Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 05, 2024, 19:34:05
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Re:2021ва дойде, здраве да ни донесе!
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Re:2021ва дойде, здраве да ни донесе! (Прочетена 65537 пъти)
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
«
Отговор #345 -:
януари 27, 2021, 11:09:42 »
Привет, з от сутринта съм по домашни задачи.Правихме гофрети с каката, имам едни формички мечета, цветя и т.н. та се занимавахме с такиа гофрети, замина ми цялата сутрин.Приспах близначките и викам да си направя йогата, че няма кога.
Тук е бяла приказка, а каката ще седи в къщи.много ме е яд.Нямам антитела, пуснах тест, та не знам какво съм изкарала ама беше гадно.
Еми, фотошоп, операции, знам ли и аз.
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #346 -:
януари 27, 2021, 11:19:52 »
Пепе със сигурност не е с фотошоп и операции, виждала съм я на живо няколко пъти, даже и в офиса беше един път и си говорихме, тя си е миньонче и си е като теб . Виж Гущеровица е касапница не се знае какво е нейно. Аз там много се смях за имената на децата, едното как беш Анелия Добромира другото Добромир? Нещо изгърмя двете имена на първото, там е яко подмазване на свекърите.
Ех
Магии
, пууу явно нещо сезонно си изкарала... Ти положителен тест имаше ли?
«
Последна редакция: януари 27, 2021, 11:51:50 от bulche91
»
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #347 -:
януари 27, 2021, 11:41:10 »
Привет!
Маги
, ако не си правила ПСР пак е възможно да си карала без голямо количество антитела да са останали от тогава до момента на антигенния... ние имахме познати така с позитивни ПСР, но без тела...
А, Гущеровица вече дали има човешко в нея... Пепе е възможно да си е ген, но пак без поддръжка този ген не знам докъде биха му били силите.
Аз гледам тук Евро и Вътова какво готвят в канала си и пак се убеждавам, че прекаленото залитане не е по моя вкус... всичко да е веган не мога, ама пък мазньочи само с меса и масла и сметани също не е мойто...
Вчера на фон изгледах Бриджертън до 5-6 епизод. Не ми е нещо уау, ама нали е модно да видя... Нещо обаче в Нетфликс гледахме доста неща за тъмнокожи и по случайност и за различна ориентация и сега само това ми предлага, та започнах да се чудя задължително ли е вече да присъстват тия елементи....
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #348 -:
януари 27, 2021, 11:44:31 »
Цитат на: bulche91 в януари 26, 2021, 18:00:18
Ох
свекс
, вече няма да казвам забременяла е еди коя си, а ще казвам "духна я вятъра"
Така така
Подсети ме за една рускиня, колежка от преди демокрацията, Тамара. Разказвала съм случката тук, но не я намирам с търсачката и ще я напиша пак.
Тази Тамара си беше истинска Тамара, от Ростов на Дон, висока, руса, със сини очи, непрекъснато се изчервяваше, смотана отличничка- комсомолка, от сърце отдадена на идеята СССР и Маяковски.
След завъшване на техникум по машиностроене беше отишла да работи в Коми, в голям завод и да следва задочно. Май това е била алтернатива за стипендия и изобщо за влизане във висше учебно заведение, но както и да е... Там срещнала и бъдещия си съпруг, тарикат българин, шофьор на товарен камион. Много и харесал, защото миришел на дезодорант /вероятно Парис, отвратителен и натрапчив/ и не пиел. Млада и зелена отишла да живее заедно с него в квартирата му, щото в общежитието нямало как да се виждат.
След една командировка нашенецът Камен казал, че за известно време ще спят на отделни легла, защото малкият Камен бил настинал и хремясал и сега го лекувал с антибиотик. Ама как настинал - е, човекът пикал срещу вятъра насред тайгата, през зимата...
На това място всички попитахме защо срещу вятъра, не си ли е напълнил обувките. Тя се позамисли, изчерви се и каза, че сигурно е нямало как да се обърне в обратна посока и някой от пътя да го види
. Чак по- късно се разхилихме и си остана приказката, че някой "е пикал срещу вятъра", ако е кръшнал от правия път
Малката Тамара също хремясала след време, та я лекували,
А
ко и да ползвала нормална тоалетна.
Тук снегът се разкиша, дано не замръзне и да стане на лед.
Нещо ми е криво и смотано тези дни, всички познати и роднини са настръхнали, по мрежата само караници за глупости. Една приятелка показва спомен от гостуване при дъщеря си в Германия и се почват коментари и спорове "за" и "против" ваксините.
В групата по шев членка търси кройка за детска маска и се разразяват два спора, един за маските и втори за разхлабването на мерките за учениците. Значи, щом в Pinterest, тази толкоз миролюбива платформа избухна за нещо си скандал, прави си сметка.
В цветарската група яко се бяха захапали може ли да се развъди орхидея от пъпка с листа по цветоноса, в една бабешка - кой се вижда с внуци и кой не...
Отидох да прегледам Мама Нинджа и от публикуван преди три години текст, че и се ражда внуче и какво значат децата, виждам как яко застъпва моята, споделена тук идея за невъзвръщаемата инвестиция и пак се подразних, че е надничала в седмичната тема. Спомням си, как с Панда, когато беше бременна се смеехме, че и Пандьо е съгласен какви суми летят за прегледи и може да даде подобно работно заглавие на Бамбук.
Хаха, и тогава си е имало конспирации и искахме да заключим темите
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #349 -:
януари 27, 2021, 11:53:29 »
Те хората книги издадоха с месечните ни писания тук. Ама явно са по бизнес настойчиви от нас
Активен
svekarva
«
Отговор #350 -:
януари 27, 2021, 12:00:30 »
Маги,
а другите от семейството когато боледувахте правиха ли тест? Да, моят братовчед има антитела, жена му няма, но и двамата бяха с положителен ПСР. Това, че нямаш нищо не значи, но ходи и доказвай... Дано е вярно, че се развива достатъчно силен клетъчен имунитет, та да си поне спокойна за известно време.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #351 -:
януари 27, 2021, 12:11:45 »
Здравейте!
Свекърва, тази Тамара ли беше, където имаше лаф около името на детето, че щом тя го е родила, тя ще го кръсти както иска? Помня, че беше рускиня жената.
Сега ще има много спорове и в подкрепа и оплюване протеста на ресторантьорите. Да видим накрая ще отворят ли или не протестно.
Сега ще метна един поглед на Пепето, да видя поредните нагласен, сладникав снимчици.
Аз най-накрая получих малко свободно време, заминаха да карат шейна моите хора. Ники от няколко дни е изперкял на тема сняг. Вчера едва го прибрах (даже 2 пъти излиза), днес дано му стигне, че плана му е доста дълъг.
Активен
emmmmmy
«
Отговор #352 -:
януари 27, 2021, 12:17:09 »
рат, приятна ти почивка! снимките й наистина са сладникави, но като я гледам пепето- тя май си е точно такава захаросана пеперудка, което е в неин плюс, по лесно ще го го живее животецът...
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #353 -:
януари 27, 2021, 12:19:14 »
Нямам ПСР< не направих, защото вече бях 6 дни в къщи и още 14 с домочадието щеше да ме довърши.Абе каквото такова, ще видим ще има ли втори тур това чудо.
Тук е прекрасно на вън, снежно и продължава да вали.
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #354 -:
януари 27, 2021, 12:49:19 »
Абе, то и аз не исках да си правя, ама си направих тогава - въпреки че се наложи вместо да успея да се изнеса, да изкарам още цели 2 седмици в една стая с бившия, че на практика от него се заразих - а той беше с отрицателен тест, на всичкото отгоре. Не ми беше особено готино, ама каквото такова - минало-заминало. Не съм си правила за антитела, ама, честно казано, няма и да си правя.
Активен
svekarva
«
Отговор #355 -:
януари 27, 2021, 13:17:57 »
Рат, не е тази, дето каза:" Я радила, я крастила, свьокър не напинался!"
на развален руско- български.
То около мен доста рускини са се въртяли. "Ветровитата" беше колежка от инженерния ми период, после имах цяла тумба, пак женени за българи и на квартира в новия блок, където бях при раждането на НИ2. Той почти проговори на руски покрай техните деца. Рускините много ми се радваха, защото никой друг не говореше руски, пък и на мен ми идваше добре да си обогатя речника. Една от тях коментираше защо е кръстила детето си така, ама на майтап, де. Бяха много интелигентни жени, все завършили висше из престижни университети там, пък женени за не толкова забележителни нашенци, отишли на гурбет
. Хаха, в родилния дом с НИ1 пак бях с рускиня, родихме с 2 минути разлика, аз НИ1, тя един Василий. И за това съм разказвала колко еднакви бяха бебетата, че после сума време си мислех, че са ги разменили и на консултация след година ми идваше да и грабна детето, щото ми беше одрало кожата
Ама и моето си не давах
За капак, с НИ2 в стаята до моето легло беше рускиня, ама червенокоса и с момиченце. Тях ги сватосвахме, после се срещахме по разходки, но се изнесоха в Канада и загубихме връзка.
Активен
emmmmmy
«
Отговор #356 -:
януари 27, 2021, 13:29:21 »
аз бих кръстила на заслужил човек. за второ дете ако имам, мисля да поразпитвам за поколенията преди бабата и дядото, защото нещо не ме кефят и двете имена, пък и не съм им някакъв страшен фен на характерите. та рускините са си прави
А на мен не искам да кръщава никой дете. нито съдбата ми е била лека доскоро, нито си харесвам името.
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #357 -:
януари 27, 2021, 13:45:49 »
Свекс даже си ползвам тоя лаф в ежедневието Я радила, я крастила
. То само от твоите писаници тук какви книги можем да издадем, даже вчера те цитирах за онова изказване за паралелното гледане, че една приятелка се оплакваше от мъжа и хахах. Ти си ни фонтана на мъдростта бре!
оле аз искам на мен да кръщават, ама нали и във фейса писах че мм се е наточил че на него и внуци и внучки искал хаха, едва ли някой ще се навие обаче! Цял живот се пулят хората като му чуят името. Аз на свекър и свекърва много исках да кръстя дете, за момиче съм с две ръце за, ама съм ви казвала, на свекъра името е малко по така... Свекървата си направи устата че е трябвало с А да кръстим Звяр, малко беше в друг контекст но на мен ми светна. Нещо не му харесваше името в началото, ама му свикна. Важно е че всички военно служещи са ме похвалили на работата ѝ за хубавото българско име. Виж моите живи изядоха снаха ми за името, та сега поне буквата С си разхождат, ама голяма драма беше, щом и леля ми намесих да спасява положението...
Активен
emmmmmy
«
Отговор #358 -:
януари 27, 2021, 13:49:42 »
то това си е егоцентризъм, по важно е детето по нрав и здраве на кого ще се метне.
затова харесвам имената на царе, защото спасяват положението
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #359 -:
януари 27, 2021, 14:10:23 »
Аз заради това първото дете кръстих на всички - като взех първата буква от всяка име. (Един от вариантите, освен Сиана, беше Инеса - даже малко съжалявам, че не я кръстих така
). А второто дете - дълго избирах име, без да се съобразявам с "букви" - накрая ми "проговори" едно и така стана.
Още си ми харесва.
А на мен - не държа никой да кръщава - не си харесвам особено името и без това - ако държат, да вземат първата буква и толкова.
Не държа на тези неща - за мен човек си е индивидуален и няма значение на кого е кръстен.
Активен
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...