Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 09, 2024, 00:43:49
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Декември е тука, Коледа на вратата чука!
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
26
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Декември е тука, Коледа на вратата чука! (Прочетена 53144 пъти)
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
Re:Декември е тука, Коледа на вратата чука!
«
Отговор #75 -:
декември 03, 2020, 14:36:57 »
Аз пък винаги съм била против лъгането на децата и никога не съм им казвала, че има Дядо Коледа/джуджета и подобни забаламосваници. Нито съм ги лъгала с разни глупости от рода на Торбалан, Баба Меца и всякакви простотии... Или пък разните самолетчета и пр., за да ядат. Че даже и за лекарства - казвам им, това е гадно, ама трябва да го изпиеш, защото е лекарство - и те го пият.
Естествено, обаче, останалите възрастни не са така - отне ми няколко години да ги убедя, че всъщност няма Дядо Коледа - първоначално не ми вярваха.
Но пък на мен навремето това ми е останало като много голямо разочарование - хич не понасям да ме лъжат и да разбереш, че са те лъгали родители, баби, дядовци - на които уж трябва да разчиташ - много тежко го понесох. Та заради това не искам да подлагам на подобни неща децата си. Обяснявам им, че е като приказка това и толкова.
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #76 -:
декември 03, 2020, 14:40:05 »
Свекс, те децата са по нагли от нас- трудно ще е.
Как така без упътване, няма ли гаранция тв?
7/8 е платена от месец насам, ти платила ли си си за нея абонамента?
Менианте, аз съм почти на твоето мнение, ама мисля чв на моя му е малко рано за истината. Нека поживее още малко в разкоша на лъжата.
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #77 -:
декември 03, 2020, 14:46:13 »
Аз никога не съм им казвала - дори и като по-малки, че има Дядо Коледа.
Но пък аз явно съм по-странна в това отношение...
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #78 -:
декември 03, 2020, 14:49:55 »
Цитат на: Alichka в декември 03, 2020, 14:29:13
Добре де! А Снежанка какво прави? Плюнчи молив и пише адресите ли?
Снежанка помага на Дядо Мраз, шепне му в ухото кой подарък за кое дете е, защото той е стар, не вижда добре, не чува добре, пък и забравя
Панди, по спомен, в Австрия подаръците и желанията не са ли работа на детето Иисус? /Weihnachtskind/
«
Последна редакция: декември 03, 2020, 15:12:37 от svekarva
»
Активен
svekarva
«
Отговор #79 -:
декември 03, 2020, 14:54:11 »
Еми,
никакво упътване, един лист гаранция и това беше. Зная, че е платено, нали го гледах до вчера канала. Просто не бяха отметнали нещо.
Активен
emmmmmy
«
Отговор #80 -:
декември 03, 2020, 15:00:55 »
Въобще не съм обърнала внимание че си го гледала, мислех че като нас в ютуб следиш само отделни интервюта.
Свекс , ако не е тайна, пиши ми коя е тази фирма. Това е и незаконно, да няма упътване на Бг. Да знам да не поръчам някой път.
Активен
emmmmmy
«
Отговор #81 -:
декември 03, 2020, 15:02:15 »
Цитат на: menyanthe в декември 03, 2020, 14:46:13
Аз никога не съм им казвала - дори и като по-малки, че има Дядо Коледа.
Но пък аз явно съм по-странна в това отношение...
Да, просто не искам да бъде възрастен отсега- така или иначе суровата реалност ще го срещне в предучилищната
, както е свикнал да е единствен и неповторим...
Активен
svekarva
«
Отговор #82 -:
декември 03, 2020, 15:17:30 »
От черния петък, от Емаг е. Сушилнята също беше без упътване, намерих едно в мрежата, дето беше на унгарски, румънски и полски, вдигнах голям шум, даже и тук се оплаках и чак след две седмици ми изпратиха линк към превод на български.
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #83 -:
декември 03, 2020, 15:21:39 »
Цитат на: emmmmmy в декември 03, 2020, 15:02:15
Да, просто не искам да бъде възрастен отсега- така или иначе суровата реалност ще го срещне в предучилищната
, както е свикнал да е единствен и неповторим...
Ооо никога не бих му развалила магията (сетих се за боркинята на женските права
) Нека да си вярва, аз до късно вярвах и ми беше много хубаво. То и в градината и в книжките е така описано, той пък е слон и помни всичко и не можеш да го метнеш изобщо.
Свекс
трябваше да ти напиша текст пак, как да говориш с чуждици за да не те подценяват. Честит ти телеФизор и дълги години да ви служи!
Активен
svekarva
«
Отговор #84 -:
декември 03, 2020, 15:37:44 »
Цитат на: bulche91 в декември 03, 2020, 15:21:39
Ооо никога не бих му развалила магията (сетих се за боркинята на женските права
) Нека да си вярва, аз до късно вярвах и ми беше много хубаво. То и в градината и в книжките е така описано, той пък е слон и помни всичко и не можеш да го метнеш изобщо.
Свекс
трябваше да ти напиша текст пак, как да говориш с чуждици за да не те подценяват. Честит ти телеФизор и дълги години да ви служи!
Мерси, да ви се връща и на вас синове да ви подаряват
Бе то и аз се сетих, че може терминологията да ми куца, ама той телевизорът си казва какво да правиш, само избираш език и следваш стъпките. Сам те връща, ако бъркаш нещо, има и опция помощ. Все едно инсталираш програма. Ама старият беше с две дистанционни, пък това новото няма никаква /позната на мен поне/ индикация. Малко като да се чудиш за какво и е клиторът на мишката, ако си работил със стара.
Активен
emmmmmy
«
Отговор #85 -:
декември 03, 2020, 15:47:07 »
За пореден път и пак от теб бях чула оплакване, се уверих защо никога нищо не поръчвам и няма да поръчам от емаг. Те са За КЗП !
Активен
Bube
Професор
«
Отговор #86 -:
декември 03, 2020, 16:21:05 »
Привет, момичета! Май не съм се разписвала в новия месец - дано да ни е хубав и празничен
Нямам време тези дни, ама като ви попрочетох, гледам и вие сте така. Искам да си почивам, ама хубаво, да знам, че не ме чакат сто неща за вършене.
Панде
и аз съм за автовоза, на картинката изглежда готин и щом му се е приискало, все пак е за Коледа, желанията се сбъдват тогава
Аз дълго вярвах в самия Дядо Коледа, а после и досега в коледния дух и добротата, която толкова много си личи около празника. Магията си остава за цял живот, хубаво е да учим поколенията да вярват в нея и да я търсят.
П.П.Стискайте едни палци, че много документация имам за приемане, да мине всичко гладко, че не ми останаха сили вече.
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #87 -:
декември 03, 2020, 17:15:47 »
Аз пък си ппоръчвам доста неща от емаг - миналата година телевизор - дойде си в оригинална опаковка, ама, убий ме - не знам дали ще му намеря упътването в момента. Но пък в емаг са много и различни търговци - всеки със собствената си политика, та си е малко и до късмет.
Бях поръчвала веднъж и хард диск, който не работеше и просто го върнах - възстановиха ми парите, нямаше проблеми.
Чопърът също ми е от емаг - и той си беше в оригинална кутия с всичко необходимо.
Сега си поръчах три протектора за матрак, но два размера ги бях сбъркала - та добре, че ми се обадиха за потвърждение, та ги смениха преди да ги изпратят.
А и котешката тоалетна си поръчвам през емаг - друг е търговецът, но единствено от там мога да поръчам точно такава - не съм я виждала на друго място.
За Коледната магия съм съгласна - но тя си съществува и без да има непременно Дядо Коледа.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #88 -:
декември 03, 2020, 17:43:04 »
Ох и ние вярваме в дядо КОледа, преди беше дядо Мраз
Хубаво беше на времето.
Свекс, по 10 лв са играчките за елха.Моя приятелка ги прави.Много ме изненада днес, аз поръчах играчки за нашите, свеки и сестра ми, а за мен обици, тя направила и медальончета за девойките
Много ме трогна!
Аз имам в къщи вече три Пениборда, за каката и за племенниците по един.Мога да отворя спортен магазин
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #89 -:
декември 03, 2020, 19:06:17 »
Пенибордовете ме подсетиха - днес поръчах стена за катерене и шведска стена с монтаж - за стаята на дъщерята. За стената за катерене имаше опция да напечатат картинка, но така и не измислих нищо, което да се връзва цветово със стаята и реших, че ще мине и без печат. А се сетих, защото там също продават някакви дървени бордове за деца.
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
26
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Декември е тука, Коледа на вратата чука!
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден