad
След като решихме да се оженим   :marriage:започнахме да умуваме кой да са ни кумове.Без много да му мислим се спряхме на една моя братовчедка и на най- добрият приятел на моето момче smile идеята беше страхотна yahoo много ни допадна yahoo dance .Първо се  :computer:обадих на братовчедка ми за да я питам какво мисли за идеята , беше много ентусиазирана и каза че ще си помисли, но определено останах с впечатлението че и хареса(а с кандидат кумът се познават от преди - били са в една компания и смея да твърдя че дори си допадат)
След това една вечер излизаме на кръчма с кумът и други приятели и така както си вървеше купона му казахме , че ще сме много щастливи ако Тои е до нас в този толкова важен за двама ни ден...Определено много се развълнува и каза заветното "Да" , после му казахме какво мислим за кумата , т.е че сме се спряли на братовчедками за кума и той още по радостен каза:"Определено изборът Ви е най- подходящият smile Ще е чудесна сватба" ...но... нали винаги има едно но, няколко дни по късно братовчедка ми ми отказа....
Като тръгна да ми обяснява , че неможели да ни кумуват двата защото не били двойка в живота и ала бала.
Много ми е мъчно ... сега си имам страхотен кум , но без кума ...

много кофти ситуация, не може ли да я убедиш, че не е нужно да са двойка, важното е да са до вас и да бъдат до вас и да ви подкрепят и напътстват smile
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: април 04, 2007, 10:07:52 »

Като тръгна да ми обяснява , че неможели да ни кумуват двата защото не били двойка в живото и ала бала.
Много ми е мучно ... сега си имам страхотен кум , но без кума ...

Това е много глупаво оправдание  Girl_sing
Какво като не са двойка? Никъде няма такова изискване да са двойка, още повече, че с кума се познават и няма да се чувства некомфортно до него  pardon Има толкова кумове, които не са двойка в живота, а понякога се запознават чак на сватбата, така че това не е оправдание, поне за мен  pardon
А ако толкова държи да са двойка - ами да станат  pardon Blush
Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: април 04, 2007, 10:08:42 »

Ели е права, защо не се опиташ да говориш с нея и да разбереш каква всъщност е причината  good стискам палци да се оправят нещата  good
Активен
Петето

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: април 04, 2007, 10:21:06 »

Момичета, искам да ви споделя нещо.... или по-скоро може би да ви се оплача  cray Както писах , в неделя беше официалното канене на кумовете вкъщи на вечеря. Направих и невъзможното всичко да е перфектно и се справих доста добре ( по моето скромно мнение )  blush . Кумът обаче през деня беше на екскурзия и се получило забавяне ....... от 4 часа  Oh my .... Както и да е.... преглътнах го. Случва се....  pardon Но по време на останалата част от вечерта той се държа отвратително  cray Аз го познавам отпреди да се запозная с половинката си - повече от 4 години - и за първи път го виждам да се държи така....... олигофренски  shok shok shok. Наистина не бях очаквала подобно нещо от негова страна. Кумата ми също е адски разочарована (тя е най-добрата ми приятелка и може би единствената истинска такава и с нея си поговорихме на следващия ден). Даже още не мога да повярвам и да приема факта, че именно това мило момче, което познавам от толкова време, се държа така!  cray cray cray cray cray cray Не зная какво да правя! Ако нещата продължат да се развиват по този начин, искам- не искам, ще се наложи да си търся друг кум.......... а аз определено не искам да се получи така!!!
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: април 04, 2007, 10:23:44 »

solecito
да не би да се е държал по този на4ин от притеснение понеже не е никак малко и лесно да бъде6 кръсник?!!!
е не 4е това го извинява но незнам от притеснението може.....
Активен
Петето

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: април 04, 2007, 10:26:04 »

със сигурност той не е от притеснителните  Cray направо нямам думи..... идея нямам на какво се дължеше това неадекватно за ситуацията поведение  Плачещо момиче
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: април 04, 2007, 10:27:22 »

със сигурност той не е от притеснителните  Cray направо нямам думи..... идея нямам на какво се дължеше това неадекватно за ситуацията поведение  Плачещо момиче
а за6то не го пита6
ти има6 правото да знае6 о6те пове4е 4е след сватбата ве4е 6те бъдите сродени
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: април 04, 2007, 10:30:21 »

Solecito Определено знам как се чустваш , при мен ситуацията е почти същата само че не кумът а кумата  sad  пожелавам ти от сърце всичко да се подреди според твоите очаквания  успех мила
Активен
Петето

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: април 04, 2007, 10:31:54 »

Solecito Определено знам как се чустваш , при мен ситуацията е почти същата само че не кумът а кумата  sad  пожелавам ти от сърце всичко да се подреди според твоите очаквания  успех мила
give_rose give_rose give_rose благодаря, аз също стискам палци при теб да се развият добре нещата  girl_wink
Активен
Аni
Сватбен ГУРУ
Публикации: 580

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: април 04, 2007, 11:15:15 »

Solecito,може просто да е бил уморен или изнервен(или и двете),или може да си има някакви си негови грижи и проблеми.На всеки се случва,не се притеснявай!Надявам се всичко да е било моментно и той да се извини,и да не се повтаря тази неприятна ситуация!
Активен
Петето

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: април 04, 2007, 11:25:33 »

Solecito,може просто да е бил уморен или изнервен(или и двете),или може да си има някакви си негови грижи и проблеми.На всеки се случва,не се притеснявай!Надявам се всичко да е било моментно и той да се извини,и да не се повтаря тази неприятна ситуация!
току-що говорих с него, по-скоро си писахме в кю-то. извини се, беше много учуден, явно даже не му е направило впечатление  tease все пак..... може и да се откаже "явно не бил много подходящ за кум и щял да си помисли"  nea nea nea и това е в отговор на реплика от моя страна, че наистина се надявам всичко да се оправи, защо много искам именно той да ни е кум....... какво повече мога да кажа????  hysteric hysteric hysteric
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: април 04, 2007, 11:32:17 »

solecito, стискам палци всичко да се оправи и най-вече държанието на кандидат кума, щом държите да е той!  good
Поне се е извинил, за поведението си, макар и да не го е осъзнал!  crazy
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: април 04, 2007, 11:53:32 »

и нашите кумове още не се познават  pardon. Утре кумът ни се прибира и ще правим нещо като официално поканване - запознаване на кумовете ни.  girl_wink Мислим да ги заведем във вегетариански ресторант с хубава музика и обстановка, и екзотична храна. Сигурна съм, че ще се харесат. И двамата са прекрасни  girl_in_love.
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 47   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: