Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 07:04:18

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 82   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Ресторанти  (Прочетена 495982 пъти)

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: февруари 08, 2007, 16:05:19 »

Точно така прозвуча. Ще видим тази работа  blum

Ще го оправим това, спокойно, но "това важи най-вече з апотребители, които само з атова се регистрират и имат по 1 мнение!" beating
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: февруари 08, 2007, 16:11:03 »

Малеее smile ами на мен това като ми е първото мнение?!? smile спокойно... ще пиша и още... smile аз се регистрирах днес, но чета форума от около седмица smile и се натъквам на доста интересни неща.... smile
ама сигурно ще ме убиете, ако разберете колко отрано съм се загрижила за сватбата smile  ROFL
Тя ще бъде на 02.08.2008 smile Ама засега събирам идеи главно... И за другите неща още не съм сигурна...  Само за ресторанта smile ама това е дълга история... Като отидох там в понеделник да си правя резервация направо паднаха от смях smile
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: февруари 08, 2007, 16:38:03 »

Малеее smile ами на мен това като ми е първото мнение?!? smile спокойно... ще пиша и още... smile аз се регистрирах днес, но чета форума от около седмица smile и се натъквам на доста интересни неща.... smile
ама сигурно ще ме убиете, ако разберете колко отрано съм се загрижила за сватбата smile  ROFL
Тя ще бъде на 02.08.2008 smile Ама засега събирам идеи главно... И за другите неща още не съм сигурна...  Само за ресторанта smile ама това е дълга история... Като отидох там в понеделник да си правя резервация направо паднаха от смях smile

Олелелеее, токова от рано? Oh my ... Ама това е и хубаво!!! good
Активен
Юлия
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

сем. Николови

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: февруари 08, 2007, 17:21:58 »

menyanthe  доста от рано си се загрижила. Но да ти кажа и аз така година преди събитието започнах да мисля и мисля  hysteric. Влудяващо е  pleasantry
Добре е, че си открила форума от рано и ще найчиш много полезни неща give_rose
Активен
Stelka
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #139 -: февруари 08, 2007, 19:29:53 »

Здравей Maslinka, в ресторант "Панорама" на Черно море ти дават едно меню с цени и ти си избараш какво да се включва, като управителят ти препоръчва меню, което възлиза на окло 18 - 20лв. макс. Допълнително можете да си внесете и напитки допълнително и мезета. И торта могат да ти направят. Най-добре иди да говориш с управителя и той ще ти обясни на дълго и широко.  good Кога е вашата сватба?
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: февруари 08, 2007, 23:11:15 »

Stelka на 22.09.2007 ще е сватбата.
но ние още не можем да решим дали да е ресторанта в центъра или към златните.за центъра само  "панорама" и за ресторанта на бизнес хотела ни допадат като идея.мислехме за градината на хоризонт но куверта май почвал там от 27лв sad
Активен
Mary_iv
Новак
*
Публикации: 14

« Отговор #141 -: февруари 09, 2007, 09:42:34 »

menyanthe, изобщо не се притеснявай че си започнала от рано. Моята сватба е на 25,08,2007 и още от средата на януари си резервирахме основните неща включително и ресторанта.Никой не ни се смя от ресторанта, когато отидохме и искахме да го резервирахме. Само ни казаха че е още рано по отношение уточняването на менюто и дори ни похвалиха, че сме започнали толкова от рано. Все пак искаме да сме сигурни, че на тази дата ресторанта ще е за нас  Blush. А и все пак рано пиле рано пее  danceg
Активен
ilusion
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: февруари 09, 2007, 10:56:01 »

За Черно море мога да кажа,че ресторанта е страхотен,но той задължително върви с dj,който е повече от ужасен,но това е лично мое мнение!!!Маслинка ако нещо те интересува ми пиши на лични за Черно море!
Активен
Stelka
Новак
*

« Отговор #143 -: февруари 09, 2007, 21:13:14 »

Illusion нашата сватба ще бъде в Черно море и ние се разбрахме да си доведем друг Ди Джей и нямаше проблеми. А иначе за Златните е добра идея. Маслинка колко души ще е вашата сватба? Аз съм работила на Златни Пясъци доста време и познавам повечето от хотелите и мога да ти дам съвет. А иначе хотел Естрея на Дружба (Св. Св. Константин и Елена) е много хубав, има чудесна градина. Ние искахме да сме там, но е в разгара на сезона и няма как.
Активен
maslinka

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: февруари 09, 2007, 21:58:05 »

90 максимум 100.но най-важното е да се връзва с цвета на сватбата-бордо.молят епомагай
Активен
junglegirl^84
Сватбар
Публикации: 246

обичай врага си,това ще го влуди!!!!

« Отговор #145 -: февруари 09, 2007, 22:06:56 »

90 максимум 100.но най-важното е да се връзва с цвета на сватбата-бордо.молят епомагай
вила аква на Златните е перфектното място за сватби сподед мен good
и ако правилно си спомням имаше нещо в бордо и бяло *crazy*не си спомням pardon
http://www.visit.bg/sommer/photel.php?hotid=135 тук може да разгледаш girl_wink
П.П.само ни е с теб ли не можем да спим от вълнение и умуваме още как да организираме сватбите си ROFL
Активен
cherry
Сватбар
Публикации: 276

« Отговор #146 -: февруари 10, 2007, 14:20:27 »

Stelka, здравей, моля те, препоръчай ми ресторант на Златните, за който си чувала хубави неща (и още по-добре ако там са организирали сватби). Бях се засилила и разгледах няколко ресторанта, но в последните седмици - пълен застой, нищо не съм организирала до момента.Още повече, че сега хотелите са все още затворени и като се влезе в ресторанта всичко е голо и неуютно и човек не може да добие представа за атмосферата на ресторанта. Ще ти бъда мн. благодарна ако пишеш, може и на лични girl_in_love
Активен
cherry
Сватбар
Публикации: 276

« Отговор #147 -: февруари 10, 2007, 14:44:00 »

вила аква е страхотен избор, не съм го виждала наживо, само снимки, но съм чувала страхотни отзиви за него. Но имайте предвид, че ресторантът не е голям, ако гостите са повечко обикновено се правят сватби на открито, което би било страхотно. Много зависи и кога ще е сватбата- ако е през лятото , няма проблем, но през някой по-хладен ден ..... И ние в началото искахме да сме там, но се отказахме.
« Последна редакция: февруари 10, 2007, 14:46:54 от cherry » Активен
Stelka
Новак
*

« Отговор #148 -: февруари 10, 2007, 16:01:49 »

Cherry, кога ще е вашата сватба и колко гости ще имате? Да знаеш, че ако е в сезон, трябва да изберете хотел, който освен основен да има и друг ресторант, защото иначе ще е проблем заради туристите. На Златните Астера е много хубав и има малък ресторант за около 50 човека, аз миналата година бях на сватба там и беше много приятно. А на Дружба на същите собственици има друг хотел Азалия, където миналата година септември моя приятелка беше там на сватба и било много хубаво. Даже ритуалът им е на плажа, тъй като самият хотел е на плажа.
Активен
maslinka

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: февруари 10, 2007, 16:24:13 »

Stelka знаеш ли капацитета на ресторанта на азалия
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 82   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: