Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 10:29:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 82   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Ресторанти  (Прочетена 496077 пъти)

seny
Сватбен ГУРУ
Публикации: 643

щастлива мама на двама

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: февруари 22, 2007, 18:04:03 »

Момичета, много ви благодаря за бързите и изчерпателни отговори  Flower ... Радвам се, че не във всички ресторанти я има тази "такса бушон"  shok
Ние още не сме си избрали ресторант, но дано успеем другата събота и неделя да пообиколим наоколо и да разгледаме, че то времето си летииии...  Eeager Ще пиша после, ако е излязло нещо интересно и ако някой се интересува разбира се  girl_wink
Оказа се обаче много трудна задача да се намери в София ресторант с градина за около 70 души, а ако може и с басейнче или поне локвичка някаква  girl_wink...
Иначе този, за който писах преди няколко дни се намира в Бизнес парк Младост и има езерце отпред, но ... наоколо все още се строи и надали до лятото ще са приключили, така че съм резервирана  nea
Активен
viola
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #181 -: февруари 22, 2007, 18:37:48 »

Виола, значи говорим за един и същи ресторант! ДА, ползвахме тяхната музика и останахме много доволни!!! Bravo
Bulechka, много ти благодаря за информацията, успокои ме много.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: февруари 22, 2007, 19:08:44 »

Виола, значи говорим за един и същи ресторант! ДА, ползвахме тяхната музика и останахме много доволни!!! Bravo
Bulechka, много ти благодаря за информацията, успокои ме много.

Ако имаш още въпроси, питай!!! Виола, за този ресторат те подкрепям за избора с 2 ръце, г-н Кирков е много мил и любезен, храта със сигурност ще е прясна!!!! Bravo На нас даже ни подариха тортата!!! girl_wink
Активен
raly
Ентусиаст
**
Публикации: 72

« Отговор #183 -: февруари 23, 2007, 08:46:16 »

Ресторант с градина е Дипломатическия в Горна Баня, даже и "гьол"-че както го наричаш си има. Правят сватби там лятото - но на открито само вечерни (иначе храната се скапва от жегата). Незнам дали това ще ти помогне.
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1208

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: февруари 23, 2007, 09:19:02 »

Ресторант с градина е Дипломатическия в Горна Баня, даже и "гьол"-че както го наричаш си има. Правят сватби там лятото - но на открито само вечерни (иначе храната се скапва от жегата). Незнам дали това ще ти помогне.

Нека провери за този ресторант, но доколкото знам там по-малко от 120 души не взимат!!! Пробвай, стискам палци!!! good Good luck
http://www.gloriapalace.net/index_bg.htm
Активен
seny
Сватбен ГУРУ

щастлива мама на двама

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: февруари 23, 2007, 11:30:33 »

Много ви благодаря...това вече съм го включила в списъка и ще ходим другата събота или неделя до там-да видим какво ще се получи.
Иначе да - сватбата ще е вечерна
Активен
Slancho
Ентусиаст
**
Публикации: 81

« Отговор #186 -: февруари 23, 2007, 16:19:28 »

Здравей Slancho! В техния сайт има и снимки, но най-добре е да отидете до там и да видите на място - иначе като цяло ресторанта и сградата са напълно обновени и наистина стилно направени. Като цени са доста прилични. Имат и украса на ресторанта, която е включена в цената. Иначе имат няколко салони - мисля че бяха три. Но на място е най-добре. Пиши като провериш!!! good
Ето ти и сайта им http://www.central-hotel.com/?hotel=f&page=restaurants&language=bg
http://www.central-hotel.com/

Здравей отново Сабина,
Пратих им запитване и ми се обади Иван Гълъбов, който каза, че бил главен управител на ресторант на хотел Форум. Пратих милото да отиде още днес да го види, че аз не мога днес да се измъкна от работа. Наистина се оказва че имат толкова малка заличка - ние сме 35-40 души. Менюто им горе-долу излиза 20-22 лв. Поне така каза милото, още не съм го виждала - довечера.
Сабина, моля те кажи ми нещо повече за ресторанта - вие също ли ще бъдете там, или вече сте минали по този път? Добре че сватбата ни е дневна Bravo, щото Гълъбов каза че за вечерта е запазена за друга сватба. Пиши ми подробности, ако искаш и на лични. secret
« Последна редакция: февруари 23, 2007, 16:20:55 от Bulechka_TS » Активен
raly
Ентусиаст
**
Публикации: 72

« Отговор #187 -: февруари 23, 2007, 16:27:15 »

Нека провери за този ресторант, но доколкото знам там по-малко от 120 души не взимат!!! Пробвай, стискам палци!!! good Good luck

Аз съм била кума на сватба в този ресторант и бяхме 65 човека. Бяхме вътре, но с отворени плъзгащи се врати, лятото, август месец, но както казах ни препоръчаха да сватбата да е вътре, защото беше обедна и "храната щяла да се разтече" - така казаха самите те. Но не са ни ограничавали да сме и навън, но ако беше вечерта. Аз ходих с младоженците на разговорите с ресторанта и затова така разказвам от 1 лице. Но може да са се променили нещата, трябва да се пита.
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: февруари 23, 2007, 19:58:42 »

Аз съм била кума на сватба в този ресторант и бяхме 65 човека. Бяхме вътре, но с отворени плъзгащи се врати, лятото, август месец, но както казах ни препоръчаха да сватбата да е вътре, защото беше обедна и "храната щяла да се разтече" - така казаха самите те. Но не са ни ограничавали да сме и навън, но ако беше вечерта. Аз ходих с младоженците на разговорите с ресторанта и затова така разказвам от 1 лице. Но може да са се променили нещата, трябва да се пита.
[/quo
И аз не знам, но миналия юли бяхме кумуве на наши приятели точно в този ресторант и се заговорихме с управителя и той ни каза "че нямал сметка да взима под 120 души, тъй като рестаранта бил за 150 души, и едва ли не ни правел компромис", така че нищо лошо няма да провери, пък наистина може да се навият!!! Good luck
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: февруари 23, 2007, 20:03:19 »

Здравей Slancho! В техния сайт има и снимки, но най-добре е да отидете до там и да видите на място - иначе като цяло ресторанта и сградата са напълно обновени и наистина стилно направени. Като цени са доста прилични. Имат и украса на ресторанта, която е включена в цената. Иначе имат няколко салони - мисля че бяха три. Но на място е най-добре. Пиши като провериш!!! good
Ето ти и сайта им http://www.central-hotel.com/?hotel=f&page=restaurants&language=bg
http://www.central-hotel.com/

Здравей отново Сабина,
Пратих им запитване и ми се обади Иван Гълъбов, който каза, че бил главен управител на ресторант на хотел Форум. Пратих милото да отиде още днес да го види, че аз не мога днес да се измъкна от работа. Наистина се оказва че имат толкова малка заличка - ние сме 35-40 души. Менюто им горе-долу излиза 20-22 лв. Поне така каза милото, още не съм го виждала - довечера.
Сабина, моля те кажи ми нещо повече за ресторанта - вие също ли ще бъдете там, или вече сте минали по този път? Добре че сватбата ни е дневна Bravo, щото Гълъбов каза че за вечерта е запазена за друга сватба. Пиши ми подробности, ако искаш и на лични. secret

Здравей отново Slancho! Ще ти пиша на лични!!!
Активен
farfouille
Новак
*
Публикации: 14

« Отговор #190 -: февруари 25, 2007, 14:12:52 »

Здравейте!

Търся ресторант в София (или околностите), който да има градина и да събира 100 души. Сватбата е септември и се надявам на слънчево време... dirol
За нас са важни обслужването да е на ниво, цените да са в диапазона 25-50 лв. на човек, да може да се внася алкохол или да има такса бушон поне (droit du bouchon). Всъщност не знам и дали трябва да има и други критерии, но се надявам на вашата помощ.

Благодаря предварително!  Bravo
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: февруари 25, 2007, 17:01:47 »

Здравейте!

Търся ресторант в София (или околностите), който да има градина и да събира 100 души. Сватбата е септември и се надявам на слънчево време... dirol
За нас са важни обслужването да е на ниво, цените да са в диапазона 25-50 лв. на човек, да може да се внася алкохол или да има такса бушон поне (droit du bouchon). Всъщност не знам и дали трябва да има и други критерии, но се надявам на вашата помощ.

Благодаря предварително!  Bravo

Добре дошла farfouille give_rose
С този диапазон ще намериш доста добри оферти. Пгледни по-нагоре за ресторанта на дипломатическия клуб - там има страхотна градина, с басейн и обслужването е на много добро ниво. Веднъж съм ходила, но наистина е много забележителен, защото има разнообразни варианти за сватби, а е и далечко от пътя, със собствен паркинг, мисля че имаше и намаление за нощувката!!! Good luck
Активен
farfouille
Новак
*
Публикации: 14

« Отговор #192 -: февруари 25, 2007, 19:47:47 »

Да, знам за дипломатическия, но вече е зает за друга сватба... А има половин година до тогава... angry

Някакви други идейки?
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: февруари 25, 2007, 20:39:41 »

Да, знам за дипломатическия, но вече е зает за друга сватба... А има половин година до тогава... angry

Някакви други идейки?

А Кристал Пасал?
Активен
seny
Сватбен ГУРУ

щастлива мама на двама

Моят сватбен албум

« Отговор #194 -: февруари 26, 2007, 01:05:36 »

А Кристал Пасал?

Мисля, че Кристал Палас няма градина ... или греша ... tease
Активен