Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 12:19:32

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 82   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Ресторанти  (Прочетена 496134 пъти)

maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: март 06, 2007, 11:51:08 »

не сме избрали ресторант още
церемонията ще е в ботаническата градина на комплекса"Св. Св. Константин и Елена",и то само ако наемът на градината ни одуволетворява Wink
Активен
farfouille
Новак
*
Публикации: 14

« Отговор #226 -: март 06, 2007, 21:24:09 »

А Кристал Пасал?

Мисля, че Кристал Палас няма градина ... или греша ... tease

Мерси за предложението, но там ни казаха, че било за 70 души, а ние сме към 100.
Активен
farfouille
Новак
*

« Отговор #227 -: март 06, 2007, 21:25:38 »

Пробвайте в някоя Ниагара!

Да, това е добра идея, тази на Дойран даже е след ремонт.smile
Активен
farfouille
Новак
*

« Отговор #228 -: март 06, 2007, 21:28:03 »

farfouille,провери ли в Ловен парк?

Не, не знам къде се намира, а и малко се съмнявам, че ще навия годеницата за ресторант с такова име...  ROFL
Активен
nelsan
Ентусиаст
**
Публикации: 66

skype-nelivailo

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: март 07, 2007, 15:38:11 »

аз мога да ви предложа парк хотел москва.след ремонт е и е много добре.има 3 ресторанта видях че за панорама вече е споменато.другите 2 са също с хубави зали.персонала е номер1 казвам го защото са работила там както е шефката.ще ви бъде приятно да се ангажирате с тях.аз съм го резервирала за 08.09.07 но все още търся и други в софия
Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: март 07, 2007, 17:25:06 »

Здравейте!  smile Аз съм съвсем нова във форума  blush но все пак реших да се обърна към вас за съвет  blush
През юли се женя и искам да си намеря ресторант за около 60 души, по възможност с приемливи цени на кувертите (около 20-25лв.). Ще подписваме в "Триадица" (бул.Витоша) и ми се иска да е някъде наблизо  Wink ако можете да ми помогнете , ще съм искрено благодарна  CHEERS
п.п. да уточня все пак - става въпрос за София  smile
« Последна редакция: март 07, 2007, 17:27:31 от solecito » Активен
farfouille
Новак
*

« Отговор #231 -: март 07, 2007, 23:21:42 »

аз съм го резервирала за 08.09.07 но все още търся и други в софия

Познай кога е нашата сватба... LAUGHTER
Активен
nelsan
Ентусиаст
**
Публикации: 66

skype-nelivailo

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: март 08, 2007, 13:11:38 »

ами по оплезеното човече разбирам че е на същата дата.къде ще бъдете вие
Активен
geri84
Сватбар
Публикации: 150

« Отговор #233 -: март 08, 2007, 14:26:22 »

Здравейте!  smile Аз съм съвсем нова във форума  blush но все пак реших да се обърна към вас за съвет  blush
През юли се женя и искам да си намеря ресторант за около 60 души, по възможност с приемливи цени на кувертите (около 20-25лв.). Ще подписваме в "Триадица" (бул.Витоша) и ми се иска да е някъде наблизо  Wink ако можете да ми помогнете , ще съм искрено благодарна  CHEERS

Мога да ти препоръчам нашия ресторант(вече сме го резервирали за 09.06.07),Булечка също каза,че е много доволна(тяхната сватба е била там).Клуб-ресторант "Операта" кувертите са от 15-25 лева,правят ти подарък торта на три етажа,не плащаш overtime(ако сватбата ви е вечерна),разполагат с певец и певица и т.н.,но ако те интересува нещо по-конкретно можеш да ми пишеш и на лични.
Активен
geri84
Сватбар
Публикации: 150

« Отговор #234 -: март 08, 2007, 14:29:28 »

Забравих да ти кажа най-важното,solecito.Ние също ще сме на "Витошка",ресторантът е на "Дондуков"-поне аз мисля,че е близо и удобно.Успех!!!
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: март 09, 2007, 15:29:57 »

Мога да ти препоръчам нашия ресторант(вече сме го резервирали за 09.06.07),Булечка също каза,че е много доволна(тяхната сватба е била там).Клуб-ресторант "Операта" кувертите са от 15-25 лева,правят ти подарък торта на три етажа,не плащаш overtime(ако сватбата ви е вечерна),разполагат с певец и певица и т.н.,но ако те интересува нещо по-конкретно можеш да ми пишеш и на лични.

Само да допълня, че целия персонал са много мили и любезни и всичко е прясно-за храната!!! good
Активен
farfouille
Новак
*

« Отговор #236 -: март 09, 2007, 21:33:37 »

ами по оплезеното човече разбирам че е на същата дата.къде ще бъдете вие

Да, тогава сме. Утре избираме ресторанта и ще пиша пак.
Активен
МИМЕНЦЕТО
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #237 -: март 10, 2007, 13:16:17 »

Здравейте на всички! *db*И аз имам молба към вас!Нова съм тук girl_wink,сватбата ни с моя любим ще ни е на 07.07.07г в пловдив и ще съм благодарна на всяка една от вас която ми даде някакъв съвет при избора на ресторант там! :loving:За около 70 човека!Благодаря предварително! girl_in_love
Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: март 10, 2007, 21:32:20 »

Само да допълня, че целия персонал са много мили и любезни и всичко е прясно-за храната!!! good
Благодаря много и на двете ви  smile Днес с приятеля ми запазихме "Операта" за нашата сватба  Dance Dance Dance страхотен ресторант е!!! Единствено ме учуди, че искат да се платят куверти и за персонала, но....  pardon важното все пак е да си изкараме добре и да е приятна обстановката. Още веднъж благодаря  give_rose
Активен
farfouille
Новак
*

« Отговор #239 -: март 11, 2007, 10:47:01 »

Ние сме в ресторанта на хотел Vega - "Стара София".

Някой има ли впечатления/слухове за там?

Екстрите са:
- няма такса бушон
- няма overtime
- луксозна обстановка (почти няма нужда от допълнителна украса)
- места за паркиране
- хотелски стаи на половин цена за гостите на сватбата
- бонус стая за младоженците
- тортите се правят на място и са готски
- обслужването на пръв поглед е фантастично (не не знаем как ще е на самата сватба)

Минусите са:
- цени на куверт, започващи от 38 лв./човек
- изборът за меню е малко ограничен
- мястото е малко кофти (стаята на младоженците е с изглед към Shell...)
- оставиха ни да си платим сметката, когато пробвахме менюто...

Ще се радвам някой да каже какво пропускаме...
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 82   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: