Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 09, 2024, 00:35:08
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Нека топлият дъх на лятото не свършва... Септ
Страници: [
1
]
2
3
...
20
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Нека топлият дъх на лятото не свършва... Септ (Прочетена 90134 пъти)
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
Нека топлият дъх на лятото не свършва... Септ
«
-:
септември 01, 2019, 09:24:44 »
Привет, дами
Вече сме в септември
А на мен ми е още лятно, топло, ходи ми се на море, въобще не ми е есенно
За Мадрид се завъртя сложна схема, това ни е женският Мадрид с другарките от Париж. Дано има щастливи звезди над мен и да отида
Свекърва
, Сияйна Жулиета свети на звездния небосклон. Съжалявам за преживяното, това ми е най-трудно с животинките
Но аз страдам и като видя блъснати на пътя, та не съм за домашен любимец
Рат
, нещо не вденях какво си написала, ама емигрираш за друг град/държава
Руса съм, написано в прав текст ми трябва на мен
Да имате един прекрасен и топъл септември, да ви се случват хубавини и благинки
«
Последна редакция: септември 01, 2019, 09:30:32 от marry_me
»
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
Re:Нека топлият дъх на лятото не свършва... Септ
«
Отговор #1 -:
септември 01, 2019, 10:40:36 »
Свекърва, съжалявам за Сияйна, на по-хубаво място е!
Честит ви спетември, един от любимите ми месеци.Имаме и годишнина от сватбата през него!
Рат, много я мислиш тая градина.Не си подценявайте децата, от тук нататък ситуациите в който ще са поставени ще са много и трудни, не казвам хвърлете ги на вълците, казвам Оставете ги сами да се оправят еле пък момчетата.Че като гледам масово момичетата са бойни, а момчетата са на мама децата.Не казвам, че вашите са така, просто е масово явление.
Активен
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
Нека топлият дъх на лятото не свършва... Септември бъди
«
Отговор #2 -:
септември 01, 2019, 11:48:25 »
Маги
, как изкарахте на морето
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #3 -:
септември 02, 2019, 07:35:24 »
Привет!
Миленка,
тези листа като за ноември жълти
. Още всичко е зелено, да не говорим, че и температурите си ги бива даже повече от за летни
Макар и да има рождени дни в август за семейството ни, едни 12 години, това е времето, когато НИ1 и после НИ2 са си тръгвали след летните ваканции за Щатите и ми е свързано с раздяла, та в последните години все ми е било свито сърцето. Приятелките ми от чужбина също се изнасяха тогава, тенденцията се задържа, някак се радвам, че месецът е зад гърба ми. Хехе, както се казва, ей го де е Коледа, време е да се замислим и за големи празници
Вчера, съвсем без план, с Родния отидохме в Археологическия музей да видим специалната колекция съкровища, дошли тук заради ЕС на културата. Много интересно ми беше, че Панагюрското златно съкровище е толкова малко като размери. Ходила съм като дете с майка ми и баща ми, спомените от тогава ми са, че ритоните и купата са почти огромни.
Дали защото аз съм била малка, дали е било някакво копие в мащаб или витрината е била с увеличителни стъкла, ама хич не беше същото
.
Отидохме и на едно от другите "културни" събития - откриване на Мекица бар, тоест минахме покрай него, защото нямаше нищо специално, освен две украсени с балони маси и няколко мекици и чаши кафе, ама те така и свършиха за секунди и не стигнаха дори и децата да ги опитат. После имаше латино танци в изпълнение на клуб по танци, високо пусната музика, томбола за купилите кафе и толкова. На вечерното огнено шоу не ходихме, само чухме и видяхме фоерверките, че бяха съвсем близко до нас. Май това си е заслужавало, но ще се задоволим с видеата във Фейсбук и новините по телевизията.
Другата седмица ни е културна покрай традиционния театрален фестивал Сцена на кръстопът. Имаме билети за две постановки, живот и здраве.
Хаха, пак съм в предродилна треска, този път заради НИ1 на 5- ти. Ей, толкова се преноси това дете, че само ме размъкваха по болници да гледат води и да слушат тонове. Ако беше в днешно време, да съм родила и забравила вече
.
Хубава седмица, хубав месец и изобщо всичко хубаво като мисли и преживявания!
Смятам да отида до пазара и да подменя запасите във фризера от малини, ягоди и боровинки, а от старите да направя сладко за коледни подаръци
«
Последна редакция: септември 02, 2019, 07:40:13 от svekarva
»
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #4 -:
септември 02, 2019, 09:12:46 »
Привет в новия месец!
Мен месеца ми започна страхотно, а дано да върви така хахха. Уикенда пак бяхме на турбо режим, събота на гости и на барбекю при една колежка, събрахме се колегите до малките часове седяхме. Много е хубаво, горе в планината живее в едно село и малка рекичка и минава през двора.Лошото е пътуването всеки ден че пътя е супер зле и завои, а зимата не ми се мисли.
Вчера си правих "спа", абе направо сауна беше
, занесохме килимите за пране, свалих пердетата за пране и пуснах пиролизата. Е нема такава жега, пиролизата нагрява на 500 гр и станах вир вода, след това и гладих пердетата... ама сега е поне чистичко. Крайно време е и прозорците да измием, ама все не е удобно време или завалява...
Та хубава новина за днес е че вече съм собственик на нова колица! Много е джиджана, токущо си я взех!
Почерпкa
Свекс
, много си ви е културен града. Ей сега една холандка я убедихме да дойде в Пловдив вместо София, дърпаше се в началото, но и изпратихме един холандец да и обясни и веднага се съгласи.
«
Последна редакция: септември 02, 2019, 09:14:45 от bulche91
»
Активен
svekarva
«
Отговор #5 -:
септември 02, 2019, 10:32:31 »
Булка,
да те слуша колата, безаварийно и все по хубави места да я караш!
Нещо и теб гледам слугинската вълна те е тръшнала
Аз съм на подобен хал с килими, пердета и мебели и само чакам окончателно да свършат прахоляците от ремонта, че да подхвана прозорците.
Пращайте холандци и каквито още сварите, да мръдне бизнесът и тук
. Ква ти култура, във Варна това лято имаше много по- стойностни събития, отколкото в Пловдив. Пък какви грозотии се строят...
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #6 -:
септември 02, 2019, 11:54:43 »
Ай привет, не мога да стигна до тук.
Булка, безаварийно каране!
И аз трябва да чистя, идея нямам кога и как ще стане, особено как
Морето беше добре.Тишина и спокойствие, нарушавана от едно дребно 5 годишно, което сами иска нещо!Но то горкото беше толкова каталясало от слънце и плаж, че с преговори се предаваше.На работа ме чакаха като топъл хляб, пак имаме много отпускари и дупки се запълват всякакви!
Ходхме да гледат бебетата, добре са девойките растат, ритат, добре са.
Запазих 2 нощувки за септември на Троянския балкан малко да отидем на хладно и ги чакам вече с нетърпение.
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #7 -:
септември 02, 2019, 12:04:43 »
Честит септември
Винаги го свързвам с ново начало, сигурно заради новата учебна година. Много го обичам този месец, бащс ми имаше роцден ден тогава.
Нашето училище започва утре, тази година сме с нов учител, мъж този път, другата седмица съм на родителска среща. Сега предстои да се включим безпрепятствено във въртележката - ранно ставане, правене на закуска за училище, излизане навреме, после взимане вечер.
Ние сме също на вълна оправяне и чистене - след два месеца ще се местим и сега има много работа- оправяне на багажи, изхвърляне, чистене, боядистване на новото място и това придружено с обикаля е на магазините за мебели... аз съм като един проджект мениджър с големия тефтер, в който записвам всичко
Активен
Alichka
«
Отговор #8 -:
септември 02, 2019, 13:30:57 »
Здравейте!
Тези дни съм във водовъртеж
Кокона си дойде от морето. Леко кашля - някаква реакция от климата, което е много тъпо. Каквото - такова. Нашите запазиха дати за море и скоро ще я водят. В Гърция всичко било фул, та ще са по родното Черноморие.
Братовчед ми дойде за лекции. Снощи се събрахме да се видим. С приятелката си са новодомци и много им се радвам.
Свекърва, жалко за Жулиета
Булче, леко и безаварийно шофиране на новата придобивка
Хич не ми е есенно. Есенно ми става чак ноември (това защото на сватбата ни през октомври ни утрепа жегата). Този месец не ми се иска да свършва, макар да вярвам, че ще е за по-добро. Когато излязох в болничен бременна с Дребния, се зарекох, че това ще ми е последно на тази работа. Нали съм проклета в устата и баш така ще стане.
При нас е още горещо, лятно, пълно с деца, които търчат, викат, играят.
Днес специално звездите са нещо цял предиобед на криво и имаше по някоя дълбокодишаща майка и поне две цирикливи деца.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #9 -:
септември 02, 2019, 14:10:32 »
Честита кола , Булче!
Аз килими дадох за пране още май месец. Прибрах ги и ще ги опна октомври.
В ремонт сме , съответно слугинският режим е на макс. Вече не се впечатлявам, действам, да ми се маха по-бързо.
Аз малкия не го мисля, мисля жените дет ще го гледат
.
Али, позачистила е дробчетата малката? Най- вероятно е лечебен ефект.
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #10 -:
септември 02, 2019, 14:20:57 »
И моите дечковци при смяна на климата пускат сополи и кашлят. Докато няма температура не го мисля
Явно всички са в ремонтен режим
)
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #11 -:
септември 02, 2019, 20:29:34 »
Здрасти, прекрасни!
Булкя, честита кола, леко и без аварийно!
Маги, браво на бебетата, че са послушни и растат добре!
Али, фсно нищо да й няма на Кокона.
Ние сме в Смолян, а утре ряно рано тръгвам с маллия на море в Гърция. Малко ми е свито, сама с него, ама квото такова. Като мрънка ще спирам и това е
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #12 -:
септември 03, 2019, 07:41:45 »
Добро утро!
Рат, защо сама ще ходиш?Какво се случва с вас?Само потайности ей!
Как сте днес дами?Аз снощи излизах по женски и сега ми е много добре
Заредих батериите.В четвъртък пак такова излизане ми предстои.Да видим дали няма да са последните ми такива за година напред.
Активен
svekarva
«
Отговор #13 -:
септември 03, 2019, 08:20:43 »
Рат,
дано е послушно детето! Добре да си прекарате на морето и да си намерите хубава компания
Маги,
сигурно няма да са последните, само ще са по- кратки срещите с приятелки
. Брано на госпожиците, че са добре и растат. Няма как и те да не са височки и стройни като сестра си
Ние днес и утре няма да имаме ток в работно време, ще правят профилактика. Дано фризерът и хладилникът издържат, че в следобедните часове го откарваме до 30С. След малко пускам пердета и затварям прозорци. Ще се отдам изцяло на любов, или като младежите ще отида в интернет кафе. Колко сме зависими от всиúи тези глезотийки, думи нямам. По закона на всемирната гадост, тъкмо сега имам да шия, пък и ми се шие на машина.
Хайде хубав ден, нека отметнем важни неща и ни се случат благинки и добринки!
Активен
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
«
Отговор #14 -:
септември 03, 2019, 11:02:38 »
Привет, лейдис
Не знам защо ми отряза името на темата, като ми даваше достатъчно символи
Но липсва едно
"Септември бъди прекрасен летен завършек"
Свекърва
, първо бях сложила друга снимка, ама нещо беше малка и като бях през телефона сложих тази
Не знам дали в Пловдив е така, но в София кестените са окапали на 100%, много е странно. Направи ми впечатление, не помня толкова рано да са оставали без едно листо. Особено като до него има друго дърво и е странно.
За сега май има щастливи звезди над мен и с лека промяна от отпадане на един ден ще съм Ола, Мадрид!
Маги
, бравос на девойките, послушни, папкат, растат, точно каквото се очаква от тях
За женските излизания ми звучи весело, защото реално ще имаш 3 дами в къщата. Горе-долу всеки ден ще си излизане по женски
Погледнато от веселата страна
Рат
, и аз като Маги си правя някакви изводи, през каквото и да минаваш гуш
Обещавам публично и на себе си, че до края на септември ще си вея Д-то по света и после се кротвам. Мисля цяла есен и зима да не правя планове за пътувания
Да видим докъде ще издържа с пътуващата си зависимост
Дали има група на анонимните пристрастени
ЕДИТ: Аааааааа,
Булче
, ЧЕСТИТО ново возило. Безаварийно и само по хубави пътищата да те води.
«
Последна редакция: септември 03, 2019, 11:06:39 от marry_me
»
Активен
Страници: [
1
]
2
3
...
20
Нагоре