Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 14:22:15

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 82   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Ресторанти  (Прочетена 496179 пъти)

Slancho
Ентусиаст
**
Публикации: 81

« Отговор #210 -: март 02, 2007, 21:29:29 »

Здравей отново Slancho! Ще ти пиша на лични!!!
[/quote]
Здравей Сабина, Защо нищо не пишеш на лични, или ако искаш във форума. Аз се извинявам че отдавна не съм писала, ама се насъбраха куп бъркочи на работа, вкъщи по приготовленията и стана една... huhhuh.gif. Но как-то и да, темата е за ресторантите. Та значи, резервирахме Форума за 19.05.07, тогава е денят Х Bravo. Менюто им е достатъчно изискано, защото аз не искам да е тип народна кръчма - скара, бира и хора. dirol. Но пък предварителни ни изчисления се оказа погрешни. Менюто им излиза по 28-30 лв. на човек. Но за сметка на това пък НЯМЯ НИКАКВА ТАКСА (за която говорите тук) АЛКОХОЛ yahoo. Вие резервирахте ли го вече? Макар, че вие сте за по-късна дата, нали? Избрахте ли вече DJ и видео? Моля те ако искаш пиши и на лични, че нали тази тема е за ресторантите. А и още, казаха че те имат грижата да украсят ресторанта. Така ли е , знаеш ли подробности?
[/quote]

Еми опитах се няколко пъти да ти пиша на лични, но пощенската ти кутия била пълна и не успях да го пратя - ще пробвам пак!!!!
[/quote]
Здравей пак Сабина, Вече е свободно - пиши ми на лични,, плииз. напиши микаквото знаеш за Форем централ. Моля те
Активен
ilusion
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: март 04, 2007, 13:05:34 »

Ето тук има всички хотели на Златни пясъци.
http://www.goldensands.bg/hotel/index-bg.htm
Активен
ROSI KRASTEVA
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: март 05, 2007, 09:44:06 »

НЯКОЙ МОЖЕЛИ ДА МИ КАЖЕ НЕЩО ЗА ХОТЕЛ AQUVA?
Активен
geri84
Сватбар
Публикации: 150

« Отговор #213 -: март 05, 2007, 15:09:59 »

Здравейте,момичета!Аз искам да ви се похваля,че вече си имаме ресторант.В събота обикаляхме и най-накрая(време беше)взехме решение....избрахме си ресторант "Операта".Не знам,дали някой знае нещо за този ресторант,но много ще се радвам да споделите впечатленията си от него,ако сте ходили.Офертата е доста изгодна и се притеснявам да не е за сметка на качеството(дано не е така).
Активен
Юлия
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

сем. Николови

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: март 05, 2007, 15:13:51 »

За хотел Аква на центъра имам добри отзиви от сестрата на една позната. Дават безплатна нощувка в апартамент. И не е скъпо. Хубав е, но затворен за зимна сватба е супер. За лятна сватба може нещо по-навън на чист въздух.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: март 05, 2007, 15:37:01 »

Здравейте,момичета!Аз искам да ви се похваля,че вече си имаме ресторант.В събота обикаляхме и най-накрая(време беше)взехме решение....избрахме си ресторант "Операта".Не знам,дали някой знае нещо за този ресторант,но много ще се радвам да споделите впечатленията си от него,ако сте ходили.Офертата е доста изгодна и се притеснявам да не е за сметка на качеството(дано не е така).

Не е за сметка на качеството!!! нашата сватба беш етам, всичко беше прясно - за храната, персонала е чудесен, музиката също!!!
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: март 05, 2007, 15:39:05 »

За хотел Аква на центъра имам добри отзиви от сестрата на една позната. Дават безплатна нощувка в апартамент. И не е скъпо. Хубав е, но затворен за зимна сватба е супер. За лятна сватба може нещо по-навън на чист въздух.
да права си  kiss2
аз по принцип исках градина но......нищо не стана  sad
въпреки това се надявам да прекараме добре и да е весело най-вече  yahoo
Активен
geri84
Сватбар
Публикации: 150

« Отговор #217 -: март 05, 2007, 16:25:57 »

Благодаря ти,Bulechka_TS!Надявам се всичко да ок.,защото на мен лично много ми хареса ресторанта.Според едно момче(персонал в "Сватбен център София")това е ресторант тип "столова"  pleasantry ,да ти кажа честно много ми стана кофти като го каза,защото на мен много ми допадна и определено не ми изглежда,като някаква дупка.Всичко е много добре разположено и тези картини навсякъде  girl_in_love .......супер е!Дано всичко да е наред и да си изкараме добре,защото в крайна сметка това е най-важното.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: март 05, 2007, 16:41:41 »

Благодаря ти,Bulechka_TS!Надявам се всичко да ок.,защото на мен лично много ми хареса ресторанта.Според едно момче(персонал в "Сватбен център София")това е ресторант тип "столова"  pleasantry ,да ти кажа честно много ми стана кофти като го каза,защото на мен много ми допадна и определено не ми изглежда,като някаква дупка.Всичко е много добре разположено и тези картини навсякъде  girl_in_love .......супер е!Дано всичко да е наред и да си изкараме добре,защото в крайна сметка това е най-важното.

Глупости, не му вярвай на този!!! Ресторанта и персонала са супер, повярвай ми, а собственика - г-н Кирков ни е познат много е мил и любезен good!!! Ако имаш още въпроси пиши ми на лични!!!
Активен
Venera
Ентусиаст
**
Публикации: 114

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: март 05, 2007, 17:45:54 »

Здравейте момичета! Пиша и аз да се похваля, че вече имаме запазен ресторант! Е сменихме датата  -първоначално мислехме сватбата да е на 08.09.07,но  понеже много си харесахме ресторанта,  а там управителят каза, че правят вечерни сватби след 20.09. и решихме да сменим датата на 22.09.2007. И така на 22.09.2007 в ресторанта на хотел Бриз 2 ще бъде нашата сватба!  yahoo От хотела имаме подарък безплатна нощувка в апартамент  good Пожелавам на всички булки успех в търсенето на подходящ ресторант, а на всички вас благодаря за споделената информация, която много ми помогна  - благодаря ти специално и на теб Юлия , че сподели инфо за вашия ресторант! Така и не стигнахме до него, но съм сигурна, че сватбата ви там ще е прекрасна, ще се радвам да споделиш снимките след 07.07.07  Wink
Активен
Юлия
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

сем. Николови

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: март 05, 2007, 18:10:45 »

Ооо разбира се ще покажа. Радвам се за вас. Ние Бризовете не сме ги мислили, може би защото си бяхме харесали нашия вече. Както и да е. Ще се радвам да се запознаем лично някой ден.
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: март 05, 2007, 18:12:54 »

Здравейте момичета! Пиша и аз да се похваля, че вече имаме запазен ресторант! Е сменихме датата  -първоначално мислехме сватбата да е на 08.09.07,но  понеже много си харесахме ресторанта,  а там управителят каза, че правят вечерни сватби след 20.09. и решихме да сменим датата на 22.09.2007. И така на 22.09.2007 в ресторанта на хотел Бриз 2 ще бъде нашата сватба!  yahoo От хотела имаме подарък безплатна нощувка в апартамент  good Пожелавам на всички булки успех в търсенето на подходящ ресторант, а на всички вас благодаря за споделената информация, която много ми помогна  - благодаря ти специално и на теб Юлия , че сподели инфо за вашия ресторант! Така и не стигнахме до него, но съм сигурна, че сватбата ви там ще е прекрасна, ще се радвам да споделиш снимките след 07.07.07  Wink
здравей Venera!
и ние сме за 22.09. пак в Варна.
вие в коя църква ще сте?
Активен
Venera
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: март 06, 2007, 10:17:23 »

здравей Venera!
и ние сме за 22.09. пак в Варна.
вие в коя църква ще сте?

Здрасти mаslinka!
Радвам се, че имаме добра компания за хубавата дата от Варна yahoo Ние сме решили да  не правим  брак в църква на този етап. Живот и здраве някой ден в един от хубавите манастири в България може да си направим втора сватба Girl_sing А вие запазихте ли вече час в ритуалната зала, че на нас ни дойде ред за това  и събирам информация  girl_wink
Юлия и на мен ще ми е приятно да се видим на живо някой ден - може да си направим сбирка за кафе на бъдещите булки от Варна good
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: март 06, 2007, 10:23:03 »

не сме още но ние няма да се женим в ритуалната зала и агентката каза че тяла щяла да се оправя с датите и служителката за ритуала
Активен
Venera
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: март 06, 2007, 10:54:16 »

А, вие имате помощник значи  smile Сигурна съм,че агентката ще се погрижи добре за вас. А кой ресторант избрахте? Предполагам има градина и там ще се състои церемонията или греша? Разкажи, че ми стана интересно  look
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 82   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: