Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 07:50:01
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Ресторанти
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
82
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Ресторанти (Прочетена 496014 пъти)
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663
Отг: Ресторанти
«
Отговор #105 -:
януари 30, 2007, 23:53:41 »
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #106 -:
януари 31, 2007, 09:31:51 »
Цитат на: tramtarara в януари 30, 2007, 21:30:19
Привет!
И аз съм от онези "леко стресирани бъдещи булки", които търсят "най-добрият ресторант" за сватбения ден и разбира се имат нужда от помощ
Дали знаете
нещо за ресторант "На върха" в Горна баня, за обслужването и храната основно
?
Или пък ако знаете някакъв друг ресторант-градина за ве4ерна сватба на открито през лятото???
Мерси предварително и успех на вси4ки от клуба
добре дошла! и за все още съм нова, но има един ресторант Глория Палас на Горна баня дипломатически клуб е и е невероятен за вечерни открити сватби-Ще ти пратя и линк
http://www.gloriapalace.net/
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663
«
Отговор #107 -:
февруари 01, 2007, 11:31:12 »
http://aquaazur.com/restaurant.php?lang=1
eто този ресторант си харесахме ние,но засега незнаме как вървят цените ако някой има инфо да помага
Активен
Mary_iv
Новак
Публикации: 14
«
Отговор #108 -:
февруари 01, 2007, 14:30:19 »
Здравей, Маслинка! Честито и от мене за това, че има още смели хора решили се на съдбовната стъпка
. Честно казано напоследък нямам много време да чета обстойно във форума и незнам точно кога ще бъде сватбата ти, но в този хотел не правят сватби през лятото доколкото разбрах поради 3-те хранения, които имат през деня на туристи. Капацитета на ресторанта иначе е около180места. За съжаление не попитах за цени след като разбрах, че няма как да се ползва лятото, тъй като моята сватба ще е на 25,08,2007г.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #109 -:
февруари 01, 2007, 14:30:54 »
maslinka, много е хубав!!!
Активен
bibi_best1
Новак
Публикации: 10
«
Отговор #110 -:
февруари 01, 2007, 23:28:02 »
здравейте
току що с ерегистрирахме, имате ли мнение за ресторанта на х-л Акорд в София
?
ще сме благодарни, ако ни дадете инфо
Моля пишете на кирилица!!!
«
Последна редакция: февруари 02, 2007, 08:21:51 от Bulechka_TS
»
Активен
Radostina
Любопитен
«
Отговор #111 -:
февруари 02, 2007, 03:33:19 »
Здравейте булки
Много съжалявам, че се включвам във форума все по това време и не мога да ви "хвана" докато сте онлайн.
Аз съм се побъркала да търся ресторант. До сватбата остават само 5 месеца, а аз още почти нищо не съм организирала. Не съм се чувала със свадбения агент от годежа (официалния), когато подготви украсата в нас и у милото.
Моите гости са около 250 човека +/- 15-тина и ресторант в София да толкова много хора почти няма. Тези, които могат да ни поберат без да сме нагъчкани или са много скъпи или са грозновати със изкуствени цветя и стил "постмодернистичен комунизъм"
Акой някой има идея за нещо, което съм пропуснала моля да ми помогне.
Предварително ви благодаря
Активен
MALENA
Професор
«
Отговор #112 -:
февруари 02, 2007, 03:52:22 »
Цитат на: cherry в януари 30, 2007, 13:56:18
Здравейте, искате ли още една булка?
И аз те първа започвам с подготовката. Може ли някой да ми препоръча хубав ресторант на Златни пясъци за около 80-100 човека?
cherry здравей, аз мога да ти препоръча на Златните хотел АДМИРАЛ има 2 зали и двете са страхотни, аз не съм ходила на сватба там но съм била на банкети, също и стаите са страхотни. Другия хотел които обожавам на Златните е КЕМПИНСКИ, често си почиваме там и мога да ти кажа че храната е страхотно вкусна, има една бална зала и 2 ресторанта, ако е през лятото може и до басейна, а стаите перфектни. За други хотели на Златните незнам, всепак най-добре да провериш лично ти.
Успех
«
Последна редакция: февруари 02, 2007, 03:58:38 от MALENA
»
Активен
silverarrow
Професор
Публикации: 476
«
Отговор #113 -:
февруари 02, 2007, 06:05:25 »
Цитат на: Radostina в февруари 02, 2007, 03:33:19
Моите гости са около 250 човека +/- 15-тина и ресторант в София да толкова много хора почти няма. Тези, които могат да ни поберат без да сме нагъчкани или са много скъпи или са грозновати със изкуствени цветя и стил "постмодернистичен комунизъм"
Единствените, за които знам са Кемпински (кап - 500 души), Лебед (отвън - уж 200 души), Макси Клуб - 400 души и знам, че Ади Цанова е правила два пъти сватби в София ленд (безумно скъпо обаче!!!!).
Лебед е голямо НЕ - НЕ заради обслужването, Макси клуб е на глупаво място, но отвътре не е лош а Кемпински... ами какво да ти кажа - старо, вехто, грозно, но съм виждала сватба на Приказен ден вътре направена . Мариела някъде беше писала по нет-а че цветята на въпросната сватба били 50 хилиади, а на нас ни каза за осветлението - 3 хиляди. резултата беше много красив, но разбира се, за които иска да плати.
Други идеии нямам. Ти къде си ходила досега? Мислила ли си за сватба наоткрито? А, сетих се - Военния клуб, събира доста хора, но това ще трябва да е с цатеринг. Наема ЗА вОЕННИЯ БЕшЕ 500 ЛВ МИСЛЯ.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #114 -:
февруари 02, 2007, 08:26:45 »
Цитат на: bibi_best1 в февруари 01, 2007, 23:28:02
здравейте
току що с ерегистрирахме, имате ли мнение за ресторанта на х-л Акорд в София
?
ще сме благодарни, ако ни дадете инфо
Моля пишете на кирилица!!!
Здравей, bibi_best1, и добре дошла сред нас, надявам се, че тук ще намериш отговори на много ото въпросите, които те вълнуват!!!
Аз не съм ползвала този ресторант за нашата сватба, но
ТУК
можеш да видиш повече инфо за хотела и ресторанта!!!
Успех!
Активен
estrella
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #115 -:
февруари 02, 2007, 19:30:05 »
Моля,споделете някакви впечатления от ресторант Ловен парк в София.Предварително благодаря!
Активен
bettysys
Ентусиаст
«
Отговор #116 -:
февруари 03, 2007, 09:22:10 »
Здравейте! Някой може ли да сподели мнение за хубав ресторант във Влика Търново, кап. 100-120.
МОЛЯ пишете на кирилица!!!
«
Последна редакция: февруари 03, 2007, 15:09:38 от Bulechka_TS
»
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #117 -:
февруари 03, 2007, 19:30:40 »
Здравейте момичета!За тези от София,които могат да си позволят нещо повече.Вчера бях на бизнес среща в Сф в хотел"Олимп" и повярвайте ресторанта е страхотен,а и доста голям.Има и тераса.Кухнята беше превъзходна.Вярно,че беше шведска маса,но беше супер интересно и вкусно меню!Персонала е ПЕРФЕКТЕН!Реагираше много навреме и не беше досаден.На второто питие вече знаеха на кой какво да наливат!Направо съм очарована.Единственото ,което не ми хареса е че нямат добър паркинг.Но за сметка на това ако решат да ви подарят младоженски апартамент ще е щерфектен сигурна съм.Той е спа хотел и може да си изкарате цял уикенд там.Нощувките са малко скъпички - около 200 лв на единична стая,но ако не ви напраят отстъпка и на гостите ви им се види скъпичко спокойно могат да спят в някой близък хотел в Симеоново.Жалко че нямам в себе си снимки от партито да ви покажа.Столовете са облечени ,а килима е сигурно 5 см.Убийствен хотел!
Активен
silverarrow
Професор
Публикации: 476
«
Отговор #118 -:
февруари 03, 2007, 20:59:01 »
Цитат на: fiibi_bg в февруари 03, 2007, 19:30:40
Здравейте момичета!За тези от София,които могат да си позволят нещо повече.Вчера бях на бизнес среща в Сф в хотел"Олимп" и повярвайте ресторанта е страхотен,а и доста голям.Има и тераса.Кухнята беше превъзходна.Вярно,че беше шведска маса,но беше супер интересно и вкусно меню!Персонала е ПЕРФЕКТЕН!Реагираше много навреме и не беше досаден.На второто питие вече знаеха на кой какво да наливат!Направо съм очарована.Единственото ,което не ми хареса е че нямат добър паркинг.Но за сметка на това ако решат да ви подарят младоженски апартамент ще е щерфектен сигурна съм.Той е спа хотел и може да си изкарате цял уикенд там.Нощувките са малко скъпички - около 200 лв на единична стая,но ако не ви напраят отстъпка и на гостите ви им се види скъпичко спокойно могат да спят в някой близък хотел в Симеоново.Жалко че нямам в себе си снимки от партито да ви покажа.Столовете са облечени ,а килима е сигурно 5 см.Убийствен хотел!
Искам да добавя, че цените за сватби там са около 45-50лв на човек. Казаха ни, че събират около 400 души (на две нива)
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #119 -:
февруари 03, 2007, 21:17:02 »
Цитат
Искам да добавя, че цените за сватби там са около 45-50лв на човек. Казаха ни, че събират около 400 души (на две нива)
Е то е ясно,че там ще е скъпо.Просто виждам че има момичета,които имат по-големи възможности и искат нещо по-така!А и ресторанта се нуждае от много малко украса.Това е!
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...