Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 22, 2024, 11:01:34
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Февруари 2019 - любов и вино
Страници: [
1
]
2
3
...
19
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Февруари 2019 - любов и вино (Прочетена 97605 пъти)
always_and_forever
Заслужил майстор на спорта
Февруари 2019 - любов и вино
«
-:
февруари 01, 2019, 08:34:44 »
Добро утро!
Честит ни месец на любовта! Сърцата ни от любов да преливат!
Аз тръгнах първо в старата тема да пиша, но навреме се осъзнах.
Свекърва
, благодаря за линковете. Как да не я знам тая къртица, като всеки ден ми излизаше във фейсбук, но все отлагах да я чета?! Много съм загубена, но докато се сетя за каква кръвчица пишете.
Интересно ми беше да ги прочета. При Слави не съм я гледала обаче.
Днес се очертава да е хубаво времето. Ще видим само как ще ни се развие денят.
Аз съм почти готова с подаръците на ММ за свети Валентин. Трябва и на дребния да купя нещо. Вие какво ще празнувате?
Хубав ден!
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
Re:Февруари 2019 - любов и вино
«
Отговор #1 -:
февруари 01, 2019, 09:19:35 »
Маги, в Лидл има сега една четка за изправяне, хвалят я много.
Аз продължавам да имам вкъщи инфекциозно отделение, мм е много зле, на антибиотик е, вчера щях вече да го набия. Мен нещо днес взе да ме наболява гърлото и ще видим дали и мен ще ме тръшне...
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #2 -:
февруари 01, 2019, 09:27:09 »
Значи много съм зле.ВЪобще съм изключила, че е февруари вече!Ами честит ви Трифон зарезан по нову му!Значи аз довечера може да се зарежа доволно с тоя банкет
Булка, точно нея гледах и за това се чудя да тичам ли рано-рано да се бия за тая четка, има ли смисъл???
Ние 14-ти го празнуваме с детски РД, по-голям подарък от този за 14-ти не искам
А и аз не обичам много подаръците за св. Влаентин.Обичам да си направим вечеря, да седнем двамата и да си приказваме.Това ми е идеален подарък, защото обожавам си детето, но покрай нея нямаме време един за друг!
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #3 -:
февруари 01, 2019, 10:57:45 »
ми аз мисля да я взема, пък ако не и хареса има един месец да я върне, та има смисъл да я вземеш
Активен
always_and_forever
«
Отговор #4 -:
февруари 01, 2019, 11:11:57 »
Цитат на: магито в февруари 01, 2019, 09:27:09
Обичам да си направим вечеря, да седнем двамата и да си приказваме.Това ми е идеален подарък, защото обожавам си детето, но покрай нея нямаме време един за друг!
Оххххх,
Маги
, колко добре те разбирам само. Моника поне е по-голяма и може да се заиграе нещо, докато вечеряте и си говорите. Алекс като види, че баща му сяда на масата и започва да се сърди.
Аз мисля на 14-ти да направя вечеря и да сме си в нас. ММ се съмнявам да е измислил друго, така че ще действаме по моя план. Подаръци обичам, дори и лигави.
А довечера ще си сипя двойно щом е празник.
:girl_impossib
Аз имам четка с топъл въздух на Philips три в едно. Само, че е кръгла, за изправяне и къдрене. ММ ми я подари преди няколко години, но дали 2-3 пъти съм я използвала. Трябва да я извадя и да я пробвам, може да ми е дошла музата.
Може да видиш в темата на Лидл в бг мама сигурно са я обсъждали, за да събереш мнения дали става.
Изпратих ММ снощи до Лидл и той купил електронен термометър за измерване на температурата в помещението и навън. Цяла вечер го обикаля и му се радва. Много е горд с покупката си, винаги бил искал такъв.
Мии казвай ги тия работи навреме, бе чУвек. Аз се чудя вече какво да купувам и да го изненадам. Така и с едни чорапи на Адидас от Кауфланд. Видял ги и като си ги купи нямаше по-щастлив от него. За ритане му били супер удобни.
Яко е да се радваш на малките неща.
Ще се приготвяме да излизаме, стискайте палци.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #5 -:
февруари 01, 2019, 11:18:25 »
Аз както казах, подарявам пари или питам за линк- не правя изненади, козирогът не ги зачита .
Имам маша от старите, върши работа. Знам че и да си купя четка, няма да ползвам.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #6 -:
февруари 01, 2019, 12:46:17 »
Моите моми снощи били нагости до 2 часа и днес дремят. Не искат даже и да се лакират.
Чакаме да дойде инкасаторката за водата, че имам да задавам въпроси. Хаха, според тях двете, те не плащали вода. Сигурно не виждат кое как става и родителите им плащат по сметка. Показах им водомера, демонстрирах въртенето на стрелката, обаче не проявиха интерес. Дали защото са изморени, или защото са момичета
. На тяхната възраст НИ1 водеше тетрадката за показателите и смяташе сумите /даже и затова се научи да умножава предварително/, а малкият се влачеше след него да пречи, като му гасеше фенерчето или му светеше в очите.
На моите водолеи, лична снаха, племенник и снаха по брат, нищо не съм измислила, ама и не си го слагам на сърце. Ще видим малкият какво ще реши за празника си и тогава ще се включа. Последно ще кани 12- тина момчета вкъщи, да гледат филм и да ядат пуканки, сандвичи и да пият Кола
. Ако техните се съгласят, от мен ще са чашите. Не че имам представа точно какви трябва да са, но пък имам идея да са за многократна употреба, с дръжка и капак и май - май ще са от тези за кафе за кола. В офиса имахме столове с масички на десния подлакътник и ако много се захвана със задачата, мога и да организирам да ги ползват за няколко часа. На двете снахи ще са само поздравления
. Няма нужда да си създаваме неприятни емоции тип "това пък за какъв ми е", "не можа ли да даде още някой лев и да купи другия модел" или "отбиване на номер".
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #7 -:
февруари 01, 2019, 13:13:43 »
Аз само да кажа, че имах такава четка от Лидл, но не ми вършеше работа. То духа като сешоар, коса хвърчи навсякъде, само ставаш по рошава.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #8 -:
февруари 01, 2019, 13:38:48 »
Ей, изпратихме първият месец на годината. Още 28 дни и ще има мартенички
.
Се.валенъин изобщо не мисля да го отбележа по друг начин, освен с преместване на ⬜ ето на календара, супер тъп ми е тоя "празник".
И на мен тая жена с кърицата ми е отблъскваща и не ща да я чета.
Сипвам си/наливам си почти всяка вечер по един бейлис и ми е много добре, чат пат и вино. Днеска ще си сипя от на тате и ще му пратя снимка да го дразня, че в Смолян няма от неговото вино
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #9 -:
февруари 01, 2019, 14:00:09 »
Цитат на: pandapanda в февруари 01, 2019, 13:13:43
Аз само да кажа, че имах такава четка от Лидл, но не ми вършеше работа. То духа като сешоар, коса хвърчи навсякъде, само ставаш по рошава.
не, тази е като гребен, не знам твоята дали е била такава, не е с издухване май
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #10 -:
февруари 01, 2019, 16:12:05 »
Аз имам ето тази:
REVLON Pro Collection Salon One...
https://www.amazon.co.uk/dp/B072VH43KL?ref=ppx_pop_mob_ap_share
През годините съм сменила много, но само тази ме е впечатли. Става ми косата като след сешоар в салон - с обем и права, може и леки вълни да докараш ама ще е трудна техника.
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #11 -:
февруари 01, 2019, 17:13:08 »
ето такава е четката
https://media.lidl-flyer.com/71e0db6a-230d-11e9-917e-005056ab0fb6/zoom_page-17_01.jpg
Активен
Feribotka
«
Отговор #12 -:
февруари 01, 2019, 20:10:14 »
Честит ни нов месец
О, тази четка и аз съм ѝ хвърлила око, в понеделник пращам ММ да ме снабди. Пък ако много ми хареса ще взема и на мама и свекито. От лидл имам една преса на 100 години дето ми върши отлична работа, дано и четката да е така
Свети Валентин не празнувам и не купувам подаръци. Само ММ има романтични включвания. Миналата година беше наедил под формата на сърце бонбони на масата, по средата мис с един букет лалета, ми стопли ми душичката, друго не ща за признание в любоФ.
Леле Свекс, много ти се отдава да бъдеш баба, особено на госпожици
Свършва ми батерията на лаптопа, така че утре повече.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #13 -:
февруари 04, 2019, 09:03:49 »
Добро утро
Как изкарахте уикенда? Аз само гледах колко часа остават до понеделник
ММ и дребното са още болни и криви. Поне в събота се измъкнах за 3 часа на немски. Ама дойдоха да ме вземат от гарата във Виена,да не би да се забавя
Не е такава моята четка, по-скоро е като на Вивиан.
Аз нали имам нова преса, ама нещо не ми остава време да се изправя хубаво.
Аз нямам нищо против Св Валентин и едно белгийски бонбони например
Хубава седмица
П.с. Свекърва, наистина ти се отдава да си баба
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #14 -:
февруари 04, 2019, 09:34:45 »
Добро утро, при мен една и съща.Събота излизахме по улиците, че времето беше много топло.Моника кара тротинетка и уж тя изморена, накрая аз и баща и заспахме, а тя обикаля апартамента.
В неделя мързеливо!
Днес съм на работа заредена с ентусиазъм, да видим колко ще продължи.
Активен
Страници: [
1
]
2
3
...
19
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>