Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 17:06:12

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбените агенции  (Прочетена 139504 пъти)

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: октомври 20, 2006, 15:30:34 »

Е как- най-добрата агенция е това smile Пък има и друг плюс-винаги е на разположение! Няма протакане smile CHEERS

Така си е!!! good И знаеш, че ще даде всичко от себеси на 1000% CHEERS за майките!!!
Активен
silverarrow
Професор
Публикации: 476

« Отговор #76 -: октомври 20, 2006, 16:19:31 »

Bulechka,

biggrin и мен ме обърка с тази агенция "mama",  и аз се чудех още тогава, защо пък ще кръстиш сватбена агенция "mama", пък то какво било... аз са съжаление не можах да ползвам моята майчица,защото тя се бореше с тежки здравословни проблеми  sad, но пък от друга страна, тя успя да се наслади на сватбатакато почетен гост и не се занимаваше с дребни подробности. Всяко зло за добро.
« Последна редакция: октомври 20, 2006, 16:24:39 от Bulechka_TS » Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: октомври 20, 2006, 16:25:50 »

silverarrow, важното е че всичко е било така, ккато ти си го искала и си си представяла и че майка ти е била добре!!! И като всяка майка е била сред почетните най-скъпи гости!!! give_rose hiphip
Активен
Malechka
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #78 -: октомври 21, 2006, 18:04:41 »

Здравейте момичета,
отдавна ви чета и много се чудих дали да се включвам, но реших, че е редно човек да казва истината.
И в България да има информация за всеки тип услуга - особено за сватбените дни!
Става дума за агенция Приказен ден, която най-много е обсъждана в тези теми.
Ние също ползвахме техните услуги. Няма да изпадам в подробности.
Само бих искала да кажа да си направите хубава равносметка какво очаквате от един сватбен агент, и да поставите това когато му  е времето. Нашите очаквания може би бяха прекалено големи, и може би не бяхме достатъчно състоятелни, но мога само да кажа, че имаше моменти в които съжалявахме, че сме се хванали с тях. Накрая разбира се стана хубава сватба, те все пак свършиха доста неща, но в организацията им нещо куца и определено събрахме покрай тях отрицателни емоции sad
Което според мен е неприемливо при положение, че аз съм клиента, ако ще да съм най-несъобразителния клиент crazy - сватбения агент трябва да ви разбира, да ви подкрепя, а не да ви кара да се притеснявате покрай работата си с него/нея.
Което те, лично с нас не постигнаха.

Всеки сам си преценя как и кого да ползва.

Този постинг има за цел да не останете разочаровани от услугите на някоя агенция, както аз, виждам че и silverarrow. Моята цел не е да плюя - а по скоро от една страна, тези които предлагат такава услуга да знаят какво  и как предлагат, от друга страна, тези които получават да са наясно дали това което искат, може да бъде свършено.
Желая на всички незабравими сватбени дни и нека минимизираме нервите до минимум по време на подготвката.
Активен
Petra
Новак
*
Публикации: 13

Поспредствеността е грях.

« Отговор #79 -: октомври 21, 2006, 20:18:12 »

Май и ние ще се насочим към Ади Цанова, но все още не сме осъществили контакт с нея. Някой може ли да ми каже горе- долу какви пари взима?
Предварително ви благодаря bye
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: октомври 23, 2006, 10:25:47 »

Аз съм с агенция но при мен нещата стоят по-различно,защото сватбата е в провинцията и там ценита са good.Аз съм много доволна.Почти с нищо не се занимавам ,само се чудя за какво да се притеснявам.
Активен
irena_romeo2002
Любопитен
*
Публикации: 26

« Отговор #81 -: ноември 03, 2006, 11:54:49 »

Здравейте, момичета!

Нашата сватба беше във Варна. Ползвахме услугите на сватбена агенция "Свят за двама".Страшно сме доволни. Не сме си мислели за сватбена агенция, но съвсем случайно се срещнахме със агентката и много ни харесаха нейните цени и услугите , които предлага. Запазихме си част от организацията,защото аз много исках да участвам активно, така че те направиха изнесения ритуал, украсата на ресторанта, ангажирането на датите и настаниха гостите в ресторанта. Получи се страхотно! Искрено ви препоръчва Дора Канева за сватби във ВАрна!
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: ноември 08, 2006, 13:32:34 »

Моята агенция е "Болярка" в гр.Велико Търново.Много съм доволна до този момент,но може би трябва да почакам ще два дни Wink
Активен
Sheila
Сватбар
Публикации: 263

« Отговор #83 -: ноември 08, 2006, 14:15:04 »

Може би ще се повторя, някъде пак във форума писах за агенциите...?

Конкретно съм се заканила за нашата сватба да поканя агенцията да се ангажира със следното: консултация при нужда и настаняване на гостите в ресторанта. Отделно много държа на украсата на ресторанта, незнам защо, но вярвам че така ще ни е много по-празнично... За целта ще наема агенция за декорация, но не от тези с тривиалните балони.... Полудявам като видя балони! diablo

Само цветя и свещи heart girl_in_love pardon Blush

А за Ади Цанова от доста места чувам положителни мнения. Ако някой има мнение нека да сподели наистина. Ще бъда благодарна! look girl_wink
Активен
irena_romeo2002
Любопитен
*
Публикации: 26

« Отговор #84 -: ноември 08, 2006, 14:54:47 »

Здравей, Анимони,

Чудесно си се ориентирала. И ние това искахме от нашата сватбена агенция + изнесен ритуал. И аз исках украса от цветя и свещи, не ми харесваха балоните и всъщност балони имаше само при рязането на тортата получи се наистина добре. Настаняване на гостите също беше проблем, защото трябваше половината гости да ги настява някой от моята страна, защото не се познават и прочие, а така агентката си го направи. Много съм доволна. НАшата сватба беше във Варна, а за Ади Цанова и аз чувам хубави неща и само сайта като гледах много се впечатлих така че действай! smile girl_wink
Активен
katrin
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #85 -: ноември 27, 2006, 23:59:53 »

Привет,

някой знае ли къде мога да намеря добра сватбена агенция, която да предоставя възможност за пълно организиране на сватба отвън, не в ресторант, търсих в нета, но уви, много малко резултати и то незадоволителни.

Благодаря!

teo: pls на кирилица  Wink
« Последна редакция: ноември 28, 2006, 10:14:01 от Teo » Активен
silverarrow
Професор
Публикации: 476

« Отговор #86 -: ноември 28, 2006, 04:54:38 »

Моят готов отговор е Ади Цанова. Тя има много опит със сватбите на открито, дори скоро ми обясняваше за една, при която трябвало да прокарват ток в гората и тн.  good Има и шатри и столове на разположение, само да предупредя, че сватбата на открито не е евтино удоволствие.

www.weddingswithadi.com
Активен
Sheila
Сватбар
Публикации: 263

« Отговор #87 -: ноември 28, 2006, 08:55:52 »

Катрин, и аз ще кажа Ади Цанова! Така или иначе говорим за хвърляне на пари, поне да ги дадем на професионалист.

Мога ли да полюбопитствам за идеята ти за деня? В София, извън....? И ресторант с градина намери ли?

Предварително ти желая успех с подготовката. Идеята ти като цяло е идеална!
Активен
Teo
Отговорник
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 2277

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: ноември 28, 2006, 10:15:44 »

За сватба на открито трябва сериозна агенция, трябва да действа със замах - всичко да е ясно и уредено.

По темата за сватбена агенция можеш да намериш съвети и тук http://forum.svatbata.bg/index.php?topic=146.0
« Последна редакция: ноември 28, 2006, 10:18:28 от Teo » Активен
Petra
Новак
*
Публикации: 13

Поспредствеността е грях.

« Отговор #89 -: ноември 28, 2006, 11:35:26 »

Здравейте, момичета. В момента и ние сме в процес на проучване на различните агенции и знам само кои със сигурност няма да са...
В неделя бях на един РД във Военния клуб, организиран от фирма delicatering. Трябва да ви кажа, че всичко беше перфектно- и украса, и обслужване, и меню, абе просто невероятно. Та в този ред на мисли, доколкото разбрах, и те работят с някоя от светбените агенции, но не разбрах с коя... Ще разпитам и ще докладвам.

Също, така, много ще се радвам, ако някой има някакви впечатления от тази фирма, да ги сподели, на лични най- добре, за да не се приема като реклама или нещо подобно...
« Последна редакция: ноември 28, 2006, 11:48:29 от Petra » Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: