Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 07:33:19

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 82   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Ресторанти  (Прочетена 495998 пъти)

maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: януари 30, 2007, 23:53:41 »

girl_in_love girl_in_love girl_in_love
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1208

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: януари 31, 2007, 09:31:51 »

Привет! 

И аз съм от онези "леко стресирани бъдещи булки", които търсят "най-добрият ресторант" за сватбения ден и разбира се имат нужда от помощ girl_wink

Дали знаете нещо за ресторант "На върха" в Горна баня, за обслужването и храната основно?

Или пък ако знаете някакъв друг ресторант-градина за ве4ерна сватба на открито през лятото???

Мерси предварително и успех на вси4ки от клуба smile

добре дошла! и за все още съм нова, но има един ресторант Глория Палас на Горна баня дипломатически клуб е и е невероятен за вечерни открити сватби-Ще ти пратя и линк
http://www.gloriapalace.net/
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: февруари 01, 2007, 11:31:12 »

http://aquaazur.com/restaurant.php?lang=1   eто този ресторант си харесахме ние,но засега незнаме как вървят цените ако някой има инфо да помага
Активен
Mary_iv
Новак
*
Публикации: 14

« Отговор #108 -: февруари 01, 2007, 14:30:19 »

Здравей, Маслинка! Честито и от мене за това, че има още смели хора решили се на съдбовната стъпка give_rose. Честно казано напоследък нямам много време да чета обстойно във форума и незнам точно кога ще бъде сватбата ти, но в този хотел не правят сватби през лятото доколкото разбрах поради 3-те хранения, които имат през деня на туристи. Капацитета на ресторанта иначе е около180места. За съжаление не попитах за цени след като разбрах, че няма как да се ползва лятото, тъй като моята сватба ще е на 25,08,2007г.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: февруари 01, 2007, 14:30:54 »

maslinka, много е хубав!!! Bravo
Активен
bibi_best1
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #110 -: февруари 01, 2007, 23:28:02 »

здравейте

току що с ерегистрирахме, имате ли мнение за ресторанта на х-л Акорд в София Dance?

ще сме благодарни, ако ни дадете инфо

Моля пишете на кирилица!!!

« Последна редакция: февруари 02, 2007, 08:21:51 от Bulechka_TS » Активен
Radostina
Любопитен
*
Публикации: 21

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: февруари 02, 2007, 03:33:19 »

Здравейте булки Flower Flower Flower Flower Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine
Много съжалявам, че се включвам във форума все по това време и не мога да ви "хвана" докато сте онлайн.  Boy cry GROAN Boy cry GROAN resent

Аз съм се побъркала да търся ресторант. До сватбата остават само 5 месеца, а аз още почти нищо не съм организирала. Не съм се чувала със свадбения агент от годежа (официалния), когато подготви украсата в нас и у милото.
Моите гости са около 250 човека +/- 15-тина и ресторант в София да толкова много хора почти няма. Тези, които могат да ни поберат без да сме нагъчкани или са много скъпи или са грозновати със изкуствени цветя и стил "постмодернистичен комунизъм" Hide2 blum
Акой някой има идея за нещо, което съм пропуснала моля да ми помогне.

Предварително ви благодаря

Активен
MALENA
Професор
Публикации: 379

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: февруари 02, 2007, 03:52:22 »

Здравейте, искате ли още една булка?  give_rose И аз те първа започвам с подготовката. Може ли някой да ми препоръча хубав ресторант на Златни пясъци за около 80-100 човека? help

cherry здравей, аз мога да ти препоръча на Златните хотел АДМИРАЛ има 2 зали и двете са страхотни, аз не съм ходила на сватба там но съм била на банкети, също и стаите са страхотни. Другия хотел които обожавам на Златните е КЕМПИНСКИ, често си почиваме там и мога да ти кажа че храната е страхотно вкусна, има една бална зала и 2 ресторанта, ако е през лятото може и до басейна,  а стаите перфектни. За други хотели на Златните незнам, всепак най-добре да провериш лично ти.
Успех bye
« Последна редакция: февруари 02, 2007, 03:58:38 от MALENA » Активен
silverarrow
Професор
Публикации: 476

« Отговор #113 -: февруари 02, 2007, 06:05:25 »

Моите гости са около 250 човека +/- 15-тина и ресторант в София да толкова много хора почти няма. Тези, които могат да ни поберат без да сме нагъчкани или са много скъпи или са грозновати със изкуствени цветя и стил "постмодернистичен комунизъм" Hide2 blum

Единствените, за които знам са Кемпински (кап - 500 души), Лебед (отвън - уж 200 души), Макси Клуб - 400 души и знам, че Ади Цанова е правила два пъти сватби в София ленд (безумно скъпо обаче!!!!).
Лебед е голямо НЕ - НЕ заради обслужването, Макси клуб е на глупаво място, но отвътре не е лош а Кемпински... ами какво да ти кажа - старо, вехто, грозно, но съм виждала сватба на Приказен ден вътре направена . Мариела някъде беше писала по нет-а че цветята на въпросната сватба били 50 хилиади, а на нас ни каза за осветлението - 3 хиляди. резултата беше много красив, но разбира се, за които иска да плати.
Други идеии нямам. Ти къде си ходила досега? Мислила ли си за сватба наоткрито? А, сетих се - Военния клуб, събира доста хора, но това ще трябва да е с цатеринг. Наема ЗА вОЕННИЯ БЕшЕ 500 ЛВ МИСЛЯ.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: февруари 02, 2007, 08:26:45 »

здравейте

току що с ерегистрирахме, имате ли мнение за ресторанта на х-л Акорд в София Dance?

ще сме благодарни, ако ни дадете инфо

Моля пишете на кирилица!!!

Здравей, bibi_best1, и добре дошла сред нас, надявам се, че тук ще намериш отговори на много ото въпросите, които те вълнуват!!! good give_rose

Аз не съм ползвала този ресторант за нашата сватба, но ТУК можеш да видиш повече инфо за хотела и ресторанта!!! girl_wink Успех! good
Активен
estrella
Сватбен ГУРУ
Публикации: 590

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: февруари 02, 2007, 19:30:05 »

Моля,споделете някакви впечатления от ресторант Ловен парк в София.Предварително благодаря!
Активен
bettysys
Ентусиаст
**
Публикации: 142

« Отговор #116 -: февруари 03, 2007, 09:22:10 »

Здравейте! Някой може ли да сподели мнение за хубав ресторант във Влика Търново, кап. 100-120.

МОЛЯ пишете на кирилица!!! hysteric
« Последна редакция: февруари 03, 2007, 15:09:38 от Bulechka_TS » Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: февруари 03, 2007, 19:30:40 »

Здравейте момичета!За тези от София,които могат да си позволят нещо повече.Вчера бях на бизнес среща в Сф в хотел"Олимп" и повярвайте ресторанта е страхотен,а и доста голям.Има и тераса.Кухнята беше превъзходна.Вярно,че беше шведска маса,но беше супер интересно и вкусно меню!Персонала е ПЕРФЕКТЕН!Реагираше много навреме и не беше досаден.На второто питие вече знаеха на кой какво да наливат!Направо съм очарована.Единственото ,което не ми хареса е че нямат добър паркинг.Но за сметка на това ако решат да ви подарят младоженски апартамент ще е щерфектен сигурна съм.Той е спа хотел и може да си изкарате цял уикенд там.Нощувките са малко скъпички - около 200 лв на единична стая,но ако не ви напраят отстъпка и на гостите ви им се види скъпичко спокойно могат да спят в някой близък хотел в Симеоново.Жалко че нямам в себе си снимки от партито да ви покажа.Столовете са облечени ,а килима е сигурно 5 см.Убийствен хотел!
Активен
silverarrow
Професор
Публикации: 476

« Отговор #118 -: февруари 03, 2007, 20:59:01 »

Здравейте момичета!За тези от София,които могат да си позволят нещо повече.Вчера бях на бизнес среща в Сф в хотел"Олимп" и повярвайте ресторанта е страхотен,а и доста голям.Има и тераса.Кухнята беше превъзходна.Вярно,че беше шведска маса,но беше супер интересно и вкусно меню!Персонала е ПЕРФЕКТЕН!Реагираше много навреме и не беше досаден.На второто питие вече знаеха на кой какво да наливат!Направо съм очарована.Единственото ,което не ми хареса е че нямат добър паркинг.Но за сметка на това ако решат да ви подарят младоженски апартамент ще е щерфектен сигурна съм.Той е спа хотел и може да си изкарате цял уикенд там.Нощувките са малко скъпички - около 200 лв на единична стая,но ако не ви напраят отстъпка и на гостите ви им се види скъпичко спокойно могат да спят в някой близък хотел в Симеоново.Жалко че нямам в себе си снимки от партито да ви покажа.Столовете са облечени ,а килима е сигурно 5 см.Убийствен хотел!

Искам да добавя, че цените за сватби там са около 45-50лв на човек. Казаха ни, че събират около 400 души (на две нива)
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: февруари 03, 2007, 21:17:02 »

Цитат
Искам да добавя, че цените за сватби там са около 45-50лв на човек. Казаха ни, че събират около 400 души (на две нива)
Е то е ясно,че там ще е скъпо.Просто виждам че има момичета,които имат по-големи възможности и искат нещо по-така!А и ресторанта се нуждае от много малко украса.Това е! girl_wink
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 82   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: