Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 22, 2024, 19:17:40
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Януари 2020
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Януари 2020 (Прочетена 105388 пъти)
Feribotka
Заслужил майстор на спорта
Re:Месечна тема - Януари 2020
«
Отговор #345 -:
януари 23, 2020, 13:54:10 »
А, Еми и аз така мисля за Меган и Кейт. А и Меган, извинявайте, ма освен в костюмари каква друга уау роля има, че да се изживява като голямата актриса
Мисля, че тук няма уау майка, еко био и много на ти с всичко, ама се учим в движение. За мен по-важното е да се информираш и да четеш непрекъснато. Щото всеки ден нови изследвания и теории, и тва да си лежиш на старите методи на доктор Спок примерно, ми е направо престъпление. Та, екстра сме си, затова толкова често се допитвам(е) тук, дори при наличието на мн фб групи. На мен лично вашето мнение тук ми е в пъти по ценно от тва на юлските или ноемврийските мами. Тая другата голямата група за майки хич няма и да я коментирам.
Миме, аз също съм фен на инхалациите, засега само с физ разтвор сме минавали, но при по-сериозно положение бих включила първо Йелоу Клийн (фен съм на капките за нос) и чак след това нещо по-тежко ако ЛЛ прецени. За гърло много помага на Мис Голанил спрейче с едно мече, мисля че е някаква италианска фирма, но каквото съм ползвала ми харесва. Дори на беб давах капки за колики и доста помагаха.
Мис пък пак се пренесе да спи в нашата стая, спи си детето, не ни тормози, за разлика от брат ѝ, ама така се кефех, че се премести сама в другата
Аз пък утре съм на козметик, нямам търпение да ме пипнат професионално
Еми, хаха хубав въпрос
Май не, напоследък доста неща на Орсей си взех, та май съм на периоди. Зара имат хубави неща понякога, но съм го разлюбила рязко този магазин откакто работех там. Мога да кажа какво НЕ харесвам доста отдавна - ХМ. Уайкики го уважавам за изчистени пуловерчета и жилетки, зимата много нося. Иначееее сега почти нищо не купувам освен ако много не ми хареса, щото основният ми аутфит са пижами вкъщи и дънки с блуза навън. За чанти много харесвам Парфоа. Не мисля обаче, че съм мерило и имам достатъчно изграден стил.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #346 -:
януари 23, 2020, 14:44:45 »
Тва палто го следя 2 или 3 седмици, сутрин в 7,30 зареждат сайта и пускат малко бройки, аз го хванах случайно в неделя сутринта направо го поръчах с разни други глупости.Като не мога да обикалям магазините има интернет.Моя мъж ще погине
Ние също правим инхалации, нон стоп почти като се разкашля.То аз още на сопол ги почвам тия инхалации.Два пъти се е налагало да правя с Пулмикорт, но тя беше мнооого зле с един ужасен ларингит. Иначе за зачервено гърло или гнойна съм фен на компреса с извара и мазане на налепите с онова зеленото нещо.Моника горката знае, че няма 5-6 и вече доброволно отваря уста.Последно се сдоби с някакъв вирус с афти в устата.Отидохме на спешен, че естествено беше събота, и ни изписаха Аб.Аз не го дадох, мазахме афтите пак с това зеленото(извинявам се родих скоро и ми се губят думи
) и и мина.Иначе е ходила и на ясла и на градина, даже на ясла ходеше плътно защото нямаше кой да я гледа.А като се разболее, няма да ви казвам какви упражнения бяха.Сега в градината пу-пу- е много по-добре, в пъти по-малко болеува.
Рат, аз изкарвах всеки донесен от Моника вирус за много по-дълго време и ми беше в пъти по-зле.Отделно, че понякога лепвах нещо дето тя само е преносител, без да се разболее.Направо беше кошмарна първата година.
Активен
always_and_forever
«
Отговор #347 -:
януари 23, 2020, 15:21:06 »
И аз не ги отричам инхалациите, но няма какво да си говорим, вирусът в момента е коварен и ако само с инхалации с физиологичен разтвор ставаше, щеше да е супер. Алекс се разболя за първи път на 5 месеца и още тогава ни казаха, че задължително трябва да си имаме инхалатор. Е имаме си и си го ползваме. Инхалации за хрема и кашлица съм съгласна, но на температура 6 дни какво ще помогнат?! Много зависи от състоянието на детето, не може всички под общ знаменател.
Точно, ММ като малък доста антибиотици е изпил и вече си знае, че това му е лечението.
Фери
, не съм ги чувала тези капки.
Ако е нещо леко като хреме не го водя на лекар, действаме си вкъщи. Давам му коризалия, чай с мед и лимон, той много обича и пие постоянно. Отскоро открихме и близките, ако каже че го боли гърло. Колкото и да се пазим няма как. В градината е ясно какво става. И до магазина да отидеш е бъкано с бацили. Напоследък ММ ходи на пазарува.
И Алекс не иска да си спи в леглото. Имаше един период сам си лягаше там сега легне за малко и се мести при нас. Само следбяд спи в неговото си легло. Мисля да му купим вече голямо легло и малко да сменя интериора покрай него току виж се пренесе да си спи сам. Много се върти и не може да се спи от него.
На
Маги
палтото ми харесва. Божеее представям си какво пищене ще е, ако тръгна да му правя компрес с извара. ММ се опитва да му прави компреси с вода и той пищи до небесата. Иначе има бабини рецепти за всичко, ама циркът ще е пълен.
Хич не ми се говори за болести вече. Иска ми се да идва пролетта, да излизаме повече навън и малко да ни просветне.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #348 -:
януари 23, 2020, 15:56:30 »
Цитат на: emmmmmy в януари 23, 2020, 13:04:17
Ако за шест месеца не се научиш детето да си носиш или да си направиш тапи в ушите, че да не чуваш таблоидите, не си за сред Намазаните и логично ти бият шута.
Съгласна съм, че като се набутваш в големия бизнес трябва да се стегнеш и да се впишеш в роля... или да си знаеш гьола. Айде Даяна е била малка и заблудена, ама от един сезон на Короната и някаква документална поредичка в Нетфликс стигнах до извода що за хора са това семейство. Да беше седнала да ги превърти за един уикенд тия епизоди кака ти Меги...
Според мен по-добрата актриса е Катрин, супер много се шуми за издънките на Уилям, обаче тя е усмихната и прекрасна, проектираимиджа на загрижена майка и си следва целта да стане кралица или консорт ( както там се дефинира).
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #349 -:
януари 23, 2020, 17:05:44 »
Така е, да идва пролетта и лятото, че зимата е много тегаво всички!
Активен
Feribotka
«
Отговор #350 -:
януари 23, 2020, 23:13:31 »
Абе къде ни е свекървата? Дано всичко е наред с нея.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #351 -:
януари 24, 2020, 00:11:45 »
Като гледам и Булката я няма...
Зъболекувам се и ми е крив светът.
Активен
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
«
Отговор #352 -:
януари 24, 2020, 00:41:09 »
Привет, лейдис
Няма да повярвате какво правя по тези часове
Не, не ходя по любов. Не, и кекс не правя. Мъча се да изработя света и почти успявам. Имам само още 760877894897807 мейла да пусна, а и след по-малко от 4 часа трябва да стана, за да гоня полет, но първо да легна
В момента чакам една пералня, че две ризи от там ми трябват
На всеки, на който му се струва скучен личния живот, му предлагам да се разменим. Готова съм да давам сироп, АБ, да готвя, да чистя, да редя пъзели, да пея песни, да скачам, да се правя на завършен идиот само и само да ми почине малко главата.
Изчетох ви за разнообразие, че от бюджети и сметки нещо цифрите взеха да ми нарастват, а с тях и главоболието ми. Знаете, не съм фен на Кейт, леко ми е сноб
На Меган още по-малко, дори не бях чувала коя е
Имаше уникален шанс да превърти играта, а тя взе, че я заби
Оставям ви, няма да ви наглеждам поне седмица, като се завърна от странство ще ви проверя какви сте ги вършели.
Болните да оздравяват, здравите да не се отпускат
Маги
, Честита да си на патерици
Пожелавам ви да сте здрави
На теб повече сън и грижовни татко, баби, леля и прочие
Активен
svekarva
«
Отговор #353 -:
януари 24, 2020, 09:05:53 »
Цитат на: marry_me в януари 24, 2020, 00:41:09
Няма да повярвате какво правя по тези часове
Не, не ходя по любов. Не, и кекс не правя. Мъча се да изработя света и почти успявам.
Внимавай какво си пожелаваш
, тогава ще те питам
Като ти прочетох писането по малките часове, реших, че въртиш някаква далавера с "изработването", ама сега разбирам, че то си било просто работа. Хайде, лек полет, пък после ще говорим за любов
Родният става да гледа тенис и съвсем ми разбута спането. Сънувах котката, беше и поникнала нова козина, по- тъмна, на стриганото заради видеозона място.
Някак не ми стана мъчно след това, сигурно е "дошла" да каже, че е добре и да не я мисля.
От немай къде гледах повторението на Черешката. Кака ви Джулка е видимо превъртяла на тема хранене и прием а въглехидрати. Даже Пепето, /Ети и викат/ е прекалено нормална на нейния фон и почва да ми става симпатична.
Хубав ден, петък е!
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #354 -:
януари 24, 2020, 09:38:20 »
Цитат на: svekarva в януари 24, 2020, 00:11:45
Като гледам и Булката я няма...
Зъболекувам се и ми е крив светът.
Бях ти на близо хахах, в Кючук Париж, за два дни
какво ти има на зъба?
Цитат
На всеки, на който му се струва скучен личния живот, му предлагам да се разменим. Готова съм да давам сироп, АБ, да готвя, да чистя, да редя пъзели, да пея песни, да скачам, да се правя на завършен идиот само и само да ми почине малко главата. girl_impossible girl_impossible girl_impossible
аз от личен опит ти казвам, че на работохолици като нас, бременеене и 1 година майчинство се отразяват чудесно. Това да те вее вятър и да ти е единственото задължение за деня детето, да си сготвиш, да пиеш кафенце, да се разходиш ще ти се види песен в сравнение с работата. Е, сега, има си и недоспиване, нема да се лъжем, ама аз си спах когато имах възможност. Лек път и весело, ще чакаме разкази!
За Меган и раницата съм съгласна с
Киви
. Първо, това е Ергобейби 360, тя може да се носи по различни начини, имаше един пост на една бебеносеща която беше много позитивно описала защо детето изглежда така в този момент, и то си личи че е заспало, че явно е било в друга позиция и се е опитала да го обърне.
Хайде, лек петък!
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #355 -:
януари 24, 2020, 09:55:21 »
Цитат на: marry_me в януари 24, 2020, 00:41:09
На всеки, на който му се струва скучен личния живот, му предлагам да се разменим. Готова съм да давам сироп, АБ, да готвя, да чистя, да редя пъзели, да пея песни, да скачам, да се правя на завършен идиот само и само да ми почине малко главата.
Булката е права, майчинството ( с по-разбрания змей) беше ваканция. Обаче уловката е, че не редиш пъзели вместо мейли, а паралелно с тях... В момента имам някакви колички и кученца за фон, докато измагьосам резултати за нещо от вчера с краен срок след малко... 32 пак превъртя термометъра до четворките нощес...
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #356 -:
януари 24, 2020, 10:26:02 »
Здрасти!
Киви, да се стяга змея и дано днес вече да сте добре!
Мери ми, ще те чакаме с разказ, дано успееш и да си починеш!
Свекърва, дано минят зъбните неволи!
За майчинството не знам, аз понякога нямам търпение да стане понеделник и да ида на работа, за да седна на стол и да постоя на тишина.
Аз днеска не знам къде съм, Ники пак по нощите търсеше дядо си
вече много се дразня. Сутринта не стига, че трябваше да стана 40мин по-рано от обикновено, ами се и събудих сама 30 преди алармата, сега ми се спи зверски. После ходих пеша на работа, ми гадно е тоя студ! Добре, че днес заминаваме за Смолян и 2 дни по план трябва да сме на пистите, това ме държи да изкарам деня!
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #357 -:
януари 24, 2020, 11:35:02 »
O, Мери, определено внимавай какво си пожелаваш. Че като почнеш да си всеки ден кмет Гуудуей и да имаш винаги кокошка в джоба... и това не е лесно. А даването на сироп и АБ е такава гадост несравнима .. ... добре си си с имейлите
Аз се събудих в 4:30, защото Бамбум се домъкна при нас. После баща му искаше одеало за него, после да отворя врата, да спра камерата....еми аз се събудих. А утре по-рано ще ставам. Но ме топли мисълта, че някой ще ме чака на летището ....
(чудете се кой сега)
Активен
svekarva
«
Отговор #358 -:
януари 24, 2020, 12:12:47 »
Панди
, да не е бившият, докторът?
Най- вероятно е баща ти.
Лекувам си корените на зъба, че са криви и няма как да бъдат проходени. Обработват ме с разни спринцовки и вливки, ама към вадене отива, по- точно към операция.
Пак стигнахме до онази тема кое е за предпочитане, та си знаем мненията.
Леле, подозирах, ама то било истина- Николас "Сиктиридис", новият водещ на вечерното развлекателно шоу е блогърът за ревюта на вафли.
*THUMBS*С удоволствие му четях нещата, дано има смелост да си остане такъв и да не се меси в политика!
«
Последна редакция: януари 24, 2020, 12:25:29 от svekarva
»
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #359 -:
януари 24, 2020, 12:56:48 »
Привет!
Киви, гадост.Да се оправя бързо детето.
Мери ми, ти си луда
казвам го с намигване.Разбирам те напълно.Приятна почивка и дано заредиш батериите.
Рат, направо ти завиждам да знаеш!
Свекърва, гадно е това което ти се случва.Най-мразя зъболекари аз.
Да ви успокоя има още една не спяща тук.То е ясно защо
Но не сте сами в гадостта
Аз гледам да зяпам сериали през деня или поне да ги слушам, разнообразявам се малко с тях, че иначе мозъка ми ще пламне само с кърмене и памперси да се занимава.
Активен
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...